Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

QUOTE(terteliene @ 2016 07 10, 12:53)
1.Aš irgi nupirkau Ai šortus, faini tokie buvo, su delfinukais smile.gif Platoki jam, kaip ir viskas, kabo ant jo... O supermašinytę galiausiai radot, ar ne?

2.O pas jus buvo idijotiško žvengimo etapas iš vyresnėlio pusės? Džyz, pas mus nuo visiško brolio ignoro iki kažkokio hiperbeždžionės etapo vyresnėlis perėjo per vieną dieną, dabar jau jau po truputį slūgsta, bet laukiu, kol bendravimas pasidarys bent truputį nuosaikesnis, o ne tik kvailiojimas aplink mažylį ir neadekvatus kvatojimas.

3.Ryte vėl žaibavau.

4.Primink, kokie tavo planai dėl jo. Ieškosi auklės ir ieškosi naujo darbo, ar ne?

5.Mažoji čia toks laikrodukas?

6.4u.gif Suprantu tave... Kartais atrodo, kad esi tik poreikių tenkinimo mašina, kuri reikalinga tik milijonui norų, pageidavimų, poreikių ir užgaidų patenkinti, o pačios žodžiai kaip į sieną ir niekam nerūpi.

7. drinks_cheers.gif Mašina, kaip ir vyras, turi būti gera, grožis ne pirmoj vietoj biggrin.gif

8. Nu kada tas slinkimas baigsis? Juk bičui jau virš 8 mėnesių...

1. aš irgi tuos paėmiau biggrin.gif ten trp didinti rūbeliai, bet tai ok, dar ir kitai vasarai tiks smile.gif
mašinėlės pasigedau pirmadienį. ketvirtadienį susipratau, kad iš Lidlo man taip ir nepaskambins.. ne todėl, kad jie nerūpestingi.. o gi todėl, kad netyčia savo rankinuke pamačiau, ad tenais guli supermašinytė biggrin.gif bet tai rankinukas tai nedidelis biggrin.gif vis tiek sugebėjau jame pamesti biggrin.gif

2. joooo, buvo tas etapas smile.gif žvengė iš visko, tame tarpe ir dėl pilno pamperso. bet dabar dar smagiau, kai nuolat imasi... tai pala, dabar dar M neužlipa ant vienos lovos, tai jei jau D nori, gali ten pažaist, tel.pažiūrėt neliečiamas. bet jau plauko trūksta iki kol M užlips ir ten...

3. ir tau saujelę paguodos siunčiu 4u.gif

4. labai migloti tie planai. aš noriu grįžti į senąjį, bet nžn ar sutaps mano planai su darbdavio... šiaip planas - leisti M į darželį nuo sausio ir nuo kokio kovo, balandžio bandyt pradėt dirbti...

5. aham, mažoji smile.gif būdavo brolį prabudusį apsikabinį, paimi į glėbį ir dar nulaužti, o panelės niekaip. jinai jau kaip prabunda tai iškart plačiom plačiom akim be jokios vilties, kad dar miegos biggrin.gif bet kas jai su tuo laiku,tai nesuprantu. ir ryte paprastai keliasi tuo pačiu metu, jei pašalinių trikdžių nebūna.

6. jaaa... su tais noriu - nenoriu... visą dieną... manęs tai niekas neklausia, ko aš noriu...

7. o apie moterį taip nesako? biggrin.gif jei sako,tai net nežinočiau kaip reaguoti: kaip į komplimentą ar atvirkščiai biggrin.gif

8. o 14 mėnesių ką sako? biggrin.gif slenka ir mano plaukai, nagai tp tragiški... kokių vitaminų gal pabandyk pagerti... ax.gif
Atsakyti
labas smile.gif
dabar jau galiu pasisveikinti ir ramiai prisėdus parašyti smile.gif
tai va, pavyko man įjungus 5 pavarą apsipirkti. misija buvo tik apsižiūrėti ir po to varyti į Akropolį ieškot suknelės, bet kažkaip užmačiau tokią ne kaip visos, užsidėjau ir pasirodė nebloga ir tinkanti kelioms progoms, tai ir nusipirkau už nekosminę 35 e kainą. po to vienoj vietoj užkabino akį dirželis, bet galiausiai nusipirkau kelnes lotuliukas.gif o kol draugė matavosi kitas kelnes, kitoj pusėj nužvelgiau batukus - odinius klasikinius auštakulnius - nučiupau ir tuos smile.gif taip trp netikėti, nes jų labai neiškojau, bet džiaugiuos, nes tikrai reikėjo.
bet kiek gražių rūbų bigsmile.gif bet čia aišku - kol nereik pirkt, tai jų daug, o kai reiktų rinktis, tai būtų vėl kitaip biggrin.gif
bet šopingas pavyko puikiai. po to užsukau į kebabinę, nes reikėjo MB ir jo broliui nupirkti valgyt (remontavosi vyrai), tai jau krapščiau rudus centus blush2.gif lotuliukas.gif

