Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Sveikos bigsmile.gif

negaliu patikėti, kad čia dar taip intensyviai verda gyvenimas! kaip smagu (ir baugu, Monikute.... unsure.gif ) Jus skaityti smile.gif vis tik FB labiau nuotraukoms arba kokies extra reikalams tinkamas, o va čia kitaip, jaukiau, šilčiau wub.gif pasistengsiu ir aš užsukti dažniau smile.gif
dėl laiko stokos paskaičiau tik vieną puslapiuką, bet ir jame nemažai Jūsų smile.gif nors ir tylėjau, bet, žiūriu, kad gyvenam panašiai - mūsų šeimyna irgi tuo virusu persirgo. pradžioj, manau, kam mažajai nuo braškių atlaisvėjo (kas jai visiškai nebūdinga), todėl dar ir draugus užkrėtėm, tie iki ligoninės keliavo... aš atsilaikiau kaip niekur nieko, MB šiek tiek, dičkis vieną dieną, o va pradininkė beveik savaitę ant sausainių gyveno biggrin.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 06 15, 10:46)
Vy visai kitaip jaučiasi, kai brolis namie, ir aš galiu nusiprausti, kol tiedu žaidžia.
Na 15 kg su drabužiais jau tempia biggrin.gif

ane? blink.gif aš tai bijočiau, kad vienas kitam galvos nenusuktų... blem, nžn... kai kas iš svetimų prieina, tai brolis labai myli sesę, apsikabina, maždaug "neduosiu:, bet šiaip tai vien pavydas, nieko neduosiu, rėkia staugia, stumdosi, iš rankų atima viską, net jei ir nereikia, atima ir duoda man tarkim. liepą laukia atostogos... kažkam biggrin.gif bet ryškiai ne mamai biggrin.gif

oho bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif Nu ir kas čia per štilis? Ko tylu ramu?

Telegrama, negi pasilikai Paryžiuj? biggrin.gif

Nors ir pati prapuolus.. Orai geri, tai arba lauke, arba kažką namie pasikuist reikia. Buvom savaitgalį prie jūros, Klaipėdoj, super praleidom laiką, prie jūros visas tris dienas buvom, B rojus buvo prie vandens ir smėlio, mažas irgi visai smagiai ant dekučio pragulinėjo. Aš biški savo varškės spalvos kūną pakepinau smile.gif Ir netgi visas dienas lindau vandenin biggrin.gif Po Klaipėdą pasivaikščiojom, mielas miestas toks, galėčiau gyvent. Kretingos žiemos sode buvom, alia nu tas jevras tai kaip sau norit, bet nesmagiai kainas iškėlė.. Mama prieš tris gal metus buvo mokėjo 5 litus, dabar 4 eurai žmogui blink.gif Už ką? Žmonės prie namų gražiau aplinką susitvarko nei ten tos džiunglės.

Buvom šiandien pas daktarikę, skiepo negavom, nes po vėjaraupių, tai tik gavom masažiukų, nes biški per daug įsitempęs dar. Mano mažas žmogutis jau 70 cm ir 7,8 kg.

QUOTE(terteliene @ 2016 06 21, 11:19)
*Aš kurią dieną buvau, tai man kaip iš filmo Dead men walking, suka ratus aplink tą mėsos skyrių su tais vežimais Va va, žinok, mano įspūdis lygiai toks pat, kuo daugiau iš ten išragauju, tuo mažiau man ten kas patinka. TOs visos bulkos jų keptos tai irgi nevalgomos tokios, nors ir labai gražios. Kažkokia plastmase viskas trenkia. Va pieno skyrium nenusivyliau visai.
**Lidle?  Oj oj, kas čia per dengEnčios kelnaitės
***Ėj bet nu tau ir sekas su valgiais vaikais Su Vy geriau, nei su Ai buvo, o ir aš nesiparinu jau visai, bet nu šiaip tai pradžia geresnė buvo, nei dabar. O ir išrankus toks atrodo. Šiaip jaučiu, kad tas mano pienas baisiai maistingas, gal ne taip smarkiai jiems to maisto ir norisi, kai pieno dar daug gauna.
****Į Zarasus suplanavom, pamatyt, pakeliaut ten aplinkui, bet va ant klaustuko stovi. Ai serga, kosti, akis pūliavo, sloga, gerklė, tempa. Bet vakar naktį tempa jau nukrito, ir pfu pfu nebeužkyla. Ir atrodo ir jaučias daug geriau. Tikiuos, kad atsikočios iki tol, nes ketvirtadienį išvaryt žadėjom. Kažkoks keistas jis pas mane, vasarą visi didieji sirgimai. Gal kas grupės maišytos, o ir tie permainingi orai, auklėtojos prirengia, daug nereikia.

* Bet kitose pardėse kokie stebuklai su kainom darosi bigsmile.gif Bananai visur papigiai, akcijos didesnės ir šiaip tam tikros kainos sumažintos. Pvz. šiandien pirkau česnakinį batoniuką, tai Maxėj kainuodavo 55 centus, dabar jau be jokių akcijų 49 centai.
** Jo, pasikeičiau kelnaites į didesnes, kad būtų dengEnčios biggrin.gif Maudymukas išbandytas ir užskaitytas.
*** Nu bet rimtai pasisekė (tfu tfu tfu). Mažas valgo viską ir daug biggrin.gif Bulvės, morkos, cukinija, brokolis, kalafioras, avokadas. Grūdai irgi tinka, avižas jau pabandėm. Mano pienas turbūt ne toks maistingas, nes tik pamato lėkštę, tai net dreba smile.gif
**** Na ir kaip jūs laikotės? Nesergat? Pavyko išvyka?

QUOTE(leonila @ 2016 06 25, 22:55)
Sveikos 

negaliu patikėti, kad čia dar taip intensyviai verda gyvenimas! kaip smagu (ir baugu, Monikute....    ) Jus skaityti  vis tik FB labiau nuotraukoms arba kokies extra reikalams tinkamas, o va čia kitaip, jaukiau, šilčiau    pasistengsiu ir aš užsukti dažniau
dėl laiko stokos paskaičiau tik vieną puslapiuką, bet ir jame nemažai Jūsų  nors ir tylėjau, bet, žiūriu, kad gyvenam panašiai - mūsų šeimyna irgi tuo virusu persirgo. pradžioj, manau, kam mažajai nuo braškių atlaisvėjo (kas jai visiškai nebūdinga), todėl dar ir draugus užkrėtėm, tie iki ligoninės keliavo... aš atsilaikiau kaip niekur nieko, MB šiek tiek, dičkis vieną dieną, o va pradininkė beveik savaitę ant sausainių gyveno
ane?  aš tai bijočiau, kad vienas kitam galvos nenusuktų... blem, nžn... kai kas iš svetimų prieina, tai brolis labai myli sesę, apsikabina, maždaug "neduosiu:, bet šiaip tai vien pavydas, nieko neduosiu, rėkia staugia, stumdosi, iš rankų atima viską, net jei ir nereikia, atima ir duoda man tarkim. liepą laukia atostogos... kažkam  bet ryškiai ne mamai

oho  bigsmile.gif

Labas labas, seniai matytoji smile.gif Jop, mažai čia mūsų, bet visai gyvuoja tema rolleyes.gif
Nu va, ir jums teko tais brudais prasirgt..

