QUOTE(Telegrama @ 2016 08 12, 15:06)
Biskiuka alga pakels man, bet ir darbu pridejo - niekas nieko veltui neduoda
Na taip, dažnai pinigai ateina su didesne atsakomybe, daugiau darbų ir pan. Bet vistiek smagu, kai įvertina. O juk būna, kai duoda daugiau darbų, o daugiau pinigų - špyga taukuota

QUOTE(terteliene @ 2016 08 14, 14:29)
Ryt kitos krikštynos - ir ne bet kokios. Mes netikėtai būsim krikšto tėvai. O krikštynos pagoniškos, kažkur Labanoro vidury vyks, lauke
Praeita savaitė buvo paskutinė vyro senam darbe ir paskutinė iki 19 val
Keičiasi mūsų gyvenimas nuo antradienio. Dabar aš Ai vežiosiu į darželį ryte, o vyras vakare pasiiminės, nors turbūt pakankamai dažnai ir aš pasiimsiu, bet pagaliau pagaliau turėsiu normaliu darbo laiku dirbantį vyrą!
Jooo, maitinu, ir dar visai nemažai, nors jis jau visai normaliai ir žmonių maistą valgo. Kartais tai toks amžinai alkanas atrodo, o va atėjo laikas, kad gerojo papulio neatsisako
Praeita savaitė buvo paskutinė vyro senam darbe ir paskutinė iki 19 val

Jooo, maitinu, ir dar visai nemažai, nors jis jau visai normaliai ir žmonių maistą valgo. Kartais tai toks amžinai alkanas atrodo, o va atėjo laikas, kad gerojo papulio neatsisako
Nu man irgi labai įdomu - pagoniškos krikštynos, nu čia kaip posakis "baisiai gražu"

Sveikinu su vyro susinormalizavusiu darbo laiku

O aš žinok jau baiginėju maitinimą

QUOTE(terteliene @ 2016 08 23, 16:49)
Bet iš tikro, ką iš aplinkos girdžiu, kiek žmonės dabar investuoja į tuos mergvakarius/bernvakarius, anksčiau tikrai po 50-60 litų atrodydavo daug, dabar metasi po 100-200 eurų, į sodybas varo, pramogas visokias užsakinėja... Bliam bliam, gerai gyvent pradėjom.
Na tai ką, guliu šalia, jis kuičiasi, stojasi, šokinėja, dainuoja sau po nosim, kol pagaliau atlūžo.
Na tai ką, guliu šalia, jis kuičiasi, stojasi, šokinėja, dainuoja sau po nosim, kol pagaliau atlūžo.
Va va, aš apie VISAS šventes taip pagalvoju.. Kažkaip dabar taip visi sureikšmina tuos materialius dalykus, kuo daugiau, kuo pompastiškiau, kuo mandriau. Ir taip šneku ne dėl to, kad jau virš trisdešimt

Maniškis taip vakare migdosi, pavalgo (kol kas dar pienuko), bet neužmiega, nes to pienuko gurkt gurkt patraukia biški ir vsio. Tai paskui aš jo nesupu nieko, jis pasikuičia šalia, vis stojasi, sėdasi, aš kantriai jį guldau ir užmiega per kokį 10-15 minučių.
QUOTE(Telegrama @ 2016 08 24, 07:35)
- Atostogos buvo ziauriausiu oru kokiu tik teko atostogauti per visa mano gyvenima:D buvo baisu - vejas, lietus, +15. ir taip istisai.
-- is vis taip gera kai vaikai paauge! ir vakarot galejom, ir siaip visur daug daug paprasciau, kai nereikia galvot kur pamigdyt, arba va jau rekia, nes laikas valgyt ir t.t.
--- Kitais metais sakem trauksim kur pieciau-uzkniso toks oras!
---- mums kazkaip netenka su ta dilema susidurt, nes beveik visi draugai, su kuriais bendraujam, turi vaiku ir dar sakyciau isdykesniu nei musiskiai
tai kazkaip net ramiau del saviskiu buna, kad dar ne tokie isdyke
----- kur keliausit? jau greitai?
-- is vis taip gera kai vaikai paauge! ir vakarot galejom, ir siaip visur daug daug paprasciau, kai nereikia galvot kur pamigdyt, arba va jau rekia, nes laikas valgyt ir t.t.
--- Kitais metais sakem trauksim kur pieciau-uzkniso toks oras!
---- mums kazkaip netenka su ta dilema susidurt, nes beveik visi draugai, su kuriais bendraujam, turi vaiku ir dar sakyciau isdykesniu nei musiskiai

----- kur keliausit? jau greitai?
- Tai kad ši liepa ir rugpjūtis buvo absoliučiai šššš... Bjauri vasara. Nu bet tavo vyras kaip visada pasižymėjo ir išspaudė iš atostogų viską, kas tik buvo jo valioje

-- Va va, tikrai faina su paaugusiais vaikais. Ypač mamos tai pajaučia

--- Puiki išvada - oro norisi gero per atostogas.
---- Pas mus irgi visi aplinkos vaikai daug pasiutesni nei mūsiškis, tai kažkaip svečiuose būna mažai galvos skausmo. Na nebent G perspjaus brolį ir teks atsiimt

----- Į Ispaniją

QUOTE(terteliene @ 2016 08 25, 11:32)
* Sveikinimai tigriukui su dantuku ir krikštynom! Kaip suprantu, dantukas be didesnių parkių išlindo? Valiooo Kaip norėčiau jį dabar pamatyti. Šakės... apkirpo... Vy dar net mašinėlė nelabai paimtų, toks švelnus kailiukas pas jį kaip pas ūdriuką
** Nežinau! Juk mes, rodos, prieš kokį porą mėnesių dar su pilvais ir su Telegrama kavinėj valgėm..NE??
*** Iš tikro mėgaujuos vien tuo, kad va vidury dienos gali važinėti po miestą, reikalus tvarkytis, na tegul tą procesą ir apsunkina nešuliukas ant rankos, bet vis dėlto - kiek dirbdamas turi tokių galimybių?
** Nežinau! Juk mes, rodos, prieš kokį porą mėnesių dar su pilvais ir su Telegrama kavinėj valgėm..NE??
*** Iš tikro mėgaujuos vien tuo, kad va vidury dienos gali važinėti po miestą, reikalus tvarkytis, na tegul tą procesą ir apsunkina nešuliukas ant rankos, bet vis dėlto - kiek dirbdamas turi tokių galimybių?
* Nu su tais dantukais (jau 2) nebuvo jau taip viens du ir yra.. Jautėsi naktim kurį laiką jautriai labai miegojo, o paskui kol išlindo tai kokią savaitę irzlus buvo, vienas nebūdavo beveik, vis neškis paskui save, duok naujų žaislų, dirbt klounu. Tada viens po kito išlindo - ramu.. Savaitę

** Jooo, taip neseniai tas buvo.. O dabar žiūrėk kokios gražios gražių berniukų mamos esam

*** Va šitas koks yra gėėėėris