Oumaigad, prispaudžiau cituoti, tik nežinau, ar jau atrasiu kiekvieną norėtą pakomentuoti mintį.
Nu visų pirma tai labas. Pasibaigė vyrui atostogos.. O dičkis per tuos neaiškius orus slogą pasigavo. Tai trise namie ir jau spėjom susipykt
Būtų bent galimybė pamiegot ryte, bet kaip tyčia 8.30 visą savaitę mažiui masažai, galvojau nuvešiu dičkį į daržą ir prie to pačio nulėksim tų masažų, o dabar va reikia specialiai dėl jų keltis ir su mažu taboriuku keliaut kartu. Nu bet viskas ok, pramasažuos gal bent mažių, įsitempęs dar kažkaip jis gerokai.
Savaitgalį mieste prasitrynėm, vakarais vis nuvažiuodavom, tai daug privaikščiojom, kabakuose pasėdėjom, žmonių galybė, kažkaip labai faina buvo, sostinė nuo pirmos čia gyvenimo dienos tapo namais, o vasarą tai negaliu atsigrožėt, eini ir vis ką nors nauja pamatai - Montvydo tėvas būgnais groja, kokie šeši italai kavinėj su gitarom groja ir dainuoja, kažkoks užsienietis savo himną gieda vidury Vokiečių gatvės ir t.t. Vaikai irgi užskaitė pasibuvimą, abu laimingi buvo
QUOTE(terteliene @ 2016 07 08, 14:33)
Tai va, dar naktį prieš važiuojant Ai turėjo šiek tiek tempos, apie 37,5, bet atsikėlė toks iš pažiūros visai sveikas kaip ridikas, susimetėm mes juos į auto, ir važiavom. Na ir buvo puiku!
Tai va, grįžom pagaliau back to reality, Ai tik šiandien pas gydytoją nuvedžiau, susirinkau pažymą už visas dienas, kur darže nebuvo, pasidariau pažymą darželiui rudeniui jau, mažių irgi primatavom, tai 8 mėn 1 savaitės jau sveria 9,9 kg ir 74 cm (manau, iš tikro kokie 76 bus, pas šitą daktarę ta elektroninė liniuotė, tai ji vis kažkaip mažai primatuoja, jei nueinu pas kitą, tai visada kokiais 5 cm iš karto didesnis būna). Valgo košių, mano pienu užsigerdamas, ir yra va jau tokio mandrumo:
bet jis toks teisuolis labai, tai neleidžia čiaumot, ko nevalia, atbėga papasakoja, jeigu tas ką nors neleidžiamo nusitveria arba kur nors pavojingai nuropoja
Labai šauni jūsų mini kelionė
Ir gerai, kad be vandens nereikėjo gyvent, visiškas pravalas su mažais vaikais.
Aš irgi jau pasiėmiau pažymą darželiui, dantukai sveiki, 18 kg ir 105 cm. Reiks abu dar pas okulistą vest ir dičkį pas ortopedą, nes kažkaip į vidų jis kojas deda eidamas, tiksliau kairę. O mažius irgi iš naujo pamatuotas - 8,2 kg ir 73 cm.
O su košėm jau normaliai draugaujat? Ar pienas vis dar number one?
Nu bet tikrai jau mandras taviškis
Alia žinok tu ne viena jau turi stebėt, atsistojo ir mano bebriukas, tik dar toks drebantis visas
Mano B irgi tą funkciją atlieka - skundimo
Mama, buolis liečia dviračio ratą, mama, buolis ima mano guminius
QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 14:43)
nėra tas oras jau baisiai blogas, mes po kelis kartus sugebam į lauką išeit, ištaikom neliet aišku, su maudynėmis jau sudėtingiau... bet vis tiek - atostogos, kartu. vis smagiau
oj, skaudi tema... neįsivaizduoju, kas manęs laukia darbe. kad ir kaip bebūtų, tb po poros metų keiksiu savo dabartines mintis, bet aš nebenoriu "atostogauti"... ant tiek prastai visuose sferose jaučiuosi, kad rauna stogą, reaguoju neadakvačiai, esu pikta ir kuo toliau, tuo tas piktumas auga... vakar ėjau gatve ir galvojau, kad jau tb geriau visą dieną vaikai daržely, tikiuos, su stabilios psichikos auklėtoja, nei visą dieną su mama ragana...
