Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Tai visai niekas neberaso cia g.gif ?
Atsakyti
Labas, Telegrama smile.gif Kaip laikaisi? Nesergat?

Aš užsukau parašyt, tik klausimas, ar skaitys kas biggrin.gif
Sėdim su mažium namie, kosėja.. Penktadienį buvo pas močiutę, o mes su vyru į svečius išėjom, tai vakare mama skambina, sako kosėja labai sausai, ką čia daryt. Dar bandė sakyt, kad nevažiuotume, tegul pas ją išmiega, bet tai be šansų, būčiau be miego visą naktį. Parsivežėm namo, painhaliavom ir visai nekosėjo naktį, bet dienom vis dar kosėja, matyt, per anksti vaistukų atsisakėm, galvojau užbaigsim gal be jų..

Pirmadienį buvau pas gydytoją, pasiskundžiau vėl, kad naktim baisiai pilvą maudžia, tai aptikrino mane ten visą, sakė mažius jau labai nusileidęs, vandenų mažėja, tai gavau siuntimą į santariškes. Gydytoja sakė netiki, kad termino sulauksiu, tai ilsiuosi dabar daug, nes visai nenoriu dabar jau gimdyt smile.gif

Terteliene, kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2015 11 18, 12:52)
Labas, Telegrama smile.gif Kaip laikaisi? Nesergat?

Aš užsukau parašyt, tik klausimas, ar skaitys kas biggrin.gif
Sėdim su mažium namie, kosėja.. Penktadienį buvo pas močiutę, o mes su vyru į svečius išėjom, tai vakare mama skambina, sako kosėja labai sausai, ką čia daryt. Dar bandė sakyt, kad nevažiuotume, tegul pas ją išmiega, bet tai be šansų, būčiau be miego visą naktį. Parsivežėm namo, painhaliavom ir visai nekosėjo naktį, bet dienom vis dar kosėja, matyt, per anksti vaistukų atsisakėm, galvojau užbaigsim gal be jų..

Pirmadienį buvau pas gydytoją, pasiskundžiau vėl, kad naktim baisiai pilvą maudžia, tai aptikrino mane ten visą, sakė mažius jau labai nusileidęs, vandenų mažėja, tai gavau siuntimą į santariškes. Gydytoja sakė netiki, kad termino sulauksiu, tai ilsiuosi dabar daug, nes visai nenoriu dabar jau gimdyt smile.gif

Terteliene, kaip jūs?

Monikut, kaip faina, kad tu cia smile.gif

o nebandei duot sirupuko, kad atsikosetu? man paciai kai sausas kosulys kankina, reikia gert ar hedelix ar stodal ir issikoseju viska ir ok. ir vaikams taip pat.

kada vaziuosi i santariskes? brukstelk po vizito smile.gif

o tu zinai, kad as jau dirbu smile.gif ? OMG kazkaip sunku man pirmos dienos smile.gif
Atsakyti

labas merginos,

uzsukau smile.gif
siandien su Simonu namie: jam vejaraupiai (po skiepo) ir entero virusas doh.gif tai kukujam ir pro langa i lietu ziurim smile.gif Darbai toli toli i sona atideti....

Paskaiciau apie jus, taip gera ant sirdies, nors ir ne visu jusu rupesteliai linksmi, bet vis tiek dziaugiuos galedama apie jus suzinot wub.gif

QUOTE(leonila @ 2015 11 13, 14:14)
nedaug aš galiu konkrečiai pasakyt, kai mano vaikas vienas mažiausių sad.gif
bet faktas tas, kad verkia tą auklėtoją pamatęs... šian sakė, kad "aš tyliai uždariau duris. nes kitaip ateis dėdė ir gausiu per nagus", parodė kaip. o kaip frazė "gausi per nugarą"? suprantu, kad renkasi visokių tėvų vaikai, bet vis tik į vaikus man nepanašu  unsure.gif  vaikas verkia, kukčioja, bet stengiasi susitramdyti, tai gal jiems ten verkti neleidžia? daugumoj tai tik mano spėlionės, bet toks vaiko elgesys man kelia nerimą... ir tai, kad su auklėtoja mes - tėvai- nesusikalbam tai irgi nėra gerai  schmoll.gif  ir tas nuolatinis jos skundimasis, kad jinai čia labai atsakingą darbą dirba, jaunimas nebenori dirbti, praktiką atlieka ir mauna lauk, o va ji kokią atsakomybę nešasi. nu tai blyn, gi kiekvienas pasirenkam. aš, ačiū, tikrai nenorėčiau dirbti auklėtoja tai ir neinu ten, kad po to knisčiau protą visiems tėvams...
aš šiaip jei ką su sekretore bendrauju, jinai ten panašaus amžiaus, tai supratinga atrodo. ir kalbu, kad nenoriu aš čia tos suklėtojos stresinti, vis tik amžiui jau, po to prireikia jai visokių lašalinių. nu bet vaiko labiau gaila...

