Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 12:08)
Remontas nepigus

Pas mus siaura dziovykle Bosh ir skaiciau SM jog yra kas ant siauros uzdejo dziovykle su baldine plokste ir remeliu. Jei ir ms kazkada planuotume taip ar butina tos pacios firmos dziovykle?
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 11:18)
Pas mus siaura dziovykle Bosh ir skaiciau SM jog yra kas ant siauros uzdejo dziovykle su baldine plokste ir remeliu. Jei ir ms kazkada planuotume taip ar butina tos pacios firmos dziovykle?

Ant siauros skalbyklės neuždėsite su jokiu rėmeliu džiovyklės...reikėtu pagalvoti kitą būdą kaip uždėti ant siauros skalbyklės džiovyklę...manau sugalvoti visada galima ...
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 14, 11:04)
speedy, prašau patarimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif Jūsų žodis taps lemiamu  smile.gif

praktiškai 3 variantai :

Skalbimo mašina su džiovykle  L87695NWD (AEG)

Skalbimo mašina su džiovykle LG S44A8YD

Skalbimo mašina su džiovykle Electrolux EWW1686HDW

čia šios gražuolės :

https://www.senukai....A... džiovykle

o kodėl nepagalvojus apie pačią geriausią šiai dienai skalbyklę-džiovyklę AEG L99695HWD
http://www.aeg.lt/Pr...omos/L99695HWD/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 12:27)
o kodėl nepagalvojus apie pačią geriausią šiai dienai skalbyklę-džiovyklę AEG L99695HWD
http://www.aeg.lt/Pr...omos/L99695HWD/

Jūs jau nepykite, bet ne kartą vis pastebiu Jūsų asmeninio intereso naudą, net patarimuose.
Todėl ir prašau Speedy pagalbos, ar kitų narių, kurie galbūt turi tuos modelius, išsirenkant būtent iš mano nurodytų 4u.gif AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 12:33)
Idomu :-) Kodel rekomenduojate heat pump technnologija? Tik del elektros sanaudu? O kaip remontas...

Todėl, kad elektros sunaudojama apie 2 kWh mažiau (vienam džiovinimui). Jei kada suges, tai elektros sąnaudomis busite atpirkę remontą. Jei ne (kas labiau tikėtina) - tada "į pliusą".
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 12:08)
Remontas nepigus..... 4u.gif

Rekomenduokite kondensacine ir 7kg, nes skalbiniu vienu metu bus iki 4kg. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 12 14, 12:50)
Todėl, kad elektros sunaudojama apie 2 kWh mažiau (vienam džiovinimui). Jei kada suges, tai elektros sąnaudomis busite atpirkę remontą. Jei ne (kas labiau tikėtina) - tada "į pliusą".

Kaip idomu...meistras man pasakojo sita ir skirtumus tarp ju ir finale jog nesirinkti su heat pump, dabar visai pasimeciau ka rinktis. Na musu skalbimo masina tik 4kg, tai galvoju dziovykle 7kg rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 13:18)

Aš buvau uždėjęs biggrin.gif naudojau taip keletą metų, kol pasikeičiau sklabyklę į didesnę. Nedėjau ir rėmelio. Pas mane tokia niša, tai ten nėra kur nukristi, net jei pasistengčiau nuversti.
Baldinę plokštę paklijavau kokybiška dvipuse lipnia juosta prie skalbyklės ir prisukau gale stalo koją iš senukų.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 12:27)
Ant siauros skalbyklės neuždėsite su jokiu rėmeliu džiovyklės...reikėtu pagalvoti kitą būdą kaip uždėti ant siauros skalbyklės džiovyklę...manau sugalvoti visada galima ...

baldine plokste wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 11:53)
Rekomenduokite kondensacine ir 7kg, nes skalbiniu vienu metu bus iki 4kg. Aciu  4u.gif
Papildyta:

Kaip idomu...meistras man pasakojo sita ir skirtumus tarp ju ir finale jog nesirinkti su heat pump, dabar visai pasimeciau ka rinktis. Na musu skalbimo masina tik  4kg, tai galvoju dziovykle 7kg rinktis.

Pasižiūrėkite kurią Jums siūliau SIEMENS WT46W247DN
http://www.siemens-h...WT46W247DN.html
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2015 12 14, 11:57)
baldine plokste wink.gif

Arba žinau metalinius laikiklius pritvirtini prie sienos ir ant jos džiovyklę 4u.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 13:53)
...Kaip idomu...meistras man pasakojo sita ir skirtumus tarp ju ir finale jog nesirinkti su heat pump, ...

Būna meistrų, kuriems labai baisu pamatyti šilumos siurblį vietos paprastos kaitinimo spiralės mirksiukas.gif
O sau Jūs galite grubiai pasiskaičiuoti: džiovinimų skaičius per metus x 2kWh x elektros kaina. Pamatysite. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 12 14, 12:57)
Aš buvau uždėjęs  biggrin.gif  naudojau taip keletą metų, kol pasikeičiau sklabyklę į didesnę. Nedėjau ir rėmelio. Pas mane tokia niša, tai ten nėra kur nukristi, net jei pasistengčiau nuversti.
Baldinę plokštę paklijavau kokybiška dvipuse lipnia juosta prie skalbyklės ir prisukau gale stalo koją iš senukų.

Aha jusu ir maciau posta ir kazkas dar saipesi jog teks i pagalba darantis kviesti :-))) Zodziu pasigavau ideja kuria pasakiau vyrui ir jo toks planas dabar, nors vieta turim dziovyklei ir tikrai puikiai tilps.
QUOTE(Šokoladė @ 2015 12 14, 12:57)
baldine plokste wink.gif

Aciu.
QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 12:59)
Pasižiūrėkite kurią Jums siūliau SIEMENS WT46W247DN
http://www.siemens-h...WT46W247DN.html

As sita turiu issisaugojus ir kaip vyrui sakau i kitas negaliu ziureti :-) Bet sitas man gasdina...jog kazko nedaziuresiu, nepagalvosiu...
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2015 12 14, 12:02)
Aha jusu ir maciau posta ir kazkas dar saipesi jog teks i pagalba darantis kviesti :-))) Zodziu pasigavau ideja kuria pasakiau vyrui ir jo toks planas dabar, nors vieta turim dziovyklei ir tikrai puikiai tilps.
Aciu.

As sita turiu issisaugojus ir kaip vyrui sakau i kitas negaliu ziureti :-) Bet sitas man gasdina...jog kazko nedaziuresiu, nepagalvosiu...

Modeliukas tvarkingas ir naudositės vargo nematysite jai gasdina 2 metų garantija visada galite nusipirkti i papildomą garantiją ir tai tikrai nėra didelė suma bet turėsite pvz 5-6 metų garantiją kurioje pasekoje nebus papildomų išlaidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 14, 13:04)
Skalbimo mašina su džiovykle  L87695NWD (AEG)
Skalbimo mašina su džiovykle LG S44A8YD
Skalbimo mašina su džiovykle Electrolux EWW1686HDW

Sakyčiau Electrolux EWW1686HDW arba EWW1697MDW, jei kalbėti apie patikimumą ir kokybę.
LG S44A8YD - jei norite technologiško produkto už geranorišką kainą. Bet man asmeniškai ramiau būtų, jei tos technolpgijos būtų sudėtos į Bosch ar Electrolux.
Atsakyti