palikom savo didįjį mažių savaiitei laiko pas močiutę (gelbėja mane nuo išprotėjimo). tipo atostogos dabar man biggrin.gif tai vyro vakarais nematysiu - klijuos plytkas. o dienom aš bandysiu drauges aplankyti, kurios savus kiemus turi smile.gif kažkiek pliusų, kažkiek ne... kažkaip ilgas tas laiko tarpas - savaitė. turbūt nesat saviškių tiek ilgai be tėvų palikusios, ane? lyg pamenu Šarangė palikdavo sergantį, bet daugiau nlb kas... g.gif
Atsakyti
Labas, Leo biggrin.gif
Su šopingo terapija tave! Aš seniai tokią beturėjau smile.gif
Nea, mūsų pupsius nepasilieka niekur su nakvyne, o jei ir kartu mes arba aš su mažium būnam, tai kokią vieną dvi naktis pas močiutę kambary pamiega, bet po to vis tiek pas mus parslenka biggrin.gif O apie pasilikimą vienam iš jo pusės nėra nei kalbos.
Žodžiu, šnd pasidariau ablomą - pasiėmiau iš daržo prieš pietų miegą, nes galvoju vis tiek iš miesto varau, o koks skirtumas, kur jis pietų miegą miegos, man po to nebereikės važiuoti. Mhm, spėkit, ar jis miegojo tą pietų miegą. Blyn, o man stogą rauna, galva skauda, neišmiegojau. Brrr. Mamystė rožinė.
Atsakyti
Labas smile.gif
labai jaučiasi, kad merginos atostogauja smile.gif)
kaip rožinės mamystės atstovės gyvena? biggrin.gif atrodo, va padarysiu dovaną, malonumą vaikui, bet kartasi tai atsisuka kitu galu doh.gif
aš prisiatostogavau, aplankiau drauges, tas, kurioms buvau pažadėjus (kartais daugiau reikia, nei nori. nors ir draugės, bet kai kuriais gyvenimo klausimais labai požiūriai nesutampa, tai sugadina nuotaiką...) ir tas, kurias tikrai norėjau smile.gif M išdaigino per savaitę 5tą dantį, tai šiek tiek pasikeitęs ritmas, kankinasi, daugiau miegelio nori... va ir dabar miega, nors priklausytų tik vienas miegas nuo 12:30. gerai, kad pas senelius turim galimybę pasiskirstyti erdvėm.. įdomu, kaip man kitą sav.seksis su jais abiem namuose, dar plius šuo... visada smerkiau, tuos, kurie atsiradus vaikui šunį numeta kažkam. bet iš tiesų, nu žymiai lengviau namuose be šuns. ne pats šuo apsunkina situaciją (nu aiku, jo plaukų šlavimas kelis kart per dieną visai nedžiugia...), kiek vaikų lipimas, tampimas, kovojimas , kieno čia šuo.. doh.gif
o D tai jau nori namo, savo mašinų pasiilgo per savaitę. sakau, o į darželį nori? pagalvojo šiek tiek, tb apsvarstė, kad jei nenorės, tai dar liks atostogauti pas močiutę... tai pasakė, kad nori jau ir į darželį smile.gif šiek tiek pergyvenau, kad reikės išsivežti namo su ašarom(nes kiek skambinau, tai nė karto nėjo prie tel.pakalbėt ir kiek klausė močiutė, tai namo nenorėjo), bet panašu, kad bus rami kelionė smile.gif
Atsakyti
Labas,
Kažkaip biški pas mumis čia
user posted image
Mes gyvenam neblogai, bet kaip visad pilni veiklos smile.gif Vakar buvau kine su dviem. Nu ir nesąmonė biggrin.gif Didžiausia tai dėl to, kad didžiajam visiškai dar neįdomu, kas ekrane vyksta. Pasakiau sau paskutinį kartą and for all - be 6-7 metų daugiau su juo jokių kinų. Alkanas, nedamiegojęs ir piktas mažasis - atskira kalba biggrin.gif Na bet po to nepavykusio kino tai dar su buvusiu bendradarbiu, kurį mačiau prieš 1,5 metų, papietavom (visi trys), tai viskas yra įmanoma smile.gif O šiandien ruošiamės su mažium į baseiną, o vakare pas močiutę riedėsim - savaitgalį nusimato balius, uošvio 60. Prieš 10 metų per 50-mtmetį buvau oficialiai pristatyta šeimai, o dabar gi va - su dviem atžalėlėm sudalyvausim jau wub.gif Truputuką neramu man, kaip ten su tuo mažuoju seksis, nes manau, nepabaliavosim smarkiai, o ir lįs visi prie jo, nors jis svetimų perdėto dėmesio ne itin mėgėjas - aj bet bus kaip bus, netoli namų balius, bet kada bus galima pareit į ramią aplinką.
Leo, kaip jums sekėsi grįžti iš močiutės? Pasiilgęs dičkis buvo namų, mašinyčių, tėvų ir sesutės? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Išdygstu, kaip grybas po lietaus biggrin.gif Beje, apie grybus.. Vakar vyras su mano mama prigrybavo ir taip skaniai pavakarieniavom bigsmile.gif Aš tai tik valgyt mandra, bet grybaut ir juo labiau grybų valyt, tai schmoll.gif

Tai nuo čia pradėt.. Apie darželių tvarką kalbėjot, tai pas mus vasarą irgi lafaaaa, pažymų nereikia, o už nelankytas dienas automatiškai nemoki. Ir šiemet išvis kažkaip pasisekė, nes iki šiol B savo grupėj sėdi, birželį visą tai jų pačių auklėtoja buvo, o liepą jau pasikeitė, baisiai plepi papuolė, tai kai užpuola su klausimais ir pasakojimais apie savo vaikus doh.gif biggrin.gif

Mažiui mano, matyt, dantys pagaliau dygsta, toks irzlus.. Vis ant rankų ir ant rankų nori, o aš pratus, kad jis pats šliaužioja sau, žaidžia kažką, krapštinėjas ir šiaip visada linksmas, nu tai kažkaip sunku šią savaitę. Bet mandrėja jau kaip jis wub.gif Nors ropot neropoja, tik jau gal mėnesį siūbuojasi sau ropojimo pozoj, bet užtat bando stotis. Atsidaro spintelės dureles, įsikimba ir stojasi, tik yra du trukdžiai, kojinės slysta ir tos durelės maskatuojasi, tai pabūna atsiklaupęs, kol pavargsta, ir rėkt pradeda, nes nemoka atsikabint nuo tų durelių biggrin.gif

Vyras vis dar atostogauja, nu bet kažkaip papulk tu man taip, abi savaites tokie lievi orai. Aną savaitę kaime prabuvom, vyrą tėvai prie darbų pastatė, tai žmogus ir klozetą keitė, ir daržinę dažė, ir pelėsius valė, ir... pokemonus gaudė lotuliukas.gif O aš tik savo mažąjį pokemoną dabojau, nes didysis su pusbroliu užsiėmęs visą laiką buvo, ir ilsėjausi nuo kasdienių darbų. Šitas poilsis tai iki dabar tęsiasi.. Kai abu su vyru namie, tai taip tiiiingiu tvarkytis. Jam atostogos, ir man turi būti atostogos smile.gif Nu bet grįžtant prie kaimo, tai visai neblogai pasibuvom, lijo tikrai daug, Vilniuj sakė daug mažiau, bet kažkaip spėdavo ir lauke vaikai pasibūt. Pirmą vakarą dar ir šašlų pasikepėm, saulė švietė,o paskui jau pabjuro.. O šią savaitę tai šiaip mieste malamės, reikalus tvarkom.
O reikalas pagrindinis labai smagus - mažiaus krikštynos planuojamos Žolinės savaitgalį thumbup.gif Grįžta mano tėtis atostogoms, paaiškėjo tik dabar, nu tai puolėm rūpintis viskuo.. Kadangi pirmadienis bus išeiginė, tai nusprendėm daryt sekmadienį. Tai susitariau su Bernardinų klebonu, kad mus tarp mišių įterptų, tai sakė susitarsim smile.gif Labai džiaugiuosi, kad bent vieną kiškį pavyks ten pakrikštyti wub.gif Ir įkalbėjau vyrą Fotopastelę užsisakyt wub.gif Nes abu mūsų aplinkos fotografai bus užimti - vienas tėtis, kitas krikšto tėtis.. Nu tai dar viena misija buvo - KĄ RENGTIS biggrin.gif Galvojau ką nors panaudosiu iš spintos, alia kur tau Monikutia nepasinaudos proga naujai ką nors pasipuošt biggrin.gif Nu tai buvo mano svajonė ilgą laiką kažką iš tiulio pasisiūt rolleyes.gif Šiandien su mama išrinkom žiauriai fainą tiulį sijonukui, gėlėtą tokį, bliuskutė jau irgi nupirkta, dar vaikam kokius akcentus reiks sugalvot ir vyrui marškinių spėju reiks naujų. O po ceremonijos tai sakėm kažkur šiaip užsirezervuosim didesnį stalą ir nueisim papietaut, kad nereiktų ten už visas tas nesąmoningas mišraines mokėt, kurių niekas nevalgo.. Gal turit kokių idėjų, esat buvusios kažkur, kur skaniai ir nebaisiai brangiai galima pavalgyt tokia proga?