identiska situacija pas mus doh.gif

opa Simas atsikele, bandysiu dar sugrizt...
Atsakyti
Labas, Monikita, vien del taves dar parefreshinu kelis kartus dienoj. As tai...aj, suaugau - skustis nebemegstu smile.gif bet pramuse jau ir mane asarom pasitaskyt siandien. Sunku su tuo jautruoliu Ainiu, o mazis pilvinukas, pucia skauda jam, dienos metu praktiskai nemiega vienas, tik nesynej, tik ant musu... nu tai zinai. Vakarais verkia, uzmigdyt neina, nuo ranku nenulipa. Ainis pries darziuka protestuoja, sysiot kakot lovon pradejo, tos babces jauciu ji ir isbare gerokai, namie demesio 200-ais proc gauna, bet vis tiek graudinas ant kiekvieno kampo, zodz, nelengva.. oj, tau gi jau irgi pabaiga... nu ziurek, nepernesiok, pas mus lapkritukuose visos uzsicemrntavusios, va as gi irgi beveik termino sulaukiau.
Snow, du skiepus nuo vejaraupiu gaves? Ar rimta forma susirgo?
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 18, 13:23)
Monikut, kaip faina, kad tu cia smile.gif

o nebandei duot sirupuko, kad atsikosetu? man paciai kai sausas kosulys kankina, reikia gert ar hedelix ar stodal ir issikoseju viska ir ok. ir vaikams taip pat.

kada vaziuosi i santariskes? brukstelk po vizito smile.gif

o tu zinai, kad as jau dirbu smile.gif ? OMG kazkaip sunku man pirmos dienos smile.gif

Tai jis jau atsikoso, viskas ok, tik šiaip dar neužsibaigia. Tikiuosi iki pirmadienio visiškai pasveiks..

Oj, beveik už savaitės, antradienį smile.gif

Neee, nežinau smile.gif Nu dar tik pradžia, kažkaip įsivažiuosit. Tai kada keliates?

QUOTE(Snowgirl @ 2015 11 18, 15:22)
labas merginos,

uzsukau smile.gif
siandien su Simonu namie: jam vejaraupiai (po skiepo) ir entero virusas  doh.gif  tai kukujam ir pro langa i lietu ziurim smile.gif Darbai toli toli i sona atideti....

Sveikit greičiau 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 18, 17:21)
Labas, Monikita, vien del taves dar parefreshinu kelis kartus dienoj. As tai...aj, suaugau - skustis nebemegstu smile.gif bet pramuse jau ir mane asarom pasitaskyt siandien. Sunku su tuo jautruoliu Ainiu, o mazis pilvinukas, pucia skauda jam, dienos metu praktiskai nemiega vienas, tik nesynej, tik ant musu... nu tai zinai. Vakarais verkia, uzmigdyt neina, nuo ranku nenulipa. Ainis pries darziuka protestuoja, sysiot kakot lovon pradejo, tos babces jauciu ji ir isbare gerokai, namie demesio 200-ais proc gauna, bet vis tiek graudinas ant kiekvieno kampo, zodz, nelengva.. oj, tau gi jau irgi pabaiga... nu ziurek, nepernesiok, pas mus lapkritukuose visos uzsicemrntavusios, va as gi irgi beveik termino sulaukiau.

Matai kiek rūpesčių sukeliu ax.gif

O Ai irgi su pilvuku vargo? Nes mano B tai kankinosi.. Kokie keturi mėnesiai kosminiai buvo doh.gif Miegodavo virtuvėj vežime prie gartraukio, užsupi per pusvalandį, pasnaudžia pusvalandį ir vsio. Tai kitų mamų pasakojimai, kad pamiega po dvi valandas man buvo nesuprantamas dalykas biggrin.gif
Gaila abiejų mažiukų.. Ai irgi reiškia sunku vargšiukui..

