Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

QUOTE(Monikutia @ 2016 05 16, 13:21)
Nieko ta ausytė žinok, praėjo greit ir galėjom pas uošvius keliaut tą savaitgalį. Išbandėm paspirtuką, labai patiko B, lakstė su pusbroliu abu paspirtuoti. O jums už rankos lūžį  4u.gif Čia futbole gal lūžo?

Oj tas FB, visas naujienas tik ten gali sužinot Su vyru visą savaitgalį žiūrėjom serialą nematytus sezonus Kaip aš susipažinau su jūsų mama (B buvo pas močiutę)  Tai ten buvo ta tema bajeris, tėvas apsiženijo ir dukrai nepasakė, ta baisiai supyko, sako o man pranešt nereikia, tėvas sako taigi FB viskas surašyta 

Aciu smile.gif aha kamuolys pataike i ranka ir luzo. na bet jau gereja sparciai.gal po poros savaiciu ir itvaro nebereikes.

Oj su tais vaikais visad yra ka veikt. Vakar nakti visa Linukas praveme. jau ir gaila vaiko buvo baisiausiai. visa nakti prasitusinom. o vyras komandiruotej, o ryte svente maziaus darzelyje... o as zombis po tokios nakties, Linas su temperatura... tai gerai, kad ta teta pagelbejo. paskambinau anksti ryte, kad atskubetu, nes negalejau nenuvest vaiko i svente darzelyje, o dar ir dovanos aukletojoms pas mane buvo. tai kazkaip. ir is darbo issiprasiau. gerai kad isleido ta diena. tai va siandien lyg ir gerai. vaikai darzelyje/mokykloje. tikiuosi viskas bus gerai. nors toki nerimo persisunkusi sapna apie maziu sapnavau.. kai pabudus toks negeras jausmas.. kad nesinorejo net darzelyje jo palikt...

Isivaizduok as apie jaunesiosios seses vestuves is FB suzinojau, bet nebuvo visai juokinga pamenu biggrin.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 05 18, 20:46)
Gero oro jums LT, tikiuosi, kad grįšim jau į vasarą.

Terteliuk, gero jum laiko!! kad tik vaikai sveiki butu, kad isnaudotumet kiekviena diena tenais wink.gif lauksim ispudziu, foto! Pailsek irgi kazkiek wink.gif

QUOTE(renteda @ 2016 05 19, 10:11)
Labas
Deividas gime po planines cp operacijos vasario 22d, operacija praejo puikiai, atsigavau labai greitai, bet antra savaite uzsidege krutine ir viskas issirutuliojo iki pulingo mastito tai teko nemazai pavargti, 5savaites vargau, savaite prabuvau su temperatura virs 38, apturejau 3drenavimus (kai su svirkstu trauke susikaupusi piena), ant krutines atsivere 4zaizdos, teko nemazai ligonines koridoriais pasitrainiot, bet dabar jau viskas uzsimirse, ir svarbiausia toliau sekmingai mazius valgo mp smile.gif
Mazyli pradzioje kankino pilvo bedos, bet dabar jau ir sitie vargai praeityje, naktimis miega gerai, diena kaip kuria, viena ramesnis, kita nelabai, bet bendrai paemus tai ir sitas vaikas ramus wub.gif

Oho, kaip skaudziai suskaiciau del krutines bedu sad.gif Bet tu kaip visad optimiste ir matai grazius dalykus . kad ir kaip buvo sunku, vis tiek pasidziaugi.
Smagu, kad uzsukai cia musu mazuma aplankyti smile.gif

Laukiu savaitgalio ziauriai. Vyras ka tik nusileido oro uoste laimingai. pasiilgau wub.gif o dar po visu tu lektuvu kritimu nelabai jauku kai artimas zmogus skrenda kazkur ax.gif
o ir paciai birzeli nusimato komandiruote i Paryziu. visi sako - oho kaip faina! o as kai nemegeja viena skristi ir dar ten nuskridus ne poilsiauti, tai visai nenoriu. na bet darbas toks - reikia. tikiuosi bus viskas sklandziai, susigaudysiu tame dideliame mieste ir transporto sistemoje ir nesutiksiu jokiu teroristu unsure.gif

grazaus savaitgalio, merginos!

Monikut, o jus kada skrendat? ar skrendat? visai susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, damutes smile.gif

Nu ką, pasibaigė mano gyvenimas lauke.. B parsinešė iš daržo vėjaraupius smile.gif Kaip tik prieš pusantros savaitės du vaikai susirgo, o vakar vakare mūsiškis. Kol kas be tempos tfu tfu tfu. Spuogelių vis daugėja, bet kažkaip dar nesikaso baisiai. Bus matyt, tikiuosi nebus sunki forma. Gydytoja sakė, kad mažius dar kaip ir su mano pienu gauna antikūnius, bet vistiek pem ant pem tikimybė susirgt. Kažkaip gaila tik tokiu oru namie sėdėt..