Eisiu dar kartą jus paskaityt, ką prikalbėjot, o prikalbėjot visai daug bigsmile.gif Ir pakomentuosiu, nes per kartą visko nespėju..
Atsakyti
Labas smile.gif
tai jau tikrai, kad dykuma biggrin.gif aš jei jau grįžau, tai ir bendravimo norisi tongue.gif refresh referesh,, o vis tiek tik leonila online doh.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 07 21, 10:24)
Vakar buvau kine su dviem. Nu ir nesąmonė biggrin.gif

manau, nepabaliavosim smarkiai

Leo, kaip jums sekėsi grįžti iš močiutės? Pasiilgęs dičkis buvo namų, mašinyčių, tėvų ir sesutės?

bet ir drąsi gi tu, nesugalvočiau tikrai tokių pramogų biggrin.gif

nepabaliavosi, bet vis į žmones išlysi, su kažkuo pabendrausi wink.gif

stebėtinai gerai. penktadienį nuvažiavau, tai labai pasiilgęs buvo, ir mamos, ir tečio, ir sesės, ir mašinų. sako: noriu namo. klausiu: o į darželį nori? šiek tiek pagalvojo, primetė tb,kad jei į dar-elį ne, tai dar riekės pas močiutę tikti... tai sutiko ir į darželį keliauti biggrin.gif gal tikrai jo irgi pasiilgs per ateinančią savaitę biggrin.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 07 21, 15:07)
Aš tai tik valgyt mandra, bet grybaut ir juo labiau grybų valyt, tai  schmoll.gif

kol pavargsta, ir rėkt pradeda, nes nemoka atsikabint nuo tų durelių biggrin.gif

vaikystėj, paauglystėj labai nemėgau grybauti, versdavo mane keltis 5 ryto, apsirengti belekiek rūbų (nes nu ir šalta rytaii būdavo ir kad erkės, uodai nesuvalgytų), o prisirengus belekiek jau kokia 10 valandą be proto karšta... tai prieš nėštumą atradau grybavimo džiaugsmą, kad ir ne lygūs miškai pasivaikščiojimui, bet vis tiek smagu smile.gif tik kai dabar jau du grybukai namuose yra, labai nesiveržiu į mišką smile.gif

hihihi.gif kažkur matyta, girdėta lotuliukas.gif
Papildyta:
mums savaitė namuose prabėgo visai gerai, net pati stebiuosi. nežinu net kodėl ,bet viskas gražiai, savu laiku.pavalgom, į lauką, grįžtam, pavalgo, miegot (abu vienu metu pamiega, D lūžta paprastai net 1 pasakos neišklausęs blink.gif ) keliasi, valgo, į lauką, grįžta tėtis, pavalgo vėl į lauką, filmukai ir miegot biggrin.gif piktumų buvo bet su saiku, manęs iki isterijų neprivedė biggrin.gif dar vieną vakarą išbėgau ieškoti basučių į pardę. bet neradau. matyt likimas neleido. nes vakar spintoj ieškojau akyse stovinčių balerinkų (nepamenu,kad būčiau jas sunešiojus, bet nereiškia, kad nesunešiojau biggrin.gif ) ir radau basutes lotuliukas.gif pasirodo turiu. na ir gerai, nes pardėse dabar nėra paprastų juodų klasikinių basučių ant aukštesnio kulniuko doh.gif na bet balerinkų vis tik reikia biggrin.gif
vis dar organizuoju mergvakarį ir džiaugiuosi, kad teka paskutinė draugė, kad nelieka netekėjusių, nes po tokios patirties nebenorėčiau nieko organizuoti. su tokiom zanūdom susidūriau, kad trūksta žodžiu... ph34r.gif
Atsakyti
Oumaigad, prispaudžiau cituoti, tik nežinau, ar jau atrasiu kiekvieną norėtą pakomentuoti mintį.

Nu visų pirma tai labas. Pasibaigė vyrui atostogos.. O dičkis per tuos neaiškius orus slogą pasigavo. Tai trise namie ir jau spėjom susipykt biggrin.gif Būtų bent galimybė pamiegot ryte, bet kaip tyčia 8.30 visą savaitę mažiui masažai, galvojau nuvešiu dičkį į daržą ir prie to pačio nulėksim tų masažų, o dabar va reikia specialiai dėl jų keltis ir su mažu taboriuku keliaut kartu. Nu bet viskas ok, pramasažuos gal bent mažių, įsitempęs dar kažkaip jis gerokai.

Savaitgalį mieste prasitrynėm, vakarais vis nuvažiuodavom, tai daug privaikščiojom, kabakuose pasėdėjom, žmonių galybė, kažkaip labai faina buvo, sostinė nuo pirmos čia gyvenimo dienos tapo namais, o vasarą tai negaliu atsigrožėt, eini ir vis ką nors nauja pamatai - Montvydo tėvas būgnais groja, kokie šeši italai kavinėj su gitarom groja ir dainuoja, kažkoks užsienietis savo himną gieda vidury Vokiečių gatvės ir t.t. Vaikai irgi užskaitė pasibuvimą, abu laimingi buvo smile.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 07 08, 14:33)
Tai va, dar naktį prieš važiuojant Ai turėjo šiek tiek tempos, apie 37,5, bet atsikėlė toks iš pažiūros visai sveikas kaip ridikas, susimetėm mes juos į auto, ir važiavom. Na ir buvo puiku! 

Tai va, grįžom pagaliau back to reality, Ai tik šiandien pas gydytoją nuvedžiau, susirinkau pažymą už visas dienas, kur darže nebuvo, pasidariau pažymą darželiui rudeniui jau, mažių irgi primatavom, tai 8 mėn 1 savaitės jau sveria 9,9 kg ir 74 cm (manau, iš tikro kokie 76 bus, pas šitą daktarę ta elektroninė liniuotė, tai ji vis kažkaip mažai primatuoja, jei nueinu pas kitą, tai visada kokiais 5 cm iš karto didesnis būna). Valgo košių, mano pienu užsigerdamas, ir yra va jau tokio mandrumo:

bet jis toks teisuolis labai, tai neleidžia čiaumot, ko nevalia, atbėga papasakoja, jeigu tas ką nors neleidžiamo nusitveria arba kur nors pavojingai nuropoja

Labai šauni jūsų mini kelionė thumbup.gif Ir gerai, kad be vandens nereikėjo gyvent, visiškas pravalas su mažais vaikais.

Aš irgi jau pasiėmiau pažymą darželiui, dantukai sveiki, 18 kg ir 105 cm. Reiks abu dar pas okulistą vest ir dičkį pas ortopedą, nes kažkaip į vidų jis kojas deda eidamas, tiksliau kairę. O mažius irgi iš naujo pamatuotas - 8,2 kg ir 73 cm.
O su košėm jau normaliai draugaujat? Ar pienas vis dar number one?
Nu bet tikrai jau mandras taviškis bigsmile.gif Alia žinok tu ne viena jau turi stebėt, atsistojo ir mano bebriukas, tik dar toks drebantis visas wub.gif

Mano B irgi tą funkciją atlieka - skundimo biggrin.gif Mama, buolis liečia dviračio ratą, mama, buolis ima mano guminius biggrin.gif

QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 14:43)
nėra tas oras jau baisiai blogas, mes po kelis kartus sugebam į lauką išeit, ištaikom neliet aišku, su maudynėmis jau sudėtingiau... bet vis tiek - atostogos, kartu. vis smagiau

oj, skaudi tema... neįsivaizduoju, kas manęs laukia darbe. kad ir kaip bebūtų, tb po poros metų keiksiu savo dabartines mintis, bet aš nebenoriu "atostogauti"... ant tiek prastai visuose sferose jaučiuosi, kad rauna stogą, reaguoju neadakvačiai, esu pikta ir kuo toliau, tuo tas piktumas auga... vakar ėjau gatve ir galvojau, kad jau tb geriau visą dieną vaikai daržely, tikiuos, su stabilios psichikos auklėtoja, nei visą dieną su mama ragana...

