Nu sveikutės dar kartą, galiu ramiai atsisėdus dabar ne tik apie save papasakoti, bet ir jums pareplikuoti, nes dažniausiai tai tik kaip koks balvonas prilekiu paskaityt viena akim, o atrašyt tai čia jau mission impossible.
QUOTE(Monikutia @ 2016 06 29, 18:36)
*Buvom savaitgalį prie jūros, Klaipėdoj, super praleidom laiką, prie jūros visas tris dienas buvom, B rojus buvo prie vandens ir smėlio, mažas irgi visai smagiai ant dekučio pragulinėjo. Aš biški savo varškės spalvos kūną pakepinau :-) Ir netgi visas dienas lindau vandenin :-D Po Klaipėdą pasivaikščiojom, mielas miestas toks, galėčiau gyvent.
**Mano mažas žmogutis jau 70 cm ir 7,8 kg.
*** Bet kitose pardėse kokie stebuklai su kainom darosi
****Mano vyresniukas jau beveik 18 sveria :-) Tokio tvirto sudėjimo jis, į tetuką
*Kaip smagu, mini atostogėlės! Aš irgi noriu į Klaipėdą šiemet, į Kuršių Neriją nulėktume, į Pamario kraštą, man ten be galo gražu, o bet tačiau dabar žiūriu, kad vyras atostogas nusiplanavęs per pat mano mm :/ Kažkaip nefain :-(
**Ne toks jau ir mažas!
***Aš tai sakyč, biški ir vasaros įtaka, ypač kas liečia žalėsių skyrių. Vis tiek sezonas. Atsigavimas man dabar po tą skyrių pasivaikščiojus! Tiek visokio gėrio :-)
****Dičkiai jūsų dičkiai (arba mažiai kai kam :-) ). Mano Ai metras ir 15 kg su rūbais :-) JAu siųstis rūbukų nebegaliu... Vertbaudeto bliuzonas kabo per visur, o rankovės tik tik...
QUOTE(Telegrama @ 2016 06 30, 12:58)
*o ir po Paryziu pavaiksciojau - taip grazu ten is tikruju!
**Nupirkau vaikams lauktuviu, sau irgi pasidovanojau kvepaliukus artejancio gimtadienio proga
***atostogausiu nuo liepos 11, vaziuosim greiciausiai su vaikais i kaima pabuti.
4*vaikas nusimines net sake - ir kodel as gimiau vasara?..
5*kiek muzeiju apejo, taip graziai vyras aprase ir net rekomendacijas sudejo. jeigu kam idomu, galima pasiskaityt FB - yra ir ant mano sienos.
*Kaip smagu! Labai pavydžiu! Nesu didelė prancūzų mylėtoja, bet į Paryžių ir į Provansą žiauriai noriu!
**NA va kaip moteriškai ir šauniai. O vyrui ką?
***Linkiu jums gero laiko, ir gero oro. Dėl tos civilizacijos nebuvimo aš tave labai suprantu! Mamai bambu ištisai dėl šiaip visokių 30 metų nesuremontuojamų nesąmonių, nors ji gyvena pasiskųsdama karts nuo karto, bet prisitaikius ir jai gerai, bet vis tiek namie yra civilizacija. Aišku, dėl savęs dar dzin, bet va vaikus tai noris šiltu vandenuku normaliai nuprausti... Ale kita vertus, tiems vaikams tai mažiausia trauma tas civilizacijos nebuvimas, jie lengviau prisitaiko nei mes, man atrodo.
4* Oj, kad galėtų valgyt tortą su braškėmis! Vaikystėj vasarinukai girdavosi tuo visada, pameu
O aš gi žieminė
Bet suaugęs jis tuo tik džiaugsis, manau, pati tai žinai ir gali jam paaiškinti
5* Gali linką įmesti? NErada kažkaip...
QUOTE(leonila @ 2016 06 30, 22:48)
prisipirkau rūbų, ne viskas tiko, tai popiet ėjau grąžint. vakare supratau, kad pametėm brolio supermašinytę pardėj, tai antradienį ėjau ieškot...
Aš irgi nupirkau Ai šortus, faini tokie buvo, su delfinukais
Platoki jam, kaip ir viskas, kabo ant jo... O supermašinytę galiausiai radot, ar ne?
QUOTE(Monikutia @ 2016 07 07, 16:20)
*Kur Terteliukas prapuolus? Gal atostogauja?
1,5*Nu kažką sugalvosim, važiuosim gal irgi į kaimą, pažvejos bent žmogus, o aš pailsėsiu nuo valgio gaminimo.
**Jau nekalbant, kad tą parkelį aplenkiu iš tolo, tai vėl palei gatves trinamės su mažium..
***Kažin dar spėsiu kažką nuveikt, kol mažius atsikels
*
1,5* Praleidau :-D Aj, faina kaime, iš tikro. Pastebėjau, kad net ir ne vien geras emocijas parsivežant, kažkur ištrūkt iš tos įgrisusios namų aplinkos labai svarbu ir pakrauna batareiką!
**
Jei sugebėti įžvelgti visur gerą aspektą, tai gal toks fiziškai nesužeidęs įvykis gerai tuo, kad pasidarai atsargesnis. Galvoj vidinės žaizdos per laiką užgis, bet tas įprotis žvalgytis per petį ir laikytis arčiau žmonių gal kitą kartą apsaugos nuo rimtesnio sukrėtimo, nes pasaulis aplinkui, deja, nėra saugus...
*** Papasakok apie savo mažą visai nebe mažą žmogutį! Ką moka, ką veikia, kaip su broliu bendrauja?
QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 15:43)
*pas mus šiandien žaidimas: M voliojasi ant lovos, o D bando su šluota pasiekti. juokas krizės belekokius, bet vienas žingsnis iki užvožimo su ta šluota per galvą, o smūgis būtų rimtas, nes D šluotą kelia aukštai...