Šiaip tai visai smagiai gyvenam, savaitgalį dičkis gavo pramogų, buvom nemokamam spektakliuke Madoj šeštadienį, bet kai nemokamai, tai ir nevykęs biggrin.gif Raganiuke viena atėjus, pasirinko iš salės vaikų ir ji sekė pasaką, o tie vaikai vaidino.. Po kiek laiko klausiu B ar įdomu, sako nea biggrin.gif Nu tai ir išėjom, daug kas išėjo.. O sekmadienį tetis vedėsi vaiką į cirką. Bet jau kainos doh.gif Ir sakė siaubingai karšta buvo toj palapinėj, nu tai mano vyras neištvėrė ir sulaukęs pertraukos išėjo.. Taip gaila vaiko buvo ir pinigai sumokėti, o tik pusėj pabuvo, nes ponui matai per karšta. Vyrai irnesakyk.gif

QUOTE(renteda @ 2016 05 19, 10:11)
Labas
Deividas gime po planines cp operacijos vasario 22d, operacija praejo puikiai, atsigavau labai greitai, bet antra savaite uzsidege krutine ir viskas issirutuliojo iki pulingo mastito tai teko nemazai pavargti, 5savaites vargau, savaite prabuvau su temperatura virs 38, apturejau 3drenavimus (kai su svirkstu trauke susikaupusi piena), ant krutines atsivere 4zaizdos, teko nemazai ligonines koridoriais pasitrainiot, bet dabar jau viskas uzsimirse, ir svarbiausia toliau sekmingai mazius valgo mp
Mazyli pradzioje kankino pilvo bedos, bet dabar jau ir sitie vargai praeityje, naktimis miega gerai, diena kaip kuria, viena ramesnis, kita nelabai, bet bendrai paemus tai ir sitas vaikas ramus

OMG, kiek pavargt teko tau, bet kokia šaunuolė, kad vistiek maitini 4u.gif Aš va gruodinukuose kai bendravau, tai ten kažkaip daug mamyčių labai greit maitinimą nutraukė, nes kažkam biški nukramtė, kažkam vaikas papo nemoka paimt ir pan. Na matėsi, kad priežastys nerimtos, bet iš anksto buvo toks nusiteikimas nemaitint.. Smagu ramius vaikiukus augint. Šįkart ir man teko galimybė tai pajust wub.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 05 20, 13:15)
Oj su tais vaikais visad yra ka veikt. Vakar nakti visa Linukas praveme. jau ir gaila vaiko buvo baisiausiai. visa nakti prasitusinom. o vyras komandiruotej, o ryte svente maziaus darzelyje... o as zombis po tokios nakties, Linas su temperatura... tai gerai, kad ta teta pagelbejo. paskambinau anksti ryte, kad atskubetu, nes negalejau nenuvest vaiko i svente darzelyje, o dar ir dovanos aukletojoms pas mane buvo. tai kazkaip. ir is darbo issiprasiau. gerai kad isleido ta diena. tai va siandien lyg ir gerai. vaikai darzelyje/mokykloje. tikiuosi viskas bus gerai. nors toki nerimo persisunkusi sapna apie maziu sapnavau.. kai pabudus toks negeras jausmas.. kad nesinorejo net darzelyje jo palikt...

Isivaizduok as apie jaunesiosios seses vestuves is FB suzinojau, bet nebuvo visai juokinga pamenu

Laukiu savaitgalio ziauriai. Vyras ka tik nusileido oro uoste laimingai. pasiilgau    o dar po visu tu lektuvu kritimu nelabai jauku kai artimas zmogus skrenda kazkur
o ir paciai birzeli nusimato komandiruote i Paryziu. visi sako - oho kaip faina! o as kai nemegeja viena skristi ir dar ten nuskridus ne poilsiauti, tai visai nenoriu. na bet darbas toks - reikia. tikiuosi bus viskas sklandziai, susigaudysiu tame dideliame mieste ir transporto sistemoje ir nesutiksiu jokiu teroristu 

Monikut, o jus kada skrendat? ar skrendat? visai susipainiojau 

Na ar sveiki tavo vaikiai? Kas ten kažin Linukui buvo g.gif Gal užvalgė ko..

Nu kaip įmanoma šitaip gyvent socialiniais tinklais?? Kad net sesė turi iš FB sužinot apie vestuves.. Man nesuvokiama.

