Sveikos,
Kaip nėr nuotaikos šiandien...
Nors ir šią minute gimdau, būtent šią minutę...
Tele, nea, dėl pieno nieko nesakė, bet vakar vėl naujai išvėrė...
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 10, 13:42)
Sveikos,
Ojei Sarange, o kur tavo nuotaika dingo?
taigi tuoj susitiksi su Kukuliuku
sveikinam tavo grazuoli!!! darzelyje? paruosei kanors baliui ?
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 10, 13:52)
Ojei Sarange, o kur tavo nuotaika dingo?
Labas rytas,
Ai, nežinau, šiandien irgi nieko gero... Ir darbe ir namie, kažkoks disbalansas...
Rizikuoju savo motinos reputacija, bet prisipažinsiu, kad iki užvakar vakaro įsvaizdavau, kad Kukulio gimtadienis trečiadienį, tipo, kaip šiandien, tai nieko nenusipirkau į darželį įdėt, vakare susivokus puoliau kept keksiukų iš to ką turiu
O ryte dar užlėkiau į parduotuvę vaisių ir guminukų
Vakar kepiau antrą porciją keksiukų namuose prisikirst O šiaip švęsim šeštadienį.
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 11, 08:54)
Labas rytas,
Ai, nežinau, šiandien irgi nieko gero... Ir darbe ir namie, kažkoks disbalansas...
Rizikuoju savo motinos reputacija, bet prisipažinsiu, kad iki užvakar vakaro įsvaizdavau, kad Kukulio gimtadienis trečiadienį, tipo, kaip šiandien, tai nieko nenusipirkau į darželį įdėt, vakare susivokus puoliau kept keksiukų iš to ką turiu
Vakar kepiau antrą porciją keksiukų namuose prisikirst O šiaip švęsim šeštadienį.
kaip svesit savaitgali? namie? radai torto recepta?
mane gundo sitas:
http://skanusgyvenim.../blogas/?p=7986
bet nezinau, ar pasirysiu, nes kept reiktu namie po darbo o as gi busiu pavargus, nes jau dirbsiu.
O mantuliui i darzeli noreciau uzsakyti grybuku bet itariu bus brangus, tai teks kazka kita galvot o guminukai tai gera ideja
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 11, 11:26)
kaip svesit savaitgali? namie? radai torto recepta?
mane gundo sitas:
http://skanusgyvenim.../blogas/?p=7986
bet nezinau, ar pasirysiu, nes kept reiktu namie po darbo o as gi busiu pavargus, nes jau dirbsiu.
O mantuliui i darzeli noreciau uzsakyti grybuku bet itariu bus brangus, tai teks kazka kita galvot o guminukai tai gera ideja
Jo namie, bet bus praktiškai visi suaugę, neskaitant sesės leliuko ir pusbrolio vaikų, kuriems 8 ir 13m Kukulis dar neturi savo bendraamžių draugų.
Torto neieškau, krikštomama atsiveš, leido Kukuliui išsirinkt praeitą savaitgalį, pagal nuotraukas, tai jis išsirinko raudoną BMW ir dabar vis kartoja, kad Aginda atveš bemvą
Iškepsiu kokio pyrago ir dar užsakiau pas kolegę skruzgėlyną, manau pakaks
Kada pirma diena darbe? Jau pavargsi begalvodama, dar nepradėjus dirbt?
Nesijuokiu, suprantu ir man taip buvo, bet kai įpranti, žinok pasidaro daug lengviau, negu atrodė iš pradžių.
Sveikos sveikos
Malonu, kad yra dar čia gyvybės
O iš kur jūs žinot, kad Fotki viskas ištrinta? Tiesiog nebėra tokios paskyros? Man tik klausimas, ar buvo skelbiama kokia info apie tą artėjantį jų apsimokestinimą Jie spėju tai neištrynė visko, nes juk tikisi, kad dauguma susigundys mokėt. Bet jei mes nebesinaudojam ta paskyra, tai labai nenorėčiau, kad visos tos mūsų nuotraukos kabotų kažkur internete.. O išsisaugot į savo kompą būčiau ir aš norėjus šį tą, aišku pati kalta, kad anksčiau to nepadariau
Aš tai toliau leidžiu pinigus Bet jau baigiu pasiruošt galutinai mažiaus atėjimui.. Tašės dar reikia prie vežimo, bet čia ne extra reikalas.
Dienos lekia tai nepastebimai, čia atrodo išvežu mažių į darželį, čia jau grįžta su tėčiu jis.