** neįsivaizduoju, kas manęs laukia darbe.
***atsikele mano barsukėlis, minutę anksčiau: 15:29. keliasi kaip laikrodis, nesvarbu kada užmigs, 13 val, 13:30, beveuk 14 val, kelias visada 15:30
*O pas jus buvo idijotiško žvengimo etapas iš vyresnėlio pusės? Džyz, pas mus nuo visiško brolio ignoro iki kažkokio hiperbeždžionės etapo vyresnėlis perėjo per vieną dieną, dabar jau jau po truputį slūgsta, bet laukiu, kol bendravimas pasidarys bent truputį nuosaikesnis, o ne tik kvailiojimas aplink mažylį ir neadekvatus kvatojimas. Žinai, nesijausk vieniša, man irgi paskutiniu metu jau smarkiai nuo per ilgo buvimo su abiem vaikais rauna stogą. Vakar išėjau terason, nes mažas jau miegojo, o Ai kad užsiisterikavo, sėdžiu ir keikiuos riebiai riebiai, garsiai garsiai. Pamačiau kaimyno išpūstas akis, ir toliau sau keikiuos... Išsikeikiau, parėjau, isteriją suvaldžiau, užmigdžiau, ir ką...Grįžti pas vyrą tik 23 val, nes dičkis tik tada normaliai teužmiega, belieka tik sliūkinti abiems miegoti. O ryte nuo kokių 5 ryto mažas vis brazda, inkščia, krutinas, po to Ai pasikviečia... Aj nu žodžiu. Ryte vėl žaibavau. Pavargau su jais. O ir kažkoks noras namus susitvarkyti užėjęs, gal ir tas dar prideda nuovargio.
**Primink, kokie tavo planai dėl jo. Ieškosi auklės ir ieškosi naujo darbo, ar ne?
***Mažoji čia toks laikrodukas?
QUOTE(leonila @ 2016 07 08, 22:23)
*aš ant tiek pavargus, kad visiškai nebesugebu džiaugtis vaikais
**M jau vaikšto, pradėjo 1 metų 1 mėn.
***buto reikalai šiek tiek juda, juda :-)
4*kas pozityvaus - nusimato draugės vestuvės vasaros pabaigoje, tai va, keliausiu ieškoti suknelės, basučių.
*
Suprantu tave... Kartais atrodo, kad esi tik poreikių tenkinimo mašina, kuri reikalinga tik milijonui norų, pageidavimų, poreikių ir užgaidų patenkinti, o pačios žodžiai kaip į sieną ir niekam nerūpi.
**Šaunuolė guzikė, varo šokio žingsniu
***Kainos tai
Bet džiugu, kad pokyčiai vyksta ir finišas artėja
4* Faina balius! O aš baliaus nelaukiu
Už gerų poros savaičių uošvio jubiliejus, pradžia vakare vėlai, tai su vaikais ten tik tąsymasis nusimato, o ne tūsas...
QUOTE(Telegrama @ 2016 07 10, 08:53)
*kiek apleket su tokiu mazu Vy zyzianciais vaikais!!! oho!! grazios tos vietos is tikruju. tik va kodel mes apie triusiu sleni nieko nezinojom :-D ? reiks prasukti kada ir mums. verta? moket reikia?
**nusipirkom nauja (na ne nauja, bet kita) masiniuka.
***o tas grozis masinos ne taip ir svarbus. panasi kaip musu buvusioji. ir naujesne.
4*Aj Lino gimtadieni atsventem Vikingu kaime. tokia grazi sodyba prie Sirvintos upes. 3 valandas plaukem baidarem.
*Sakai, jie turėjo priežasčių zirzti?
Nieko nieko, tegul pratinas
Triušiukų slėnis yra www.triusiukai.lt, šiaip toks kaip mini zoo padarytas, vaikai pabendrauti su tais gyvūnais gali, triušiuką išima paglostyt, šiaip ganėtinai daug visokių gyvūnų yra, mokėti reikia po 3 eur suaugusiam ir lyg 2 vaikui, bet negaila, nes turėtų kainuoti tokią vietą išlaikyti, o šeimininkai mieli, sutvarkę aplinką, yra pavėsinės, gali pailsėti su šeima, papiknikauti.
**Su pirkiniu! O pinigai, na, kaip tu sakai, kai labai reikia, atsiranda. Pinigai turi daryti gyvenimą patogesnį.
Mašina, kaip ir vyras, turi būti gera, grožis ne pirmoj vietoj
4* Labiausiai jums pavydžiu kompanijos va tokioms va išvykoms! NEs mes tokios neturim... O tavo vyras irgi šitoj vietoj didelis entuziastas ir šaunuolis!
Dėl pažymos, tai net nžn. Žinau, kad pažymų nereikalauja, bet kad mokėti nereikia, nesu tikra. Birželį beveik nėjo mažius į daržą, pažiūrėsiu, ką jie mums užbillino. Taip ir paaiškės, reikia tų pažymų, ar nereikia. O kadangi jis tikrai sirgo ir po miego dar ir dabar pakosti, nu tai ir nesijaučiu labai nieko apgavusi
Galima, paburbėsiu dar pabaigai? Nu man vis dar siaubinnnngai slenka kudlos. Nusitrumpinau jau kažkiek, bet vis tiek saujom byra... O jau kaip pavargau visur tuos plaukus rankiot, o dar riebaluojas, plaunu kasdien, tai vaikštau palaidais, kol išdžius, o jie kuokštais byra, bjaurybės... Nu kada tas slinkimas baigsis? Juk bičui jau virš 8 mėnesių...