Nu jo, į lauką buvo galima išeit, bet atostogoms kažkaip geresnio norėjos.. Nu bet nuveikėm šį tą, nesiskundžiu smile.gif

Na jau senokai namie esi su vaikais, natūralios manau tavo nuotaikos.. O kodėl Do neina į darželį? Būtų lengviau tau.. O dėl darbo tai nežinau, kaip po kokių 4 metų, bet po 2 grįžus net nesijaučiau, kad būčiau atostogavus, nors būdama namie galvojau, kad bus šakės, kaip būsiu atsilikus. Manau ateis pas jus sprendimas kažkoks ir viskas išsispręs.

QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 21:23)
M jau vaikšto, pradėjo 1 metų 1 mėn. dabar jau drąsiai varinėja, jei krenta, tai dažniausiai ant dupcės - vėliau išmoko, bet vaikšto tvirčiau. jau nori savarankiškai ir lauke vaikščioti

kas pozityvaus - nusimato draugės vestuvės vasaros pabaigoje, tai va, keliausiu ieškoti suknelės, basučių. kitų šmutkių šiek tiek internetu užsisakiau, reikia spintą atsinaujinti

Ech, jau visai nemaži mūsų antri vaikai, o kažkada, 2012 metų pradžioj, susitikom su savo kruopom pirmagimiais pilve wub.gif

Nu iš kur jūs tų vestuvių tiek gaunat biggrin.gif Žiauriai smagu. Mūsų tai visi draugai susirašo ir tiek. Su pirkinukais tave, žinau, kaip pakelia nuotaiką. Biški paradoksas, kad esant motinystės atostogose gauni mažai pinigų, bet nori daug pirkti, nes tai vienas iš neatimtų malonumų tuo metu biggrin.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 07 10, 07:53)
Sveikutes, pritupiau su kavuku is namu kol maziai miega. isvaziuojam siandien i kaimuka mano porai savaiciu tikriausiai

dar del tu pinigu. nusipirkom nauja (na ne nauja, bet kita) masiniuka. tai nuvaziavom i soda. atbega cekava kaimyne ir sako- ojoj ziuriu kokia cia grazi masina atvaziavo (o grazi del to kad raudona ir ryski), matyt praturtejot kad nusipirkot.
Ojoj uzjudino man jautria vieta, nes kitiems taip paprasta atrodo, o kai zinai kad kiekvienas centas yra paimtas is banko ir reikia moket kasmenesi.. tai ir sakau: o mes ir anksciau turtingi buvom, ne tik dabar!

tai va nusipirkom masiniuka. ne toks kokio as norejau, bet vyras norejo. na ir tegul. svarbu kad automatas-cia jau kaip ir del manes

Na ir kaip jūsų viešnagė anticivilizacijoj? smile.gif

Nu tu maladiec, kad tai kaimynkai taip, ot žmonių naglumas. Mano irgi čia jautri vieta, nes tikrai mes piniguose nesimaudom, toli gražu, bet abu esam be galo taupūs ir turim aiškius prioritetus. Bet va net artimiausi žmonės, kurie kaip ir turėtų visa tai žinoti, vistiek išgirdę, ad planuojam kelionę, užvelia o tai daug pinigų turit. Nu ir kaip kvailai jaučiuosi, kai pvz. savo tėvui turiu aiškinti, kiek ir ko mes kasdienybėj atsisakom, kad nuvažiuotume į tą kelionę. O pvz. mano pusbrolio šeima, kuri šiaip pinigų labai netaupo, vaikšto nuolat į užsienio žvaigždžių koncertus, žmona visokius manikiūrus ir šukuosenas darosi ir t.t. tai tokio pinigų leidimo niekas nemato, o dar jie pasiskundžia, kad blogai gyvena, nu ir visi galvoja, kad jie tikrai blogai gyvena. Tai norėjau tik pasakyt, kad puikiai tavo savijautą įsivaizuoju.

Ir sveikinimai su mašiniuku, riedėkit be problemų 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 07 10, 11:53)
Vertbaudeto bliuzonas kabo per visur, o rankovės tik tik...

Labiausiai jums pavydžiu kompanijos va tokioms va išvykoms! NEs mes tokios neturim... O tavo vyras irgi šitoj vietoj didelis entuziastas ir šaunuolis!

Galima, paburbėsiu dar pabaigai? Nu man vis dar siaubinnnngai slenka kudlos. Nusitrumpinau jau kažkiek, bet vis tiek saujom byra... O jau kaip pavargau visur tuos plaukus rankiot, o dar riebaluojas, plaunu kasdien, tai vaikštau palaidais, kol išdžius, o jie kuokštais byra, bjaurybės... Nu kada tas slinkimas baigsis? Juk bičui jau virš 8 mėnesių...

Jūs man pasakykit, ar kažkaip chebra taupo ant rankovių ilgio ar kas yra? Nes nu mano B bliuskos pagal dydį kaip ir geros, bet rankovės kas antros bliuskos trumpos.. Ar čia tipo jis kažkoks ilgarankis.. O kabėt tai tikrai nekaba, nes B turi pilvą biggrin.gif

Ir aš ir aš prisidedu prie balto pavydo, pas mus chebra irgi kažkokia ne tokia..

Ilgokai kažkaip.. Reiktų kažko gal pagert plaukam, bet turbūt kol maitini nelabai galima.. Man kažkaip apstojo, dabar tik nervina tie ataugantys plaukiukui iš visur lendantys.

QUOTE(leonila @ 2016 07 10, 22:21)
ar pudruotis, kai M nuolat bučiuojasi?  (aš niekaip nesuprantu tų prisidažiusių mamų - negi jos vaikų nebučiuoja ir neleidžia jiems liestis?...  paaaiškinkit man...)

Aš apskritai retokai dažausi, bet kai pasidažau tai kažkaip vaikų labai nesaugau, nors dažniausiai dažausi, kai proga kokia yra, kažkur einam, tada automatiškai su vaikais mažiau būna glaustynių..

QUOTE(leonila @ 2016 07 11, 13:28)
tai va, pavyko man įjungus 5 pavarą apsipirkti. misija buvo tik apsižiūrėti ir po to varyti į Akropolį ieškot suknelės, bet kažkaip užmačiau tokią ne kaip visos, užsidėjau ir pasirodė nebloga ir tinkanti kelioms progoms, tai ir nusipirkau už nekosminę 35 e kainą. po to vienoj vietoj užkabino akį dirželis, bet galiausiai nusipirkau kelnes  o kol draugė matavosi kitas kelnes, kitoj pusėj nužvelgiau batukus - odinius klasikinius auštakulnius - nučiupau ir tuos

palikom savo didįjį mažių savaiitei laiko pas močiutę (gelbėja mane nuo išprotėjimo). tipo atostogos dabar man  tai vyro vakarais nematysiu - klijuos plytkas. o dienom aš bandysiu drauges aplankyti, kurios savus kiemus turi kažkiek pliusų, kažkiek ne... kažkaip ilgas tas laiko tarpas - savaitė. turbūt nesat saviškių tiek ilgai be tėvų palikusios, ane?