Aš irgi palieku abu.. Nu aišku teoriškai yra galimybė, kad kažką netyčia gali padaryti, bet dažniausiai paprašau padaboti brolį, tai jis ten jį visaip juokina, kalbina, cirkus visokius išdarinėja, o mažasis krykštauja wub.gif Bet aišku, kai mažiukas paaugs, ir jau pats bus gudresnis ir mandresnis, tai gal ir daugiau baimės bus, kad kaip tu sakai galvos vienas kitam nenusuktų.. Nu bet aš optimistė smile.gif

Ką atostogoms suplanavę? Bus gerai, atostogos yra atostogos, abu su vyru padabosit ir pailsėsit kartu smile.gif Mes irgi liepą atostogausim, bet dar jokių planų neturim.

O kodėl oho? Čia juk dičkio svoris smile.gif Mano vyresniukas jau beveik 18 sveria smile.gif Tokio tvirto sudėjimo jis, į tetuką wub.gif
Atsakyti
Kuku Mergaites!

kokia geda man, kad taip ilgai neuzsukau blush2.gif isisukau i viska... ta komandiruote.. labai stresavau.. kaip visada... na bet viskas praejo sklandziai. o ir po Paryziu pavaiksciojau - taip grazu ten is tikruju! pats miestas kaip vienas didelis muziejus. aisku, nedaug as jo maciau, bet Eliziejaus laukus praejau, pro Luvra, aplink Eifelio boksta. daug sirgaliu, tai dainuoja, tai geria biggrin.gif ivairiai. bet tikrai ten jautesi, kad salis gyvena futbolu.
Nupirkau vaikams lauktuviu, sau irgi pasidovanojau kvepaliukus artejancio gimtadienio proga ax.gif
Grizus isisukau i darbus. kolege iseidineja, tai nemazai jos darbu pareina ant manes, na bet visai idomu... tiesiog kartais norisi atostogu, pailseti, nieko negalvoti, leisti galvelei prasivedinti... atostogausiu nuo liepos 11, vaziuosim greiciausiai su vaikais i kaima pabuti.

Siandien gi mano Linui 8 metai! islydejau i stovykla su sakociu, sultimis ir guminukais. tegul pasvencia. sestadieni planuojam didesne svente, tik beda, kad daug jo draugu (kaip ir buna vasara) isvaziave... vaikas nusimines net sake - ir kodel as gimiau vasara?.. na bet manau kad bus smagu. uzsisakem toki Vikingu kaima su edukacija, dar pries tai plauksim baidarem su vaikais, vaikams pritaikytoj trasoj.

Mazas kaip ir mazas. vis pasipraso, kad nenori i darzeli, bet as ji suprantu biggrin.gif

O taip tai praeita savaite vyras su vaikais taip graziai atostogavo - kiek muzeiju apejo, taip graziai vyras aprase ir net rekomendacijas sudejo. jeigu kam idomu, galima pasiskaityt FB - yra ir ant mano sienos. manau, kad pravers. Jau taip visiems patiko tie muziejai smile.gif

Monikut, paskaiciau jau anksciau tavo "nuotyki""del to uzuopliko. siaubas unsure.gif atsigavai biskiuka? man tai tokia trauma butu unsure.gif

Lidle nebuvau ir visai as ji nenoriu biggrin.gif
Mazas mano sveria 17 kg. Fainas jis koks wub.gif ir pasimyluojam ir pasikumsciuojam, ir pasioziuoja - zodziu, viskas normaliai biggrin.gif

jau kaip tos juros Monikutei uzpavydejau rolleyes.gif mes prie ezeriuku davemes per ilgaji savaitgali. irgi gerai, nes namie nepakenciamai karsta buvo...

Oj begu is cia wink.gif ateisiu dar. tikrai wink.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Telegrama, bet tai į kokius fainus miestus gauni komandiruotes bigsmile.gif ne kiekvienam lemta tą grožį pamatyti ax.gif o Tavo vyras tai šaunuolis su tais muziejais!

o del Lidl'o pagaliau ir aš galiu pasisakyti lotuliukas.gif pirmadienį nuėjau pirmąkart.. ir po to kasdien bent po kartą lotuliukas.gif netyčia.... prisipirkau rūbų, ne viskas tiko, tai popiet ėjau grąžint. vakare supratau, kad pametėm brolio supermašinytę pardėj, tai antradienį ėjau ieškot... trečiadienį ryte vėl ėjau ieškot, jau palikau tel.nr., jei netyčia rastų... vakare ėjom visi, vyras dar nebuvo buvęs, sako " o tu visada taip pro mėsos skyrių iš tolo praeini?" lotuliukas.gif nu va, o šiandien ėjau medžioti vaikiškų maikučių ir šortų. ryt neisiu biggrin.gif
man bandelės patiko tongue.gif o daugiau... nžn, vaikams pripirkau jogurtų, valgo biggrin.gif bobulkos skundės "ką čia reklamuoja, kad vokiška pardė, kai prekės lenkiškos", bet aš tai ir tokių, ir anokių randu. pasirinkimas mažas, tai tikrai. pvz.mineralinio 0,5l tik vienos rūšies. ledai dideliuose indeliuose man nlb, bet dabar pas mus kokteilių metas, tai į kokteilius sueina gerai.

Papildyta:
QUOTE(Monikutia @ 2016 06 29, 18:36)

Mama prieš tris gal metus buvo mokėjo 5 litus, dabar 4 eurai žmogui 

Aš irgi palieku abu..

Ką atostogoms suplanavę? Bus gerai, atostogos yra atostogos, abu su vyru padabosit ir pailsėsit kartu

O kodėl oho? Čia juk dičkio svoris smile.gif Mano vyresniukas jau beveik 18 sveria smile.gif

joooo, mane irgi dar kainos kai kuriose vietose kartais žeurei stebina blink.gif

nu blem, gal aš labai nedrąsi, ar kaip... iš pradžių pagalvojau, kad gal mažesnę, gultuky tysančią dar būčiau palikus. bet po to susiprotėjau, kad tikrai ne.. o jei verks, o jei D iš per didelės meilės užgaus.. o dabar tai išvis gi. lauke tai vaizdelis visus žavintis, kaip brolis myli sesę(nenužiūrėjau, kaip vienas berniukas koks iki 2 metų pačiupo už plaukų ir gerai papešė, tai D po to prižiūrėjo, kad nesiartintų jis "čia mano sesė", "čia sesės kamuoliukas", "negalima muštis, reikia dalintis" ir panašiai), o namuose tai man plaukai šiaušias: aš sesei to neleisiu, ano negalima, čia mano, viskas, ko reik sesei, reik ir broliui ir atvirkščiai wacko.gif wacko.gif wacko.gif aš jau beveik išmokau realiai šitaip akis kraipyti lotuliukas.gif

oj, Monikute, ne taip supratai mūsų atostogas smile.gif MB pakeitę darbą, tai jis visą vasarą dirbs, per ilguosius savaitgalius ir šiaip savaitgalius pluša bute, remontuoja. tai "atostogausim" mes su vaikais savuose namuose ir kieme ant asfalto ax.gif nenusimato jokių kelionių, nei į pajūrė, nei prie ežero ar pan... verysad.gif

o tai sumaišiau biggrin.gif mano didysis irgi siekia 18 kg biggrin.gif o jį vis dar visur nešioti reikia... gerai, akd dažniausiai tėčiui biggrin.gif užsigavo koją savaitgalį, tikrai baisiai nusibrozdino, bet jau tiek tą koją kilnojo, ale nepaeina, nešiok jį... nu cirkų cirkas, jau net pagalvojau, gal rimčiau susitenkė, gal kas skilo ar pan.. bet kai močiutė išėjo pirkti ledų, pasiūliau eiti su sese į batutą...pasėdėti... po to jau žiūriu ir šokinėjam... rolleyes.gif ligonis mat, vaikščioti negalintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu sveikos, damos smile.gif

