QUOTE(Telegrama @ 2016 08 12, 15:06)
Biskiuka alga pakels man, bet ir darbu pridejo - niekas nieko veltui neduoda
Na taip, dažnai pinigai ateina su didesne atsakomybe, daugiau darbų ir pan. Bet vistiek smagu, kai įvertina. O juk būna, kai duoda daugiau darbų, o daugiau pinigų - špyga taukuota O dėl baimių keliaut kažkur, tai per naują Starkaus ir Radzevičiaus kelionių laidą citavo meksikiečius (kažkaip lyg geriau skambėjo, bet esmė ta) - nebijok eiti ten, kur bijai, mirsi ten, kur esi
QUOTE(terteliene @ 2016 08 14, 14:29)
Ryt kitos krikštynos - ir ne bet kokios. Mes netikėtai būsim krikšto tėvai. O krikštynos pagoniškos, kažkur Labanoro vidury vyks, lauke
Praeita savaitė buvo paskutinė vyro senam darbe ir paskutinė iki 19 val Keičiasi mūsų gyvenimas nuo antradienio. Dabar aš Ai vežiosiu į darželį ryte, o vyras vakare pasiiminės, nors turbūt pakankamai dažnai ir aš pasiimsiu, bet pagaliau pagaliau turėsiu normaliu darbo laiku dirbantį vyrą!
Jooo, maitinu, ir dar visai nemažai, nors jis jau visai normaliai ir žmonių maistą valgo. Kartais tai toks amžinai alkanas atrodo, o va atėjo laikas, kad gerojo papulio neatsisako
Praeita savaitė buvo paskutinė vyro senam darbe ir paskutinė iki 19 val Keičiasi mūsų gyvenimas nuo antradienio. Dabar aš Ai vežiosiu į darželį ryte, o vyras vakare pasiiminės, nors turbūt pakankamai dažnai ir aš pasiimsiu, bet pagaliau pagaliau turėsiu normaliu darbo laiku dirbantį vyrą!
Jooo, maitinu, ir dar visai nemažai, nors jis jau visai normaliai ir žmonių maistą valgo. Kartais tai toks amžinai alkanas atrodo, o va atėjo laikas, kad gerojo papulio neatsisako
Nu man irgi labai įdomu - pagoniškos krikštynos, nu čia kaip posakis "baisiai gražu"
Sveikinu su vyro susinormalizavusiu darbo laiku Ir sėkmės jam naujam darbe. Aš irgi vis pagalvoju, kur man save padėt. Kiti žmonės žino, ką norėtų daryti.. Va vyras mano vis svajoja fotografo darbą pradėt vietoj kito jo antro papildomo darbo. Sako, o ką tu norėtum daryt, o ką aš žinau.. Mano specialybė žiauriai siaura, reiktų kažkur išplaukt į gilesnius vandenis, kol nevėlu. Yra tiek daug darbų, apie kuriuos aš nė neįtariu tokius esant Ir gal sugebėčiau, gal norėčiau, bet kaip ten papult, kaip atrast..
O aš žinok jau baiginėju maitinimą Na ir B tiek laiko išmaitinau.. Kažkaip man diskomfortas atėjo kažkoks. Nebejaučiu malonumo.
QUOTE(terteliene @ 2016 08 23, 16:49)
Bet iš tikro, ką iš aplinkos girdžiu, kiek žmonės dabar investuoja į tuos mergvakarius/bernvakarius, anksčiau tikrai po 50-60 litų atrodydavo daug, dabar metasi po 100-200 eurų, į sodybas varo, pramogas visokias užsakinėja... Bliam bliam, gerai gyvent pradėjom.
Na tai ką, guliu šalia, jis kuičiasi, stojasi, šokinėja, dainuoja sau po nosim, kol pagaliau atlūžo.
Na tai ką, guliu šalia, jis kuičiasi, stojasi, šokinėja, dainuoja sau po nosim, kol pagaliau atlūžo.
Va va, aš apie VISAS šventes taip pagalvoju.. Kažkaip dabar taip visi sureikšmina tuos materialius dalykus, kuo daugiau, kuo pompastiškiau, kuo mandriau. Ir taip šneku ne dėl to, kad jau virš trisdešimt Bet man nepatinka, kad didžioji dalis visuomenės primeta tokį pinigų mėtimą dažnai net ne pagal kišenę.. Na kad ir darželio kalėdinė šventė. Tiek sureikšmina tas dovanas tėvai. Arba išleistuvės.. Kai pasiklausai, kokie šventimai, kokios renkamos sumos Groja Rondo, didžėjauja Radistai.. Pipiec.. Nu aš nenorėčiau, kad mano vaikas augtų tokioj aplinkoj ir nenoriu visą gyvenimą aiškint, kodėl Petriukas ar Onytė turi/daro kažką, o mes ne.. Ir tai visai nesusiję su pinigų trūkumu ir pan. Tiesiog jau dabar matosi jaunų žmonių mąstysenoje, kad jie auga būtent tokioje aplinkoje. Nu vienžo užsivedžiau kaip bobutė Bet pritariu visiškai tavo išsakytai minčiai.
Maniškis taip vakare migdosi, pavalgo (kol kas dar pienuko), bet neužmiega, nes to pienuko gurkt gurkt patraukia biški ir vsio. Tai paskui aš jo nesupu nieko, jis pasikuičia šalia, vis stojasi, sėdasi, aš kantriai jį guldau ir užmiega per kokį 10-15 minučių.
