Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

QUOTE(terteliene @ 2015 11 19, 13:19)
Tele, o jau pradėjai dirbti kažką rimčiau? Ar vis dar lauki, kol kompą suinstallins? Man tai juokingiausia, kad kai grįžau, grįžau gi į IT skyrių, visi iš anksto žino, visi įspėti, bet vis tiek nesugebėjo man atėjus net telefono pajungto turėti... Visur laksčiau visų prašiau, už rankos vedžiausi, kad padarytų - visi kaip iš medžio iškritę  O per telefoną pas mus internetas, tai nors kompą savo seną turėjau su visais duomenim, bet negaljau pirmą dieną net prisijungti  Tai kažkaip visada pas mumis taip... Kol asmeniškai rūron neįspiri, niekas nevyksta 
Šarange, linkiu neįsisirkt  Aš įtariu, kad mano kukulis iškrės man baikę, ir susirgs kaip tik, kai tėtis grįš į darbą, kad maža nepasirodytų. Betaš gi tvirta, kažkaip išgyvensiu... Ane?

Nu kazkaip jau porimciai, bet siaip tai bandau apsiuostyti kas kur. jau ir posedziai, rastai ir t.t. na tai, kas budinga mano darbui smile.gif
i darba vis nenutaikau kada isvaziuot. siryt atvaziavau 7:30 biggrin.gif gerokai per anksti biggrin.gif nors visai gera anksti atvaziuot-kavos issiverdu, kompe panarsau ramiai smile.gif
O kompas buvo sutvarkytas ir pajungtas 8 val ryto kai tik grizau biggrin.gif pas mus sitoj vietoj velavimu nebuna biggrin.gif ir telefonas naujas buvo pristatytas ir dar atejo dede ir atnese visokiu kanceliariniu priemoniu su sokoladukais biggrin.gif zodziu, jauciausi aprupinta biggrin.gif

Neprisikalbek tik unsure.gif laikom kumscius kad nesirgtu niekas pas jus sia ziema!! nes nu be rysio tos ligos, ypac kai mazius toks mazas..

QUOTE(Snowgirl @ 2015 11 19, 15:43)
Nu labas, as po anksciau baigtu darbu, siandien ranka spaudziau auksiausiai salies pareigunei ir mintyse pagalvojau, ar gerai jas nusiploviau po Simo  bacilu smile.gif))) Stebesime padarinius per TV smile.gif)))

Jei susirgs, tai zinosim i ka pirstais rodyt biggrin.gif kchem kchem biggrin.gif
Atsakyti
Snow, kokia tu vienok faina biggrin.gif jau matau Ponia su zelionke istepliota per tv lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Rašiau rašiau postą ir kažką nuspaudžiau ir dingo biggrin.gif

Retas svečias, nes darbe SM pasijungti sunkokas reikalas, todėl labiau FB parašau.

Monikutea, laikyk kojas suspaudusi biggrin.gif Kiek tau jau tau laiko yra?

Dėl vaikų sergančių vedimo į arželius, čia amžina visų darželių problema sad.gif Arba griežtai turi imtis pats darželis, arba tėvai suvokimą turėti.. Na aktualiausia šitie dalykai mažesniuose grupėse, nes vyresnėliai tikrai daug mažiau serga..

Snow, malonu tave matyti, kad ir tokia proga!! Linkėjimai žmogeliui.
Sako nieko nėra geriau, nei paskiepytas vaikas suserga šita liga, nes organizmas gauna stiprų imunitetą thumbup.gif

Šarangė, kaip tavo kukulis šianien? Gal neįsisirgo?

