Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

QUOTE(terteliene @ 2015 11 12, 11:05)
Labas,
Oj Telegram, naktis nekažką, o vakaras kosminis wacko.gif urzgė visą naktį mažas kaip meška, naktį beveik nevalgo, gal jam skranduką ar pilvuką spaudžia, užmigdavo tik man ant pilvo, tai akys baigia išvarvėti. O va vakar vaiką išleidom į daržą, tai auklėtoja pripezėjo, kai viena mergaitė spjaudės, kad iškvies policiją. Ainis vakare su isterijom, vos paguldėm, o po to naktį vis pabunda ir verkia, kad nenori, kad iškviestų policiją  doh.gif Vyras pasakė jai ryte, o ji glazkes strojina, Aini, ką tu čia prisigalvojai  doh.gif Nu šakės, kaip mane kartais ji nervuoja. Aš suprantu, kad kažkaip pagąsdint turi, bet mano jautriam vaikui tai traumas daro, blyn.

nevalgo, bet ff nori? ar neima ir ff? Vargsas tu Terteliuk 4u.gif o diena miega mazius? neiseitu tau prigult kartu?

suvazinejau i darba. leido susitrumpint darbo diena vietoj mamadienio. tai dziaugiuos smile.gif

bet jau dienele siandien blink.gif nesinori nosies kist is namu. tai gerai kad yra masina. o taip tai temti vaikus per toki lietu reiktu
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 12, 09:50)
bet matai, kad toj nuotraukoj prie kaklo yra susiuvimai sonuose? tai matyt atskirom dalim megztas priekis ir nugara?...

Labai dailus tavo megztukelis ir tas kaklas  thumbup.gif

o tu savo kai mezgei, tai prieky akiu daugiau dejai, kad kaklas taip graziai sukrenta?

Ten ne siūlė, o butaforija, manau, viena bloga akis.
Aš tai mezgiaua tskirom, nes su masina.
Nedėjau daugiau, vienodai, savaime sukrenta į priekį 4u.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Šiandien išeinu su mažium ryte tipo į darželį važiuot ir mano bitutė, niekad neturinti bėdų su akumuliatorium, neužsikūrė blink.gif Kaip susinervinau.. Nu bet įkvėpiau, pažiūrėjau į laikrodį, sakau einam peškom, nu tai nupėdinom per 20 minučių ir spėjom ant pusryčių smile.gif O oras visai nieko buvo, kad ir lijo, bet vėjo jokio, šilta.
O prieš pietų miegelį vyras paėmė iš darželio ir nuvežė pas močiutę, pasiilgsta jie dažnai viens kito wub.gif

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 11, 16:15)
Monikut, tai ka veiki per dienu dienas? rankdarbiauji? smile.gif

As nupirkau siandien maziui dovanele Play doh ledu gaminimo aparata. is vis jam patinka su virtuviniais indukais zaisti. stovejau ilgai senukuose biggrin.gif bet galu gale paemiau ta ledu gaminimo aparata. turetu patikti smile.gif

Nezinau, ka i darzeli pagaminti? ar keksiuku ar sausainiu ant pagaliuku ar tinginio kokio... patarkit smile.gif

Dažniausiai po darželio aplekiu kokias pardes, o grįžus guliu kojas ištiesus, paskui reik ridentis vakarienės ruošt biggrin.gif O jei namie būnu, tai serialus žiūriu, mezgu pleduką, bet kažkaip apsiskaičiavau su akim, tai baisiai platus gavos ir lėtai eina, nebenoriu toliau megzt biggrin.gif Šiaip daug ilsiuosi, nes ginė liepė, tai apmažėję tų maudimų. Nu bet užeina, kai nueini į virtuvę indų išplaut ir netyčia generalinę tvarką atlieki, o paskui vakare mirštu..

Maniškis gavo irgi rinkinuką PlayDoh su formelėm, tai patiko mažiui labai, plėšo, minko tą modeliną thumbup.gif

O jei nupjaut tų pagaliukų smailiąją dalį g.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 11, 21:09)
As jus skaitau, bet sunkiai atsiraso man. Privargstu vakarais, mazas toks piktas palieka, niekas negerai, visa diena parpia, tada vakare tusinam 3-4 val, valgo lakoja budrauja rekia, kol galiausiai uzmiega. Tai dabar net nemigdau anksciau, patusau, kad nerektu, ir laukiu, kol ateis jam nuotaika miegot. Vyrui vakare galva iskaudo, daviau vaistu ir nugrudau miegot, tai teko dar ir Ai po darzelio duokle atiduot.
Telegram, sollo buna pirkti skaniu birzu duonos grybuku.

