QUOTE(terteliene @ 2015 11 19, 13:19)
Tele, o jau pradėjai dirbti kažką rimčiau? Ar vis dar lauki, kol kompą suinstallins? Man tai juokingiausia, kad kai grįžau, grįžau gi į IT skyrių, visi iš anksto žino, visi įspėti, bet vis tiek nesugebėjo man atėjus net telefono pajungto turėti... Visur laksčiau visų prašiau, už rankos vedžiausi, kad padarytų - visi kaip iš medžio iškritę O per telefoną pas mus internetas, tai nors kompą savo seną turėjau su visais duomenim, bet negaljau pirmą dieną net prisijungti Tai kažkaip visada pas mumis taip... Kol asmeniškai rūron neįspiri, niekas nevyksta
Šarange, linkiu neįsisirkt Aš įtariu, kad mano kukulis iškrės man baikę, ir susirgs kaip tik, kai tėtis grįš į darbą, kad maža nepasirodytų. Betaš gi tvirta, kažkaip išgyvensiu... Ane?
Šarange, linkiu neįsisirkt Aš įtariu, kad mano kukulis iškrės man baikę, ir susirgs kaip tik, kai tėtis grįš į darbą, kad maža nepasirodytų. Betaš gi tvirta, kažkaip išgyvensiu... Ane?
Nu kazkaip jau porimciai, bet siaip tai bandau apsiuostyti kas kur. jau ir posedziai, rastai ir t.t. na tai, kas budinga mano darbui
i darba vis nenutaikau kada isvaziuot. siryt atvaziavau 7:30 gerokai per anksti nors visai gera anksti atvaziuot-kavos issiverdu, kompe panarsau ramiai
O kompas buvo sutvarkytas ir pajungtas 8 val ryto kai tik grizau pas mus sitoj vietoj velavimu nebuna ir telefonas naujas buvo pristatytas ir dar atejo dede ir atnese visokiu kanceliariniu priemoniu su sokoladukais zodziu, jauciausi aprupinta
Neprisikalbek tik laikom kumscius kad nesirgtu niekas pas jus sia ziema!! nes nu be rysio tos ligos, ypac kai mazius toks mazas..
QUOTE(Snowgirl @ 2015 11 19, 15:43)
Nu labas, as po anksciau baigtu darbu, siandien ranka spaudziau auksiausiai salies pareigunei ir mintyse pagalvojau, ar gerai jas nusiploviau po Simo bacilu ))) Stebesime padarinius per TV )))
Jei susirgs, tai zinosim i ka pirstais rodyt kchem kchem