Nu labai liuks, kai pavyksta taip šauniai apsipirkti ir netenka gailėtis sugaišto laiko.. O gražių daiktų tikrai yra, tik mane dažniausiai kaina sunervina, jei tik pamatai tikrai gražų ir kokybišką, tai net ir tam pačiam HM jau to daikto kaina gana didelė būna.

Savaitei nesu palikus, kokiom trim naktim daugiausiai, bet čia labiau dėl mamos užimtumo, o ne dėl to, kad pati nenorėčiau biggrin.gif Pasiilgstu labai, nu bet ir jam smagu būna pabėgt nuo kasdienybės, ir mum su MB atsipūst. O ir seneliam gi malonumas.

QUOTE(terteliene @ 2016 07 21, 09:24)
Mes gyvenam neblogai, bet kaip visad pilni veiklos Vakar buvau kine su dviem. Nu ir nesąmonė  Didžiausia tai dėl to, kad didžiajam visiškai dar neįdomu, kas ekrane vyksta. Pasakiau sau paskutinį kartą and for all - be 6-7 metų daugiau su juo jokių kinų.

Nu matai, kokie vaikai skirtingi. Aš su B jau per jo 3 gimtadienį buvau kine ir jis visą jį išžiūrėjo thumbup.gif Ledynmety buvot? Galvojau aš irgi trečiadienį nusitempti visą šeimą, bet pažiūrėjau biški savanaudiškai ir penktadienį nuėjom dviese su dičkiu, ir man ramiau buvo, ir dičkiui vienam dėmesys tik. Tai tik visai prie galo jau mačiau truputį blaškytis pradėjo, man kažką pasakot, bet šiaip sėdėjo ir žiūrėjo smile.gif

Kaip balius? bigsmile.gif

Fuuu, atrodo pakomentavau viską karsta.gif
Atsakyti
Laba diena,
NIEKO NESPĖJU!!!
O va tik apie save pasipasakot nesinuor, noris ir su jumis kartu pasidžiaugt ar paburbėt smile.gif Džiugu, kad Moniktė grįžo, tai dykumos žolę išvaikė truputį biggrin.gif
O nieko nespėju, nes neturiu laiko biggrin.gif Su mažium porą kartų per savaitę į basiną einam, nes turiu abonementą nusipirkus, iki rugsėjo 20-os dar reikia 7 kartus nueiti, tai ne bėda, bet vasarą taip sunku rast laiko, tai Ai koks nors snarglėtas ir namuose tupi, tai pačiai raudonosios dienos, tai į kaimą išvarom, tai atostogaut. Taip ir prabėgo jau mėnuo abonemento, o mes dar nebuvom pradėję eiti. Tai dabar kol esam vietoj, vaikštom ščyriai. O mažiui kaip patinka, nuo krašto šokinėja (su mano pagalba, aišku), nardo drąsiai, na faina ir jam, ir man. Tik tokiu durnu laiku baigias, tai aš po to dar valandžiukę mieste pasitrinu su juo miegančiu, kad Ai galėčiau iš daržo pasiimti.

QUOTE(Monikutia @ 2016 07 21, 15:07)
*Mažiui mano, matyt, dantys pagaliau dygsta, toks irzlus..
**O aš tik savo mažąjį pokemoną dabojau, nes didysis su pusbroliu užsiėmęs visą laiką buvo, ir ilsėjausi nuo kasdienių darbų.
***O reikalas pagrindinis labai smagus - mažiaus krikštynos planuojamos Žolinės savaitgalį
****Nu tai buvo mano svajonė ilgą laiką kažką iš tiulio pasisiūt
5*Gal turit kokių idėjų, esat buvusios kažkur, kur skaniai ir nebaisiai brangiai galima pavalgyt tokia proga?

*Uf, laikykitės, ir kad greičiau jam! Nu kaip man su šituo mažium ir jo dantimis nepasisekė... Likus dienai iki 8 mėn išdygo aštuntas dantis, ir...nei akimirkai niekas ten burnoj nenurimo sad.gif Kaip sutino būnant trijų mėnesių, taip ir tęsiasi ištisai... Valgyt normaliai negali, iltys tokie raudono guzai, apatiniai krūminiai - balti guzai, niekas dar nelenda, bet mažas zyziakas ir piktukas... Nu bet ką padarysi. Gal greitai išsidaigins, anksčiau ramybė prasidės jiems išlindus. Jei ji kada nors prasidės. BEt negaliu labai skųstis (nors paskutinėm dienom esu pervargus, tai norisi ir pasiskųst...), nes fainuolis jis, daug užsiima. tik va paskutinėm dienom ir soske dirbu, ir ant rankų nori, bet tuo pačiu ir nenori, nepaimi - rėkia, paimi - vėl rėkia, turi būti su juo ir leisti jam žaisti. Tai svečių rytoj laukiam, nu tai nieko nepasidarau... O namai kiek betvarkytum, vis baisiau ir baisiau atrodo. Kažkoks paradoksas biggrin.gif
**Aš kaime irgi pamirštu, kad du vaikus turiu. Bet va kai mano vyras darbuojas ten ištisai, tai privargstu su mažium, nes viską su juo ant rankų daryt turiu, nieko svetimo jis neprisileidžia.
***Kaip faina! Mes rugsėjį krikštynas planuojam smile.gif
****Kaip čiotkai! Kaip gražiai atrodyt turėtum! Būtinai atsiųsk foto, kai bus rezultatas ♥
5*Hmhm, sakau gal kokiam HBH'e čia Molėtų plente? Ten anksčiau maistas buvo nekažką, bet dabar labai pagerėjo skonis. Galima didesnį stalą rezervuotis vaių kambaryje, nereikės ganyti bent jau dičkio. Vaikams veiklos per akis, tiek viduj, tiek lauke. O šiaip ten ir šalia kabakuose (Mamagrill ir Araks) skanu labai, tik gal kiek brangoka.

QUOTE(leonila @ 2016 07 22, 14:33)
*mums savaitė namuose prabėgo visai gerai, net pati stebiuosi.
**dar vieną vakarą išbėgau ieškoti basučių į pardę. bet neradau. matyt likimas neleido. nes vakar spintoj ieškojau akyse stovinčių balerinkų (nepamenu,kad būčiau jas sunešiojus, bet nereiškia, kad nesunešiojau biggrin.gif ) ir radau basutes 

*Super!
**Šitas geras biggrin.gif O tu primesk, aš per nėštumą pamečiau beveik naują odinę striukę. Žinau, kad turiu, kad beveik nedėvėjau, nes nusipirkau jau pastojus, ir niekur nerandu, visus namus (tiek savo, tiek mamos) išknisau - nėra sad.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 07 25, 17:59)
*Savaitgalį mieste prasitrynėm, vakarais vis nuvažiuodavom, tai daug privaikščiojom, kabakuose pasėdėjom
**Aš irgi jau pasiėmiau pažymą darželiui, dantukai sveiki, 18 kg ir 105 cm. Reiks abu dar pas okulistą vest
***O su košėm jau normaliai draugaujat? Ar pienas vis dar number one?
****Nu bet tikrai jau mandras taviškis  bigsmile.gif Alia žinok tu ne viena jau turi stebėt, atsistojo ir mano bebriukas, tik dar toks drebantis visas  wub.gif
5*Jūs man pasakykit, ar kažkaip chebra taupo ant rankovių ilgio ar kas yra?
6*Ilgokai kažkaip.. Reiktų kažko gal pagert plaukam, bet turbūt kol maitini nelabai galima.. Man kažkaip apstojo, dabar tik nervina tie ataugantys plaukiukui iš visur lendantys.
7*Aš apskritai retokai dažausi, bet kai pasidažau tai kažkaip vaikų labai nesaugau, nors dažniausiai dažausi, kai proga kokia yra, kažkur einam, tada automatiškai su vaikais mažiau būna glaustynių..
8* Ledynmety buvot?
9* Kaip balius?