Kur Terteliukas prapuolus? Gal atostogauja? Tikiuosi šiaip laiko neturi, nes ir pati kartais laisvą minutę noriu ramybei skirti, o ne kompui ax.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 06 30, 11:58)
Kuku Mergaites!

kokia geda man, kad taip ilgai neuzsukau isisukau i viska... ta komandiruote.. labai stresavau.. kaip visada... na bet viskas praejo sklandziai. o ir po Paryziu pavaiksciojau - taip grazu ten is tikruju! pats miestas kaip vienas didelis muziejus. aisku, nedaug as jo maciau, bet Eliziejaus laukus praejau, pro Luvra, aplink Eifelio boksta. daug sirgaliu, tai dainuoja, tai geria

Grizus isisukau i darbus. kolege iseidineja, tai nemazai jos darbu pareina ant manes, na bet visai idomu... tiesiog kartais norisi atostogu, pailseti, nieko negalvoti, leisti galvelei prasivedinti... atostogausiu nuo liepos 11, vaziuosim greiciausiai su vaikais i kaima pabuti.

Siandien gi mano Linui 8 metai! islydejau i stovykla su sakociu, sultimis ir guminukais. tegul pasvencia. sestadieni planuojam didesne svente, tik beda, kad daug jo draugu (kaip ir buna vasara) isvaziave... vaikas nusimines net sake - ir kodel as gimiau vasara?.. na bet manau kad bus smagu. uzsisakem toki Vikingu kaima su edukacija, dar pries tai plauksim baidarem su vaikais, vaikams pritaikytoj trasoj.

Monikut, paskaiciau jau anksciau tavo "nuotyki""del to uzuopliko. siaubas atsigavai biskiuka? man tai tokia trauma butu 

Mazas mano sveria 17 kg. Fainas jis koks  ir pasimyluojam ir pasikumsciuojam, ir pasioziuoja - zodziu, viskas normaliai

Super dėl Paryžiaus thumbup.gif Vistiek pamatei, kad ir nedidelę dalį, bus proga kada su vyru grįžt wub.gif

Mano vyras nuo šiandien atostogauja, bet orai tai nuostabūs, kaip tik atostogoms, būti gamtoj ir panašiai biggrin.gif Ta liepa paskutiniu metu lieviausias mėnuo būna vasaros. Sakiau vyrui birželį imt, bet nesigavo.. Nu kažką sugalvosim, važiuosim gal irgi į kaimą, pažvejos bent žmogus, o aš pailsėsiu nuo valgio gaminimo. Gerai kad bent iki tos jūros tada nuvažiavom, galvojau gal atostogoms palikt, bet taip ir galvojau, kad nerizikuosiu dėl orų.

Na ir kaip savo dičkio gimtadienį atšventėt? Manau tikrai nuostabiai, nes visada pas jus viskas įdomiai smile.gif O vyras tavo išvis maladiec biggrin.gif Toks jis organizuotas, aš vis baltai pavydžiu, nes maniškis tikrai nuostabus žmogus, bet šitokio bruožo tai neturi.

Dėl to užpuolimo tai kaip čia pasakius.. Šiaip tai užsimiršo pats faktas, jau daug detalių gal ir nebepapasakočiau, bet žiauriai makaulėj liekamieji reiškiniai likę, vis akim aplink ieškau žmonių, kad viena nelikčiau, nebekenčiu kai kas už manęs eina, atsisukinėju pažiūrėt kas ten eina ir pan. Vieną dieną stoviu parduotuvėj eilėj ir kažkas palietė nugarą delnu, tai net nupurtė, o ten senukas norėjo paklausti, ar ne mano prekės krepšely likę.. Jau nekalbant, kad tą parkelį aplenkiu iš tolo, tai vėl palei gatves trinamės su mažium..

Tavo lapkritukas "mažas", o mūsų jau kelių jie dičkiais tapę wub.gif Pas mus santykiai tokie patys.. Šiuo metu nežinau, ar čia dėl brolio pavėluota reakcija, ar šiaip kokia amžiaus krizė, bet nu dėl tokių šū...niekių supyksta, įsižeidžia, nešneka, tai pritrūkstu kantrybės kartais, nes jei jau užėjo kažkas, tai gali bet ką kalbėt, bet ką žadėt, bet kaip tartis - NIEKO nebus doh.gif Tai radau būdą, kad geriausia palikt ramybėj ir po kiek laiko įjungus durnių kažką pakalbint ne į temą. Tai va po ilgos gražios draugystės ir mes biški pasipykstam. Toks tas vaikų auginimas wub.gif

QUOTE(leonila @ 2016 06 30, 21:48)
man bandelės patiko

nu blem, gal aš labai nedrąsi, ar kaip... iš pradžių pagalvojau, kad gal mažesnę, gultuky tysančią dar būčiau palikus. bet po to susiprotėjau, kad tikrai ne.. o jei verks, o jei D iš per didelės meilės užgaus.. o dabar tai išvis gi. lauke tai vaizdelis visus žavintis, kaip brolis myli sesę(nenužiūrėjau, kaip vienas berniukas koks iki 2 metų pačiupo už plaukų ir gerai papešė, tai D po to prižiūrėjo, kad nesiartintų jis "čia mano sesė", "čia sesės kamuoliukas", "negalima muštis, reikia dalintis" ir panašiai), o namuose tai man plaukai šiaušias: aš sesei to neleisiu, ano negalima, čia mano,  viskas, ko reik sesei, reik ir broliui ir atvirkščiai 

oj, Monikute, ne taip supratai mūsų atostogas MB pakeitę darbą, tai jis visą vasarą dirbs, per ilguosius savaitgalius ir šiaip savaitgalius pluša bute, remontuoja. tai "atostogausim" mes su vaikais savuose namuose ir kieme ant asfalto 

o tai sumaišiau  mano didysis irgi siekia 18 kg  o jį vis dar visur nešioti reikia... gerai, akd dažniausiai tėčiui  užsigavo koją savaitgalį, tikrai baisiai nusibrozdino, bet jau tiek tą koją kilnojo, ale nepaeina, nešiok jį... nu cirkų cirkas, jau net pagalvojau, gal rimčiau susitenkė, gal kas skilo ar pan.. bet kai močiutė išėjo pirkti ledų, pasiūliau eiti su sese į batutą...pasėdėti... po to jau žiūriu ir šokinėjam... ligonis mat, vaikščioti negalintis 

Man bandelės irgi nieko, ypač sluoksniuota su obuoliais, beveik kaip pyragėlis iš Mcdako biggrin.gif Šiaip būna ir kokią akciją išmeta gerą, ir rūbai vaikams viliojamomis kainomis (tik įdomu, kaip kokybė), bet dažnai pastebiu, kad tingiu ten važiuot dėl vieno ar kelių daiktų ir stumdytis ten su visais.. Gal kai bus daugiau pardžių, mažiau žmonių, bus galima užsukt.