O iš kur jūs žinot, kad Fotki viskas ištrinta? Tiesiog nebėra tokios paskyros? Man tik klausimas, ar buvo skelbiama kokia info apie tą artėjantį jų apsimokestinimą Jie spėju tai neištrynė visko, nes juk tikisi, kad dauguma susigundys mokėt. Bet jei mes nebesinaudojam ta paskyra, tai labai nenorėčiau, kad visos tos mūsų nuotraukos kabotų kažkur internete.. O išsisaugot į savo kompą būčiau ir aš norėjus šį tą, aišku pati kalta, kad anksčiau to nepadariau
Aš tai toliau leidžiu pinigus Bet jau baigiu pasiruošt galutinai mažiaus atėjimui.. Tašės dar reikia prie vežimo, bet čia ne extra reikalas.
Dienos lekia tai nepastebimai, čia atrodo išvežu mažių į darželį, čia jau grįžta su tėčiu jis.
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 11, 13:07)
Jo namie, bet bus praktiškai visi suaugę, neskaitant sesės leliuko ir pusbrolio vaikų, kuriems 8 ir 13m Kukulis dar neturi savo bendraamžių draugų.
Torto neieškau, krikštomama atsiveš, leido Kukuliui išsirinkt praeitą savaitgalį, pagal nuotraukas, tai jis išsirinko raudoną BMW ir dabar vis kartoja, kad Aginda atveš bemvą
Nesijuokiu, suprantu ir man taip buvo, bet kai įpranti, žinok pasidaro daug lengviau, negu atrodė iš pradžių.
koks juokingas tavo Kukulis
Joo panasiai greiciau ateitu ta diena.
Bet as va pagalvojau, kad as is tu kurios cia kazkiek bendrauja/bendravo viena ir likau tokia dinozaure-atbuvus namie 3 metus iki pat paskutines dienos
Labai fainas laikas! nors visko buvo, aisku, bet vis tiek
Sarange, tavo mezginiu puslapis nuostabus! ir graziai pafotkinta
Ziurek, kaip toks mezgasi:
https://www.facebook.......e=3
tas liemuo visa laika lygiai ir tiek? ar prie kaklo dedama akiu? nesuprantu bet man kaip grazu toks! ir tos rankoves is zemiau ir kaklas!!! ziauriai!
QUOTE(Monikutia @ 2015 11 11, 14:03)
Sveikos sveikos
Fotkese raso, kad accountas gali buti restored. tai matyt susimoki ir atstato viska... na as taip manyciau
kazka Gin minejo, kad noretu susimoket ir pviska issisaugot, nes daug kas neprieinama dabar. manyciau, kad nera istrinta kol kas
Monikut, tai ka veiki per dienu dienas? rankdarbiauji?
As nupirkau siandien maziui dovanele Play doh ledu gaminimo aparata. is vis jam patinka su virtuviniais indukais zaisti. stovejau ilgai senukuose bet galu gale paemiau ta ledu gaminimo aparata. turetu patikti
Nezinau, ka i darzeli pagaminti? ar keksiuku ar sausainiu ant pagaliuku ar tinginio kokio... patarkit del sausainiu tai bijau del tu pagaliuku astriu... bet gal neissibadytu akiu siaip jie labai gerai sueina vaikams
dar sugalvojau, kad valfiai, kepti namie, turetu but vaikams skanu. aptepliot galiukus sokoladu ir apibarstyt kuom nors graziai
As jus skaitau, bet sunkiai atsiraso man. Privargstu vakarais, mazas toks piktas palieka, niekas negerai, visa diena parpia, tada vakare tusinam 3-4 val, valgo lakoja budrauja rekia, kol galiausiai uzmiega. Tai dabar net nemigdau anksciau, patusau, kad nerektu, ir laukiu, kol ateis jam nuotaika miegot. Vyrui vakare galva iskaudo, daviau vaistu ir nugrudau miegot, tai teko dar ir Ai po darzelio duokle atiduot.
Telegram, sollo buna pirkti skaniu birzu duonos grybuku.
Sarange, nufotkink ta bemva
QUOTE(terteliene @ 2015 11 11, 21:09)
As jus skaitau, bet sunkiai atsiraso man. Privargstu vakarais, mazas toks piktas palieka, niekas negerai, visa diena parpia, tada vakare tusinam 3-4 val, valgo lakoja budrauja rekia, kol galiausiai uzmiega. Tai dabar net nemigdau anksciau, patusau, kad nerektu, ir laukiu, kol ateis jam nuotaika miegot. Vyrui vakare galva iskaudo, daviau vaistu ir nugrudau miegot, tai teko dar ir Ai po darzelio duokle atiduot.
Ojei o tu kaip supermama keliais frontais varai, kai vyras guli su skaudancia galva o dar naktysss... kaip mazas naktimis miega? irgi megsta pasitusint?
Sollo tu turi momeny Vynoteka?
aj vakar su vaikais atlikom bandyma su vafliukais. isbandem 8 metus nejungta keptuve. Dickis sako-mama, o kodel tu anksciau nesakei, kad mes turim tokia keptuve ? as nemegstu tu vafliu nei kept, nei valgyt, tai ir nerodziau bet vaikai ir vyras surijo vienu prisedimu. tai uzskaitau bandyma na tik nemoku graziai suvynioti, o vynioti reikia tik tik isimta karstut karstuteli. nu kaip suvyniot kai rankos dega????