Nu va mane tu ir įkvėpi, kad irgi jau vis galvojai tuoj tuoj, o beveik iki galo išnešiojai smile.gif Tik kažkaip nuojauta sako, kad saugotis reikia.
Atsakyti
Ne rūpesčių, tiesiog negalvok, kad neskaito niekas wink.gif NEa, Ai pirmus tris mėnesius ramūniukas buvo... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš čia irgi skaitau, daug paprasčiau susekt viską iš eilės, FB tai nespėju suskaityt tų keliaaukščių komentarų...

Mano Kukuliauskas irgi pradėjo naktį kosėt, taip sausai paviršutiniškai, daviau atsigert šilto vandens ir nustojo, nuvedžiau į darželį... Šiandien rytoj turim svečių darbe, negaliu imt biuletenio... sad.gif Nors kolkas gal nėra ir reikalo, matysiu kaip vakare, reiks sujungt visas kojų kaitinimo/garinimo programas, gal išsisuksim, svarbu tempa nepakiltų...

Snow - nesupratau ir aš kokie jums vėjaraupiai, ar skiepo šalutinis poveikis ar normalūs?
Aš tai griežtai atsisakiau skiepytis nuo vejaraupių, nes girdėjau daug atvejų, kad vistiek serga... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

pietu pertrauka pas mane smile.gif I fb ilendu tik nedarbo metu, nes vedeja yra mano drauge FB tai nenoriu kad uzmatytu, kad darbo metu lendu kur nereikia smile.gif

Sveika Snow smile.gif tikiuosi nestipriai Simuka sueme 4u.gif

QUOTE(Snowgirl @ 2015 11 18, 15:22)

opa Simas atsikele, bandysiu dar sugrizt...

Bandyk bandyk biggrin.gif

QUOTE(Monikutia @ 2015 11 18, 18:00)

Oj, beveik už savaitės, antradienį smile.gif

Nu dar tik pradžia, kažkaip įsivažiuosit. Tai kada keliates?

laikysim kumstukus uz jumis 4u.gif

As 6:20, bet as taip greit susisuku kad nezinau, ar nereiktu veliau keltis biggrin.gif na tik vaikai sunkiai budinasi. Dickis is vis kominis atsibudes buna - vos sauksta su kose iki burnytes danesa sad.gif na kazkaip pavargsta.. visa diena mokykloj... pasiimu jau sutemus... uzmiega 9:30 mazdaug..
laukiu jau sventinio laikotarpio vien del to, kad atvaziuos mano mama kokiom trim savaitem, tai bus vaikams atostogos biggrin.gif ir mum, nes nereiks niekur vedzioti.
I darba niekaip nenutaikau, kada cia isvaziuot is namu. siryt isvaziavau 7:10 tai buvau darbe 7:30 biggrin.gif reikes bandyti veliau vaziuoti. bet veliau prasideda kamsciai tai irgi nelabai kas..tai zodziu, bandau susiorientuot gyvenime smile.gif

Taip lyja. galvojau i maxima paleksiu, bet gal einu iki ikikiuko cia pat kokio sokolado smile.gif kazkaip norisi saldaus smile.gif

Sarange, tikiuosi neisikabins rimtai tas kosuliukas 4u.gif

rasykit rasykit biggrin.gif tuoj grisiu smile.gif

Atsakyti
Tele, o jau pradėjai dirbti kažką rimčiau? Ar vis dar lauki, kol kompą suinstallins? biggrin.gif Man tai juokingiausia, kad kai grįžau, grįžau gi į IT skyrių, visi iš anksto žino, visi įspėti, bet vis tiek nesugebėjo man atėjus net telefono pajungto turėti... Visur laksčiau visų prašiau, už rankos vedžiausi, kad padarytų - visi kaip iš medžio iškritę biggrin.gif O per telefoną pas mus internetas, tai nors kompą savo seną turėjau su visais duomenim, bet negaljau pirmą dieną net prisijungti smile.gif Tai kažkaip visada pas mumis taip... Kol asmeniškai rūron neįspiri, niekas nevyksta smile.gif
Šarange, linkiu neįsisirkt 4u.gif Aš įtariu, kad mano kukulis iškrės man baikę, ir susirgs kaip tik, kai tėtis grįš į darbą, kad maža nepasirodytų. Betaš gi tvirta, kažkaip išgyvensiu... Ane? 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu labas, as po anksciau baigtu darbu, siandien ranka spaudziau auksiausiai salies pareigunei ir mintyse pagalvojau, ar gerai jas nusiploviau po Simo bacilu smile.gif))) Stebesime padarinius per TV smile.gif)))