Tikrai dabar ne visai jauku skraidyt po pasaulį.. Na bet įsibaugint negerai. Aš tai šioj vietoj likimu tikiu, jei lemta, tai neišsisuksi.
O Paryžius vistiek faina, nesakyk wub.gif Na kad ir vienai.. Bet gi kažkiek laiko būna kažką pamatyt per tas keliones? Bent su asmenuke prie Eifelio reiktų grįžt biggrin.gif Aš Paryžiuj buvau prieš dešimtmetį, dvyliktoj klasėj bigsmile.gif buvo bėda su prancūzais, kad jie neitin angliškai kirto, gal dabar jau kitaip. Be to, išmanieji yra.Mes su draugėm tai gerokai tada pasiklydom doh.gif vaikščiojom keturiese, viena visai neblogai miestą pažinojo, bet įėjom į prekybcentrį ir išsiskirstėm po dvi, pasimetėm ir aš likau tikrai ne su ta, kuri pažįsta miestą biggrin.gif tai kol suradom bent kiek angliškai kalbantį žmogų..

O mes turėtume skrist rugsėjį, bet dar kelionė nenupirkta, ne vis ieškau kuo idealesnio varianto, nes norisi ir ilgiau nei savaitę pabūt, ir neblogam viešbuty, ir su maitinimu, ir mašiną nuomotis, ir visa tai už kuo mažiau pinigų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pagaliau radau laiko užsukti į SM, po atosotogų kol darbus apsidirbau, dar vieną nestuke.gif į dekretą išlydėjom, tai jos darbus išskirstė, tai darbelio tik padaugėjo biggrin.gif

mūsų atosotogos puikiai praėjo, bijojau skrydžio, kaip Ponia atlaikys, ar nebijos ir pan., o gi gavosi viskas puikiai biggrin.gif nebijojo, laukė, per langą žiūrėjo, po pakilimo kai užmigo, taip iki pat pasiruošimo leidimuisi, atgal taip pat thumbup.gif o Ispanijoje šilta, gera, visi atsipūtę thumbup.gif

vakar buvau pas ginę, tai patvirtino berniuką biggrin.gif viskas gerai, tik išmatuoti nelabai pavyko, davėsi, malėsi... dūžo mano svajonė turėti ramiaką biggrin.gif

QUOTE(lollipop_stars @ 2016 05 03, 19:45)
Mes gyvename gerai

kiek daug gerų naujienų 4u.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 05 04, 18:32)
1. Jūs su Mududuku kadangi mergaites auginusios, tai puikiai žinot, kad auginimas nesiskiria

2. Na čia žinoma neginčytina, kad ta pati lytis praktiškiau,
Nes mane tai tikrai nervino visi tie "nu tai trečia bus mergytė", "nu tai reiks dar sesės vistiek" ir pan.

3. O dėl rūbų tai dauguma mergaičių mamų taip sako, kad berniukams nėra gražių, aš tai parduotuvėse matau labai daug gražių ir stilingų rūbų berniukam, tik tiek, kad jie brangūs ir sunkiau per seilus pagaunami, nes gret išgraibsto.

4. Jei rinkti pagal gimimo dienos vardus, tai turėčiau Eibartą ir Vaidginą biggrin.gif Išrinksit ką nors. Man atrodė, kad niekaip antram berniukui neišrinksim, nes pirmajam žiauriai sunkiai rinkom, alia greit prilipo.

1. lotuliukas.gif
2. iš tos pusės taip, gerai, kad tokių klausimų nebus
3. vat po mergaičių gražių rūbų man gal taip ir atrodo, dar vis pasižiūriu kaip darželio ar kiemo berniukai aprengti, tai su treningais dauguma... pratinuosi prie berniukiškų rūbų neto pardėse, po 5 apsilankymų jau pradedu matyti ir neblogų
4. dabar pagalvojau, kad tavo B vardas labai gražus, reikės pasidomėti reikšme

QUOTE(terteliene @ 2016 05 04, 21:31)
Tiesa, Cherchi, prisiminiau, sakei kažkada, kad jau turi vardą berniukui - pagal saviškį. Ar nenorit taip vadinti?

Jaja, mes su Mududuku viską išmanom, žinau, kad rūrą mergaitėms į kitą pusę reikia plauti biggrin.gif Šiaip tai, subtilybės, sakyčiau, prasideda vėliau. O pradžioj, tai tiesiog kitos lyties kūdikis, bet poreikiai juk jų panašūs. O va po to jau išlenda, kaip bendrauti, kaip auginti, kaip kalbėtis, ir t.t.

aš tai nieko prieš, bet ne viena sprendžiu, vyras nesutinka... ai bus Jonas arba Simas (Ponia sumąstė) ir bus gerai, arba nušvitimas pagimdžius ateis

aš ir kalbėjau apie visumą, vėlesnius laikus, nes nuplauti ir aš žinau kad kitaip reikia ir rengsiu ne riožiniai, o va auginti, auklėti bus kitaip... darželyje per Šeimos šventę pusė grupės bernų pasikukčiodami bliovė be mamų, nors jos sedėjo salėje, tiksliau turėjo sedėti... mergaitė nei viena, tai atrodė įdomiai. nieko tokio gal, bet kažkaip nenorėčiau bliuvio užauginti, nors čia turbūt stereotipai veikia.

