Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Labas,
Cherchikai, laikykis, saugok auksiuką pilvuke savo! Jei bus blogai, imk tiek biuletenio, kiek reikės.
Moniq, kur dingus? Tikiuos, visi sveiki jau?
Mes tai apturėjom čia po trečiadienio... Naktį trečiadienį Ai pravėmė, ketvirtadienį dar toks čiut leisgyvis, tempos turėjo, penktadienį irgi dar daržan neleidau, nors neviduriavo, bet sakiau maža ką. Šeštadienį vyras visą dieną dirbo, ir kaip tyčia man negerumas žiaurus - su wc reikalų neturėjau, bet leisgyvė tokia irgi, apie maistą net pagalvoti negalėjau, pilvą suka, negera, o su dviem mažiais namuose. Vakare vyras grįžo, mažius perėmė, aš truputį atsigavau, o tada jam tempa sukilo...Tai vakar dar ir vyras negyvas prasivartė. Sakiau nu kokia taupi savaitė, niekas nieko nevalgo, gaila tik, kad šaldytuvas pilnas gendančių produktų... Mažylis šiandien neramus, piktas, rankinukas, paviduriuoja, bet įtariu, kad jam ne tas pats, nes jam dantys iš pažiūros visi keturi vienu metu prie paviršiaus jau, viršutiniai jau ir su skylutėm, tai gal dėl to toks pikčiurnytis ir paviduriuoja, nes jam su dantimis šitie simptomai būdingi. O šiaip tai noriu pasidžiaugti, kad po kelionės esam įžengę į kitą etapą - jie sėdi kartu ir žaidžia wub.gif Vy jau kažkiek paropoja, pasirenka Ai žaislus, kurie jam reikalingi, stojasi jau, mandravoja, o ir brolis kol kas dar neužknistas jo žaislų griebimo, tai kol kas tas etapas pas mus gražus ir džiuginantis wub.gif
Telegram, užeik, pasipasakok plačiau apie jūsų savaitgalį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 06 06, 15:02)
Mes tai apturėjom čia po trečiadienio... Naktį trečiadienį Ai pravėmė, ketvirtadienį dar toks čiut leisgyvis, tempos turėjo, penktadienį irgi dar daržan neleidau, nors neviduriavo, bet sakiau maža ką. Šeštadienį vyras visą dieną dirbo, ir kaip tyčia man negerumas žiaurus - su wc reikalų neturėjau, bet leisgyvė tokia irgi, apie maistą net pagalvoti negalėjau, pilvą suka, negera, o su dviem mažiais namuose. Vakare vyras grįžo, mažius perėmė, aš truputį atsigavau, o tada jam tempa sukilo...Tai vakar dar ir vyras negyvas prasivartė. Sakiau nu kokia taupi savaitė, niekas nieko nevalgo, gaila tik, kad šaldytuvas pilnas gendančių produktų... Mažylis šiandien neramus, piktas, rankinukas, paviduriuoja, bet įtariu, kad jam ne tas pats, nes jam dantys iš pažiūros visi keturi vienu metu prie paviršiaus jau, viršutiniai jau ir su skylutėm, tai gal dėl to toks pikčiurnytis ir paviduriuoja, nes jam su dantimis šitie simptomai būdingi. O šiaip tai noriu pasidžiaugti, kad po kelionės esam įžengę į kitą etapą - jie sėdi kartu ir žaidžia  wub.gif Vy jau kažkiek paropoja, pasirenka Ai žaislus, kurie jam reikalingi, stojasi jau, mandravoja, o ir brolis kol kas dar neužknistas jo žaislų griebimo, tai kol kas tas etapas pas mus gražus ir džiuginantis  wub.gif
Telegram, užeik, pasipasakok plačiau apie jūsų savaitgalį wink.gif

Labas Terteliuk,
tai vyras visdėlto nepraslydo sad.gif vargsai. kazkokie virusai eina. va ir bendradarbe pasakojo, kad šeimom krenta su viduriu virusais. na laikykites 4u.gif Aš tik džiaugiausi, kad be ligoninų praslydom.

Terteliuk, kada planuoji į darba grįžti? galvojasi, kad norėtusi ar šįkart kitaip negu kad su Ai buvo? Taip greit auga tie vaikučiai ir laikas kaip bėga greitai.. eina sau!