Pas mus vel kazkoks debesis uzplaukes... vyrui darbe blogai, tada ir namie blogai, ir zmona elgiasi ne taip kaip jis isivaizduoja ir pan. ir t.t. tai tokia ant nervu ir as pati siandien, ir naktis nedamiegota.. dar mazas atsikrauste vidury nakties ir aisku, as buvau vel isstumta i tarpa tarp lovu, tai dar labiau nedamiegojau
Tai sijona taisau. toki faina nusipirkau is humaneles. siltas, su vilna, su pamusalu, piestuko formos tik pasiaurinsiu i apacia ir bus super
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 11, 16:15)
Sarange, tavo mezginiu puslapis nuostabus! ir graziai pafotkinta
tas liemuo visa laika lygiai ir tiek? ar prie kaklo dedama akiu? nesuprantu bet man kaip grazu toks! ir tos rankoves is zemiau ir kaklas!!! ziauriai!
Fotkese raso, kad accountas gali buti restored. tai matyt susimoki ir atstato viska...
Fotkese raso, kad accountas gali buti restored. tai matyt susimoki ir atstato viska...
Žinok, vakar, manęs kaip tik dėl šito megztuko dar viena prijaučianti klausė ir kaip tik nagrinėjau... akimis aišku.
Aš manau, kad čia megzta apvaliai, ratu, nuo kaklo. Kaklas nuosekliai platinamas iki pečių pločio, paskui išimamos skylės rankovėms ir tada lygiai iki apačios.
Paskui surenki akis rankovėms ir ir varai rankoves. Tai čia pats principas, aišku, reiktų atidžiau panagrinėt niuansus ir tikslesnius akių skaičius...
Reiks gal su mašina pabandyt, nes panašiu principu esu mezgusi šitą, tik čia rankovės tiesiog įstatytos įprastai.
labas rytas,
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 12, 09:35)
Žinok, vakar, manęs kaip tik dėl šito megztuko dar viena prijaučianti klausė ir kaip tik nagrinėjau... akimis aišku.
Aš manau, kad čia megzta apvaliai, ratu, nuo kaklo. Kaklas nuosekliai platinamas iki pečių pločio, paskui išimamos skylės rankovėms ir tada lygiai iki apačios.
Paskui surenki akis rankovėms ir ir varai rankoves. Tai čia pats principas, aišku, reiktų atidžiau panagrinėt niuansus ir tikslesnius akių skaičius...
Reiks gal su mašina pabandyt, nes panašiu principu esu mezgusi šitą, tik čia rankovės tiesiog įstatytos įprastai.
labas rytas,
labas rytas,
bet matai, kad toj nuotraukoj prie kaklo yra susiuvimai sonuose? tai matyt atskirom dalim megztas priekis ir nugara?...
Labai dailus tavo megztukelis ir tas kaklas
o tu savo kai mezgei, tai prieky akiu daugiau dejai, kad kaklas taip graziai sukrenta?
Labas,
Oj Telegram, naktis nekažką, o vakaras kosminis urzgė visą naktį mažas kaip meška, naktį beveik nevalgo, gal jam skranduką ar pilvuką spaudžia, užmigdavo tik man ant pilvo, tai akys baigia išvarvėti. O va vakar vaiką išleidom į daržą, tai auklėtoja pripezėjo, kai viena mergaitė spjaudės, kad iškvies policiją. Ainis vakare su isterijom, vos paguldėm, o po to naktį vis pabunda ir verkia, kad nenori, kad iškviestų policiją Vyras pasakė jai ryte, o ji glazkes strojina, Aini, ką tu čia prisigalvojai Nu šakės, kaip mane kartais ji nervuoja. Aš suprantu, kad kažkaip pagąsdint turi, bet mano jautriam vaikui tai traumas daro, blyn.
Oj Telegram, naktis nekažką, o vakaras kosminis urzgė visą naktį mažas kaip meška, naktį beveik nevalgo, gal jam skranduką ar pilvuką spaudžia, užmigdavo tik man ant pilvo, tai akys baigia išvarvėti. O va vakar vaiką išleidom į daržą, tai auklėtoja pripezėjo, kai viena mergaitė spjaudės, kad iškvies policiją. Ainis vakare su isterijom, vos paguldėm, o po to naktį vis pabunda ir verkia, kad nenori, kad iškviestų policiją Vyras pasakė jai ryte, o ji glazkes strojina, Aini, ką tu čia prisigalvojai Nu šakės, kaip mane kartais ji nervuoja. Aš suprantu, kad kažkaip pagąsdint turi, bet mano jautriam vaikui tai traumas daro, blyn.