Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(Kikker @ 2016 02 04, 09:27)
Jūsų džiovylė garantinė todėl siūlau kviesti iš garantinio serviso.Adresus rasite čia http://www.electrolu...ervice-Centers/
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pavyko patiems.Buvau labai išsigandus bijau.gif
Atsakyti
O kur ieškoti dėklo batams kuris statosi į džiovyklę?
Džiovyklė Elektolux.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 02 06, 11:35)
O kur ieškoti dėklo batams kuris statosi į džiovyklę?
Džiovyklė Elektolux.

Užsakinėkite per http://www.electrolu...ervice-Centers/
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
reikia pagalbos blush2.gif
sugedo AEG džiovyklė, nesuka būgno, nepučia oro, ekrane nemeta jokios klaidos, filtrai visi išvalyti, įjungus tik suurzgia ir vsio, tuščią bugną ranka pasukti sunku, lyg kas būtų užstrigę, lyg laikytų jį kas, džiovyklė naudojama retai, tik rankšluosčiams džiovinti kartą per mėnesį g.gif
gal kas sąžiningą meistrą galėtų rekomenduoti?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, patarejai,
noriu pirkti WHIRLPOOL AZB 788 Džiovykle arba ELECTROLUX EDC2086PDW Džiovykle. Man tinka ju matmenys ir dureles. Taip pat nenoriu to silumos siurblio, nes man mano laikas brangus, noriu dziovinti greitai. Su Boshu nedraugauju nemyli jis manes, diena ar 2 po garantijos sugenda, nors nagus grauskis. Tai zodi daviau bosho nebepirkti.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2016 02 11, 17:49)
Sveiki, patarejai,
noriu pirkti WHIRLPOOL AZB 788 Džiovykle arba ELECTROLUX EDC2086PDW Džiovykle. Man tinka ju matmenys ir dureles. Taip pat nenoriu to silumos siurblio, nes man mano laikas brangus, noriu dziovinti greitai. Su Boshu nedraugauju nemyli jis manes, diena ar 2 po garantijos sugenda, nors nagus grauskis. Tai zodi daviau bosho nebepirkti.

Tai jai patinka elektros sąnaudos 3,92 KWh-4.48 kWh/ciklas, garsas 74 dB gi ne pasirinkti modeliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 19:03)
Tai jai patinka elektros sąnaudos 3,92 KWh-4.48 kWh/ciklas, garsas 74 dB gi ne pasirinkti modeliukai 4u.gif

64 dB, elektros sanaudos irgi man tinka, paskaiciavau skirtumas per metus 50 euru nuo silumos siurblio su mano 3 k per savaite dziovinimu. As savo laika vertinu daugiau. biggrin.gif
bet klausiau kuris modelis geresnis is situ dvieju.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2016 02 11, 18:07)
64 dB, elektros sanaudos irgi man tinka, paskaiciavau skirtumas per metus 50 euru nuo silumos siurblio su mano 3 k per savaite dziovinimu. As savo laika vertinu daugiau. biggrin.gif
bet klausiau kuris modelis geresnis is situ dvieju.

Kai žiūrėti pagal elektros sąnaudas tada Whirlpool jai žiūrėti pagal triukšmingumą tada Electrolux geriau....
Užmeskitė akį ant modeliuko EDH3684PDE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 vasario 2016 - 18:14
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 19:12)
Kai žiūrėti pagal elektros sąnaudas tada Whirlpool jai žiūrėti pagal triukšmingumą tada Electrolux geriau....
Užmeskitė akį ant modeliuko EDH3684PDE

taip jau sita apziurejau, taip pat atsiliepimus anglijoje ir vokietijoje. Dziovina 4 val.
Del to ir renkuosi be silumos pompos. O svarbiausia man ne elektros sanaudos o kad rubai butu po dziovinimo sausi ir nesusilamde. Turejau sena whirpoola dirbo 15 metu, kol sugedo, biski triuksminga, bet skalbiniai purut puruteliai, net dzinsai minkstuciai. Gyvenau Hagoje name su tom silumos pompom dziovykle buvo, tai visa nakti man ji ten dziovino. Ir dar skalbiniai ryte dregnoki buvo. Nepatiko
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2016 02 11, 18:20)
taip jau sita apziurejau, taip pat atsiliepimus anglijoje ir vokietijoje. Dziovina 4 val.
Del to ir renkuosi be silumos pompos. O svarbiausia man ne elektros sanaudos o kad rubai butu po dziovinimo sausi ir nesusilamde. Turejau sena whirpoola dirbo 15 metu, kol sugedo, biski triuksminga, bet skalbiniai purut puruteliai, net dzinsai minkstuciai. Gyvenau Hagoje name su tom silumos pompom dziovykle buvo, tai visa nakti man ji ten dziovino. Ir dar skalbiniai ryte dregnoki buvo. Nepatiko

To dar negirdėjau kad turint džiovyklę su Šilumos siurbliu džiovintu 4 val ir rūbai būtų susilamdę...Džiovinimo laikas gi priklauso kokio drėgnumo dedate skalbinius...jai skalbyklės apsūkos 600 aps.min tai tikrai džiovins +/- 3,5 val...bet jai skalbyklė 1400-1600 aps.min džiovinimo laikas +/-2,5 val.
Visų pirmą norint turėti sausus drabužius reikia nusistatyti džiovinimo lygį.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 19:31)
To dar negirdėjau kad turint džiovyklę su Šilumos siurbliu džiovintu 4 val ir rūbai būtų susilamdę...Džiovinimo laikas gi priklauso kokio drėgnumo dedate skalbinius...jai skalbyklės apsūkos 600 aps.min tai tikrai džiovins +/- 3,5 val...bet jai skalbyklė 1400-1600 aps.min džiovinimo laikas +/-2,5 val.
Visų pirmą norint turėti sausus drabužius reikia nusistatyti džiovinimo lygį.... 4u.gif

ne nesusilamde, o dregnoki, net ir tuo lygiu kur i spinta. Vistiek dar negali ju rengtis tiesiai is dziovykles, arba patalyne uzvilkti is karto. Nes matai su silumos siurbliu jie taupo energija ir dziovina vesesneje temperaturoje, tai vesesneje temperaturoje jie ilgiau dziuva.
Bet vistiek aciu uz nuomone ir atsakymus. mirksiukas.gif

Papildyta:
p.s.
skalbimo masina turi 1600 apsuku, bet ja rekomenduoja tik medvilnei skalbti. O visiems kitiems nustato ant 800 automatiskai ir i virsu neuzkelsi tik sumazint leidzia
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2016 02 11, 18:38)
ne nesusilamde, o dregnoki, net ir tuo lygiu kur i spinta. Vistiek dar negali ju rengtis tiesiai is dziovykles, arba patalyne uzvilkti is karto. Nes matai su silumos siurbliu jie taupo energija ir dziovina vesesneje temperaturoje, tai vesesneje temperaturoje jie ilgiau dziuva.
Bet vistiek aciu uz nuomone ir atsakymus. mirksiukas.gif

Jau matyt kažką supainiojote
Kondensacinėje skalbinių džiovyklėje išgarintas vanduo patenka į tam skirtą vietą. Po džiovinimo vandenį reikia išpilti. Yra džiovyklės kuriuose galite pasirinkti šiltą džiovinimą pagal laiką, Šaltą džioviniąs pagal laiką(Bosch,Siemens džiovyklės )

Atsakyti