Oj mes toki aktyvu savaitgali turejom. su draugu seimom nusimatem dvi sventes aplankyt - Kaisiadoryse pas Kirila pauksciu festivali ir Seimu svente prie Prienu. Matyt daug apsiziojom, nes tokia nusikalus grizau smile.gif bet labai smagu buvo. Kaisiadoryse kiek vistu, balandziu, kalakutu, struciu apziurejom, siaip pramogeliu vaikams. o karsta dar buvo tai matyt irgi nuovargio pridejo. bet paskui nuvaziavom i seimu svente. Mano vyrai tiek norejo visur dalyvaut biggrin.gif kiek visokiu rungciu priorganizuota buvo! ir Mantas pilnu tempu ir is lanko sove su teciu, ir burbulus pute kartu su kitais vaikais is kibiru, ir mete ziedus ir dar visko ko tik nedare.
is tikro reikejo tik i viena vaziuot. butu buve sociai. Kitais metais irgi noretume vaziuot smile.gif labai ten smagu. aisku tu zmoniu daugybe, bet oras nuostabus, daug kas dekiukus pasidenge pusynelyje su vaikuciais gulinejos, o ir vieta labai labai grazi! tikrai verta demesio.
Tai diena uzbaigem vaiku maudynemis ezere. o vakare taip staigiai pradejo vesti. tai vaikai drebedami issimaude bet baisiai norejo biggrin.gif manes niekaip nebutum ikises tokiu oru i vandeni biggrin.gif su megztiniu ant kranto tupejau cool.gif bijojau, kad nesusaltu, bet lyg ir nieko.

O siaip tai sukam galva kur det mokyklinuka. jo gimtadienis birzelio pabaigoj. jis nori svesti o mes ir pries gimtadieni ir po neturim kur jo deti - abu dirbam, o i kaima nepriveziosi kai uz 300 km. tai kazkaip bandysim arba gimtadieni ankstinti ir vezt vaika kaiman arba kazka.. nes i stovyklas neprileisim, kai dienos savaites stovyklos be 100 euru nerasta.. o ta savaite labai greitai prabega... ojoj koks galvaskausmis.. na bet kazkaip ziuresimes.

Atsakyti
Labas!
Man dilema. Dvi. Pirma - ar leist Ai į daržą ryt poryt, nes paėmiau pažymą iki šiandien imtinai, bet dar kelis kartus dienoj išsipučia bubų, gan gausiai... Tai atrodo įžūlu tokį vest, kai galiu namie pasilaikyti, nors kiti ateina su tooookiom baisiom slogom... Bet dar kita vertus, nu gal aš ir baisi mama, bet man jau biški stogą rauna, norisi savo užsipelnytos valandėlės arba dviejų TYLOOOOS biggrin.gif Nes realiai nuo atostogų jau beveik mėnuo praėjo, tai per tą mėnesį jis tik dvi dienas darže buvo, o juk daržai tam ir sukurti - kad tėvai biški pailsėtų biggrin.gif
Antra - ar nusirėžt plaukus. Nu žiauriai slenka vis dar... Kažkokia antra banga dabar, labai apstoję nebuvo, bet dabar iš naujo - išsišukuoju prieš plovimą krūvą, plaunant iškrenta krūva, po plovimo dar kalną iššukuoju, ir dar džiūnant toliau jie byra... Aną kartą su Ai tai panašiu metu nusirėžiau trumpai, tikrai pagerėjo situacija...
Telegram, nu kaip jūs gražiai laisvalaikį leidžiat, gražu skaityt ir nuotraukas matyt! Ir vaikai jūsų jau nuo mažens tokie bus, pratę atrasti pažinti, dalyvauti - labai smagu! Dėl maudymosi, tai Ai į tą ežerą irgi niekas nebūtų įkišę - va Kipre tai jau maudėsi, bet irgi ne kas kartą pavykdavo lengvai į jūrą prikalbėti lipti biggrin.gif
Dėl darbo, po metų grįžt neketinu smile.gif Net negalvoju dar apie tai. Yra, kas dirba, o ir plėšytis tarp darbo ir dviejų mažų kažkaip nėra dar noro. Bus, kaip likimas sudėlios smile.gif
O dėl dičkio, neįsivaizduoju, ką patarti, gal ta tetulė jį galėtų pažiūrėt? jo, tos stovyklos tai neprotingai kainuoja...
Kur Moncė dingus? Tikiuos, kad šiaip atostogauja... g.gif
Atsakyti
Labas, mamukai smile.gif

Paskui gal prisėsiu kada pakomentuosiu, ką prišnekėjot, dabar tik prisduodu, kad sveika gyva. O prisiduot yra dėl ko. Vakar vaikščiojau su mažium po savo šeškinės parkelį ir saulėtą gražią dieną mane užpuolė unsure.gif Pribėgo pacanas iš už nugaros, uždengė burną ir liepė pinigus atiduot.. Atidaviau 16 eurų, daugiau neturėjau, norėjo piniginę imt, bet parodžiau, kad ten tikrai nieko nebėra, tai neėmė, kažkodėl ir telefono neprašė. Liepė stumt vežimą į priekį, paskui sukt į krūmus, nu baisiai buvau persigandus, kad ko nepadarytų man ar vaikui, vis kartojo, kad užmuš.. Bet pastumė iš visų jėgų mane, nukritau, o jis pabėgo. SUsitrenkiau nugarą, galvą stiprokai. Žmonių kaip tyčia niekur nebuvo, išbėgau greit iš to parkelio į stadoną, parkritau ant kelių ir verkt pradėjau. Paskui vyrui paskambinau, sako kviesk policiją, bet aš veido nemačiau, neatpažinčiau niekaip, sakau neskambinsiu. Nu bet jis pats grįžo mano, suorganizavo policiją, atvarė tie į namus, nuėjom į tą vietą, surašė viską. Neras aišku jo, bet sakė tam parkely nakty lyg buvo išžaginta kažkas, tai gal per kelis parodymus ir atras.. O toks fainas, sutvarkytas tas parkelis, ne šiaip koks apžėlęs, netvarkomas, ten šiaip daug žmonių vaikšto, bėgioja, su dviračiais važinėja, mamos, močiutės su vaikais.. Bet va nužiūrėjo tokiam medžiais apaugusiam praėjime, aš jau ėjau iš to parkelio link namų. Nu tai žiauriai sukniso nuotaiką, nesveikas kažkoks narkomanas, dabar neturėsiu kur vaikščiot su mažium, nes kurį laiką tikrai ten neisiu. Tai va taip va mes vakar mažiaus pusmetį "atšventėm". Dar ta proga vakare ir vėjaraupiai jam išlindo doh.gif Tikiuos nebus sunkiai labai.
Atsakyti
Labas,
eik tu sau, Monikut unsure.gif na ir nuotykis, jei jį taip galima pavadinti... gerai, kad jus su mažiuku sveiki abu unsure.gif

čia kurioje vietoje tas parkelis? esu gyvenusi tavo rajone kadais, neblogai jį pažstų, bet kažkaip neatgaminu kur unsure.gif
Atsakyti
Monikutia, labai džiaugiuos, kad jums viskas gerai abiems, na išskyrus sukrėtimą, kurį patyrei. Kad tam pyyyp rankos nudžiūtų už tokius bajerius! Vis tiek jį greitai sugaus, jeigu šitaip raganėja vidury baltos dienos, matyt tikrai dozei pritrūko, hrrrr, kaip baisu. Visą dieną apie tai galvoju, o kaip tu, nabagute, turėtum jaustis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cherchikas @ 2016 06 09, 13:25)
Labas,
eik tu sau, Monikut  unsure.gif na ir nuotykis, jei jį taip galima pavadinti... gerai, kad jus su mažiuku sveiki abu unsure.gif

čia kurioje vietoje tas parkelis? esu gyvenusi tavo rajone kadais, neblogai jį pažstų, bet kažkaip neatgaminu kur unsure.gif

4u.gif Jo, svarbiausia nieko nepadarė, abu sveiki, bet vistiek galvoj paliko liekamųjų reiškinių. Anksčiau nei minties tokios nebuvo dienos metu kažko bijot, o dabar vis suksis galvoj, nesmagu bus likti vienai, o aš ten nuolat ant suoliukų sėdėdavau, knygas skaitydavau ir dažnai aplink žmonių nebūdavo, tik vienas kitas praeidavo..

O vieta tai kaip čia pasakyt, prie Akropolio, Gelvonų gatvės, kur tokia kūdra mažytė yra. Ten anksčiau buvo tokia šiaip sau vieta, žmonės šunis vedžiodavo ir buvo tik keli išminti žmonių takai. Dar B kai auginau, nebuvo sutvarkyta, o va čia praeitais metais baigė tvarkyt viską, keliukai padaryti normalūs, medžiai, krūmai išpjaustyti, tai su mažium labai smagu buvo vaikštinėt. Mum čia per gatvę ir kelis kiemus pereit tik.