Mano zuikiai laikosi, nors ir kartais pačiaudi, patraukia nosį.. Atrodo kiekvieno ryto bijau, na bet laikosi. Duodu vitamino C ir žuvų taukus, kuriuos mano nuostaba geria puikiai smile.gif

Tie visi neramumai Europoje duoda biški per smegenis, nes gi man po savaitės kelionė į Kopenhagą doh.gif Baimės yra, bet sakėms vistiek skrendam, bus kaip bus smile.gif Metro gal nevažinėsim biggrin.gif
Labai norime pamatyti Kalėdinį miestuką..
Atsakyti
Sveikos,

Ačiū,kad klausiat 4u.gif

Aš nevedu sergančio vaiko į daržą tikrai, niekada... schmoll.gif

Vakar buvo labai neramu ir auklėtojos klausiau ar nekosėjo miegodamas, (nes ryte jokio sirgimo požymio nebuvo nei kvapo) sakė nei karto nesukosėjo. Beje, šianakt taip pat nei karto!
Ta proga pasidariau išvadą, kad vėl mums refliuksas išlindo, nes ir sloga kažkokia keista išlenda vakare, bet tik vakare, kaip keistai, nei ryte, nei parsivedus iš daržo jokios slogos nebūna, o prieš miegą pradeda šniurkšėt, bet nieko neišpučia... Užsiregistravau vėl pas homeopatą, pagersim žirniukų... Gal dar ir dėl tų spuogelių ką pasakys, nes tai pagerėja, tai vėl atsiranda, nors dietos ir laikomės... unsure.gif

Snow, tai gerai, kad lengvai, bet esu girdėjus, kad serga dar baisiau, negu neskiepyti, na bet gal, kai jau būna daugiau laiko nuo skiepo praėję, gal jo galiojimas ribotas, žodžiu, nežinau, mes dar nesirgę, tai tikiuosi, kad nesigailėsiu ir aš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 20 lapkričio 2015 - 10:20
Sarange, lbai jau neįtikimai skamba ta vieta, kad skiepyti serga ir sunkiau, nei neskiepyti. Gal čia prasimanymas prieš skiepus nusiteikusių. Manau, kad greičiau jau serga tie, kuriems paprasčiausiai skiepai neveikia, o tokių žmonių, lyg ir apie 5 proc. populiacijos. Kai liga ne tokia jau ir reta, tai gal tokie skiepyti ir suserga. Kiek esu girdėjus gyvų žmonių atsiliepimų, visi, kas susirgo po skiepo, prasinešė be temperatūrų ir su trim spuogais.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Žiema, žiemužė...

QUOTE(terteliene @ 2015 11 20, 16:54)
Sarange, lbai jau neįtikimai skamba ta vieta, kad skiepyti serga ir sunkiau, nei neskiepyti.

Nu, gal ir neįtikėtinai biggrin.gif
Žinai, kai serga skiepytas normaliai, juk nežinai, kaip jis būtų sirgęs, jeigu būtų neskiepytas... Pvz. mano draugės vaikas buvo skiepytas, sirgo jau po kelių metų, rodos, jau į mokyklą ėjo, tai ji sako, kam aš tada skiepyjau... Kitos draugės vaikai neskiepyti sirgo taip tragiškai baisiai, kad ji nebežinojo ko briebtis, veidas buvo viena didelė pūslė... Tai ji, aišku, pasigailėjo, kad neskiepyjo. Nu žodžiu, sakau, kiek esu girdėjus, tačiau negulu kryžium smile.gif Pvz. mano dukra neskiepyta, sirgo lengvai, bet net du kartus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 11 20, 09:17)

Tie visi neramumai Europoje duoda biški per smegenis, nes gi man po savaitės kelionė į Kopenhagą  doh.gif Baimės yra, bet sakėms vistiek skrendam, bus kaip bus smile.gif Metro gal nevažinėsim biggrin.gif

oj tikiuosi isvaziuosit 4u.gif
nors va kas vyksta i briuseli i komandiruotes, tai kol kas neleidzia i suplanuotus renginius kol ta nepaprastoji padetis ivesta.. gal aprims.. bet vis tiek neramu kazkaip butu vykti kazkur unsure.gif

Pietu pertrauka pas mus. oras toks bjaurus. tai niekur neisejau. o ir jegu ner. labai mazai miegojau. dar nakti galvojau-va nereiktu i darba tai diena su mazium pamiegotume, o dabar.. palikau su tetule vaika namie. tai lyg ir nieko. draugauja abudu.