QUOTE(renteda @ 2016 05 19, 11:11)

sveikinimai su broliu 4u.gif primink dėl ko tau pirmą CP darė? pas mane irgi pirmas CP, Ponia sedėjo, tai čia ne poymis antram CP sad.gif o aš kažkaip lengvai atsigavusi po CP, tų visų baisybių parą trunkančių nenorių
Atsakyti
Labas

QUOTE(cherchikas @ 2016 05 26, 07:00)
sveikinimai su broliu 4u.gif primink dėl ko tau pirmą CP darė? pas mane irgi pirmas CP, Ponia sedėjo, tai čia ne poymis antram CP sad.gif o aš kažkaip lengvai atsigavusi po CP, tų visų baisybių parą trunkančių nenorių

Man pirmas buvo ekstra cp, nes nubego vandenys, kaklelis nesivere, ko pasekoje isimete infekcija i krauja, o antra su daktare pasikonsultavau ir nusprendziau pati pasirinkt, planini cp, cia UK jeigu pirmas buvo cp antra gali pati kaip gimdyt. Siaip butu leide ir naturaliai bandyt, bet randas pas mane jautrus buvo, tai nusprendem nerizikuoti smile.gif

Monikute sveikatos vyresneliui ir kuo lengvesnio pagijimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Mes po kelionės, įdegę, besilupantys, pailsėję wub.gif Paskutinės smėlio kruopelės iš Vy raukšlyčių jau išplautos, skalbenkė sukasi net įkaitus - atooostogos šiltuose kraštuose baigtos... smile.gif
Šiaip viskas praėjo fainiai, nors Vy gal dar kiek ir per mažiukas keliauti - nei jam paplūdimy didelio fun'o buvo, pamenu, kai Ai 10-ies mėnesių jau veiklos per akis turėjo, o šitas žvirbliukas tai ką - padedi ant smėlio, tai kemša saujom, kol nepaimi, o daugiau nelabai jam yra ką veikti biggrin.gif Bet šiaip tai nebuvo blogai, visai smagiai pabuvom. Viešbutis neblogas, bet va maistas ne superinis. Ale kita vertus, nepriaugau nei vieno kg, nes desertai visiškai nevalgomi buvo biggrin.gif Skrydis pirmyn buvo kiek sunkesnis, mažiukas ir pašūkavo, o grįžtant atgal tai jau nakties miegui lūžo, tik jau visai namo važiuojant kėdutėj užsiverkė labai, na bet jam ta kėdutė dabar jau niekaip nei per kur nebetinka... Mažasis valgė kaip tikrų tikriausias BLW fanas - nes tyrelės nelabai tiko, o daugiau nelabai ko ir norėjosi jam, tai agurkus, baklažanus, garintas daržoves, vaisius restorane triauškė savo keturiais dantukais kaip didelis biggrin.gif O šiaip tai triukšmadariukas jis toks, jei kas nepatinka, iš karto rėkt, kad pusė restorano atsisuka, o kad ir patinka, brolio išsidirbinėjimus stebėdamas užkrykščia taip, kad aplinkui visiems plaukai atsistoja biggrin.gif Tai buvo keli kartai, kai su vyru valgėm pakaitom, nes ypač vyresnė slavų publika laaaabai jau kreivom į kūdikius rėkiančius žiūri.
Atsakyti
Nespėjau parašyt visko biggrin.gif Atsibudo. Dabar vėl miega. Lauke volas kelią lygina prieš asfaltavimą, tai tikiuosi, pietų miego žmogiukui nepagadins.
Buvom Kipro Agia Napos kurorte, labai patiko paplūdimiai, mes gyvenom prie Nissi paplūdimio - labai gražaus ir labai garsaus, tai mums pasisekė, nes kiti į jį su autobusais važiuodavo, o mums jis buvo per kelią. Kas dar labai patiko, kad, lyginant su Kosu rugsėjį ir su Ispanija birželį - jūra ir baseinai buvo daug šiltesni, prisimaudėm į valias, net Ai pagaliau maudėsi, nors iki šiol į vandenį jo neidavo prisikviesti. Vy savo kiaušinukus irgi pirmą kartą įkišo į Viduržemio jūrą smile.gif Nu kaip įkišo, nu mes padėjom biggrin.gif Bet šiaip vieną vakarą jūra buvo tokia tyki ir tokia šilta, kad jis tam visai neprieštaravo. Oras fantastika, tik vieną dieną ir kelis vakarus buvo sukilęs labai smarkus vėjas, tai mes tas dienas praturistavom. MAšinos nusprendėm nesinuomoti, nes