Tai mes manau kiekviena geriausiai pažįstam savo vaikus, jei tau atrodo, kad geriau vienų nepalikt, tai ir nepalik smile.gif Nes nu maži dar jie, ir nors labai protingi, tiesiog nepagalvoja darydami kažką, kad užgaus ar panašiai. Man irgi tenka kartais bėgt iš kito kambario, nes mažius verkia, o dičkis kartoja "aš netyčia tave brolį užgavau" smile.gif Ir tikrai dažniausiai netyčia su kokia mašina per pirštą pervažiuoja ar pan., bet nu aš manau, kad nebūtina taip jau nuo visko tą mažiuką saugot, jei ne brolis tą pirštą užgaus, tai pats užsigaus.. Bet būna aišku ir nejuokingai visai kažką sugalvoja, pvz., pagalvę broliui ant veido uždėt, nes pats sau užsideda ir jam atrodo, kad ir broliui uždėt čia yra žaidimas.

Oj, tai tikrai ne taip supratau, gaila, kad nebus atostogų 4u.gif Na bet tikiuosi kitas darbas to vertas, o ir butas bus gražus, suremontuotas thumbup.gif O pati dar negalvoji grįžti į darbą? Mane tai šiuo metu nupurto pagalvojus apie darbą, ypač vasarą tai net nesinori galvoti apie tai.

Aš tai saviškį čiut nuo žemės jau atkeliu, ką kalbėt apie nešiojimą.. Bet jis ir nesiprašo, nebent labai daug vaikštom, tai būna tėčiui ant kupros pasėdi. Gerai, kad tai kojytei visgi nieko rimto, mėgsta jie kartais ligoniukus pavaidint didelius biggrin.gif

Kažin dar spėsiu kažką nuveikt, kol mažius atsikels g.gif
Atsakyti
Labas,
Nu va, sulaukiau, kol manęs pasigedo lotuliukas.gif Nuo ko čia pradėt??
Nuo Zarasų? Tai va, dar naktį prieš važiuojant Ai turėjo šiek tiek tempos, apie 37,5, bet atsikėlė toks iš pažiūros visai sveikas kaip ridikas, susimetėm mes juos į auto, ir važiavom. Na ir buvo puiku! lotuliukas.gif Nerealiai daug pamatėm, turėjau sąrašiuką, kur norėčiau nuvažiuoti, ten buvo net ne tai, kad programa maximum, bet tiesiog vietos, ką būtų įmanoma aplankyti su šeima. Ir iš viso to, nors galvojau, pamatysim du tris objektus - pamatėm daugiau negu pusę. Buvom prie Stelmužės ąžuolo, ten šalia vergų bokštą tokį aplankėm, tai Ai zyzė zyzė, tai jis nepaeina, tai jam tas tai anas (šiaip karšta žiauriai buvo, tai jie su mažium abudu pakaitom zyzė zyzė ištisai), na bet ir pasivaikščiojom aplinkui, o dar kai pradedi pasakoti istoriją, kad čia buvo kalėjimas (niekada neįvertinau, kad turėti kišenėje internetą yra toks gėris! Stovi prie bokšto vidury pievos, google google ir jau pasakoji vaikui, kas čia per bokštas, ir kas ten vykdavo), tai ausytes tik pastato, įdomu jam, bet tik reikia paėjėti iki mašinos, vėl zyzyzyzy biggrin.gif Buvom tam Šlyninkos malūne, kur Telegrama pernai pasakojo, ten tokia nuostabi aura! Gera gera, tiesiog būni, ir tau nerealiai gera. Tai pabuvom, kol pavalgėm, pailsėjom, tai Ai likusias dienas vis zirzė, kad vėl norėtų į malūną. IR miltų, ir duonos, ir dešryčių nusipirkom, ir viskas nuostabiai skanu! Tai va, Telegrama, nuostabu tave čia turėti, ir semtis idėjų keliavimui! Dar tokį parką šalia pačių Zarasų aplankėm, žemuogių prisivalgėm, ir Joninių šventėj sudalyvavom, ir ežeruose pasimaudėm, ir po pažintinius takus pasivaikščiojom, žodžiu, pilni įspūdžių.
Taigi, grįžtam namo, grįžtant dar užsukom į tokią vietą "Triušiukų slėnis" netoli Labanoro, o karšta be proto, gyvūnėlius apžiūrėjom, sukaitom, o namie...nėra vandens. Būdavo, kad dingus elektrai, siurblys išsijungia, ir reikia jį perkrauti (pas mus gręžinys). Vyras nueina į rūsį, nope, meta kažkokią klaidą, ir neveikia. O sekmadienis, po ilgojo savaitgalio. Staigiai googlint, vaikai zirzia prakaituoti, namai uždusę ir tvankūs, suradau kelis numerius, vienas sutiko atvažiuoti, bet vakare. Sakau vyrui nieko nebus, sulaukiam kito Vy miegelio, ir maunu į Šiaulius. Planavau, bet pirmadienį, ramiai, per abiejų vaikų pietų miegą. Na tai ką, šiaip ne taip parvažiavau pas tėvus, su pasivaikščiojimu Radvilišio maximoj, nes vienas pupulis iki Panevėžio žiūrėjo multikus, o po to užsinuobodžiavo ir pasibudino brolį. Tas nieko, nuotaikoj buvo, žaislus tampė, čiauškėjo, kol tas pirmas pupulis sugalvojo vidury laukų, kad nooori kaaaaakūūū. Sustojau, pakėliau aš jį ten, kol nukakinau per tą karštį, mažasis įsiklykė nejuokingai. Paramimnau, ir vėl varyt. Iš tašės visą įmanomą arsenalą žaislų ir kitų įdomybių traukiu, Ai duodu, tas Vy bando užmonyti - vis tiek iki Radviliškio jau su klykiančiu šiaip ne taip davažiavau. Na tai pasivaikščiojom, ir paskutines 15-a minučių beveik normaliai parvažiavom. Pas tėvus beveik savaitę praleidau, savaitgalį su mažiais išlėkėm į vyro kaimą, jis irgi atvažiavo, pasirodo, ir visi kiti vaikai suvažiavo, tai truputį rūrom trintis reikėjo, nes jau krūva žmonių, kai su visais vaikais, bet nieko. Su tėvais irgi įtampos buvo prasidėję, nes na juodai nebesutampa požiūris į bendravimą su vaikais, o dar mano mamos įsisenėję pedagoginiai įpročiai niekur nedingę, tai tiesiog pavargau klausytis vaiko adresu nuolat net ne liepiamosios, o reikalaujamosios nuosakos. Bet po to kažkaip apsitrynėm, ir toliau gyvenom. Vy pas mano mamą ant rankų eiti pradėjo tik po beveik savaitės buvimo kartu, o va priešpaskutinę dieną net ant jos rankų parduotuvėj užmigo smile.gif Na o antradienį jau parbimbėm namo - o mūsų tėtukas va šitiek laiko be vandens ir gyveno doh.gif
Tai va, grįžom pagaliau back to reality, Ai tik šiandien pas gydytoją nuvedžiau, susirinkau pažymą už visas dienas, kur darže nebuvo, pasidariau pažymą darželiui rudeniui jau, mažių irgi primatavom, tai 8 mėn 1 savaitės jau sveria 9,9 kg ir 74 cm (manau, iš tikro kokie 76 bus, pas šitą daktarę ta elektroninė liniuotė, tai ji vis kažkaip mažai primatuoja, jei nueinu pas kitą, tai visada kokiais 5 cm iš karto didesnis būna biggrin.gif). Valgo košių, mano pienu užsigerdamas, ir yra va jau tokio mandrumo:
user posted image
Man truputį trauma, nes kažkaip atrodo, kad tai įvyko taip staiga, kad aš visai nespėjau tam pasiruošti nei morališkai, nei naų paruošti, bet bičas šustras, ir akis šiuo metu pakaušyje jau reikia turėti.
Dėl pabuvimo su broliu, na nėra taip, kad Ai būtų kažkoks supergeras vyresnysis brolis, kuris viską jam duotų, ir nieko neatiminėtų, ir baisiai prižiūrėtų. Santykiai - kaip ir visų. Nieko neduoda, nes Vy jam trukdo žaisti, to negalima to negalima, bet jis toks teisuolis labai, tai neleidžia čiaumot, ko nevalia, atbėga papasakoja, jeigu tas ką nors neleidžiamo nusitveria arba kur nors pavojingai nuropoja, o mažis vis tiek pabūna su juo. Kai būnu viena, tai jis pastoviai manęs nusitvėręs, o kai su Ai, tai vis tiek kelias minutes laisvės turiu, nes ką brolis daro, tas ir mažiui įdomu. O jis jau išmokęs įsižeist ir gerklę paleisti, jei aš iš jo ką nors paimu, bet va brolis dažnai gali atimti, o tas nieko biggrin.gif Bet jau jau mandrėja, dažnai ir neduoda kokio š, kurį nuo dūšios čiaumoja biggrin.gif Bet Ai visada mokinom ne atimti, o pasiekeisti su broliu, tai vis atnešęs kokią banalybę tam kiša vietoj savo superduper rėkiančios ir šviečiančios gaisrinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 07 07, 16:20)
Mano vyras nuo šiandien atostogauja, bet orai tai nuostabūs, kaip tik atostogoms, būti gamtoj ir panašiai  biggrin.gif Ta liepa paskutiniu metu lieviausias mėnuo būna vasaros. Sakiau vyrui birželį imt, bet nesigavo.. Nu kažką sugalvosim, važiuosim gal irgi į kaimą, pažvejos bent žmogus, o aš pailsėsiu nuo valgio gaminimo. Gerai kad bent iki tos jūros tada nuvažiavom, galvojau gal atostogoms palikt, bet taip ir galvojau, kad nerizikuosiu dėl orų.

