Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(e.c. @ 2016 02 22, 11:00)
Sveiki, dėkui. Gal dar galite pasakyti kuo šios dvi siriasi EDH3487RDE nuo EDH3488GDE. ?

Bosch ir Siemens turi štai tokias labai geras džiovinimo programas kaip ''Šiltas džiovinimas pagal laiką '' ir ''Šaltas džiovinimas lagal laiką''todėl džiovinkite tiek vilną tiek kitus audinius pagal Jūsų nustatytą laiką...išdžiovins be jokių problemų.
Bosch džiovyklės turi apsauga nuo glamžymosi: iki 60 min arba 120 min programos pabaigoje 4u.gif

EDH3487RDE senas modeliukas naujas EDH3488GDE

QUOTE(irmulina @ 2016 02 22, 12:15)
isnarsius si foruma isigijau wtw855r9sn. jos ilgai laukiau nes  norejau tos garu funkcijos rubu atsviezinimui.
taciau tikriausiai pas mane gedimas:

isigijus ja nei viena karta nepavyko pasinaudot rubu atsveizinimu, o vien del sios funkcijos laukiau pora men

Kreikpkitės į servisą, turėtų sutvarkyti...
Atsakyti
Sveiki Kikker,
matau tikrai ismanote buitines technikos ypatumus, tad turiu Jums keleta klausimu - rekames dziovykle, apsistojome ties siais variantais:
AEG T88595IS (parvezta is UK nauja)
Elektroliux EDH 3897SDE - musu parduotuvese.
Ka patartumete?
Atsakyti
QUOTE(Pažiba @ 2016 02 22, 15:09)
Sveiki Kikker,
matau tikrai ismanote buitines technikos ypatumus, tad turiu Jums keleta klausimu - rekames dziovykle, apsistojome ties siais variantais:
Ka patartumete?

AEG 4u.gif tik pirkdami prašykite s/f
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 22 vasario 2016 - 15:15
Isigijom Aeg l99695hwd, kol kas dar tik mokausi naudotis, labai patinka ta puku surinkimo sistema, tokia saujele kas kart ismetu dulkiu ir puku bigsmile.gif
Su skalbimu kaip ir viskas daug maz aisku, taciau dziovinimas man dar mistika. blink.gif Dziovina apie 3 val, ar cia norma? ir skalbiniai pvz patalyne labai suglamzyta, anksciau as net nelygindavau istiesusi pakabindavau ir ok, dabar nzn, labai jau suglamzyta. Gal kokiu turit paslapciu, neturejau as dziovykles, gal yra kazkokiu priemoniu, nors cheminiu nelabai noreciau, alergsiki esam. Atsiprasau jei ne ta tema, nukreipkit jei kazkur kitur kalbate tokiomis temomis. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 14:36)
Bosch ir Siemens turi štai tokias labai geras džiovinimo programas kaip ''Šiltas džiovinimas pagal laiką '' ir ''Šaltas džiovinimas lagal laiką''....

Tai pačios primityviausios programos - beveik kaip "ant šniūro".
Atsakyti
QUOTE(Pažiba @ 2016 02 22, 15:09)
Sveiki Kikker,
Ka patartumete?

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 15:12)
AEG 4u.gif tik pirkdami prašykite s/f

O gal galite pakomentuoti kodėl? Ir, atsiprašau už tamsumą, tačiau, kas tas S/F? AEG siūlo Šiauliuose prekiaujanti įmonė, garantiją suteikia dviems metams, tačiau teigia, kad veža iš UK.

Čia formume užskaičiau, kad yra "pūkų surinkimo" funkcijos ir pūkinių gaminių džiovinimo funkcijos - ar pūkinius gaminius galima ne kiekvienoje džiovyklėje džiovinti? O pūkus surenka ne visos?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 22, 20:22)
Isigijom Aeg l99695hwd, kol kas dar tik mokausi naudotis, labai patinka ta puku surinkimo sistema, tokia saujele kas kart ismetu dulkiu ir puku bigsmile.gif
Su skalbimu kaip ir viskas daug maz aisku, taciau dziovinimas man dar mistika. blink.gif Dziovina apie 3 val, ar cia norma? ir skalbiniai pvz patalyne labai suglamzyta, anksciau as net nelygindavau istiesusi pakabindavau ir ok, dabar nzn, labai jau suglamzyta. Gal kokiu turit paslapciu, neturejau as dziovykles, gal yra kazkokiu priemoniu, nors cheminiu nelabai noreciau, alergsiki esam. Atsiprasau jei ne ta tema, nukreipkit jei kazkur kitur kalbate tokiomis temomis. Aciu

Kad džiovina apie trys val tai normalu....pabandykite instrukcijoje pasižiūrėti ar yra galimybė nusistatyti džiovinimo lygį....
Papildyta:
QUOTE(Pažiba @ 2016 02 23, 09:58)
Papildyta:
O gal galite pakomentuoti kodėl? Ir, atsiprašau už tamsumą, tačiau, kas tas S/F? AEG siūlo Šiauliuose prekiaujanti įmonė, garantiją suteikia dviems metams, tačiau teigia, kad veža iš UK.