Sunkoka jums pradžia.. Tikiuosi kažkaip įsivažiuosit. Ar ne mududukas pasakojo apie mažąjį, kad atrodydavo nori miego, bet toks įspūdis, kad negali užmigt. O kaip Ai sekas miegot, kai broliukas tūsinasi?

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 12, 08:34)
Pas mus vel kazkoks debesis uzplaukes... vyrui darbe blogai, tada ir namie blogai, ir zmona elgiasi ne taip kaip jis isivaizduoja ir pan. ir t.t. tai tokia ant nervu ir as pati siandien, ir naktis nedamiegota.. dar mazas atsikrauste vidury nakties ir aisku, as buvau vel isstumta i tarpa tarp lovu, tai dar labiau nedamiegojau

4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 12, 11:05)
O va vakar vaiką išleidom į daržą, tai auklėtoja pripezėjo, kai viena mergaitė spjaudės, kad iškvies policiją. Ainis vakare su isterijom, vos paguldėm, o po to naktį vis pabunda ir verkia, kad nenori, kad iškviestų policiją  Vyras pasakė jai ryte, o ji glazkes strojina, Aini, ką tu čia prisigalvojai  Nu šakės, kaip mane kartais ji nervuoja. Aš suprantu, kad kažkaip pagąsdint turi, bet mano jautriam vaikui tai traumas daro, blyn.

Nu bet kaip nervina, kai taip liežuvio nenulaiko. Kitiem vaikam gal dzin tokie pasakymai, o va jautresniem..

Prisiminiau, kaip mano mažasis B priėjo prie manęs, sako aš pareigūnas, nu ir ko sakau ponas pareigūnas nori iš manęs, tas pagalvojo, pečiais patraukė ir sako nežinau biggrin.gif

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 12, 12:49)
suvazinejau i darba. leido susitrumpint darbo diena vietoj mamadienio. tai dziaugiuos 

bet jau dienele siandien  nesinori nosies kist is namu. tai gerai kad yra masina. o taip tai temti vaikus per toki lietu reiktu

Tai kokios bus darbo valandos ir kada didžioji grįžimo diena?

O aš šiandien kaip jau minėjau visai patenkinta oru, kad ir lyja biggrin.gif Ką padarysi, kad mašiniukas pavedė..
Atsakyti
Mazas nakti nlb triuksmauja, tai Ainis miega. Jis gi kitam kambary, pas mus atvaro paryciais. Mazas valgo nakti, bet nedaug, gal jam koki pilveli pasopa, tai ir urzgia kaip meska, neuzmiega is karto pavalges, bet gerai, kad bent ant pilvo padetas miega. Aj sakyciau dar nieko baisiai sunkaus, miegaliukas jis kol kas, tik dar reikia ta vakarini uzmigima susitvarkyti.
Atsakyti
Nepaejo mums korta su pilvelio reikalais, kuo tolyn, tuo blogyn. Issiunciau vyra pirkt colinoxo, nes naktis praktiskai bemiege. Tik ant pilvo miega... gurgia jam viskas ten, tik padedi ant nugaros ir raitosi inksdamas. Gerai, kad dickis kaip rastas visa nakti be prabudimu isparpe, su sirupeliu, zinoma, bet bent savaite paduosiu as ji, ir dienom geresnes nuotaikos bus, sitaip ismiegojes.
Atsakyti
Nedamiegojus as kazkokia. vyras nakti isskrido i komandiruote. tai ir neuzmigau nuo 4 val ryto doh.gif siaubas kazkoks.

