Labuka
Šiandien išeinu su mažium ryte tipo į darželį važiuot ir mano bitutė, niekad neturinti bėdų su akumuliatorium, neužsikūrė
Kaip susinervinau.. Nu bet įkvėpiau, pažiūrėjau į laikrodį, sakau einam peškom, nu tai nupėdinom per 20 minučių ir spėjom ant pusryčių
O oras visai nieko buvo, kad ir lijo, bet vėjo jokio, šilta.
O prieš pietų miegelį vyras paėmė iš darželio ir nuvežė pas močiutę, pasiilgsta jie dažnai viens kito
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 11, 16:15)
Monikut, tai ka veiki per dienu dienas? rankdarbiauji?
As nupirkau siandien maziui dovanele Play doh ledu gaminimo aparata. is vis jam patinka su virtuviniais indukais zaisti. stovejau ilgai senukuose
bet galu gale paemiau ta ledu gaminimo aparata. turetu patikti
Nezinau, ka i darzeli pagaminti? ar keksiuku ar sausainiu ant pagaliuku ar tinginio kokio... patarkit
Dažniausiai po darželio aplekiu kokias pardes, o grįžus guliu kojas ištiesus, paskui reik ridentis vakarienės ruošt
O jei namie būnu, tai serialus žiūriu, mezgu pleduką, bet kažkaip apsiskaičiavau su akim, tai baisiai platus gavos ir lėtai eina, nebenoriu toliau megzt
Šiaip daug ilsiuosi, nes ginė liepė, tai apmažėję tų maudimų. Nu bet užeina, kai nueini į virtuvę indų išplaut ir netyčia generalinę tvarką atlieki, o paskui vakare mirštu..
Maniškis gavo irgi rinkinuką PlayDoh su formelėm, tai patiko mažiui labai, plėšo, minko tą modeliną
O jei nupjaut tų pagaliukų smailiąją dalį
QUOTE(terteliene @ 2015 11 11, 21:09)
As jus skaitau, bet sunkiai atsiraso man. Privargstu vakarais, mazas toks piktas palieka, niekas negerai, visa diena parpia, tada vakare tusinam 3-4 val, valgo lakoja budrauja rekia, kol galiausiai uzmiega. Tai dabar net nemigdau anksciau, patusau, kad nerektu, ir laukiu, kol ateis jam nuotaika miegot. Vyrui vakare galva iskaudo, daviau vaistu ir nugrudau miegot, tai teko dar ir Ai po darzelio duokle atiduot.
Telegram, sollo buna pirkti skaniu birzu duonos grybuku.
Sunkoka jums pradžia.. Tikiuosi kažkaip įsivažiuosit. Ar ne mududukas pasakojo apie mažąjį, kad atrodydavo nori miego, bet toks įspūdis, kad negali užmigt. O kaip Ai sekas miegot, kai broliukas tūsinasi?
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 12, 08:34)
Pas mus vel kazkoks debesis uzplaukes... vyrui darbe blogai, tada ir namie blogai, ir zmona elgiasi ne taip kaip jis isivaizduoja ir pan. ir t.t. tai tokia ant nervu ir as pati siandien, ir naktis nedamiegota.. dar mazas atsikrauste vidury nakties ir aisku, as buvau vel isstumta i tarpa tarp lovu, tai dar labiau nedamiegojau
QUOTE(terteliene @ 2015 11 12, 11:05)
O va vakar vaiką išleidom į daržą, tai auklėtoja pripezėjo, kai viena mergaitė spjaudės, kad iškvies policiją. Ainis vakare su isterijom, vos paguldėm, o po to naktį vis pabunda ir verkia, kad nenori, kad iškviestų policiją Vyras pasakė jai ryte, o ji glazkes strojina, Aini, ką tu čia prisigalvojai Nu šakės, kaip mane kartais ji nervuoja. Aš suprantu, kad kažkaip pagąsdint turi, bet mano jautriam vaikui tai traumas daro, blyn.
Nu bet kaip nervina, kai taip liežuvio nenulaiko. Kitiem vaikam gal dzin tokie pasakymai, o va jautresniem..
Prisiminiau, kaip mano mažasis B priėjo prie manęs, sako aš pareigūnas, nu ir ko sakau ponas pareigūnas nori iš manęs, tas pagalvojo, pečiais patraukė ir sako nežinau
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 12, 12:49)
suvazinejau i darba. leido susitrumpint darbo diena vietoj mamadienio. tai dziaugiuos
bet jau dienele siandien nesinori nosies kist is namu. tai gerai kad yra masina. o taip tai temti vaikus per toki lietu reiktu
Tai kokios bus darbo valandos ir kada didžioji grįžimo diena?
O aš šiandien kaip jau minėjau visai patenkinta oru, kad ir lyja
Ką padarysi, kad mašiniukas pavedė..