Man bandelės irgi nieko, ypač sluoksniuota su obuoliais, beveik kaip pyragėlis iš Mcdako biggrin.gif Šiaip būna ir kokią akciją išmeta gerą, ir rūbai vaikams viliojamomis kainomis (tik įdomu, kaip kokybė), bet dažnai pastebiu, kad tingiu ten važiuot dėl vieno ar kelių daiktų ir stumdytis ten su visais.. Gal kai bus daugiau pardžių, mažiau žmonių, bus galima užsukt.

Bet būna aišku ir nejuokingai visai kažką sugalvoja, pvz., pagalvę broliui ant veido uždėt, nes pats sau užsideda ir jam atrodo, kad ir broliui uždėt čia yra žaidimas.

Oj, tai tikrai ne taip supratau, gaila, kad nebus atostogų  4u.gif Na bet tikiuosi kitas darbas to vertas, o ir butas bus gražus, suremontuotas  thumbup.gif O pati dar negalvoji grįžti į darbą? Mane tai šiuo metu nupurto pagalvojus apie darbą, ypač vasarą tai net nesinori galvoti apie tai.

nėra tas oras jau baisiai blogas, mes po kelis kartus sugebam į lauką išeit, ištaikom nelietų biggrin.gif aišku, su maudynėmis jau sudėtingiau... bet vis tiek - atostogos, kartu. vis smagiau smile.gif

joa, aš prisipirkau rūbų sūnui, dėl kokybės dar sunku pasakyt. sau suknę paėmiau, plonytė tokia visai, bet aj, sueis į lauką su vaiku. liemenuką paėmiau, nepatinka man, kad medvilninis, nu bet vis neištaikau progos kur nulėkt normaliai nusipirkti, tai bus gerai... kažkaip pasidaviau masei PIRKTI biggrin.gif o man pardė prie pat namų, tai ir dėl vieno daikto galima keliauti, tik su vienu niekada neišeinu doh.gif

pas mus šiandien žaidimas: M voliojasi ant lovos, o D bando su šluota pasiekti. juokas krizės belekokius, bet vienas žingsnis iki užvožimo su ta šluota per galvą, o smūgis būtų rimtas, nes D šluotą kelia aukštai... doh.gif

oj, skaudi tema... neįsivaizduoju, kas manęs laukia darbe. kad ir kaip bebūtų, tb po poros metų keiksiu savo dabartines mintis, bet aš nebenoriu "atostogauti"... ant tiek prastai visuose sferose jaučiuosi, kad rauna stogą, reaguoju neadakvačiai, esu pikta ir kuo toliau, tuo tas piktumas auga... vakar ėjau gatve ir galvojau, kad jau tb geriau visą dieną vaikai daržely, tikiuos, su stabilios psichikos auklėtoja, nei visą dieną su mama ragana... sad.gif žodžiu, nežinau ar noriu dirbti, bet šitaip būti, egzistuoti tikrai nenoriu... verysad.gif

atsikele mano barsukėlis, minutę anksčiau: 15:29. keliasi kaip laikrodis, nesvarbu kada užmigs, 13 val, 13:30, beveuk 14 val, kelias visada 15:30 blink.gif
Atsakyti
labas smile.gif

