Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(speedy @ 2016 04 25, 17:37)
Nežinau nieko apie ASKO. Nesidomėjau po to, kai juos nupirko Gorenje.

Reik suprast Gorenje jau savaime blogai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2016 04 26, 08:10)
Labas rytas, turiu blondinišką klausimą: nusipirkau džiovyklę Miele. Galvojau, kad ji jungiasi tik į elektros tinklą, bet pasirodo, kad dar yra piršto storio šlangelė, kurią reikia įdėti į kanalizaciją.
Ar būtinai reikia jungti į kanalizaciją? Mano skalbykla rūsyje, ten kanalizacijos vamzdis yra, į kurį pagungta skalbimo mašina.
Gal džiovyklės šlangelę užtektų įdėti į kibirą, juk ten daug vandens nebūna?  g.gif
Visą naktį šis klausimas kamavo......  blush2.gif  lotuliukas.gif

Koks modeliukas Jūsų džiovyklės?
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2016 04 26, 10:20)
Reik suprast Gorenje jau savaime blogai ?  g.gif

Seniau ASKO buvo elitinis skandinavų brandas. Dabar gamyba perkelta į Gorenje gamyklas. Nieko įdomaus.
Norite išskirtinumo? Prašome: V-ZUG
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 04 26, 12:08)
Seniau ASKO buvo elitinis skandinavų brandas. Dabar gamyba perkelta į Gorenje gamyklas. Nieko įdomaus.
Norite išskirtinumo? Prašome: V-ZUG

Neisskirtinumo ieskojau, tiesiog tokia bus ax.gif
dar toks klausimas .. instrukcijoje maciau, kad parodyta nuvesti i ventiliacija , bet jus rasete ( nepamenu jau apie kuri modeli) , kad "Nieko niekur į ventiliaciją vesti nereikia." Ar cia tikrai labai svarbu ta slanga nuvesta, ar tik patogumas, kad nebutu garu ar kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 06, 18:06)

Ventiliacinio tipo džiovyklės dažniausiai statomos netoli ventiliacijos šachtų ar orlaidžių nes būtent per jas vamzdžiu pašalina sukauptą drėgmę tai kaip Jus isivaizduojate kas bus žiemą g.gif

Jei gerai supratau, mano dziovykle tokio tipo ...nesuprantu vieno momento...jei yra stalciukas dregmei rinkti, tai kiek gali buti tos dregmes jei rasote , kad per ta vamzdi pasalina dregme g.gif .. Maniau, kad tik nedaug parasotu langas vonioje ( ar balkone) ...ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2016 04 27, 11:00)
Jei gerai supratau, mano dziovykle tokio tipo ...nesuprantu vieno momento...jei yra stalciukas dregmei rinkti, tai kiek gali buti tos dregmes jei rasote , kad per ta vamzdi pasalina dregme  g.gif  .. Maniau, kad tik nedaug parasotu langas vonioje ( ar balkone) ...ne?  g.gif

Tai gal pas Jus pasirinkta džiovyklė kondensacinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 04 27, 17:07)
Tai gal pas Jus pasirinkta džiovyklė kondensacinė mirksiukas.gif

Nelabai suprantu kokia ji ax.gif Tokia - ASKO T712C
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2016 04 28, 12:44)
Nelabai suprantu kokia ji  ax.gif  Tokia - ASKO T712C

Nežinau ar tikrai šio modelio Jums reikia doh.gif bet faktas kaip blynas kad su tokiomis elektros sąnaudomis norėsite džiovinti vieną kartą per mėnesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 03, 11:49)
Nežinau ar tikrai šio modelio Jums reikia  doh.gif bet faktas kaip blynas kad su tokiomis elektros sąnaudomis norėsite džiovinti vieną kartą per mėnesį 4u.gif

gal galite i AZ imesti tech. aprasyma ? g.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2016 05 03, 15:13)
gal galite i AZ imesti tech. aprasyma ?  g.gif  Aciu

Aš vis galvoju kas Jums siūlo šį modelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 04 26, 10:03)
Koks modeliukas Jūsų džiovyklės?

Miele TKB550WP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2016 05 04, 09:15)
Miele TKB550WP smile.gif

Tai turite kondensacinę džiovyklę tai ji turi šlanga vandens išleidimui ir talpa kondensatui. 4u.gif
Aš išsivedusi man patogiau o jai nėra galimybės tai nebūtina išvesti 4u.gif
Atsakyti