toli keliauti neplanavom, o visus objektus, kuriuos planavom aplankyti, paaiškėjo, buvo galima pasiekti vietiniu autobusu. Be to, pabijojom dėl priešingos eismo krypties (jojo, pas juos gi vairas kitoj pusėj!) ir neaišku, kokių kėdučių. Na tai užteko ir to, ką pamatėm važinėdami autobusu ir pėsti, nes kai kur dar tekdavo nemažai paėjėti. Už tai aš įvaldžiau maitinimo nešynėje meną, nors su tokiu aukštu vaikinu, kaip Vy, tai ne visada lengva. BEt koks gėris, einu per miesto centrą, mažius tyliai snaudžia nešynėj, (.) įsikandęs - o niekas net neįtaria biggrin.gif O Ai, kol Vy nešynėj gyveno, gyvendavo vežime biggrin.gif Vy jame sėdėjo per visą kelionę tikrai daug mažiau, nei Ai. Paspirtuką Ai ėmėm, bet nelabai jam jo prireikė, kelis kartus iki vietinio supermarketo nuvažiavom. Net numigti sykį įsigudrino vežime, svo ilgas kojas iškaręs biggrin.gif Taip juokingai biggrin.gif
Tai va tiek įspūdžių parsivežėm, jie tikrai šilti, saulėti ir džiugūs smile.gif Džiaugiuos ir dėl CHerchiko su šeima gražios kelionės smile.gif
Monik, kaip jūs? Dičkis pasveiko, mažius atsilaikė? Pfu pfu, tikiuos, lengvai praslydot.
Telegrama, tu kartais irgi esi tikra supermoteris. Kai paskaičiau apie Linuko naktį, ir tave traukiančią su mažium į daržiuko šventę - tai tikrai šaunuolė, ir net nesiskundi (o aš tai skųsčiaus, nes labai mėgstu tai daryti biggrin.gif). Dėl Paryžiaus, tai namų darbus dėl to viso eismo pasidaryk, ir viskas bus gerai. Aš į Londoną irgi viena skridau, na aišku, jie kalbėjo visi angliškai ir buvo paslaugūs, ir sugebėjau viena stotele per toli nuvažiuoti, bet viskas buvo gerai smile.gif Vietintelis dalykas, dėl kurio tikrai užjaučiu, tai vaikiukų palikimas - na nebus lengva sad.gif Mamoms niekada nelengva... Bet kita vertus, Paryyyžius, och, kaip norėčiau ten kada nors savaitgaliui tik dviese su vyru! Na, kada nors. Sesės gaminti. Ramios sesės gaminti lotuliukas.gif Nesustosim, kol nebus ramaus kūdikio, ir aš tokio noriu lotuliukas.gif Nors Vy gi nėra neramus, tik rankinukas ir rėksnys lotuliukas.gif O dėl terorizmų, tai mano mintis tokia pati, kaip ir Monikutės. Nebuvo labai jauku, kai išlipus iš lėktuvo Kipro oro uoste pamatai policininkus ir kareivius su tikrais automatais, visokios mintys lenda, o su amžium ir vaikų skaičiui didėjant, kažkaip ir tuo lėktuvu skristi darosi neberamu, bet aš neprisileidžiu tų minčių - kaip bus lemta, taip ir bus.
Faina ir tave, Renteda, paskaityti, smagu, kad taip gražiai klostosi motinystė, ir tu tikra šaunuolė dėl maitinimo, kad nepasidavei! Linkiu, kad tos nesąmonės nepasikartotų. Tu tikrai esi pavyzdys tokios moters, kuri gali drąsiai pasakyti, tas gimdymas vienas juokas, bet va maitinimas - gali būti tikras košmaras!
Prieš išvažiuojant paskaičiau, kad tarp jūsų dičkių ir mažiukų didelė meilė, ir paliūdėjau tyliai, kad Ai visai nebendrauja su Vy, bet kelionės metu net kelis kartus Ai su Vy jau žaidė kartu, Ai pakalbina, pajuokina Vy, kai tas piktas, tai labai džiaugiuos, kad ta savaitė kartu juos suartino wub.gif
Atsakyti
Labuka

Aš po parduotuvių ir kavos terapijos pasiruošusi dar vienai savaitei su abiem namie biggrin.gif Noriu naujo maudymuko, bet kainos tai blink.gif liemenukas 40 eur, triusikai 30 eur doh.gif Reik laukt ispardavimo.

O kas su vėjaraupiais susidūrėt, ar kai apgyja tie bėrimai, galima į lauką? Nes skaičiau, kad užsikrečiama tik patalpoje, tai sakau gal bent kitos savaitės antroj pusėj bus galima į lauką išlįst..