smagu Terteliuką skaityti, kad ir iššūkių nemažai, bet viskas su humoru, gera nuotaika smile.gif ooo, kad aš taip sugebėčiau ax.gif
mes irgi mokinam keistis, nelupti iš rankų, bet vieną kartą suveikia, kitą kartą vėl daro tą patį...
aš ant tiek pavargus, kad visiškai nebesugebu džiaugtis vaikais doh.gif kartais atsisėdu ir stebiu, atrodo, kad manęs kambary nėra, taip gyvenimas, veiksmas kažkur bėga, o aš lieku nuošaly... keistas jausmas, sunku man aprašyti... žodžiu, vėl labai su didele viltim laukiu vienos moteriškės atsako,ar pabūtų M už auklę, bet ten vėl gi komplikuota. lyg būtų nelemta... unsure.gif
iš penkių dienų namuose su dviem vaikais tik viena diena buvo tikrai šviesi , graži. ir nežinau, kodėl kitos kitokios... matau, kad D negerai, matau, kad pati negerai darau, bet nesugebu kitaip... aj, žodžiu smile.gif
buvo D kelias dienas dviese su močiute prie jūros, smagiai pasibuvo,nors maudytis negalėjo, buvo per vėsu.
M jau vaikšto, pradėjo 1 metų 1 mėn. dabar jau drąsiai varinėja, jei krenta, tai dažniausiai ant dupcės - vėliau išmoko, bet vaikšto tvirčiau. jau nori savarankiškai ir lauke vaikščioti smile.gif o jua kooookia bezdžionka, tai lotuliukas.gif doh.gif D vakar ryte vaidino gerąją raganą su šluota, tai vakare jau M be šluotos gyvent negalėjo, šiandien ryte traukiau antrą, kad galėtų pasidalinti. stadione prisižiūrėjo kaip spardomas kamuolys - namuose išbandė. D spjaudosi, ta krizena ir spjaudosi tp. D pyksta ir riaumoja, tipo gasdina - M juokiasi ir tp riaumoja... lotuliukas.gif bet su sąmoningumu prastokai. sako tik meeeema smile.gif meeema yra viskas, ir mama, ir tetis, ir viskas, ko nori smile.gif klausiu, kur mama? kur tetis? kur lempa? - visada kelia akis į lempą lotuliukas.gif dar anyta sako - sodink ant puodo. nu ką aš ją sodinsiu? nei ji pasiprašys nei ką, jei net tete nepasako, neparodo.
buto reikalai šiek tiek juda, juda smile.gif tik , kaip dažniausiai būna, biudžetas auga auga. tik ką pajudinam - 1000e blink.gif jau 1000lt atrodydavo nemažai, bet dbr džiaugumėmės del 300 e, o ne 1000... apie sienų griovimą net nekalbėsiu, langai virš 1000 e, vonios įranga - 1000e, gipso sukimas 1000e, elektra - 1000 e. koooošmaras doh.gif nu bet juda juda, patys didžiausi ir brangiausi darbai nudirbti smile.gif
kas pozityvaus - nusimato draugės vestuvės vasaros pabaigoje, tai va, keliausiu ieškoti suknelės, basučių. kitų šmutkių šiek tiek internetu užsisakiau, reikia spintą atsinaujinti smile.gif tuo pačiu ir moteriška terapija flirt.gif tik tikiuosi su dydžiai pataikysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pritupiau su kavuku is namu kol maziai miega. isvaziuojam siandien i kaimuka mano porai savaiciu tikriausiai (jei tiek isbusim smile.gif bijau visu tu nepatogumu-wc lauke, nebuvimo silto vandens ir vel ruosiuos maudymuisi upeje arba vonioj (toks daiktas yra bet nera vandens silto) uzsipilant vandens ant saves is laistytuvo biggrin.gif va taip ir gyvena ir 21 amziuj dar zmones ir priprate ir jiems gerai. o man miescionkai pripratusiai prie civilizacijos teikiamu privalumu jau sunku biggrin.gif

Kaip smagiai jus visas suskaiciau! MOnikute, tikiuosi ramiai atostogaujat kaime ir ilsiesi nuo maisto gaminimo ir vis tiek kazkaip ta diena kitokia per atostogas pakeitus aplinka wink.gif

ir kaip suprantu tave del visokiu baimiu likusiu po to uzpuolimo unsure.gif tikiuosi nebepasikartos tokie baisus dalykai, o vidines zaizdos su laiku uzgis 4u.gif

Terteliuk, na tu (jus) turbo biggrin.gif kiek apleket su tokiu mazu Vy zyzianciais vaikais!!! oho!! grazios tos vietos is tikruju. tik va kodel mes apie triusiu sleni nieko nezinojom biggrin.gif ? reiks prasukti kada ir mums. verta? moket reikia?

Leo, plaukai siausias nuo kiek pinigu reikia butui blink.gif bet vis tiek stumiates i prieki ir is kazkur tu pinigeliu atsiranda kai labai reikia.

dar del tu pinigu. nusipirkom nauja (na ne nauja, bet kita) masiniuka. tai nuvaziavom i soda. atbega cekava kaimyne ir sako- ojoj ziuriu kokia cia grazi masina atvaziavo (o grazi del to kad raudona ir ryski), matyt praturtejot kad nusipirkot.
Ojoj uzjudino man jautria vieta, nes kitiems taip paprasta atrodo, o kai zinai kad kiekvienas centas yra paimtas is banko ir reikia moket kasmenesi.. tai ir sakau: o mes ir anksciau turtingi buvom, ne tik dabar!
Vyras paskui sako-nu tu duodi, taip kalbet su moteriske!
na bet ziauriai paliete jautria vieta, tai ir leptelejau. gal aprasant taip ir neatrodo bet nelabai mandagiai pakalbejau ax.gif

tai va nusipirkom masiniuka. ne toks kokio as norejau, bet vyras norejo. na ir tegul. svarbu kad automatas-cia jau kaip ir del manes biggrin.gif o tas grozis masinos ne taip ir svarbus. panasi kaip musu buvusioji. ir naujesne.

Leo, o tu noretum jau eiti dirbti? pamenu tokias panasias dienas namie. nepasiilgstu biggrin.gif nors ir pasiilgstu to neskubejimo, buvimo savo laiko seimininke.. o dabar daug sudetingiau su situo. na bet gerai kaip yra.

Aj Lino gimtadieni atsventem Vikingu kaime. tokia grazi sodyba prie Sirvintos upes. 3 valandas plaukem baidarem. labai mums patiko. Mantas plauke su vyru. tai is pradziu labai jau irkluot bande, toks patenkintas o po kokios valandos nusibodo jam tai sedejo toj baidarej ir bumbejo biggrin.gif taip juokingai! net dabar prisiminus juokas ima. tai gerai kad neilgai plaukem, ne visa diena. nezinau kaip butu buve su tuo mazium. paskui nedidele edukacija pravede mums, o ir maudyniu n kartu vaikai bego, sedejom pavesinej, valgem... labai smagu buvo... karsta...
tik paskui sekmadieni mantukas sukarsciavo, veme. nesupratau, ar del kokio apsinuodijimo ar del karscio smugio... taip iki antradienio prasirgom. na neilgai. tai vien tiek gerai.

Aj man irgi vestuves nusimato liepos pabaigoj. vyro sesers. kiek sukneliu oze issimatavau ir nenusipirkau nieko. o dabar ispardavimai!! na baisu - tokia esu neapsisprendele-tai modelis, tai spalva tai ne taip atrodo kaip noreciau... zodziu... reikes grizus dar prasiausti parduotuves.
Nu jau sarange varange mantulis ant keliu susirange. nebegaliu rasyt nors dar tureciau ka pasipasakot biggrin.gif brukstelsiu is kaimuko wink.gif ciau mergaites!!!
Atsakyti
Aj Terteliuk, o kam tos pazymos darEliui vasara? Pas mus jei neateini ir nemoki uz ta diena. Moki tik uz tas kur ateini. Nereikia vasara jokiu pazymu.
Atsakyti
Nu sveikutės dar kartą, galiu ramiai atsisėdus dabar ne tik apie save papasakoti, bet ir jums pareplikuoti, nes dažniausiai tai tik kaip koks balvonas prilekiu paskaityt viena akim, o atrašyt tai čia jau mission impossible.

QUOTE(Monikutia @ 2016 06 29, 18:36)
*Buvom savaitgalį prie jūros, Klaipėdoj, super praleidom laiką, prie jūros visas tris dienas buvom, B rojus buvo prie vandens ir smėlio, mažas irgi visai smagiai ant dekučio pragulinėjo. Aš biški savo varškės spalvos kūną pakepinau :-) Ir netgi visas dienas lindau vandenin :-D Po Klaipėdą pasivaikščiojom, mielas miestas toks, galėčiau gyvent.
**Mano mažas žmogutis jau 70 cm ir 7,8 kg.
*** Bet kitose pardėse kokie stebuklai su kainom darosi  bigsmile.gif
****Mano vyresniukas jau beveik 18 sveria :-) Tokio tvirto sudėjimo jis, į tetuką

*Kaip smagu, mini atostogėlės! Aš irgi noriu į Klaipėdą šiemet, į Kuršių Neriją nulėktume, į Pamario kraštą, man ten be galo gražu, o bet tačiau dabar žiūriu, kad vyras atostogas nusiplanavęs per pat mano mm :/ Kažkaip nefain :-(
**Ne toks jau ir mažas!
***Aš tai sakyč, biški ir vasaros įtaka, ypač kas liečia žalėsių skyrių. Vis tiek sezonas. Atsigavimas man dabar po tą skyrių pasivaikščiojus! Tiek visokio gėrio :-)
****Dičkiai jūsų dičkiai (arba mažiai kai kam :-) ). Mano Ai metras ir 15 kg su rūbais :-) JAu siųstis rūbukų nebegaliu... Vertbaudeto bliuzonas kabo per visur, o rankovės tik tik...