QUOTE(terteliene @ 2016 06 09, 14:01)
Monikutia, labai džiaugiuos, kad jums viskas gerai abiems, na išskyrus sukrėtimą, kurį patyrei. Kad tam pyyyp rankos nudžiūtų už tokius bajerius! Vis tiek jį greitai sugaus, jeigu šitaip raganėja vidury baltos dienos, matyt tikrai dozei pritrūko, hrrrr, kaip baisu. Visą dieną apie tai galvoju, o kaip tu, nabagute, turėtum jaustis sad.gif

4u.gif Na aš tai net baisiau jam palinkėjau.. Nesuvokiu, kokiu žmogum turi būti. Visi kažkaip apšalę. Kaip tik tėtis vienas iš darželio skambino vakar, jie ten dar arčiau gyvena, papasakojau. Mūsų vaikai aną savaitę kartu grynai tam keliuke lakstė, kur mane užpuolė, nes jis iš stadiono mokyklos išeina, tai vaikai varinėja stadione, ten tarp tų krūmų pažaidžia, pasislapsto. Nu kažkaip nefaina. Reiks kažkaip pamiršt.
Atsakyti
Labas rytas,
Monikutia, kaip jūs? Kaip mažasis pernešė ligą? Tikiuos, lengvai praslydot...
Aš šiandien namie su savo abiem džigitais, nes viena auklėtoja atostogauja, kita susirgo, tai paskambino ir prašė geriau neatvesti, na tai šiandien ryt galės namie būti, o penktadienį jau vesiu, nes su mažium į baseiną užsirašę esam. Šiaip jau visai smagu tas išeigines jam kartas padaryti, nes ir Vy visai kitaip jaučiasi, kai brolis namie, ir aš galiu nusiprausti, kol tiedu žaidžia. Nors šiaip būna visko, vis šniūrais turiu aplink vaikščiot ir prižiūrėt, kad Vy kokios Ai smulkios detalės nepasičiuptų, nors jis jau pas mane primokytas, ko broliui galima ir ko ne.
Vakar buvom pas vieną iš Vy bendraamžių mamų myte, susirinko net 9 lėliukai iš visų Lietuvos pakampėlių, tai smagiai pasėdėjom su mamom ir mažiais. O daugiau tai dienos bėga ir tiek, mažylis auga, gudrėja akyse, jau stojasi pats, roplinėja vis daugiau, ate ate jau lyg ir sąmoningai daro wub.gif Ai vėl tįsta akyse vasaros proga, bet šiaip tai kūdulis jis toks smile.gif Na 15 kg su drabužiais jau tempia biggrin.gif Galvoju, ką čia šiandien nuveikti prasto oro ir išeiginės proga, gal iki kokio Ozo pavažiuot, bet kažin, ar bus ten kokios veiklos mažiams... g.gif
Atsakyti
Nu sveikutės

Pagaliau prisėdau, biški tokių dienų čia turėjau išvien su vaiku ant rankų, tai nekažką smile.gif Tai tik vakar paaiškėjo priežastis - užkietėjo viduriukai pasirodo, tai tvarkom biški racioną, šiandien jau geriau.
Buvau ryte Lidl'e, anąkart ryte kažkaip padoriai žmonių buvo, vieną kartą ir tebuvau buvau. O šiandien toks įspūdis, kad kažką dykai dalina. Akcijas jie ten tik rytais keičia, žmonės kaip deficito laikais stoviniuoja ir laukia, kol atsiras akcijinės mėsos.. Mama po gerų dviejų valandų ėjo pro šalį namo eidama ir užėjo, tai sakė dar nebuvo tos mėsos. Nu vienžo palikau savo cukinijas su pievagrybiais kažkur ant sausainių ir moviau lauk biggrin.gif
Baigė jau ir mažas reikalus su vėjaraupiais, belieka užsigydit spuogiukus, gal vos blogiau buvo nei broliui, niežėjo vaikui, bet be tempos.
Vakar buvau su mama tam parkely, galvoju pažiūrėsiu, kaip jausiuosi aš ten, tai tikrai nekaip.. Vis norisi per petį dairytis ir į kiekvieną praeinantį vyrą reaguoju. Bet šiaip pasimiršo jau truputį, tik pats faktas dar ilgokai prisimins.
Dėl kelionės mūsų biški susinervinau, kad tempiau gumą, nes dabar išbrango labai doh.gif Spėju bilietai dabar išbrangę, bet turėtų dar pigti, žaidžia ten gi tie visi Ryan/wizzairai su tom kainom. Bet būtume susimokėję, jau nereiktų galvos sukt, o dabar gaudyk vėl tas kainas.. Nu bet kaip aš sakau, taip lenmta buvo, kažkaip vistiek viskas į nauda išeis. GAL biggrin.gif
Aj dar apie krikštynas galvojam, bet nelabai turim, ką kviest į krikštatėvius.. Su B biški neapgalvotai padarėm, tai dabar galvos skausmas. Giminių normalių nėra, norėtume draugų gal prašyt, bet ponai protinguoliai giminiečiai aiškina, kad draugų negalima, tipo giminė yra giminė, nesvarbu, kad nebendrauji tarkim su ta gimine.. Čia vyro pusė taip sako. Mano mama tai kaip visada mus palaiko, sako darykit, kaip širdis sako, o jei eina kalba apie kažkokius susipykimus ateity ir nebebendravimus, tai čia tiek su draugais, tiek su giminėm gali būti.