Čia formume užskaičiau, kad yra "pūkų surinkimo" funkcijos ir pūkinių gaminių džiovinimo funkcijos - ar pūkinius gaminius galima ne kiekvienoje džiovyklėje džiovinti? O pūkus surenka ne visos?

Ačiū.

Na pirkdami prekę gaukite ne tik pirkimo čekiuką bet ir išsirašykite sąskaitą faktūrą kurioje bus parašytas tikslus modeliukas....
Pūkų surinkimo funkcija tai nėra džiovinimo programa...Visose džiovyklese išdžiovinsite visų tipų audinius be problemų...yra aišku kai kurios firmos kurios jau pavadimo ''pūkinių drabužių džiovinimas'' kiek žinau kas tokios neturi sako puikiai susitvarko su sintetikos programa....bet tai tik iš vartotoju pasakojimo...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 23, 10:44)
Kad džiovina apie trys val tai normalu....pabandykite instrukcijoje pasižiūrėti ar yra galimybė nusistatyti džiovinimo lygį....

Taip yra galimybe nusistatyti dziovinimo lygi, net trys opcijos, rinkausi vidutini, tai labia suglamze, marskinius net skalbiau antra kart,, nes nebuciau islyginusi. Kita kart dziovinau palaipsniui, kai ka isemiau po valandos dziovinimo, kai ka palikau ilgiau.
Mane domina gal yra kokios priemones, maciau internete yra dziovinimo kamuoliai is vilnos, raso kad sumazina ta glamzymasi, gal kas bandet?
pvz http://www.thomasphi...-kamuoliukai/67
http://shop.renvika....muoliukai-3-vnt
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 23, 20:38)
Mane domina gal yra kokios priemones, maciau internete yra dziovinimo kamuoliai is vilnos, raso kad sumazina ta glamzymasi, gal kas bandet?

Mano kelios pažįstamos turi džiovykles, tai kaip tik sako, kad jei iš karto ištrauki, nereikia patalynės lyginti - žymiai geriau nei tiesiai iš skalbyklės? Čia gal dėl to, kad 2 in 1? Mes irgi ieškome 2 in 1 ir vienas mano motyvų, dėl ko noriu džiovinimo, kad būtų mažiau lyginimo g.gif

Parašykite, prašau, daugiau, kas turite 2 in1, kas naudojatės, kaip su tuo glamžymusi?

Ir gal kas žinote apei AEG L87695NWD? mes šią nusižiūrėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2016 02 24, 13:55)
Mano kelios pažįstamos turi džiovykles, tai kaip tik sako, kad jei iš karto ištrauki, nereikia patalynės lyginti - žymiai geriau nei tiesiai iš skalbyklės? Čia gal dėl to, kad 2 in 1? Mes irgi ieškome 2 in 1 ir vienas mano motyvų, dėl ko noriu džiovinimo, kad būtų mažiau lyginimo  g.gif

Parašykite, prašau, daugiau, kas turite 2 in1, kas naudojatės, kaip su tuo glamžymusi?

Ir gal kas žinote apei AEG L87695NWD? mes šią nusižiūrėjom  ax.gif

Be abejonės du atskiri prietaisai daug geriau nei 2 in1.Ar neturite galimybės ant skalbyklės uždėti džiovyklę?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 23, 20:38)
Taip  yra galimybe nusistatyti dziovinimo lygi, net trys opcijos, rinkausi vidutini, tai labia suglamze, marskinius net skalbiau antra kart,, nes nebuciau islyginusi. Kita kart dziovinau palaipsniui, kai ka isemiau po valandos dziovinimo, kai ka palikau ilgiau.
....

O ko Jūs tikėjotės? Pirkote 2in1. Turbūt leidžiate programą skalbimas+džiovinimas. Taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 23, 18:38)
Taip  yra galimybe nusistatyti dziovinimo lygi, net trys opcijos, rinkausi vidutini, tai labia suglamze, marskinius net skalbiau antra kart,, nes nebuciau islyginusi. Kita kart dziovinau palaipsniui, kai ka isemiau po valandos dziovinimo, kai ka palikau ilgiau.
pvz http://www.thomasphi...-kamuoliukai/67
http://shop.renvika....muoliukai-3-vnt

Manau kad kamuoliukai nelabai gelbės...pabandykite įjungti Easy Iron
Siekiant sumažinti skalbinių susiglamžymą šis ciklas reguliuoja vandens temperatūrą ir vykdo švelnaus skalbimo ir gręžimo fazę.
Atsakyti