*Kaip faina! O kaip mažius, sėdi vežime ir lafa? Mūsiškis jau tokio amžiaus, kad sunkiai kažkur, nes sėdėt jau och kaip nenori, ant rankų irgi, reikia dalyvaut! Vyro brolis su drauge atvažiuoja, reiks gal ir mums išlįsti į miestą kažkur.
**Aukštas B! Aš irgi rugpjūčio pabaigoj abu kartu pas okulistę užrašiau Santaruos.
***Žinok, jo. Valgus jis! Tik sudėtinga pamaitinti būna, reikia kažkuo užimti, nukreipti dėmesį, nes maistui žiojasi noriai, bet jei neužbovysi, pradės verkti tuoj, skauda jam tuos krūminukus...
****Sveikinimai! Turi jau namuose mažą explorerį ♥
5*:-D Turbūt! Aš ir ant savo rūbų tą ne kartą pastebėjau :-D
6* Geriu dabar paprastus vitaminus nėštukinius ir žuvies taukus, nes šiaip kraujuoju per mm žiauriai gausiai, po Ai gimimo irgi taip buvo, bet po šito toks jausmas, kad labai jau ilgai nesusinormalizuoja... Gal geležies kokios trūksta man.
7* Aš į uošvio balių kai ruošiausi, juokiausi, kad plaukus susitvarkyt ir pasidažyt užtruko ilgiau, negu aš ten pabuvau :-D
8* Aha smile.gif Nieko nemačiau!
9* Hem... Nu kaip ir nieko... Bet aš tik pavalgiau ir su viena vyro puske paplepėjau, o daugiau tai mažiui valgyt, mažius apsikakojo, mažius zirzia... Nu tai 21 val jau su juo lovoj gulėjau ir laukiau grįžtančio Ai smile.gif O tas tai blizgėjo ten... Jau toks delavykas biggrin.gif Su mumis net nesėdėjo per balių, atsisėdo prie vyro brolio ir jo draugės (jie jauni, dar vaikų neturi), išsikliančino, kad jam nupirktų vaikiško šampano, tai tas lėkė jau baliui prasidėjus į parduotuvę ir pirko jam to šampano. Tada jis pusę išmaukė, ir ištisai sysiojo (kas tik ten ir kur jo nenusysindavo, aš tai labai nesirūpinu, nes leidžiu jam tuos reikalus tvakytis pačiam :-D). Nu ir vieną sykį avarija vis dėlto nutiko, tai dar su juo varėm kelnių keistis... Tai tiek baliuj ir padalyvavau :-D O mažylis tai ir šiaip svetimų nemegėjas, o babulkoms, kurios grėsmingai artinas, norėdamos jam už žandų paimti, jis garsiai pasakydavo, ką apie jas galvoja. Tai toks nelabai baliauas bičiukas pasirodė, o ir šypsotis svetimiems jo nepriversi - tai turbūt ne kokį įspūdį paliko giminei :-D Nors kai pamenu, Ai irgi nebuvo drąsuolis, kol mažas, o dabar... 23:30 tik grįžo atsitūsinęs nuo dūšios :-D
Atsakyti
Labas smile.gif kažkur dingo šypsenėlės... ohmy.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 07 25, 17:59)
*Montvydo tėvas būgnais groja,

**Aš irgi jau pasiėmiau pažymą darželiui, dantukai sveiki, 18 kg ir 105 cm.
Reiks abu dar pas okulistą vest

***Alia žinok tu ne viena jau turi stebėt, atsistojo ir mano bebriukas, tik dar toks drebantis visas  wub.gif

4*O kodėl Do neina į darželį? Būtų lengviau tau..

5*Nu iš kur jūs tų vestuvių tiek gaunat biggrin.gif Žiauriai smagu. Mūsų tai visi draugai susirašo ir tiek.

6*Su pirkinukais tave, žinau, kaip pakelia nuotaiką. Biški paradoksas, kad esant motinystės atostogose gauni mažai pinigų, bet nori daug pirkti, nes tai vienas iš neatimtų malonumų tuo metu biggrin.gif

7*Aš apskritai retokai dažausi, bet kai pasidažau tai kažkaip vaikų labai nesaugau, nors dažniausiai dažausi, kai proga kokia yra, kažkur einam, tada automatiškai su vaikais mažiau būna glaustynių..

8*Nu matai, kokie vaikai skirtingi. Aš su B jau per jo 3 gimtadienį buvau kine ir jis visą jį išžiūrėjo  thumbup.gif Ledynmety buvot? Galvojau aš irgi trečiadienį nusitempti visą šeimą, bet pažiūrėjau biški savanaudiškai ir penktadienį nuėjom dviese su dičkiu, ir man ramiau buvo, ir dičkiui vienam dėmesys tik.

*iš kur Tu jį pažįsti?

** bet tai kaip jums gerai, kad dantukai sveiki! pas D vienas ant ribos, kaip ir reiktų pataisyti. gavau siuntimą (nes privačiose nemigdo su tom dujom), bet sako, nueisit pasikonsultuosit, gal neverta dėl vieno migdyti... aj tai nusprendžiau dar ir nevesti... valom dantukus mes kas vakarą, bet jaučiu, kad neįspūdingai gerai vyras pabrūžina...
o pas okulistą aš irgi abu vienu kartu ištaikiau smile.gif abu toliaregiai, kaip priklauso biggrin.gif

*** sveikinimai drebučiui biggrin.gif

4* atostoooogoooos smile.gif pykstamės mažiau nei tikėjaus, bet vis tik. vienas dalykas mane neramina, dėl to labai siuntu ir netinkamai reaguoju, bet visos teorijos eina per niek... - atėjo savęs pažinimo epatas susijęs su sexy šmeksi... trinimusi... :/ )
kad ie kiek pystamės, bet D vis kartoja "mums kartu smagu, mes draugai" ir pan. jau pirmadienį siųsiu į darželį, bet kartu ir sąžinė graužia... nepasiilgo jis to darželio... o dėl M ir darbo, ar net valandinės uaklės irgi sąžinė graužia... nes ji dar toki amažutė ir tokia meilutė.. nu bet... bet... skaičiau čia interviu su Voropaj, tai patiko man: " Ar galėtumėte gyventi vien rūpindamasi šeima ir neturėdama kitokios veiklos? – Negalėčiau. Jeigu taip būtų, būčiau labai nepatenkinta savo gyvenimu. Susilaukusi vaiko tris ar keturis mėnesius turėjau motinystės atostogas. Pirmus du mėnesius praleidau puikiai, tačiau trečią supratau, kad man trūksta veiklos, ėmė važiuoti stogas." rimtai? jinai čia apie 3 mėnesius kalba, ne apie 3 metus? ohmy.gif biggrin.gif

5* pas mus tik vienerios biggrin.gif paskutinė draugė ženijas, ir ačiū Dievui biggrin.gif vestuvės vestuvėm, bet tas mergvakaris.. sėdžiu kirpykloj, laukiu antakių pešiojimo, pagalvoju apie mergvakarį ir prasideda panikos priepuolis, oro trūksta, galvą skauda ...
dar lieka MB giminės neženoti, bet ten jei ir dalyvausiu, tai tikiuos be didesnių įsipareigojimų biggrin.gif