QUOTE(terteliene @ 2016 06 01, 20:54)
O po 10 draugystės metų netikėtai paaiškėjo, kad jis juos atžagarais dantim valgo...

Sveikinimai pradėjus naują etapą  Atsiminiau, kaip tavo B valgydavo  Kai pasakojai, kad suvalgo omletą iš kelių kiaušinių be problemų

Nu bet vistiek smagu, kad kažką naujo apie sutuoktinį sužinai biggrin.gif

Jo, pradėjom, tik va su užkietėjusiais viduriais.. Bet šiaip tai kol kas valgo viską, ką pasiūlau, tikiuosi taip ir toliau. Penktadienį buvom mieste, stipriausio ugniagesio konkursas vyko, B po blatu mašinoj gaisrinėj pasėdėjo, o mažas jau gavo lauke košės porciją, tai iš tikrųjų patogu, ir palikt jau bus paprasčiau vyrui ar mamai, nereiks iš anksto planuot ir nusitraukinėt pieno. O B mano dabar valgo daaaug mažiau nei tada biggrin.gif Bet valgo beveik viską, visus vaisius, daržoves. Beje ir B kažkada susidomėjęs ragavo mažiaus košės bulvė plius morka, bet žiauriai išsiviepė ir išspjovė biggrin.gif

QUOTE(cherchikas @ 2016 06 06, 08:48)
aš šiandien jau darbe, gulėjau antakalnio pataloginiam, buvau apsinuodijus (spėjam) ir pradėjo gimda spazmuoti, tai paguldė apisdraudimui ir stebėjimui. po to savaitę gulėjau namie, dabar jau jaučiuosi gerai, žiūrėsiu kaip pavyks sėdimam režime visą dieną išbūti

Kaip tavo savijauta? Saugok save ir pilvelį 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 06 06, 15:02)
Mes tai apturėjom čia po trečiadienio... Naktį trečiadienį Ai pravėmė, ketvirtadienį dar toks čiut leisgyvis, tempos turėjo, penktadienį irgi dar daržan neleidau, nors neviduriavo, bet sakiau maža ką. Šeštadienį vyras visą dieną dirbo, ir kaip tyčia man negerumas žiaurus - su wc reikalų neturėjau, bet leisgyvė tokia irgi, apie maistą net pagalvoti negalėjau, pilvą suka, negera, o su dviem mažiais namuose. Vakare vyras grįžo, mažius perėmė, aš truputį atsigavau, o tada jam tempa sukilo...

Fui, ir jumis kaip Telegramų šeimyną šitas brudas prigriebė..

QUOTE(Telegrama @ 2016 06 07, 10:31)
Oj mes toki aktyvu savaitgali turejom.

O siaip tai sukam galva kur det mokyklinuka. jo gimtadienis birzelio pabaigoj. jis nori svesti o mes ir pries gimtadieni ir po neturim kur jo deti - abu dirbam, o i kaima nepriveziosi kai uz 300 km. tai kazkaip bandysim arba gimtadieni ankstinti ir vezt vaika kaiman arba kazka.. nes i stovyklas neprileisim, kai dienos savaites stovyklos be 100 euru nerasta.. o ta savaite labai greitai prabega... ojoj koks galvaskausmis.. na bet kazkaip ziuresimes.

Turiningi jūsų savaitgaliai thumbup.gif

Toli kaimas jūsų.. Tikrai neprivežiosi, bet kažkaip išsispręs bėdos. Vyro krikštasūniui irgi vis ta pati bėda, gimtadienis birželio gale, o vasarą kaime leidžia, bet gimtadienį nori su draugais, o kaimas arčiau nei jums, bet vistiek koks 200km yra.

