ka veiksit siandien?
kas pietums

Einu lyginti rubu. tada varysiu rubu ieskoti

Monikuti mazuti musu sveikinam su gimtadieniu!!! Skanaus torto, smagiu pramogu siandien

Arba ikelt i gugle foto ir imest mum nuoroda i pasta

terteliene, 03 Lap 2015 - 15:40, parašė:
terteliene, 03 Lap 2015 - 15:40, parašė: oho koks jau dičkis pas tave pilvuke kiek savaičių turit?
Oj, vel gundai shoppintis? nepirksiu nieko iš carters iš pykčio, kad visus naujus vertbaudeto hrozius net nepanaudotus mošai sukroviau.... netelpa mano dičkis!!!
Beje, gal nori padekime augti nusifilmuoti? Maciau Fb, kad iesko, kas galetu pakalbeti apie shoppinimasi el. Pardese
Telegrama, 03 Lap 2015 - 16:20, parašė:
Telegrama, 03 Lap 2015 - 16:20, parašė: kai bus padorus oras, tai jis su dviraciu su vezios, bet zinant musu ziemas, tai ka as zinau. man sirdi skaudes, jei per salti leisiu vezt su dviraciu ir bijosiu kad nesusaltu vaikai tai tada reiskia kad as turesiu suveziot.. kazkaip man nepatinka
ir dar zinant, kad visada as turesiu juos pasiimt
o taip be pramogu vaikui, darysit kazkoki baliuka seimos rate? ar kazka? o i darzeli nesi kokiu sausainiu ar kazko ta proga ?
muduabududu, 03 Lap 2015 - 17:04, parašė:
muduabududu, 03 Lap 2015 - 17:04, parašė: O tai gal receptą galima???
Kažkaip užsisukę mes visokiuose reikaluose paskutiniu metu. Kažkaip daug visko. Bandysim dičkį į daržiuką leist.. įdomu, kaip čia mum seksis. Galvoju ir tikiuosi, kad visiem bus gerai
terteliene, 04 Lap 2015 - 10:25, parašė:
terteliene, 04 Lap 2015 - 10:25, parašė: ![]()
Merginos, tai kur kraustomės su foto ir bendravimu? Fotki nebeveikia visai. Reikia nuspręsti. Monikutia, tu griežtai 100-u proc. Prieš Fb??
Lu, 04 Lap 2015 - 09:08, parašė:
Lu, 04 Lap 2015 - 09:08, parašė: ![]()
mes su Ziuziku namie,sloga vaiko palikti nenori.
Merginos,gal kas zinote kokia tvarka tokius sirgaliukus siuncia i sanatorija
nes esu girdejusi,kad vaziuoja mamos,tik gyd nieko nesiulo reikia pacioms lysti i akis
Šarangė, 04 Lap 2015 - 13:14, parašė:
Šarangė, 04 Lap 2015 - 13:14, parašė: ![]()
Penktadienį su Kukuliu važiuosim pas dermatologą, niekaip neįveikiam tų pabėrimų aplink lūpas.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė