QUOTE(Radzevičius @ 2016 02 18, 22:49)
Wtw86268sn bosch kaip jums tokia džiovyklė ? verta savo pinigų?
Pirkit, cia jas labai giria su savaime isivalanciu kondensatu
QUOTE(Radzevičius @ 2016 02 18, 20:49)
Wtw86268sn bosch kaip jums tokia džiovyklė ? verta savo pinigų?
Verta ......dar pasiūlysiu džiovyklę BOSCH WTW86298SN kuri turi džiovinimą pūkiniams drabužiams arba jai jau nenorite kaip čia visi ''pasakas'' seka apie tai kad genda džiovyklės su Savaime išsivalančiu kondensatorium yra nauja džiovyklė kurios kondensatorių reikės valyti patiems WTH85207SN BOSCH
Sveiki, norėčiau isigyti džiovyklę.
Kaip suprantu čia labiausiai giriaELECTROLUX EDH3897SDE ir WTW855R9sn
Bet aš nesu tikra ar dažnai naudosiuosi ta garų funkcija...
ar galite pasiūliti pora modeliuku be garų funkcijos.
kad ir boch ar electrolux?
Dėkui.
Dėkui.
QUOTE(e.c. @ 2016 02 20, 00:21)
Sveiki, norėčiau isigyti džiovyklę.
Dėkui.
Dėkui.
Electrolux EDH3488GDE arba BOSCH WTH8520SSN
Gal kas žinote kur gauti lietuvišką, rusišką ar anglišką instrukciją džiovyklei WTW86271. Turiu tik vokiškai, o šia kalba "nešprechenu" visiškai
Kažkada kai pirkau indaplovę, kažkas buvo įmetęs nuorodą, kur galimą bet kokią instrukciją anglų kalba parsisiųsti... tik antra diena niekur jos nerandu
Arba gal kas žino koks modelis būtų analogiškas šitam, gal tada ne vokiškai instrukciją rasiu...
Kažkada kai pirkau indaplovę, kažkas buvo įmetęs nuorodą, kur galimą bet kokią instrukciją anglų kalba parsisiųsti... tik antra diena niekur jos nerandu
Arba gal kas žino koks modelis būtų analogiškas šitam, gal tada ne vokiškai instrukciją rasiu...
QUOTE(Pupkiz @ 2016 02 20, 12:10)
Gal kas žinote kur gauti lietuvišką, rusišką ar anglišką instrukciją džiovyklei WTW86271. Turiu tik vokiškai, o šia kalba "nešprechenu" visiškai
Parašiau į AŽ
Labas vakaras,
norime pirkti 2 in 1, iki 700-800 eur, kad būtų patikimai dirbanti, kaip įmanoma ekonomiškesnė, su garų funkcija ir Silent System plus, nusižiūrėjome Skalbimo mašiną AEG L87695NWD, gal kas turite, kokie apie ją atsiliepimai?
Gal dar kokį modelį galėtumėte rekomenduoti (tik Bosch nenorime ). Ačiū
norime pirkti 2 in 1, iki 700-800 eur, kad būtų patikimai dirbanti, kaip įmanoma ekonomiškesnė, su garų funkcija ir Silent System plus, nusižiūrėjome Skalbimo mašiną AEG L87695NWD, gal kas turite, kokie apie ją atsiliepimai?
Gal dar kokį modelį galėtumėte rekomenduoti (tik Bosch nenorime ). Ačiū
Sveiki, kuo skiriasi EDH3487RDE nuo EDH3488GDE. Kaip jums šios dvi?
i kuria puse atsidaro durelės? Iš kairės i dešinę? T.y. vyriai dešinėje pusėje?
Dėkui
Kiek man pavyksta suprati, tai jos labai panašios. Tik bosch prirasyta daug programų pavadinimų, o Electrolux turi atvirkštinį maišyma.
Gal dar kažkokie skitumai? Nežinau kurią griebti.
dėkui.
i kuria puse atsidaro durelės? Iš kairės i dešinę? T.y. vyriai dešinėje pusėje?
Dėkui
QUOTE(Kikker @ 2016 02 20, 13:06)
Electrolux EDH3488GDE arba BOSCH WTH8520SSN
Kiek man pavyksta suprati, tai jos labai panašios. Tik bosch prirasyta daug programų pavadinimų, o Electrolux turi atvirkštinį maišyma.
dėkui.
QUOTE(e.c. @ 2016 02 22, 02:02)
dėkui.
dėkui.
Čia priklauso nuo to, ką už kiek nupirkti galite. Bosch'ų vilnos programa nieko neišdžiovina. Paprastai už panašią kainą Electrolux'sai būna geresni.
QUOTE(speedy @ 2016 02 22, 08:32)
Čia priklauso nuo to, ką už kiek nupirkti galite. Bosch'ų vilnos programa nieko neišdžiovina. Paprastai už panašią kainą Electrolux'sai būna geresni.
Sveiki, dėkui. Gal dar galite pasakyti kuo šios dvi siriasi EDH3487RDE nuo EDH3488GDE. ?
sveiki,
prasau pagelbekit ir patarkit:
7 temoj jau klausiau taciau man niekas neatsake. gal padesite dabar:
isnarsius si foruma isigijau wtw855r9sn. jos ilgai laukiau nes norejau tos garu funkcijos rubu atsviezinimui.
taciau tikriausiai pas mane gedimas:
sudedu pora rubeliu, pripilu ditiliuoto vandens, paliedziu atsveizinima, rodo 38 minutes, tada per ta laika kokius 3 kartus papraso atsveizinimo inda dapildyti vandens, dapildau, sveizina sveizina, kol galu gale likus iki pabaigos 1 minutei isvis nebaigia darba, taip ir sukasi su ekranelyje 1 likuse minute kol neisjungi jos lauk. patikrinus vandens surinkimo talpa ji buna pilna vandens, susidariau ispudi kad tas distiliuotas vanduo surenkamas ten. aisku jei ant rubu jis ispurskaimas, savaime suprantama kad jis ir surenkamads, bet ar normalu kad jis kas 10 min prasytu dapildymo, ir kad neisbaigia niekiap programa, ir visad sakau likus tik 1 minutei. nebeturiu supratimo. visi filtrai isvalyti,garu purkimo antgalis isvalytas.
kas gali buti? atsakys kas naudoja garu programą...
isigijus ja nei viena karta nepavyko pasinaudot rubu atsveizinimu, o vien del sios funkcijos laukiau pora men
prasau pagelbekit ir patarkit:
7 temoj jau klausiau taciau man niekas neatsake. gal padesite dabar:
isnarsius si foruma isigijau wtw855r9sn. jos ilgai laukiau nes norejau tos garu funkcijos rubu atsviezinimui.
taciau tikriausiai pas mane gedimas:
sudedu pora rubeliu, pripilu ditiliuoto vandens, paliedziu atsveizinima, rodo 38 minutes, tada per ta laika kokius 3 kartus papraso atsveizinimo inda dapildyti vandens, dapildau, sveizina sveizina, kol galu gale likus iki pabaigos 1 minutei isvis nebaigia darba, taip ir sukasi su ekranelyje 1 likuse minute kol neisjungi jos lauk. patikrinus vandens surinkimo talpa ji buna pilna vandens, susidariau ispudi kad tas distiliuotas vanduo surenkamas ten. aisku jei ant rubu jis ispurskaimas, savaime suprantama kad jis ir surenkamads, bet ar normalu kad jis kas 10 min prasytu dapildymo, ir kad neisbaigia niekiap programa, ir visad sakau likus tik 1 minutei. nebeturiu supratimo. visi filtrai isvalyti,garu purkimo antgalis isvalytas.
kas gali buti? atsakys kas naudoja garu programą...
isigijus ja nei viena karta nepavyko pasinaudot rubu atsveizinimu, o vien del sios funkcijos laukiau pora men