QUOTE(terteliene @ 2016 06 08, 15:49)
Labas!
Man dilema. Dvi. Pirma - ar leist Ai į daržą ryt poryt, nes paėmiau pažymą iki šiandien imtinai, bet dar kelis kartus dienoj išsipučia bubų, gan gausiai... Tai atrodo įžūlu tokį vest, kai galiu namie pasilaikyti, nors kiti ateina su tooookiom baisiom slogom... Bet dar kita vertus, nu gal aš ir baisi mama, bet man jau biški stogą rauna, norisi savo užsipelnytos valandėlės arba dviejų TYLOOOOS

Antra - ar nusirėžt plaukus. Nu žiauriai slenka vis dar...

Kaip ten jums su tom slogom baigės?
Tu tikrai ne baisi mama biggrin.gif Aš tiesą sakant B ilgiau pabuvus namie irgi pasiilgstu tos tylos, nes jau kuo toliau, tuo sunkiau abu kartu nulaužt miegot.

Kuom baigėsi ši dilema? bigsmile.gif Aš šįkart po gimdymo irgi nusirėžiau plaukus iki pečių, pirma - dėl slinkimo, antra - dėl ataugusio išskusto šono, kad susilygintų visi plaukai. Šiaip labai patogu, bet auginsiu vistiek ilgesnius, kažkaip lyg savęs dalelę praradus jaučiuos rolleyes.gif O ir reakcija visų vienoda "kur tavo kasos?? blink.gif " O tai pala pala, nereikia pasakyt, kad gražiai atrodau biggrin.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 06 15, 09:46)
O daugiau tai dienos bėga ir tiek, mažylis auga, gudrėja akyse, jau stojasi pats, roplinėja vis daugiau, ate ate jau lyg ir sąmoningai daro

Jetus, atsimenu kaip lydėmės dėl jų, kai visai naujagimiai buvo, bet dabar irgi kasdien gali lydytis dėl visų pasiekimų, protingėjimo ir jų mielo kūdikiško bendravimo wub.gif Maniškis tai dar tik šliaužt bando, bet pritingi, nebent reikalas rimtas yra. Ir labai bando į ropojimo pozą atsistot, jau beveik ir pavyksta.

