Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(Y2K @ 2015 12 30, 11:55)
O kaip pas Miele?

Buvau salone, kaip tik ziurinejau nes man irgi aktualu kaip atsidaro, tai nauju modeliu nesikeicia kryptis, bet jeigu statysit viena salia kitos tai patogiau ir buti negali, nes viena atsidaro i viena puse kita i kita ir laisvai nieko netrukdoma perdedat skalbinius is skalbykles i dziovykle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 31 gruodžio 2015 - 12:31
Labai ačiū konsultavusiems - paskaitinėjau savaitę forumą ir nusipirkome AEGL99695HWD, lyg ir norėjosi bosho nes indaplove bosho esu labai patenkinta, na, išbandysime kitą firmą. Nulėmė pūkų surinkėjas smile.gif Nes jav prisižiūrėjau skalbyklių kai šieno (dirbdama), nelabai įsivaizduoju kur keliauja toooks kiekis pūkų, be pūkų surinkėjo. Dėkui - gerų metų!
Atsakyti
Sveiki,
esu visai zalia dziovykliu kalusimu. Ieskau neimantrios, bet patikimos.
Esu nuziurejus tokia bosch dziovykle, kokia butu patyrusiuju nuomone?
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2016 01 04, 15:30)
Sveiki,
esu visai zalia dziovykliu kalusimu. Ieskau neimantrios, bet patikimos.
Esu nuziurejus tokia bosch dziovykle, kokia butu patyrusiuju nuomone?

Gerai žiūrite thumbup.gif modeliukas vertas dėmesio turės tokias spec.programas kaip Vilna, Mišrūs, Rankšluoščiai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Apatiniai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
AutoDry, elektroninis drėgmės atpažinimas,apsauga nuo glamžymosi: iki 60 min programos pabaigoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 04, 17:22)
Gerai žiūrite  thumbup.gif  modeliukas vertas dėmesio turės tokias spec.programas kaip Vilna, Mišrūs, Rankšluoščiai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Apatiniai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
AutoDry, elektroninis drėgmės atpažinimas,apsauga nuo glamžymosi: iki 60 min programos pabaigoje drinks_cheers.gif

Aciu, man ir pasirode pakankamai platus programu pasirinkimas thumbup.gif tik idomu kaip su medvilne ir sintetika. Kitu firmu buna pagal tai skaido, o Bosch lyg ir ne. Ar cia per paprastas variantas? Spec programos pukiniams nenoriu, nes manau, kad ir kitos programos puikiai susidoros su pukiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2016 01 05, 18:13)
Aciu, man ir pasirode pakankamai platus programu pasirinkimas thumbup.gif tik idomu kaip su medvilne ir sintetika. Kitu firmu buna pagal tai skaido, o Bosch lyg ir ne. Ar cia per paprastas variantas? Spec programos pukiniams nenoriu, nes manau, kad ir kitos programos puikiai susidoros su pukiniais ax.gif

Viską tikrai išdžiovins ir sintetiką ir medvilnę ir mišraus pluošto audinius....geras modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 05 sausio 2016 - 18:19
Sveiki,
permasčiau dėl pasirikimo, norėčiau neįžengti į mieles kainų kategoriją, kokią džiovyklę parekomenduotumėt iki 1000 Eur?

Pageidautina A+++ ir surinkimas Vokietijoje (pvz kur surenkamas šis modelis Bosch WTY88898SN?)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 30, 16:36)
Tai kai pasirinksite konkrečiai modeliukus parašysiu kaip atsidaro ir tada bus aiškiau kad Electrolux skalbyklės atsidaro iš dešinės į kairę ir džiovyklė iš dešinės į kairę ar tai patogų Jums patiems spręsti...Tik vienas Electrolux modeliukas EDH3897SDE kurios yra galimybė keisti atidarymo kryptį,Miele TMV840  irgi tik vienas modeliukas kuriam reikia papildomai perkamas lanksto keitimo komplektas. Kituose modeliuose nekeiciama.Bosch WTY88898SN arba WTY87859SN  turi tik keleta  džiovyklių kurioje keičiasi durelių atidarymo kriptis

Siemens irgi yra su keičiama durelių kryptim.
Atsakyti
QUOTE(complexxL9 @ 2016 01 06, 16:36)
Sveiki,
permasčiau dėl pasirikimo, norėčiau neįžengti į mieles kainų kategoriją, kokią džiovyklę parekomenduotumėt iki 1000 Eur?

Pageidautina A+++ ir surinkimas Vokietijoje (pvz kur surenkamas šis modelis Bosch WTY88898SN?)

Visos Bosch, Siemens džiovyklės renkamos Lenkijoje....
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2016 01 06, 16:58)
Siemens irgi yra su keičiama durelių kryptim.

Siemens neturi jau modeliuko tik BOSCH WTY87859SN arba BOSCH WTY88898SN

QUOTE(complexxL9 @ 2016 01 06, 16:36)
Sveiki,

Beleika tik MIELE TKB 550 WP ir tik su A+,nes žiovyklė MIELE TKB 550 WP jau A+++ bat kaina Jums tikrai nepatiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 06, 19:54)
Beleika tik  MIELE TKB 550 WP ir tik su A+,nes žiovyklė MIELE TKB 550 WP jau A+++ bat kaina Jums tikrai nepatiks g.gif

MIELE džiovyklių NEGAMINA VOKIETIJOJE!!!
Atsakyti
Tai jei ne Bosch ne Siemens ir ne Miele ar Vokietijoj apskritai yra renkamos džiovyklės? smile.gif
Ir ką tokiu atveju rekomenduotumėt ne Vokiško rinkimo?
Atsakyti
QUOTE(complexxL9 @ 2016 01 06, 20:40)
Tai jei ne Bosch ne Siemens ir ne Miele ar Vokietijoj apskritai yra renkamos džiovyklės? smile.gif
Ir ką tokiu atveju rekomenduotumėt ne Vokiško rinkimo?

VOKIETIJOJE DŽIOVYKLIŲ NEGAMINA.
Miele gamina Čekijoje, adresas: Sumperska 1348, CZ-78391 Unicov
user posted image
Atsakyti