Nu jo, į lauką buvo galima išeit, bet atostogoms kažkaip geresnio norėjos.. Nu bet nuveikėm šį tą, nesiskundžiu
Na jau senokai namie esi su vaikais, natūralios manau tavo nuotaikos.. O kodėl Do neina į darželį? Būtų lengviau tau.. O dėl darbo tai nežinau, kaip po kokių 4 metų, bet po 2 grįžus net nesijaučiau, kad būčiau atostogavus, nors būdama namie galvojau, kad bus šakės, kaip būsiu atsilikus. Manau ateis pas jus sprendimas kažkoks ir viskas išsispręs.
QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 21:23)
M jau vaikšto, pradėjo 1 metų 1 mėn. dabar jau drąsiai varinėja, jei krenta, tai dažniausiai ant dupcės - vėliau išmoko, bet vaikšto tvirčiau. jau nori savarankiškai ir lauke vaikščioti
kas pozityvaus - nusimato draugės vestuvės vasaros pabaigoje, tai va, keliausiu ieškoti suknelės, basučių. kitų šmutkių šiek tiek internetu užsisakiau, reikia spintą atsinaujinti
Ech, jau visai nemaži mūsų antri vaikai, o kažkada, 2012 metų pradžioj, susitikom su savo kruopom pirmagimiais pilve
Nu iš kur jūs tų vestuvių tiek gaunat
Žiauriai smagu. Mūsų tai visi draugai susirašo ir tiek. Su pirkinukais tave, žinau, kaip pakelia nuotaiką. Biški paradoksas, kad esant motinystės atostogose gauni mažai pinigų, bet nori daug pirkti, nes tai vienas iš neatimtų malonumų tuo metu
QUOTE(Telegrama @ 2016 07 10, 07:53)
Sveikutes, pritupiau su kavuku is namu kol maziai miega. isvaziuojam siandien i kaimuka mano porai savaiciu tikriausiai
dar del tu pinigu. nusipirkom nauja (na ne nauja, bet kita) masiniuka. tai nuvaziavom i soda. atbega cekava kaimyne ir sako- ojoj ziuriu kokia cia grazi masina atvaziavo (o grazi del to kad raudona ir ryski), matyt praturtejot kad nusipirkot.
Ojoj uzjudino man jautria vieta, nes kitiems taip paprasta atrodo, o kai zinai kad kiekvienas centas yra paimtas is banko ir reikia moket kasmenesi.. tai ir sakau: o mes ir anksciau turtingi buvom, ne tik dabar!
tai va nusipirkom masiniuka. ne toks kokio as norejau, bet vyras norejo. na ir tegul. svarbu kad automatas-cia jau kaip ir del manes
Na ir kaip jūsų viešnagė anticivilizacijoj?
Nu tu maladiec, kad tai kaimynkai taip, ot žmonių naglumas. Mano irgi čia jautri vieta, nes tikrai mes piniguose nesimaudom, toli gražu, bet abu esam be galo taupūs ir turim aiškius prioritetus. Bet va net artimiausi žmonės, kurie kaip ir turėtų visa tai žinoti, vistiek išgirdę, ad planuojam kelionę, užvelia o tai daug pinigų turit. Nu ir kaip kvailai jaučiuosi, kai pvz. savo tėvui turiu aiškinti, kiek ir ko mes kasdienybėj atsisakom, kad nuvažiuotume į tą kelionę. O pvz. mano pusbrolio šeima, kuri šiaip pinigų labai netaupo, vaikšto nuolat į užsienio žvaigždžių koncertus, žmona visokius manikiūrus ir šukuosenas darosi ir t.t. tai tokio pinigų leidimo niekas nemato, o dar jie pasiskundžia, kad blogai gyvena, nu ir visi galvoja, kad jie tikrai blogai gyvena. Tai norėjau tik pasakyt, kad puikiai tavo savijautą įsivaizuoju.
Ir sveikinimai su mašiniuku, riedėkit be problemų
QUOTE(terteliene @ 2016 07 10, 11:53)
Vertbaudeto bliuzonas kabo per visur, o rankovės tik tik...
Labiausiai jums pavydžiu kompanijos va tokioms va išvykoms! NEs mes tokios neturim... O tavo vyras irgi šitoj vietoj didelis entuziastas ir šaunuolis!
