QUOTE(zuikispukis @ 2015 11 04, 22:29)
Sveikos.
Sveikinimai mažiesiems jubiliatams
Cherckik, tavo ponia labai gudriai su tėčiu ir išsprasys brolio;) bet man taip smagu kad tėtis nori dar mažiuko pas jus
Tertelien, visai neblogai sukies su savo mažuliais
Telegram.mums 7,15 reikia išvažiuot kad spėtume.jei visi
Ypranti ir normalu.
Tik antrą sav.namie mazius..nesiguosiu.gi išvien.taip jau yra su tomis alergijomis. Nosies be slogos ne nepamenu. Bet dėl tik slogos (alerginės)nėra kad laikau namie..turim pažymą kad sloga ir kosulys alergija.bet aš matau kiek galiu vest.kiek ne..kur alergija. O kur jau daugiau,.
Mes švęst nesvesim. Na bus tortas užsakiau skanu ir gražu.bus dovanų ir balionu va kita met jau kažką gal ir darysim. Bus didesnis.vaikų žinos ką nori pasikviesti
Šiomis dienomis rinkau mažajam Kalėdų dovanas,nes užsakinės pažįstama..tai apsisuko galva.. Bet lyg ir radau...
Sveikinimai mažiesiems jubiliatams
Cherckik, tavo ponia labai gudriai su tėčiu ir išsprasys brolio;) bet man taip smagu kad tėtis nori dar mažiuko pas jus
Tertelien, visai neblogai sukies su savo mažuliais
Telegram.mums 7,15 reikia išvažiuot kad spėtume.jei visi
Ypranti ir normalu.
Tik antrą sav.namie mazius..nesiguosiu.gi išvien.taip jau yra su tomis alergijomis. Nosies be slogos ne nepamenu. Bet dėl tik slogos (alerginės)nėra kad laikau namie..turim pažymą kad sloga ir kosulys alergija.bet aš matau kiek galiu vest.kiek ne..kur alergija. O kur jau daugiau,.
Mes švęst nesvesim. Na bus tortas užsakiau skanu ir gražu.bus dovanų ir balionu va kita met jau kažką gal ir darysim. Bus didesnis.vaikų žinos ką nori pasikviesti
Šiomis dienomis rinkau mažajam Kalėdų dovanas,nes užsakinės pažįstama..tai apsisuko galva.. Bet lyg ir radau...
Labas Zuiki,
gaila kad tos alergijos nepalieka
kokias dovaneles nuziurejai vaikams?
QUOTE(leonila @ 2015 11 04, 22:32)
mes sergam. rimtai. aną naktį praklykė vaikas, buvo išvežtas į Klinikas, ten nieko nerado, popiet ėjom pas šeimos ir Lor - ausies uždegimas. VĖL. dar bandėm pusę paros laukti be antibų, bet naktis vėl tragiška, užkilo temp.iki 39, sėdim ant antibų. vaikas atkutęs, viskas ok. MB gelbėja namuose. tik mamka be kompo susitiksim rimčiau kitą savaitę aš irgi už naują FB, be nesiryžtu kurti, nžn ar reiktų priimti tokias, kaip Mirtišė, Empirė, Pilkoji, Gopika ir pan. nes kaip ir žinom, pažįstam, savos, su gimtadienisi sveikinam, bet šiaip bendravimo nėra. nežinau
Leo, nabaguciai jus
sveikit greiciau
Del FB musu gruppeles, tai sakyciau gal netgi priimt tas, kurios cia daugiau bendrauja o ta kita senoji grupele tegul lieka su visom tom, kurios ilenda tik i FB karta per metus arba visai neilenda