6* ačiū smile.gif aha, paradoksas dar ir tame, kad realiai sau tuos 4 metus nieko doro nepirkau, nes ale vis tiek į žmones neinu,o va kai jau reikės į darbą tai ir apsipirksiu. nu į darbą dar nereik, bet spintoj likę skudurai, tai nori nenori reikia atsinaujint. o gi remontas vyksta, pinigų ten reikia, tai iš šono gali irgi nekažką atrodyt - imam paskolas, kad susitvarkyti buitį, o va moteriškė rūbus pirkinėjas biggrin.gif

7* tu ryškių bruožų, graži ir taip smile.gif man su M tai be šansų, jei kur ir einam į balių tarkim, tai jinai vis tiek didžiąją laiko dalį ant rankų ir glaustosi prie veido smile.gif

8* jooo, dviese kitaip wink.gif bet ir nuo filmuko gal priklauso. Domas su mociute kelis kartus buvo, tai kunfu panda visai gerai isziurejo,o va pikti pauksciai nepatiko... nors as cia fb uzklausiau, i koki rekomenduotu eiti 3,5 metu vaikui, tai visos mamytes sake, kad vaikams pikti pauksciai super...
Papildyta:
QUOTE(terteliene @ 2016 07 27, 11:11)
NIEKO NESPĖJU!!!

-O mažiui kaip patinka, nuo krašto šokinėja (su mano pagalba, aišku), nardo drąsiai, na faina ir jam, ir man.

* Valgyt normaliai negali, iltys tokie raudono guzai, apatiniai krūminiai - balti guzai, niekas dar nelenda, bet mažas zyziakas ir piktukas... Nu bet ką padarysi. Gal greitai išsidaigins, anksčiau ramybė prasidės jiems išlindus. Jei ji kada nors prasidės.

**Kaip faina! Mes rugsėjį krikštynas planuojam smile.gif

***Šitas geras biggrin.gif O tu primesk, aš per nėštumą pamečiau beveik naują odinę striukę. Žinau, kad turiu, kad beveik nedėvėjau, nes nusipirkau jau pastojus, ir niekur nerandu, visus namus (tiek savo, tiek mamos) išknisau - nėra sad.gif

4* per mm žiauriai gausiai,
5* Aš į uošvio balių kai ruošiausi, juokiausi, kad plaukus susitvarkyt ir pasidažyt užtruko ilgiau, negu aš ten pabuvau :-D

VISKĄ Tu spėji, nurimk wink.gif

- kaip fainai!

* sakai, išdygs dantys ir bus ramybė? biggrin.gif kažkaip stipriai tuo abejoju.jei ne viena, tai kita... tai koks augimo šuolis, tai kokia krizė, tai... ir taip be galo be krašto biggrin.gif

** kaip greitai jūs organizuojatės smile.gif mes kitai vasarai paliekam. neturim krištatėvių... nors labai abejoju, ar kitą vasarą turėsim kandidatus... sad.gif jau D tik krikštamotę turi, su M nežinau ką daryt...

***o tai gal vis tik nepametei, o guli kur kampe ir juokiasi... gal kam paskolinai?... draugių paklausinėk biggrin.gif man taip su knygom buvo, nu nerandu namie nors tu ką, i FB įmečiau skelbimą "gal kam paskolinau?" - atsiliepė biggrin.gif

4* aš spiralę bandinėju. ne hormoninę. nu tai ką... labai nepatenkinta... nžn alternatyvos kitos, bet žiauriai slegia mane ilgos, gausios, skausmingos mm, kad tik paketai naudojami, o dar tepliojimai visai netikėtu laiku, tai vos ne visą mėnesį su pampersais vaikščiot... br... dar beria mane, niekaip iš paauglystės neišaugu. varysiu pas homeop.į Anykščius, tegu duoda man kokių stebuklingų žirniukų biggrin.gif gal ir nuo mm užkerėtų biggrin.gif

5* kaip netikėta biggrin.gif vyras, kaip suprantu, visai smagiai laiką leido, nes tavo pasakojimuose neužmačiau, kad apie vaikus šokinėtų biggrin.gif
Atsakyti
Kokia as kriu kriu kad nebeilendu. Nesiteisinsiu, nors labai liezuvi niezti biggrin.gif isisukau i darbus (dar gyvenime nebuvau apsikrovus tokiu kiekiu darbu!!). Tai laukiu atostogu antrosios dalies-po zoliniu bus mano laikas biggrin.gif
Intensyviai mes dabar gyvenam. Vestuves atsokom savaitgali. Jau kokiam graziam dvare (Jakiskiu dvaras prie Joniskio). Nuostabi vieta tokiai progai. ir oras tobulas buvo ir visos vestuves kaip pasaka pradedant nuo detaliu, baigiant viskuo biggrin.gif
ta proga ir cukuosena pasidariau ir makiaza ir sukne nusipirkau ir basutes ant kulniuko (kaip leo rase-vos ne misisja neimanoma, nes Oze vien tik ant platformuarba storu kulnu, o man reikejo klasikiniu su normaliu kulniuku. radau batu kalne ir tai variantas - is bedos biggrin.gif net gariunuose neradau!!! siaubas kazkoks!

Vyras komandiruotej, mociute prisikvieciau kad su vaikais pabutu. tai kazkiek lengviau, nes ir buitis aptvarkyta-nereik grizus pulti prie puodu ir namu tvarkymo, o kur dar vaiku norai,. tai griztu is darbo, pavalgom ir einam i lauka su vaikais, nes gi visa diena namie prabuna. mociute nedrista viena eiti su jais i lauka biggrin.gif su mantu yra reikalu iseiti. vakar zviegianti parnesiau namo, nes negraziai elgesi lauke.

o sianakt visai neismiegojau tai ziovauju kaip nezinau kas.