QUOTE(Telegrama @ 2016 06 30, 12:58)
*o ir po Paryziu pavaiksciojau - taip grazu ten is tikruju!
**Nupirkau vaikams lauktuviu, sau irgi pasidovanojau kvepaliukus artejancio gimtadienio proga
***atostogausiu nuo liepos 11, vaziuosim greiciausiai su vaikais i kaima pabuti.
4*vaikas nusimines net sake - ir kodel as gimiau vasara?..
5*kiek muzeiju apejo, taip graziai vyras aprase ir net rekomendacijas sudejo. jeigu kam idomu, galima pasiskaityt FB - yra ir ant mano sienos.

*Kaip smagu! Labai pavydžiu! Nesu didelė prancūzų mylėtoja, bet į Paryžių ir į Provansą žiauriai noriu!
**NA va kaip moteriškai ir šauniai. O vyrui ką? wink.gif
***Linkiu jums gero laiko, ir gero oro. Dėl tos civilizacijos nebuvimo aš tave labai suprantu! Mamai bambu ištisai dėl šiaip visokių 30 metų nesuremontuojamų nesąmonių, nors ji gyvena pasiskųsdama karts nuo karto, bet prisitaikius ir jai gerai, bet vis tiek namie yra civilizacija. Aišku, dėl savęs dar dzin, bet va vaikus tai noris šiltu vandenuku normaliai nuprausti... Ale kita vertus, tiems vaikams tai mažiausia trauma tas civilizacijos nebuvimas, jie lengviau prisitaiko nei mes, man atrodo.
4* Oj, kad galėtų valgyt tortą su braškėmis! Vaikystėj vasarinukai girdavosi tuo visada, pameu biggrin.gif O aš gi žieminė biggrin.gif Bet suaugęs jis tuo tik džiaugsis, manau, pati tai žinai ir gali jam paaiškinti smile.gif
5* Gali linką įmesti? NErada kažkaip...

QUOTE(leonila @ 2016 06 30, 22:48)
prisipirkau rūbų, ne viskas tiko, tai popiet ėjau grąžint. vakare supratau, kad pametėm brolio supermašinytę pardėj, tai antradienį ėjau ieškot...

Aš irgi nupirkau Ai šortus, faini tokie buvo, su delfinukais smile.gif Platoki jam, kaip ir viskas, kabo ant jo... O supermašinytę galiausiai radot, ar ne?

QUOTE(Monikutia @ 2016 07 07, 16:20)
*Kur Terteliukas prapuolus? Gal atostogauja?
1,5*Nu kažką sugalvosim, važiuosim gal irgi į kaimą, pažvejos bent žmogus, o aš pailsėsiu nuo valgio gaminimo.
**Jau nekalbant, kad tą parkelį aplenkiu iš tolo, tai vėl palei gatves trinamės su mažium..
***Kažin dar spėsiu kažką nuveikt, kol mažius atsikels  g.gif

* pioneer.gif
1,5* Praleidau :-D Aj, faina kaime, iš tikro. Pastebėjau, kad net ir ne vien geras emocijas parsivežant, kažkur ištrūkt iš tos įgrisusios namų aplinkos labai svarbu ir pakrauna batareiką!
** 4u.gif Jei sugebėti įžvelgti visur gerą aspektą, tai gal toks fiziškai nesužeidęs įvykis gerai tuo, kad pasidarai atsargesnis. Galvoj vidinės žaizdos per laiką užgis, bet tas įprotis žvalgytis per petį ir laikytis arčiau žmonių gal kitą kartą apsaugos nuo rimtesnio sukrėtimo, nes pasaulis aplinkui, deja, nėra saugus...
*** Papasakok apie savo mažą visai nebe mažą žmogutį! Ką moka, ką veikia, kaip su broliu bendrauja?

QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 15:43)
*pas mus šiandien žaidimas: M voliojasi ant lovos, o D bando su šluota pasiekti. juokas krizės belekokius, bet vienas žingsnis iki užvožimo su ta šluota per galvą, o smūgis būtų rimtas, nes D šluotą kelia aukštai...
** neįsivaizduoju, kas manęs laukia darbe.
***atsikele mano barsukėlis, minutę anksčiau: 15:29. keliasi kaip laikrodis, nesvarbu kada užmigs, 13 val, 13:30, beveuk 14 val, kelias visada 15:30 

*O pas jus buvo idijotiško žvengimo etapas iš vyresnėlio pusės? Džyz, pas mus nuo visiško brolio ignoro iki kažkokio hiperbeždžionės etapo vyresnėlis perėjo per vieną dieną, dabar jau jau po truputį slūgsta, bet laukiu, kol bendravimas pasidarys bent truputį nuosaikesnis, o ne tik kvailiojimas aplink mažylį ir neadekvatus kvatojimas. Žinai, nesijausk vieniša, man irgi paskutiniu metu jau smarkiai nuo per ilgo buvimo su abiem vaikais rauna stogą. Vakar išėjau terason, nes mažas jau miegojo, o Ai kad užsiisterikavo, sėdžiu ir keikiuos riebiai riebiai, garsiai garsiai. Pamačiau kaimyno išpūstas akis, ir toliau sau keikiuos... Išsikeikiau, parėjau, isteriją suvaldžiau, užmigdžiau, ir ką...Grįžti pas vyrą tik 23 val, nes dičkis tik tada normaliai teužmiega, belieka tik sliūkinti abiems miegoti. O ryte nuo kokių 5 ryto mažas vis brazda, inkščia, krutinas, po to Ai pasikviečia... Aj nu žodžiu. Ryte vėl žaibavau. Pavargau su jais. O ir kažkoks noras namus susitvarkyti užėjęs, gal ir tas dar prideda nuovargio.
**Primink, kokie tavo planai dėl jo. Ieškosi auklės ir ieškosi naujo darbo, ar ne?
***Mažoji čia toks laikrodukas?

QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 22:23)
*aš ant tiek pavargus, kad visiškai nebesugebu džiaugtis vaikais
**M jau vaikšto, pradėjo 1 metų 1 mėn.
***buto reikalai šiek tiek juda, juda :-)
4*kas pozityvaus - nusimato draugės vestuvės vasaros pabaigoje, tai va, keliausiu ieškoti suknelės, basučių.

* 4u.gif Suprantu tave... Kartais atrodo, kad esi tik poreikių tenkinimo mašina, kuri reikalinga tik milijonui norų, pageidavimų, poreikių ir užgaidų patenkinti, o pačios žodžiai kaip į sieną ir niekam nerūpi.
**Šaunuolė guzikė, varo šokio žingsniu thumbup.gif
***Kainos tai doh.gif Bet džiugu, kad pokyčiai vyksta ir finišas artėja smile.gif
4* Faina balius! O aš baliaus nelaukiu smile.gif Už gerų poros savaičių uošvio jubiliejus, pradžia vakare vėlai, tai su vaikais ten tik tąsymasis nusimato, o ne tūsas...