Nu baigiu savo prozą ir einu valgyt ruošt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kai kas jau miega rytinį miegutį biggrin.gif Aš eisiu praustis, reikia į baseiną ruoštis. Užsirašiau birželio pirmą, tik šiandienai laiką gavom. Ten reikia kasdien skambinti ir klausinėti, gal kas atšaukė, bet kad ir nebuvo kaip - tai Ai namie, tai vėl kokios ligelės, tai man mm. Va šiandien, kada užsirašėm, tada ir brauksim. Tikiuos man kokia sloga neprikibs, nes tokia įtartina atsikėliau, bet po to supratau, kad dėl to, kad 6:30 kėliaus. Reiks ir man po to į lidlą, įdomu, kaip seksis biggrin.gif Nu įdomi ta krautuvė, mes juokiamės - nu tikrai nedaug išleidau, nes nebuvo nei duonos, nei vaisių padorių, nei daržovių, kurių man reikėjo, o kitą dieną nuvažiavus į iki vis tiek antra tiek dar išleidžiu, tai klausimas, kur čia gaunas pigiau biggrin.gif Ten pastebėjau, kad visokios fintikliūškės pigiau - čipsai, dribsniai ir visokie pakramtukai, tai va baliui apsipirkti apsimoka, bet mes kai kasdien nelabai vartojam tų produktų, tai nėra didelio tolko ten dažnai važiuot.
Vakar buvom dieną su mažium oze, biški pasišopinau, reservede geros kainos, kitur vaikiški su nuolaidom, tai vakare Ai į akropolį nusivežiau. Primatavau reservede bliuzoną, džinsų porą... Nu ir šakės! Per kūdas jis, viskas kaba, o rankovės per trumpos, džinsuose arba skęsta per liemenį, arba per trumpi. Šakės, nebeturiu vaiko kuo rengti... Tįsta, o platyn neina kažkaip, tai jau daug rūbų kabėt ant jo ima. Teks ieškoti firmų, kurie "slimesniems" gamina doh.gif
Monikut, reikės tau laiko, kad vėl jaustis tam parkely jaukiai, ir nemažai laiko... O nieko negirdėt apie tą slunkių, gal sugavo jį? Beje, labai gera tave skaityti! Vakar varydama į ozą galvoju, gal tau pasukt ir pasikviest kartu paslampinėti, bet prisiminiau, kad mažiukas sirgo, tai pagalvojau, kad dar nebus pagijęs iki galo. Džiugu, kad lengvai praslydo tavo turtai, tikiuos, daugiau ir nebesusirgs. O nuo ko mažiui viduriukai? Pfu pfu, maniškiui nebuvo tos bėdos, bet tai kad jis kažkaip metė maistą, ir toliau kuo puikiausiai mėgaujasi mamos pienu kaip pagrindiniu patiekalu. Vakar vyrui palikau, sakau pamaitink, kokią košę duok, tas tręšnes kelias davė, ir kalafioro žalio pagraužt, sakau košės davei? Tas - tai nea, kažkaip nemaniau, kad jis alkanas lotuliukas.gif
Įdomu, kaip Telegramai sekasi meilės mieste? ax.gif
Cherchikai, kaip tu? Ir pilvinukas?
Ok, bėgu, o tai liksiu nesiprausus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 06 17, 07:59)
Labas rytas,
Kai kas jau miega rytinį miegutį biggrin.gif Aš eisiu praustis, reikia į baseiną ruoštis. Užsirašiau birželio pirmą, tik šiandienai laiką gavom. Ten reikia kasdien skambinti ir klausinėti, gal kas atšaukė, bet kad ir nebuvo kaip - tai Ai namie, tai vėl kokios ligelės, tai man mm. Va šiandien, kada užsirašėm, tada ir brauksim. Tikiuos man kokia sloga neprikibs, nes tokia įtartina atsikėliau, bet po to supratau, kad dėl to, kad 6:30 kėliaus. Reiks ir man po to į lidlą, įdomu, kaip seksis biggrin.gif Nu įdomi ta krautuvė, mes juokiamės - nu tikrai nedaug išleidau, nes nebuvo nei duonos, nei vaisių padorių, nei daržovių, kurių man reikėjo, o kitą dieną nuvažiavus į iki vis tiek antra tiek dar išleidžiu, tai klausimas, kur čia gaunas pigiau biggrin.gif Ten pastebėjau, kad visokios fintikliūškės pigiau - čipsai, dribsniai ir visokie pakramtukai, tai va baliui apsipirkti apsimoka, bet mes kai kasdien nelabai vartojam tų produktų, tai nėra didelio tolko ten dažnai važiuot.
Vakar buvom dieną su mažium oze, biški pasišopinau, reservede geros kainos, kitur vaikiški su nuolaidom, tai vakare Ai  į akropolį nusivežiau. Primatavau reservede bliuzoną, džinsų porą... Nu ir šakės! Per kūdas jis, viskas kaba, o rankovės per trumpos, džinsuose arba skęsta per liemenį, arba per trumpi. Šakės, nebeturiu vaiko kuo rengti... Tįsta, o platyn neina kažkaip, tai jau daug rūbų kabėt ant jo ima. Teks ieškoti firmų, kurie "slimesniems" gamina  doh.gif
Monikut, reikės tau laiko, kad vėl jaustis tam parkely jaukiai, ir nemažai laiko... O nieko negirdėt apie tą slunkių, gal sugavo jį? Beje, labai gera tave skaityti! Vakar varydama į ozą galvoju, gal tau pasukt ir pasikviest kartu paslampinėti, bet prisiminiau, kad mažiukas sirgo, tai pagalvojau, kad dar nebus pagijęs iki galo. Džiugu, kad lengvai praslydo tavo turtai, tikiuos, daugiau ir nebesusirgs. O nuo ko mažiui viduriukai? Pfu pfu, maniškiui nebuvo tos bėdos, bet tai kad jis kažkaip metė maistą, ir toliau kuo puikiausiai mėgaujasi mamos pienu kaip pagrindiniu patiekalu. Vakar vyrui palikau, sakau pamaitink, kokią košę duok, tas tręšnes kelias davė, ir kalafioro žalio pagraužt, sakau košės davei? Tas - tai nea, kažkaip nemaniau, kad jis alkanas  lotuliukas.gif
Įdomu, kaip Telegramai sekasi meilės mieste?  ax.gif
Cherchikai, kaip tu? Ir pilvinukas?
Ok, bėgu, o tai liksiu nesiprausus biggrin.gif

Nu man tai mistika su tuo Lidlu smile.gif Tada buvo nesveikai daug žmonių, šiandien užsukau tokiu pat metu, nu ir nedaug tų žmonių.. Gal jau pradeda biški žmonės suprast, kad nu nėra ten jau tokio didelio stebuklo. Pačiai pirmas įspūdis buvo kur kas geresnis nei dabar.. Per primityvus iš tokro ten asortimentas, nors mes atrodo nevalgom kažkokių įmantrybių, bet vistiek trūksta prekių. Nu bet šiandien visai fainą maudimuką nusipirkau biggrin.gif Nors kelnaičių teks rytoj į kitą pardę važiuot ieškot, nes vienos buvo gerokai per didelės, o kitas paėmiau tai mažokos. Nors paplūdimiai pilni su tokiom tik mažą dalį užpakalio dengenčiom kelnaitėm biggrin.gif

O klausyk tavo kūdeniukui netinka kelnytės su reguliuojamu liemeniu?