Uztat siaip ne taip pavyko rast, kas man nagiukus sutvarkys ir nulakuos pries darba thumbup.gif

QUOTE(Monikutia @ 2015 11 12, 14:18)

1Šiandien išeinu su mažium ryte tipo į darželį važiuot ir mano bitutė, niekad neturinti bėdų su akumuliatorium, neužsikūrė 

2Maniškis gavo irgi rinkinuką PlayDoh su formelėm, tai patiko mažiui labai, plėšo, minko tą modeliną  thumbup.gif

3Prisiminiau, kaip mano mažasis B priėjo prie manęs, sako aš pareigūnas, nu ir ko sakau ponas pareigūnas nori iš manęs, tas pagalvojo, pečiais patraukė ir sako nežinau

4Tai kokios bus darbo valandos ir kada didžioji grįžimo diena?

5O aš šiandien kaip jau minėjau visai patenkinta oru, kad ir lyja biggrin.gif Ką padarysi, kad mašiniukas pavedė..

1 maniske irgi uzsivede tik is 5 karto. uzrasiau i servisa pirmadieniui. gal pataisys man iki darbo biggrin.gif taip tingiu vaziuot su truliku blush2.gif

2 thumbup.gif

3 lotuliukas.gif gerulis

4mamadieni issiskirsciau tai darba baigsiu pusvalandziu anksciau, t.y. 16:30. kaip ir viskas gerai, bet masinu stovejimo aikstele darbe pergrusta ir ten viena kita uzstato tai irgi issukis, kaip isvaziuot kai tau reikia, jei uztato dar 5 masinos doh.gif

5 Monikut, nestumas tave stebuklingai veikia bigsmile.gif net neuzsivedes masiniukas ir lietus neismuse is veziu thumbup.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 13, 09:16)
Nepaejo mums korta su pilvelio reikalais, kuo tolyn, tuo blogyn. Issiunciau vyra pirkt colinoxo, nes naktis praktiskai bemiege. Tik ant pilvo miega... gurgia jam viskas ten, tik padedi ant nugaros ir raitosi inksdamas. Gerai, kad dickis kaip rastas visa nakti be prabudimu isparpe, su sirupeliu, zinoma, bet bent savaite paduosiu as ji, ir dienom geresnes nuotaikos bus, sitaip ismiegojes.

vaje!
taip is kart tas pilviukas ir neduoda ramybes 4u.gif
mano viena drauge pati pervargus iki negalejimo, tai sako-matyt tam mano vaikui kazkas su galva negerai, nes nepamiega, vis verkia, urzgia.. o jam pilviukas neleidzia uzmigt, tai ir isvargsta ir mama, ir jis pats maziukas.
Atsakyti
Sveikos,

Tertel, ojej.... unsure.gif Daug jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien mano Kukuliauskas gerai sušnekėjo važiuojant į darželį. Dažnai paauklėdavo mane, kad važiuoju per raudoną (sukant į dešinę), o šiandien rimtai sako: žiūriu, kad nelabai pyksta foforas, kai tu važiuoji per raudoną, bet daržely foforas tai pyksta labai... lotuliukas.gif Ten jie turi tokį mokomajį, kuris pyksta.
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 13, 09:51)
Sveikos,

Tertel, ojej....  unsure.gif  Daug jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šiandien mano Kukuliauskas gerai sušnekėjo važiuojant į darželį. Dažnai paauklėdavo mane, kad važiuoju per raudoną (sukant į dešinę), o šiandien rimtai  sako: žiūriu, kad nelabai pyksta foforas, kai tu važiuoji per raudoną, bet daržely foforas  tai pyksta labai... lotuliukas.gif Ten jie turi tokį mokomajį, kuris pyksta.

thumbup.gif lotuliukas.gif

Noriu pasidziaugt, kad mano nekalbusis mazylis pradeda jau kartot zodelius. ne viskas pavyksta, bet bando thumbup.gif per pora pastaruju savaiciu kazkaip pasipilde jo kuklus zodynelis siek tiek.

Atsakyti
labas smile.gif
paskaitau aš dar Jus čia, bet rašyt pritingiu blush2.gif
vakar buvom su maže pas gyd, gavom skiepą, tai gavo nuo manęs ir porą žvakučių, nes ir temp.trp bandė kilti ir neramumas net ryte, ko nelabai būna...