Tertel, blyn jau matau kad pas tave reikalai reikaliukai, normalu. Laikykis. O Ainis isgyvena del brolio atsiradimo manau, ne del aukletoju. As tik veliau atsukus juostele tai supratau apie Smilte, nors takarta atrode, kad jai nera jokio streso del naujo seimos nario. Laikykis, mergyt smile.gif *matai kaip graziai vadinu, nebe sena subine wub.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 18, 18:51)

viena ir serga del to lengva labai forma, be tempos ir lygiai 5 spuogai.

QUOTE(Šarangė @ 2015 11 19, 12:31)
Snow - nesupratau ir aš  kokie jums vėjaraupiai, ar skiepo šalutinis poveikis ar normalūs?
Aš tai griežtai atsisakiau skiepytis nuo vejaraupių, nes girdėjau daug atvejų, kad vistiek serga...  doh.gif

tai cia tipinis darzelinis vejaraupiu epidemijos atvejis, butu gaves 2 skiepus, butu nesirges isvis, dabar lengvai. Dziaugiuos kad paskiepijau vis tiek ir kaltinu save, kad neikaliau antrojo. Sveikatios Jums, kukuliauskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snowgirl: 19 lapkričio 2015 - 15:44
Labuka smile.gif

QUOTE(Šarangė @ 2015 11 19, 11:01)
Sveikos,

Mano Kukuliauskas irgi pradėjo naktį kosėt, taip sausai paviršutiniškai, daviau atsigert šilto vandens ir nustojo, nuvedžiau į darželį... Šiandien rytoj turim svečių darbe, negaliu imt biuletenio... sad.gif Nors kolkas gal nėra ir reikalo, matysiu kaip vakare, reiks sujungt visas kojų kaitinimo/garinimo programas, gal išsisuksim, svarbu tempa nepakiltų...

Neįsisirkit 4u.gif

Pas mus darželio grupės forume vienas tėtis labai piktai pasisakė, kad pastoviai kosėjančių vaikų grupėj yra ir jei toliau taip tęsis, eis pas direktorę. Iš tikrųjų jis visiškai teisus. Esu įsitikinus, kad būtent nuo tų kelių kosėjančių vaikų ir maniškis bacilą pasigavo.. To vyriškio sūnus dvi savaites su antibijotikais sirgo, tai suprantu jo susierzinimą..

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 19, 12:20)
laukiu jau sventinio laikotarpio vien del to, kad atvaziuos mano mama kokiom trim savaitem, tai bus vaikams atostogos biggrin.gif ir mum, nes nereiks niekur vedzioti.

Nu va kaip gerai thumbup.gif Kiek čia beliko iki tų švenčių.

QUOTE(terteliene @ 2015 11 19, 13:19)
Aš įtariu, kad mano kukulis iškrės man baikę, ir susirgs kaip tik, kai tėtis grįš į darbą, kad maža nepasirodytų. Betaš gi tvirta, kažkaip išgyvensiu... Ane?  4u.gif  unsure.gif

Oj, tik negalvok taip iš anksto smile.gif Nesirkit nei vienas 4u.gif

QUOTE(Snowgirl @ 2015 11 19, 15:43)
Nu labas, as po anksciau baigtu darbu, siandien ranka spaudziau auksiausiai salies pareigunei ir mintyse pagalvojau, ar gerai jas nusiploviau po Simo  bacilu smile.gif))) Stebesime padarinius per TV smile.gif)))

matai kaip graziai vadinu, nebe sena subine  wub.gif

Nu tu kaip visada prajuokini lotuliukas.gif

Džiaugiuos, kad Simui tik lengva forma smile.gif
Atsakyti