Dėl užpuoliko tai nieko nežinau, netikiu, kad jį pagaus.. Paskleidžiau informaciją po rajoną per mamas, tikiuosi nebebus tokių įvykių.

Mažiui viduriukai spėju nuo bulvės ir morkos, nes abu kaip ir kietina, o jis kokią savaičiukę tokią košę valgė, nu bet lyg ir susitvarkėm smile.gif Bet kaip jis jau daug valgo bigsmile.gif Žiojasi kaip brolis, o kiekiais tai irgi jau dabar stebina biggrin.gif

Laukiu ir aš iš Telegramos įspūdžių bigsmile.gif

Ką ilgajam savaitgaliui suplanavot? Orus lyg gerus žada, prie jūros visai būtų baika nulėkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 06 20, 18:56)
*Nu man tai mistika su tuo Lidlu smile.gif Pačiai pirmas įspūdis buvo kur kas geresnis nei dabar.. Per primityvus iš tokro ten asortimentas, nors mes atrodo nevalgom kažkokių įmantrybių, bet vistiek trūksta prekių.
**Nu bet šiandien visai fainą maudimuką nusipirkau biggrin.gif Nors kelnaičių teks rytoj į kitą pardę važiuot ieškot, nes vienos buvo gerokai per didelės, o kitas paėmiau tai mažokos. Nors paplūdimiai pilni su tokiom tik mažą dalį užpakalio dengenčiom kelnaitėm biggrin.gif
***O klausyk tavo kūdeniukui netinka kelnytės su reguliuojamu liemeniu?
****Mažiui viduriukai spėju nuo bulvės ir morkos, nes abu kaip ir kietina, o jis kokią savaičiukę tokią košę valgė, nu bet lyg ir susitvarkėm smile.gif Bet kaip jis jau daug valgo  bigsmile.gif Žiojasi kaip brolis, o kiekiais tai irgi jau dabar stebina biggrin.gif
*****Ką ilgajam savaitgaliui suplanavot? Orus lyg gerus žada, prie jūros visai būtų baika nulėkt smile.gif

*Aš kurią dieną buvau, tai man kaip iš filmo Dead men walking, suka ratus aplink tą mėsos skyrių su tais vežimais biggrin.gif Va va, žinok, mano įspūdis lygiai toks pat, kuo daugiau iš ten išragauju, tuo mažiau man ten kas patinka. TOs visos bulkos jų keptos tai irgi nevalgomos tokios, nors ir labai gražios. Kažkokia plastmase viskas trenkia. Va pieno skyrium nenusivyliau visai.
**Lidle? g.gif Oj oj, kas čia per dengEnčios kelnaitės biggrin.gif
***Joo, tai tik tokias ir dėvi biggrin.gif Bet pvz HMo jos jam normaliai, o va reservedo per platūs rūbai patys iš savęs. Žodž, reikės atrasti, kas tinka. NEs tikrai ne viskas. Klubai siauri, liemeniukas plonas.
****Ėj bet nu tau ir sekas su valgiais vaikais biggrin.gif Su Vy geriau, nei su Ai buvo, o ir aš nesiparinu jau visai, bet nu šiaip tai pradžia geresnė buvo, nei dabar. O ir išrankus toks atrodo. Šiaip jaučiu, kad tas mano pienas baisiai maistingas, gal ne taip smarkiai jiems to maisto ir norisi, kai pieno dar daug gauna.
*****Į Zarasus suplanavom, pamatyt, pakeliaut ten aplinkui, bet va ant klaustuko stovi. Ai serga, kosti, akis pūliavo, sloga, gerklė, tempa. Bet vakar naktį tempa jau nukrito, ir pfu pfu nebeužkyla. Ir atrodo ir jaučias daug geriau. Tikiuos, kad atsikočios iki tol, nes ketvirtadienį išvaryt žadėjom. Kažkoks keistas jis pas mane, vasarą visi didieji sirgimai. Gal kas grupės maišytos, o ir tie permainingi orai, auklėtojos prirengia, daug nereikia.
Atsakyti