Galima, paburbėsiu dar pabaigai? Nu man vis dar siaubinnnngai slenka kudlos. Nusitrumpinau jau kažkiek, bet vis tiek saujom byra... O jau kaip pavargau visur tuos plaukus rankiot, o dar riebaluojas, plaunu kasdien, tai vaikštau palaidais, kol išdžius, o jie kuokštais byra, bjaurybės... Nu kada tas slinkimas baigsis? Juk bičui jau virš 8 mėnesių...
Jūs man pasakykit, ar kažkaip chebra taupo ant rankovių ilgio ar kas yra? Nes nu mano B bliuskos pagal dydį kaip ir geros, bet rankovės kas antros bliuskos trumpos.. Ar čia tipo jis kažkoks ilgarankis.. O kabėt tai tikrai nekaba, nes B turi pilvą
Ir aš ir aš prisidedu prie balto pavydo, pas mus chebra irgi kažkokia ne tokia..
Ilgokai kažkaip.. Reiktų kažko gal pagert plaukam, bet turbūt kol maitini nelabai galima.. Man kažkaip apstojo, dabar tik nervina tie ataugantys plaukiukui iš visur lendantys.
QUOTE(leonila @ 2016 07 10, 22:21)
ar pudruotis, kai M nuolat bučiuojasi? (aš niekaip nesuprantu tų prisidažiusių mamų - negi jos vaikų nebučiuoja ir neleidžia jiems liestis?... paaaiškinkit man...)
Aš apskritai retokai dažausi, bet kai pasidažau tai kažkaip vaikų labai nesaugau, nors dažniausiai dažausi, kai proga kokia yra, kažkur einam, tada automatiškai su vaikais mažiau būna glaustynių..
QUOTE(leonila @ 2016 07 11, 13:28)
tai va, pavyko man įjungus 5 pavarą apsipirkti. misija buvo tik apsižiūrėti ir po to varyti į Akropolį ieškot suknelės, bet kažkaip užmačiau tokią ne kaip visos, užsidėjau ir pasirodė nebloga ir tinkanti kelioms progoms, tai ir nusipirkau už nekosminę 35 e kainą. po to vienoj vietoj užkabino akį dirželis, bet galiausiai nusipirkau kelnes o kol draugė matavosi kitas kelnes, kitoj pusėj nužvelgiau batukus - odinius klasikinius auštakulnius - nučiupau ir tuos
palikom savo didįjį mažių savaiitei laiko pas močiutę (gelbėja mane nuo išprotėjimo). tipo atostogos dabar man tai vyro vakarais nematysiu - klijuos plytkas. o dienom aš bandysiu drauges aplankyti, kurios savus kiemus turi kažkiek pliusų, kažkiek ne... kažkaip ilgas tas laiko tarpas - savaitė. turbūt nesat saviškių tiek ilgai be tėvų palikusios, ane?
Nu labai liuks, kai pavyksta taip šauniai apsipirkti ir netenka gailėtis sugaišto laiko.. O gražių daiktų tikrai yra, tik mane dažniausiai kaina sunervina, jei tik pamatai tikrai gražų ir kokybišką, tai net ir tam pačiam HM jau to daikto kaina gana didelė būna.
Savaitei nesu palikus, kokiom trim naktim daugiausiai, bet čia labiau dėl mamos užimtumo, o ne dėl to, kad pati nenorėčiau
Pasiilgstu labai, nu bet ir jam smagu būna pabėgt nuo kasdienybės, ir mum su MB atsipūst. O ir seneliam gi malonumas.
QUOTE(terteliene @ 2016 07 21, 09:24)
Mes gyvenam neblogai, bet kaip visad pilni veiklos Vakar buvau kine su dviem. Nu ir nesąmonė Didžiausia tai dėl to, kad didžiajam visiškai dar neįdomu, kas ekrane vyksta. Pasakiau sau paskutinį kartą and for all - be 6-7 metų daugiau su juo jokių kinų.
Nu matai, kokie vaikai skirtingi. Aš su B jau per jo 3 gimtadienį buvau kine ir jis visą jį išžiūrėjo
Ledynmety buvot? Galvojau aš irgi trečiadienį nusitempti visą šeimą, bet pažiūrėjau biški savanaudiškai ir penktadienį nuėjom dviese su dičkiu, ir man ramiau buvo, ir dičkiui vienam dėmesys tik. Tai tik visai prie galo jau mačiau truputį blaškytis pradėjo, man kažką pasakot, bet šiaip sėdėjo ir žiūrėjo
Kaip balius?
Fuuu, atrodo pakomentavau viską