Tai taip trumpai. dar atlisiu wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Grįžom po "atostogų" pajūryje, tai prisiduodu. Iš tikro rašau "atostogų", nes žiauriai pavargau... Pasidariau šiandien kraują, paprašiau, kad geležį ištirtų, tai kai apipasakojau simptomus, tai gydytoja dar ir skydliaukės hormonų tyrimą pripaišė, žodžiu, gal paaiškės, nuo ko tie plaukai man saujom krenta, mm kaip raudonoji jūra, ir tik prabudus jau jaučiuos pavargus. Įtariu visgi geležies trūkumą... Ryt paaiškės.
O buvom Klaipėdoj. Oras buvo nekažką, nekaršta tai tikrai, aj bet ir prie jūros pabuvom kažkiek, ir šiaip pakeliavom, programą maxium įvykdėm. Pirmą dieną dar buvo jūros šventė, bevažiuojant paskambino mano mokyklos laikų geriausia draugė, kad pasikeitė jos tos dienos planai, ir kad galim atlėkti pas ją į svečius, tai pirmiausia ją ir aplankėm. Gyvena 16-am aukšte, matosi ir marios, ir jūra, tai truputį pasisvečiavom, bet mažylis buvo velniškai piktas, tai po to lėkėm įsikurti į savo savaitės namus. Išsinuomojom butą beveik centre, dviejų kambarių, su privačia rakinama laiptine, labai naujas, labai tvarkingas ir iš tikro visai nebrangus. O jau kaip mažasis ten raganėti pradėjo! Stakčių, spintelių gausybė, visur tik lenda, tik darinėja, ommm, po poros dienų neiškentę nusipirkom lipnios juostos, bet ir ta nelabai padėjo. O piktas piktas nežmoniškai buvo, nes su sloga baisuline, o dar ir krūminukai kankina nabagutį baisiausiai, tai mano valgusis žmogelis pradėjo visą maistą spjauti, rėkti, oh džyz, man stogą nurovė atsakančiai... Verdi gamini trini jo mėgstamiausias košes, o jis klykia tik pamatęs šaukštą ir viską stumia iš burnos lauk. Tai kelias dienas buvo gyvas tik jogurtu, po to po truputį pradėjo bulvę valgyt. Nu žodž, košmarėlis biški buvo. Vakare dar į iestą išlindom, spėjom mugę apeiti, šiaip po jūros šventę pasivaikščioti. Tai va, kitą rytą - lietus kaip iš kibiro... Varėm į Pamario kraštą, Ventės rage buvom, tam garsiajam Šturmų Švytury pavalgėm, šiaip pasivaikščiojom, nusipirkom rūkytos žuvies (perpus pigiau, nei jūros šventėj jau nupiginta biggrin30x30.png), vakare vėl po Klaipėdą pasivaikščiojom. Kitą dieną į delfinariumą, dar pas kitus draugus į svečius, į Nidą važiavom autobusu, lipom visi keturi į Parnidžio kopą, pasivaikščiojom, o paskutinius pusdienius prie jūros leidom, žodžiu, gražiai tikrai praleidom laiką, bet tie nesibaigiantys klykimai mažiaus, o tuo pačiu ir dičkio išsikalinėjimai, nes manau ir jam nuotaikos nepridėjo ta įtampa taip pribaigė...
Na bet aš nebūčiau aš, jei tik grįžus nebūčiau sugalvojus, kad po krikštynų su krikšto tėvais varom į Druskininkus vienai nakčiai biggrin30x30.png Tai, matyt, ne taip ir pavargau biggrin30x30.png

QUOTE(leonila @ 2016 07 27, 14:55)
* sakai, išdygs dantys ir bus ramybė? biggrin30x30.png kažkaip stipriai tuo abejoju.jei ne viena, tai kita... tai koks augimo šuolis, tai kokia krizė, tai... ir taip be galo be krašto biggrin30x30.png
** kaip greitai jūs organizuojatės smile30x30.png mes kitai vasarai paliekam. neturim krištatėvių... nors labai abejoju, ar kitą vasarą turėsim kandidatus... sad.png jau D tik krikštamotę turi, su M nežinau ką daryt...
***o tai gal vis tik nepametei, o guli kur kampe ir juokiasi... gal kam paskolinai?... draugių paklausinėk biggrin30x30.png man taip su knygom buvo, nu nerandu namie nors tu ką, i FB įmečiau skelbimą "gal kam paskolinau?"  - atsiliepė biggrin30x30.png
4* aš spiralę bandinėju. ne hormoninę. nu tai ką... labai nepatenkinta... nžn alternatyvos kitos, bet žiauriai slegia mane ilgos, gausios, skausmingos mm, kad tik paketai naudojami, o dar tepliojimai visai netikėtu laiku, tai vos ne visą mėnesį su pampersais vaikščiot... br... dar beria mane, niekaip iš paauglystės neišaugu. varysiu pas homeop.į Anykščius, tegu duoda man kokių stebuklingų žirniukų biggrin30x30.png gal ir nuo mm užkerėtų biggrin30x30.png
5* kaip netikėta biggrin30x30.png vyras, kaip suprantu, visai smagiai laiką leido, nes tavo pasakojimuose neužmačiau, kad apie vaikus šokinėtų biggrin30x30.png

*žinok, galiu drąsiai pasakyti, kad kaip ir su Ai, tam tikra ramybė tikrai ateis. Nes aš buvau įsitikinus, kad Ai yra superjautrus vaikas, kol kokių trijų metų jam būnant pasidariau tokį testą, kuris tai parodo, ir suvokiau, kad jis toks anaiptol nėra. O va iki dviejų metų buvo tiesiog zirzimo kamuolys, nes aš įsivaizduoju, kad gyvenant nuolatiniam skausme žmogaus asmenybė gerokai išsikreipia. O kalbant apie Vy dantukus, tai įsivaizduok nuolatinį dantukų skausmą be jokios jokiausios atvangos. Vieni išdygo - kiti toliau skauda. Ir aš nei trupučio neperdedu. KAd ir kokios krizės ten būtų - tai nelengva, bet tai bent jau nevyksta nuolatos, ir nereikia bijoti, kad alkanas vaikas pamatęs šaukštą užsiklyks.
**Žinok, nedarau baliaus, gimines informavau, bet sakiau jūsų reikalas atvyks ar neatvykt, tai maniškiai visi atsisakė, nes vyrai ūkininkai, tai dar darbų turės, o visa kita - ramiai ir kamerinėj aplinkoj. Va sugalvojau, užrezervavau apartamentus Druskiuose, nuvarysim su krikštatėviais pabaliavosim, į vandens parką nueisim - bus šventė mums.
***Nu neaa, ne tokie dideli mūsų namai... viską praknisau, žinok... ir draugėms rūbų neskolinu...
4*Man tai ji dėl to ir skamba kaip koks košmaras, nes jau ir taip tą košmarą turiu, tai dar baisiau nenorėčiau... O dar ir būna visko su ja, nžn, bijočiau tokio kontracepcijos būdo.
5*Aj, biški buvau papykus aš ant jo per tas atostogas, nes nu kai kurie dalykai pasidaro savaime suprantami, kai tu tarkim negali gerti, tai akivaizdu, kas baliavos, o kas vaikus dabos. Bet juk tai nereiškia, kad ir aš kartais nenoriu pailsėti nuo ABIEJŲ vaikų. Deja, tokio poilsio seniai neturėjau ir greitai neturėsiu.
O dėl savęs pažinimo, šitam tavo vaike buvo straipsnis apie tai.

QUOTE(Telegrama @ 2016 08 02, 14:58)
*ta proga ir cukuosena pasidariau ir makiaza ir sukne nusipirkau ir basutes ant kulniuko
**su mantu yra reikalu iseiti. vakar zviegianti parnesiau namo, nes negraziai elgesi lauke.

*Oj kaip norėčiau pamatyt!
**Kai pagalvoji, tai man dabar atrodo, kad su Ai mažiau problemų. Nors iš tikro tai vienas tai kitas toks problematiškesnis pasidaro, pvz per atostogas smile30x30.png O išsirėkt abiems vis dar yra fizinis poreikis. Kokio amžiaus jie bebūtų, vis tiek yra mažyliai su savo pričiūdais smile30x30.png Viena Vy bendraamžės mama rašė, kad turėjo svečiuose paauglę 15 metų, tai iš viso pasibaisėjus elgesiu liko biggrin30x30.png

Na ką, o mes grįžom į kasdienybę, parsivežiau kalną visokių daržovių, reiktų gal kokį obuolų pyragą išsikept, bandysiu šią savaitę prisigaudyt kažkiek poilsio, o gal ryt paaiškės, kad ir kokių vitaminų nusipirkti reikia...
Atsakyti