QUOTE(Telegrama @ 2016 08 24, 07:35)
- Atostogos buvo ziauriausiu oru kokiu tik teko atostogauti per visa mano gyvenima:D buvo baisu - vejas, lietus, +15. ir taip istisai.
-- is vis taip gera kai vaikai paauge! ir vakarot galejom, ir siaip visur daug daug paprasciau, kai nereikia galvot kur pamigdyt, arba va jau rekia, nes laikas valgyt ir t.t.
--- Kitais metais sakem trauksim kur pieciau-uzkniso toks oras!
---- mums kazkaip netenka su ta dilema susidurt, nes beveik visi draugai, su kuriais bendraujam, turi vaiku ir dar sakyciau isdykesniu nei musiskiai tai kazkaip net ramiau del saviskiu buna, kad dar ne tokie isdyke
----- kur keliausit? jau greitai?
-- is vis taip gera kai vaikai paauge! ir vakarot galejom, ir siaip visur daug daug paprasciau, kai nereikia galvot kur pamigdyt, arba va jau rekia, nes laikas valgyt ir t.t.
--- Kitais metais sakem trauksim kur pieciau-uzkniso toks oras!
---- mums kazkaip netenka su ta dilema susidurt, nes beveik visi draugai, su kuriais bendraujam, turi vaiku ir dar sakyciau isdykesniu nei musiskiai tai kazkaip net ramiau del saviskiu buna, kad dar ne tokie isdyke
----- kur keliausit? jau greitai?
- Tai kad ši liepa ir rugpjūtis buvo absoliučiai šššš... Bjauri vasara. Nu bet tavo vyras kaip visada pasižymėjo ir išspaudė iš atostogų viską, kas tik buvo jo valioje
-- Va va, tikrai faina su paaugusiais vaikais. Ypač mamos tai pajaučia Nes nu vistiek pastoviai apie tuos mažiukus galvoji. Atrodo ką tik valgė ir vėl nori, atrodė ką tik migdei, ir vėl tas pats. Taip ir sukiesi visą dieną. Atostogos ar neatostogos - mažiukam vienodai
--- Puiki išvada - oro norisi gero per atostogas.
---- Pas mus irgi visi aplinkos vaikai daug pasiutesni nei mūsiškis, tai kažkaip svečiuose būna mažai galvos skausmo. Na nebent G perspjaus brolį ir teks atsiimt
----- Į Ispaniją Liko dvi savaitės su trupučiu, namų darbai visai neparuošti.. Visi kažkaip užliūliavo mane sakydami, kad ten baisiai išvystytas viešasis transportas, na bet nėra viskas taip paprasta, ypač kai aš noriu aplankyti ne tai, kas lengvai pasiekiama, o tai, ką norim Nu tai reikia pavargti ieškant, kur stoja traukiniai, kur važiuoja autobusai ir t.t. Bet laukiu laaaabaaai
QUOTE(terteliene @ 2016 08 25, 11:32)
* Sveikinimai tigriukui su dantuku ir krikštynom! Kaip suprantu, dantukas be didesnių parkių išlindo? Valiooo Kaip norėčiau jį dabar pamatyti. Šakės... apkirpo... Vy dar net mašinėlė nelabai paimtų, toks švelnus kailiukas pas jį kaip pas ūdriuką
** Nežinau! Juk mes, rodos, prieš kokį porą mėnesių dar su pilvais ir su Telegrama kavinėj valgėm..NE??
*** Iš tikro mėgaujuos vien tuo, kad va vidury dienos gali važinėti po miestą, reikalus tvarkytis, na tegul tą procesą ir apsunkina nešuliukas ant rankos, bet vis dėlto - kiek dirbdamas turi tokių galimybių?
** Nežinau! Juk mes, rodos, prieš kokį porą mėnesių dar su pilvais ir su Telegrama kavinėj valgėm..NE??
*** Iš tikro mėgaujuos vien tuo, kad va vidury dienos gali važinėti po miestą, reikalus tvarkytis, na tegul tą procesą ir apsunkina nešuliukas ant rankos, bet vis dėlto - kiek dirbdamas turi tokių galimybių?
* Nu su tais dantukais (jau 2) nebuvo jau taip viens du ir yra.. Jautėsi naktim kurį laiką jautriai labai miegojo, o paskui kol išlindo tai kokią savaitę irzlus buvo, vienas nebūdavo beveik, vis neškis paskui save, duok naujų žaislų, dirbt klounu. Tada viens po kito išlindo - ramu.. Savaitę Dabar jau viršuj auga, tai dar nelenda, bet jau irzlus. Kai esam ne namie, tai viskas ok, bet namie nekažką. Šiandien pikta esu, pavargus, vyras dar visą vakarą dirbo, paskui biški mažių pamigdė, nesigavo, numetė į lovytę, nu tai kaiiii pagalba.. Susirinkau telefoną, kompą ir atėjau į miegamą, tegu vienas sau sėdi.
** Jooo, taip neseniai tas buvo.. O dabar žiūrėk kokios gražios gražių berniukų mamos esam
*** Va šitas koks yra gėėėėris Apsipirkimas ne piko metu, ieškojimas šmutkių darbo dieną. Aš apskritai nekenčiu prekybos centrų savaitgalį, kažkas baisaus. Tai net kai dirbdavau sugebėdavau per pietus nulėkt į kokį Ozą su mašina ir paieškot, jei ko reikdavo Bet čia retkarčiais, kai darbų mažai būdavo.. O taip tai įsisuki į tą darbo dienos režimą ir visur su minia turi stumdytis. Jau nekalbu apie apsilankymus pas gydytoją ar kokiose biudžetinėse įstaigose, kurios dirba trumpiau už tave