QUOTE(cherchikas @ 2016 05 26, 09:00)
mūsų atosotogos puikiai praėjo, bijojau skrydžio, kaip Ponia atlaikys, ar nebijos ir pan., o gi gavosi viskas puikiai  nebijojo, laukė, per langą žiūrėjo, po pakilimo kai užmigo, taip iki pat pasiruošimo leidimuisi, atgal taip pat thumbup.gif o Ispanijoje šilta, gera, visi atsipūtę 

dūžo mano svajonė turėti ramiaką 

vat po mergaičių gražių rūbų man gal taip ir atrodo, dar vis pasižiūriu kaip darželio ar kiemo berniukai aprengti, tai su treningais dauguma... pratinuosi prie berniukiškų rūbų neto pardėse, po 5 apsilankymų jau pradedu matyti ir neblogų

dabar pagalvojau, kad tavo B vardas labai gražus, reikės pasidomėti reikšme

SUper, kad kelionė taip pavyko thumbup.gif Paklausiu aš tavęs apie mašinos nuomą. Jūs sakėt visam laikui imsit. Tai ar ėmėt oro uoste? Iš kokios firmos? Ar paprasta ten visa sistema pasiėmimo? Gal susidarėt įspūdį, koks pas juos mašinų parkas - naujos mašinos ar padrožtos? Nes mes kiek Graikijoj buvę, tai ten padrožtos labai mašinos, o Maljorkoj kai buvom, tai žiauriai naujos mašinos visos. Pasiskaičiavau, kad iš Barselonos oro uosto imt mašiną 10-11 dienų kainuotų tiek pat, kiek keliom dienom iš kokio kurortinio miestelio.

Tai kad pilve duodasi, nieko dar nereiškia, per anksti palaidojai svajonę biggrin.gif

O aš žinok, kai sužinojau apie antrą berniuką, tai ką galvoju, mergaitės puošt neišeis, tai reikia berniukus pradėt puošt biggrin.gif Ir mažiui visokių fainų rūbelių pripirkau.. Net paklausia vis kas nors, kur gaunu tokių gražių.

Mano vaikų vardai tokie be ypatingos reikšmės galima sakyt, kažkaip svarbiausia man buvo, kad neturėtų kokios neigiamos ar negražios reikšmės. Pirmagimio tai labai tiesioginė reikšmė - sūnus biggrin.gif

QUOTE(renteda @ 2016 05 26, 15:52)
Monikute sveikatos vyresneliui ir kuo lengvesnio pagijimo

Padeda palinkėjimai 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 05 27, 09:49)
Sveikos, merginos,
Mes po kelionės, įdegę, besilupantys, pailsėję   Paskutinės smėlio kruopelės iš Vy raukšlyčių jau išplautos, skalbenkė sukasi net įkaitus - atooostogos šiltuose kraštuose baigtos...
Šiaip viskas praėjo fainiai, nors Vy gal dar kiek ir per mažiukas keliauti - nei jam paplūdimy didelio fun'o buvo, pamenu, kai Ai 10-ies mėnesių jau veiklos per akis turėjo, o šitas žvirbliukas tai ką - padedi ant smėlio, tai kemša saujom, kol nepaimi, o daugiau nelabai jam yra ką veikti  Bet šiaip tai nebuvo blogai, visai smagiai pabuvom. Viešbutis neblogas, bet va maistas ne superinis. Ale kita vertus, nepriaugau nei vieno kg, nes desertai visiškai nevalgomi buvo  Skrydis pirmyn buvo kiek sunkesnis, mažiukas ir pašūkavo, o grįžtant atgal tai jau nakties miegui lūžo, tik jau visai namo važiuojant kėdutėj užsiverkė labai, na bet jam ta kėdutė dabar jau niekaip nei per kur nebetinka... Mažasis valgė kaip tikrų tikriausias BLW fanas - nes tyrelės nelabai tiko, o daugiau nelabai ko ir norėjosi jam, tai agurkus, baklažanus, garintas daržoves, vaisius restorane triauškė savo keturiais dantukais kaip didelis

Welcome back bigsmile.gif Kaip smagu skaityti tokius šaunius įspūdžius thumbup.gif
Mes kai buvom su 5 mėnesių B, tai jis dar net nesėdėjo ir vienoj vietoj būt irgi neitin jį domindavo. Tai kadangi turėjom mašiną visą laiką, tai ir važinėjom kasdien, keliavimo ritmas jam patiko ir tiko, o ir mes daug labai pamatėm. Šįkart mazgis bus didesnis, bet manau dar ne tiek, kad vanduo ar smėlis labai įdomu būtų. O ir valgymas restorane labai panašus į mūsų, nes B gi irgi mažas toks rėksniukas buvo, tai tikėtis vakare ramiai pavakarieniaut buvo naivokoka biggrin.gif Nu bet kokiu atveju čia menkniekiai, kurie niekaip neužtemdo puikių įspūdžių, kurių dabar pilna galva pas jus wub.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 05 27, 13:17)
BEt koks gėris, einu per miesto centrą, mažius tyliai snaudžia nešynėj, (.) įsikandęs - o niekas net neįtaria  O Ai, kol Vy nešynėj gyveno, gyvendavo vežime

Monik, kaip jūs? Dičkis pasveiko, mažius atsilaikė? Pfu pfu, tikiuos, lengvai praslydot.