Monikut, kaip tu? jus? smile.gif
Atsakyti
Sarange, as pati sirgus du kartus, pirma karta lengvai, antra karta jau paauglystej ir normaliai. Tai su skiepu, manau, tas pats. Vienas suteikio sioki toki imuniteta, du - jau rimtesni, bet niekas negarantuoja jo visam gyvenimui (netgi persirgimas). Bet vis delto, jei iki mokyklos vaikas neprasirgs, skiepyciau.
Tele, imk balioncika 4u.gif puikiai pamenu darbo pradzia, mano tokia kasdienybe buvo... nedamiegojus istisai. O mes prasiejom lauke, paskutine savaite su vyru namie... smile.gif
Atsakyti
Terteliuk, ka tu smile.gif ? neimiegi? tokia diena tik miegot maziu uzspaudus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 23, 13:40)
Terteliuk, ka tu smile.gif ? neimiegi? tokia diena tik miegot maziu uzspaudus smile.gif

Ai zinok normaliai, man isejimas pasivaiksciot daug vertingesnis nei valandele miego. Kaifuoju nuo to, man prideda jegu. Nu kodel mano vaikai taip piktybiskai neima soskiu? Sitam buvom karta kita isiule, bet fyg, nelimpa jam. As jau baigiu pasiduot.
Atsakyti
Labuka smile.gif

Išvedžiau šian mažių į daržą, bet ten tikrai kai kurie taip baisiai kosėja, tai sakiau, jei vėl maniškis atkris, kelsiu ir aš skandalą.. Nors kas iš to, kad kažkas iškelia problemą, jei niekam tai nerūpi. Viena mama šiandien vyresnę dukrą kosėjančią į vieną grupę nuvedė, mažesnį sūnų kosėjantį į mūsų grupę ir išskubėjo sau į darbą doh.gif

O aš su mamuku susitikau, kavinėj pasėdėjom, papliurpėm wub.gif

Nu ką, liko lygiai trys savaitės, jau visai ramu smile.gif Įdomu, ką rytoj Santariškėse paporins smile.gif Aš kažkaip jau visai prie tų skausmų visų baigiu priprast biggrin.gif

QUOTE(Kirila @ 2015 11 20, 09:17)
Tie visi neramumai Europoje duoda biški per smegenis, nes gi man po savaitės kelionė į Kopenhagą  doh.gif Baimės yra, bet sakėms vistiek skrendam, bus kaip bus smile.gif Metro gal nevažinėsim biggrin.gif

Bijok nebijojęs, visų atvejų nenumatysi ir pagalvės griūdamas nepasidėsi.. Aišku neramumą suprantu labai, bet viskas bus liuks smile.gif

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 23, 12:25)
dar nakti galvojau-va nereiktu i darba tai diena su mazium pamiegotume, o dabar.. palikau su tetule vaika namie. tai lyg ir nieko. draugauja abudu.

Monikut, kaip tu? jus? smile.gif

Nu nėra lengva tą rutiną pakeist, bet įprasi smile.gif

Nu va laikausi smile.gif Nors pavargau labai aną savaitę su mažium namie ax.gif Bet atsilaikėm kažkaip. Šią savaitę dar visokių reikaliukų yra, tai esu pasiruošus daug nuveikt smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Monikutia @ 2015 11 23, 19:15)

Nu ką, liko lygiai trys savaitės, jau visai ramu  smile.gif Įdomu, ką rytoj Santariškėse paporins

oho kiek nedaug smile.gif
ir labai idomu, kaip tau siandien sekesi Santariskese smile.gif ?

Mano mazas vel nakti bludino su temperatura. nepamiega jis kai apie 38 sukyla, tai ir eit nori ir lempa degti. bet siaip ne taip uzglosciau. Bet kai jau kelinta nakti pagerinta, tai jauciuos kaip maisu trenkta.

Atsakyti