šiandien įvykdžiau misiją - vežiau brolį į dareželį. labai verkė, nenorėjo likti, o dar kai pamatė pagr.auklėtoją doh.gif pasirodo ta geroji būna tik pirmadieniasi ir kas antrą penktadienį. auklėtoja bandė ramint, kad viskas gerai, sakau, aš pagal vaiką, matau, kad kažkas tikrai negerai. taip pat jis visada klausia, ar bus ta kita auklėtoja ir pas ją lieka visai kitaip. taip tiesiai švieisia ir pasakiau. ir tokiau sakysiu,jei kas nepatiks. gana iš mano pusės supratimo ir tolerancijos, nes vėl prasidėjo aimanos, apie tai, kad jinai pagrindinė, jinai atsakinga už ugdymą, jinai daugiau reikalauja ir jei kas atsitiks... gal dėl to nelabai patinka. bla bla. nu žiūrėsim. pirmas išvažiavimas ir jau FB grupėj ne 2 tėvų vaikai, o 3. gal ir nagla aš, nenorinčius bendrauti nepriversiu, bet vis tiek,manau, žingsnis į priekį. ta mama sakė, kad anais metais auklėtoja buvo kitokia, nes pastoviai 2 mamos eidavo pas direktorę skųsti, tai prisibijodavo. tai kiba man reikės tą darbą periimti?... doh.gif

Šarange, nebandėt aiškint apie žalią rodyklytę? biggrin.gif maniškis tai žino, bet pyksta, kad per žalią šviesoforą nevažiuojam, ar per rodyklytę, kai kamšty tupim doh.gif

Terteliuk, nepaguosiu tb, bet ir mūsų vakarai sunkūs buvo. naktys tfu tfu tfu, bet vakarai tai unsure.gif ir dabar vakarai rankinukas...
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2015 11 13, 12:05)
labas smile.gif
paskaitau aš dar Jus čia, bet rašyt pritingiu  blush2.gif
vakar buvom su maže pas gyd, gavom skiepą, tai gavo nuo manęs ir porą žvakučių, nes ir temp.trp bandė kilti ir neramumas net ryte, ko nelabai būna...

šiandien įvykdžiau misiją - vežiau brolį į dareželį. labai verkė, nenorėjo likti, o dar kai pamatė pagr.auklėtoją  doh.gif  pasirodo ta geroji būna tik pirmadieniasi ir kas antrą penktadienį. auklėtoja bandė ramint, kad viskas gerai, sakau, aš pagal vaiką, matau, kad kažkas tikrai negerai. taip pat jis visada klausia, ar bus ta kita auklėtoja ir pas ją lieka visai kitaip. taip tiesiai švieisia ir pasakiau. ir tokiau sakysiu,jei kas nepatiks. gana iš mano pusės supratimo ir tolerancijos, nes vėl prasidėjo aimanos, apie tai, kad jinai pagrindinė, jinai atsakinga už ugdymą, jinai daugiau reikalauja ir jei kas atsitiks... gal dėl to nelabai patinka. bla bla. nu žiūrėsim. pirmas išvažiavimas ir jau FB grupėj ne 2 tėvų vaikai, o 3. gal ir nagla aš, nenorinčius bendrauti nepriversiu, bet vis tiek,manau, žingsnis į priekį. ta mama sakė, kad anais metais auklėtoja buvo kitokia, nes pastoviai 2 mamos eidavo pas direktorę skųsti, tai prisibijodavo. tai kiba man reikės tą darbą periimti?...  doh.gif

Šarange, nebandėt aiškint apie žalią rodyklytę? biggrin.gif maniškis tai žino, bet pyksta, kad per žalią šviesoforą nevažiuojam, ar per rodyklytę, kai kamšty tupim  doh.gif

Terteliuk, nepaguosiu tb, bet ir mūsų vakarai sunkūs buvo. naktys tfu tfu tfu, bet vakarai tai  unsure.gif  ir dabar vakarai rankinukas...