Bet kita vertus, Paryyyžius, och, kaip norėčiau ten kada nors savaitgaliui tik dviese su vyru! Na, kada nors. Sesės gaminti. Ramios sesės gaminti  Nesustosim, kol nebus ramaus kūdikio, ir aš tokio noriu 

Prieš išvažiuojant paskaičiau, kad tarp jūsų dičkių ir mažiukų didelė meilė, ir paliūdėjau tyliai, kad Ai visai nebendrauja su Vy, bet kelionės metu net kelis kartus Ai su Vy jau žaidė kartu, Ai pakalbina, pajuokina Vy, kai tas piktas, tai labai džiaugiuos, kad ta savaitė kartu juos suartino 

Nu visai patogiai jūs toj nešynėj įsitaisę thumbup.gif Maniškiai tai kažkaip abu vežimo vaikai, tai mano Meitai ir su B buvo naudojama kelionėj plius du tris kartus šiaip kažkur.. Dabar dar irgi neištraukta iš maišo, laukia matyt kelionės biggrin.gif

Nu dičkis kažkaip sakyčiau nebaisiai serga, be tempos, spuogai jau apstojo kilt, tai užbaigsim kažkaip šitą reikalą. Nesikaso labai, tik kelis spuogus ant veido, miega gerai, tai pagal kitų mamyčių patirtis suprantu, kad mum čia baika kaip ir smile.gif O brolis kol kas nieko, bet kaip suprantu, jam dar ir ne laikas susirgt, nes B dar tik ketvirta diena serga, o mažius gali susirgt net ir po trijų savaičių.

Miela apie tokius planus skaityt wub.gif Va tau ir įrodymas, kad Vy visai nėra neramus vaikas, jeigu jau apie sesutę kalbi tongue.gif

Puikiai wub.gif Gal tavo Ai tiesiog yra tikras vyras.. Jam maži vaikai pasidaro daug įdomesni tada, kai su jais jau kažką gali nuveikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutia: 28 gegužės 2016 - 18:14
Sveikos,
Monikut, kaip jūs? Praėjo jau vėjaraupiai? Į lauką vaikštot? Aš šiandien buvau su mažium lauke, su vežimu, nu pasėdėjo valandžiukę. Grįžtant ištraukiau, kad neužsnūstų, nes buvo su daugkartine sauskelne, o pietų miegas jo ilgasis, ale namie praignoravo košę, ir vis tiek už valandos užlaužiau.
Cherchi, nesijaudinčiau, kad užauginsi verksnį...Nieko keisto, kad darželinio amžiaus berniukai verkia, nematau. Tiesą sakant, berniukai, kiek matau iš saviškių ir iš aplinkos vaikų, yra ir lepesni, ir jautresni skausmui. Vaikai verkia, užaugs, praeis. Geriau jau tegul dabar laisvai išsiverkia, kad po to neužaugtų neurotikais, nemokančiais reikšti jausmų, kuriems buvo aiškinama visą gyvenimą, kad "vyrai neverkia". Kaip nekenčiu to pasakymo trimečiams, negaliu.
Mano pupsikui šiandien 7 mėnesiai, jeigu ne Tėvų darželis, būčiau ir neatsiminusi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, oj kiek prisiskaiciau jusu. ir Terteliukas grizo kaip visad su vaizdingais aprasymais smile.gif o jau ismokt maitint vaikstant mieste, tai is vis levelis pasiektas neblogas. o kas bus, kai sesute auginsi? aukstyn kojom stovedama mokesi pamaitint biggrin.gif ? o nuotrauku bus smile.gif ?

Monikut, zinok prasirgom kazkokia zaraza po Lino visa seima - Mantukas praveme penktadienio nakti. jau bijojau, kad netektu vaziuot i santariskes - veme gal 10 kartu. o ir gert nori, bet atsigeria ir viska isvemia.. na naktis nekokia buvo. o ir man kaip bloga buvo! bet tik viduriavimu apsiribojau, nors atrode, kad bus dar blogiau... tai as pusgyve su vemianciu vaiku... na bet savaitgalis buvo, issigulejau gerai. o paskui vyro eile buvo - tai jis ir su temperatura.. bet kazkaip po poros dienu kanciu issveiko. Fu brudas kazkoks buvo isisukes i mus.