QUOTE(Telegrama @ 2016 07 10, 08:53)
*kiek apleket su tokiu mazu Vy zyzianciais vaikais!!! oho!! grazios tos vietos is tikruju. tik va kodel mes apie triusiu sleni nieko nezinojom :-D ? reiks prasukti kada ir mums. verta? moket reikia?
**nusipirkom nauja (na ne nauja, bet kita) masiniuka.
***o tas grozis masinos ne taip ir svarbus. panasi kaip musu buvusioji. ir naujesne.
4*Aj Lino gimtadieni atsventem Vikingu kaime. tokia grazi sodyba prie Sirvintos upes. 3 valandas plaukem baidarem.

*Sakai, jie turėjo priežasčių zirzti? biggrin.gif Nieko nieko, tegul pratinas biggrin.gif Triušiukų slėnis yra www.triusiukai.lt, šiaip toks kaip mini zoo padarytas, vaikai pabendrauti su tais gyvūnais gali, triušiuką išima paglostyt, šiaip ganėtinai daug visokių gyvūnų yra, mokėti reikia po 3 eur suaugusiam ir lyg 2 vaikui, bet negaila, nes turėtų kainuoti tokią vietą išlaikyti, o šeimininkai mieli, sutvarkę aplinką, yra pavėsinės, gali pailsėti su šeima, papiknikauti.
**Su pirkiniu! O pinigai, na, kaip tu sakai, kai labai reikia, atsiranda. Pinigai turi daryti gyvenimą patogesnį.
*** drinks_cheers.gif Mašina, kaip ir vyras, turi būti gera, grožis ne pirmoj vietoj biggrin.gif
4* Labiausiai jums pavydžiu kompanijos va tokioms va išvykoms! NEs mes tokios neturim... O tavo vyras irgi šitoj vietoj didelis entuziastas ir šaunuolis!

Dėl pažymos, tai net nžn. Žinau, kad pažymų nereikalauja, bet kad mokėti nereikia, nesu tikra. Birželį beveik nėjo mažius į daržą, pažiūrėsiu, ką jie mums užbillino. Taip ir paaiškės, reikia tų pažymų, ar nereikia. O kadangi jis tikrai sirgo ir po miego dar ir dabar pakosti, nu tai ir nesijaučiu labai nieko apgavusi smile.gif
Galima, paburbėsiu dar pabaigai? Nu man vis dar siaubinnnngai slenka kudlos. Nusitrumpinau jau kažkiek, bet vis tiek saujom byra... O jau kaip pavargau visur tuos plaukus rankiot, o dar riebaluojas, plaunu kasdien, tai vaikštau palaidais, kol išdžius, o jie kuokštais byra, bjaurybės... Nu kada tas slinkimas baigsis? Juk bičui jau virš 8 mėnesių...
Atsakyti
pas mus darželyje nėra tokios tvarkos, kaip pas Telegramą smile.gif jei nori nevesti vaiko, tai gali, bet rašai prašymą, kad vaikas atostogaus ir turi būti ne mažiau 5 darbo dienų.

QUOTE(Telegrama @ 2016 07 10, 08:53)
1.man miescionkai pripratusiai prie civilizacijos teikiamu privalumu jau sunku biggrin.gif

2.Leo, plaukai siausias nuo kiek pinigu reikia butui  blink.gif bet vis tiek stumiates  i prieki ir is kazkur tu pinigeliu atsiranda kai labai reikia.

3.mes ir anksciau turtingi buvom, ne tik dabar!

4.tai va nusipirkom masiniuka. ne toks kokio as norejau, bet vyras norejo.

5.Leo, o tu noretum jau eiti dirbti? pamenu tokias panasias dienas namie. nepasiilgstu biggrin.gif nors ir pasiilgstu to neskubejimo, buvimo savo laiko seimininke.. o dabar daug sudetingiau su situo. na bet gerai kaip yra.

6.Aj man irgi vestuves nusimato liepos pabaigoj. vyro sesers. kiek sukneliu oze issimatavau ir nenusipirkau nieko. o dabar ispardavimai!!

1. Tau sunku? aš išvis taip negyvenus, tai nesiryžčiau daugiau nei 3 dienom važiuot į tokią necivilizaciją blush2.gif

2.oj o, šiaušias ir mums... pamenu, kaip anais metais MB žiūrėjo į draugą, kuris kotedžą pasiėmė, ir sakė: aš nenoriu kotedžo, per dideli įsipareigojimai, nenoriu atrodyti kaip vaiduoklis... o va žiūriu šiandien į visą susirūpinusį "iš kur čia pinigų gaut" ir galvoju, kad pas mus ir mažesnės sumos, bet turim patys suktis, niekas nepadeda, tai vis tiek jau į vaiduoklį pradeda panašėti.... unsure.gif

3. ir šaunuolė, kad taip rėžtelėjai! jei poniutė taip drįsta komentuoti, tai reiki atsikirsti.

4. o kokio mašiniuko tu norėjai? ax.gif tiesa, sveikinu su pirkiniu! čia bus Tau važinėti į darbą? smile.gif nepasiilgsi viešojo transporto? biggrin.gif

5. blem, net nežinau... yra kelios medalio pusės... primetu, kad šiek tiek pinigėlių liktų, jei tarkim palieku M auklei. bet ar jie verti to, kai nematysiu vaiko augimo?.. mes nu man jau nuo metų tas vaikas (kad ir su kaprizais) jau įdomesnis tampa, daugiau naujų dalykų išmoksta ir t.t... gal pats įdomiausias 2-3 metų arpas, bet čia jau būtų prabanga nedirbti... iš kitos pusės - pailsėtų galva nuo namų, nuo vaikų. atsakomybių rimtesnių nei tik maisto gaminimas aš gaunu, MB pasidalina darbais, dar plius buto klausimai. bet tos sienos jau spaudžia galvą man.. gal padėtų man valandinė auklė pradžiai... nesu tokia kategoriška, kad tikrai noriu dirbti. bet pavydžiu dirbančioms, kad gali išeiti su žmonėm pakalbėti ne tik apie košytes, kad gali per pietus nuvažiuoti į naują (kar ir prieš 3 metus atidarytą biggrin.gif ) kavinę, kad jei ne kasdien, tai bent kartais iš namų išeina su aukštakulniais ir pasidažiusios. tipo man eiti į stadioną kamuolio spardyt su aukštakulniais? biggrin.gif ar pudruotis, kai M nuolat bučiuojasi? biggrin.gif (aš niekaip nesuprantu tų prisidažiusių mamų - negi jos vaikų nebučiuoja ir neleidžia jiems liestis?... g.gif paaaiškinkit man...)

6. malonūs rūpesčiai biggrin.gif man kažkaip pavyko išsirinkti, bet kaip tik žiūrėjau kitaip - kiek daug gražių suknių, kaip čia išsirinkti? biggrin.gif bet kažkaip vieną užmačiau ne tokią kaip visos, pasimatavau ir prilipo. nors trp yra abejonių ar ne per bobiška.. bet gal sueis smile.gif))
Atsakyti