Leo, bet turi turet pasakyt kazka labai konkreciai direktorei, jei eisi 4u.gif

Kaip be rysio is tikro, kai vaikas nenori i darzeli ir verkia pamates aukletoja sad.gif as irgi galvociau, kad kazkas ne taip g.gif
Atsakyti
nedaug aš galiu konkrečiai pasakyt, kai mano vaikas vienas mažiausių sad.gif
bet faktas tas, kad verkia tą auklėtoją pamatęs... šian sakė, kad "aš tyliai uždariau duris. nes kitaip ateis dėdė ir gausiu per nagus", parodė kaip. o kaip frazė "gausi per nugarą"? suprantu, kad renkasi visokių tėvų vaikai, bet vis tik į vaikus man nepanašu unsure.gif vaikas verkia, kukčioja, bet stengiasi susitramdyti, tai gal jiems ten verkti neleidžia? daugumoj tai tik mano spėlionės, bet toks vaiko elgesys man kelia nerimą... ir tai, kad su auklėtoja mes - tėvai- nesusikalbam tai irgi nėra gerai schmoll.gif ir tas nuolatinis jos skundimasis, kad jinai čia labai atsakingą darbą dirba, jaunimas nebenori dirbti, praktiką atlieka ir mauna lauk, o va ji kokią atsakomybę nešasi. nu tai blyn, gi kiekvienas pasirenkam. aš, ačiū, tikrai nenorėčiau dirbti auklėtoja tai ir neinu ten, kad po to knisčiau protą visiems tėvams...
aš šiaip jei ką su sekretore bendrauju, jinai ten panašaus amžiaus, tai supratinga atrodo. ir kalbu, kad nenoriu aš čia tos suklėtojos stresinti, vis tik amžiui jau, po to prireikia jai visokių lašalinių. nu bet vaiko labiau gaila...
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2015 11 13, 12:44)
nedaug aš galiu konkrečiai pasakyt, kai mano vaikas vienas mažiausių sad.gif
bet faktas tas, kad verkia tą auklėtoją pamatęs... šian sakė, kad "aš tyliai uždariau duris. nes kitaip ateis dėdė ir gausiu per nagus", parodė kaip. o kaip frazė "gausi per nugarą"? suprantu, kad renkasi visokių tėvų vaikai, bet vis tik į vaikus man nepanašu  unsure.gif  vaikas verkia, kukčioja, bet stengiasi susitramdyti, tai gal jiems ten verkti neleidžia? daugumoj tai tik mano spėlionės, bet toks vaiko elgesys man kelia nerimą... ir tai, kad su auklėtoja mes - tėvai- nesusikalbam tai irgi nėra gerai  schmoll.gif  ir tas nuolatinis jos skundimasis, kad jinai čia labai atsakingą darbą dirba, jaunimas nebenori dirbti, praktiką atlieka ir mauna lauk, o va ji kokią atsakomybę nešasi. nu tai blyn, gi kiekvienas pasirenkam. aš, ačiū, tikrai nenorėčiau dirbti auklėtoja tai ir neinu ten, kad po to knisčiau protą visiems tėvams...
aš šiaip jei ką su sekretore bendrauju, jinai ten panašaus amžiaus, tai supratinga atrodo. ir kalbu, kad nenoriu aš čia tos suklėtojos stresinti, vis tik amžiui jau, po to prireikia jai visokių lašalinių. nu bet vaiko labiau gaila...

Oho, tai sakyciau jau ir turi ka pasakyt direktorei, jei jinai normali ir isklausytu, o nepasiustu jusu toliau unsure.gif
Butu ir man neramu tikrai, jei vaikas taip kalbetu unsure.gif

Is vis tokias aukletojas siust reiktu laukt is darzeliu! buvo panasi ir mano dickio grupeje, tai fuij. negaledavau pakest!
Is tikruju tai matosi ir pagal vaika ir siaip kad ir nedaug matai, bet ir pagal aukletojas.

Siryt atvedziau maziu, tai jis jau is toli mojuoja aukletojai ir apsirenges nubego tiesiai jai i glebi. Tai iseinu rami. zinau, kad jis jausis saugiai ir jauciasi gerai, kad eina pas suaugusi ir nebijo.
Jei butu, kaip pas tave, tai eitume kartu su vyru kalbet ir aiskintis. Jis moka labiau pakovot ir aiskintis tokius dalykus. nemalonu ziauriai, bet del vaiko eitume tikrai.

Idomu, kaip kiti vaikai jauciasi toje grupeje...?

O negalvojot prasyt, kad pervestu i kita grupe? nebutu galimybes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Telegrama: 13 lapkričio 2015 - 16:13