Del vejaraupiu tai ne kas.. gerai, kad nesunkiai B... tikiuosi mazius apsisaugos su tavo pienuko pagalba. nors mano Mantas susirgo lygiai 1 metuku, o dar maitinau, bet neapssaugojo pienukas.
Man atrodo kad uzkreciama yra 5 dienos po paskutiniu spuogeliu atsiradimo. Tai paskaiciuok kiek cia mazdaug... nes tie randukai gan ilgai mano vaikams buvo.

Aciu uz palaikyma del Paryziaus 4u.gif stengiuos nestresuot kol nera del ko. toli dar. pasiruosiu paruostuku ir pasisakysiu kai reikes.
Bandaug galvot apie geraja puse-kad pasivaiksciosiu po paryziu, gal pavyks su puske susitikti, nes ji gyvena paryziuje.
Reikes prancuzu kalbos uzrasus atsiversti pasikartoti biggrin.gif o as irgi girdejus, kad jie nelabai linke bendraut kitom kalbom, isskyrus prancuzu

QUOTE(terteliene @ 2016 05 30, 11:54)
Mano pupsikui šiandien 7 mėnesiai, jeigu ne Tėvų darželis, būčiau ir neatsiminusi

sveikinimai jums visiems!!! jau 7 menesiai esate keturiese wub.gif
Bek kepti torto wink.gif

na dar biski apie save - savaitgali labai graziai praleidom. sestadieni buvom Varniku pazintiniame take su draugu seima pasivaikscioti. paskui vaziavom paziuret kaip draugas su savo vaikais skrido su lektuveliu - buvo gave dovanu. o jau kaip mano mantas verke, nes jis taip kartojo, kad skris skris irgi. Vyras galvojo, kad jam noras isgaruos pamacius lektuva, bet kur tau! ojoj kiek jis raudojo biggrin.gif Tai paskui vaziavom i Trakus kompensuot moraline zala - pasiplaukiojom su vandens dviraciais. Kaip vaikams patiko! ir man biggrin.gif koks vakaras nuostabus buvo! rekomenduoju tikrai vaikams smagi atrakcija.

O taip tai ka - jau tas musu Mantas koks uzsispyres doh.gif is darzelio kai ateinu parsivesti, vis saukia, kad nenori namo! bet kur gali eiti, tik ne namo. jau kaip as vargstu! ir nest tenka, nes jis jokio kompromiso nepripazista. jau sakau - einam namo, pavalgysim ir eisim pasivaiksciot, pazaist i lauka. bet kur tau!

Kas dar? Linui jau baigiasi mokslai rytoj. tai va 3 dienas neturiu kur padeti - vesiuos i darba, o kur ji deti kitur neisivaizduoju. paskui i stovykla uzrasiau. paskui paatostogaus su teciu, o veliau vel reikes galvot.

Linkejimai, merginos!
Atsakyti
Labuka smile.gif

Nu ką, šiandien kaip ir paskutinė karantino diena mums thumbup.gif Kadangi jau spuogai su šašiukais visi, galvojau sodint į vonią zelionkę pradėt atplovinėt biggrin.gif bet nuo vakar iki poryyyyt nebus karšto vandens doh.gif

Terteliene, nėjom dar į lauką.. Rytoj išlįsim jau.
Sveikinimai jums su mėnesiadieniu, dičkis jau wub.gif
Kaip adaptacija po kelionės? Smagu jums į vasarą grįžt smile.gif

Vakar mažiui daviau bulvės biggrin.gif Nu tai nesupranta žmogus dar, ką su ta koše daryt lotuliukas.gif Nesivaipo, bet stumia su liežuviu lauk ir ką tu jam. Arba įkišu kąsniuką, o jis sėdi išsižiojęs ir nieko nedaro tik šypsosi biggrin.gif

Dar daržely vakar buvau, nunešiau aklėtojai gėlytę, pažymą, daiktus susirinkau. Prasideda vasaros chaosėlis darželyje biggrin.gif Klausė, gal nevesiu vasarą, bet kur tu jo nevesi, man jau atsibodo po dvidešimt kartų jam kasdien aiškint, kada važiuosim į darželį biggrin.gif Sako patinka man namie, bet ir daržely patinka.

Oj, Telegrama, na ir užpuolė jus doh.gif Bjaurūs tie virusai tokie.. O dar kai segančiai reikia ir kitais rūpintis..
Labai gražiai jūs laisvalaikį leidžiat thumbup.gif Kai mūsų špokas paaugs, reiks ir mums atrast tuos vaikščiojimo maršrutus smile.gif O dabar galvot, kur įdomu ir patogu su vežimu pabūt. Nors man tai ir į senamiestį užtenka nuvažiuot, pasivaikščiot, ir jau gerų emocijų pilna galva wub.gif Bernardinų sodas kaip mano mama sakė labai gerą aurą turi smile.gif
Jau Mantuko kaip pagailo, įsivaizduoju, kaip vaikas norėjo.. Nu bet šaunuoliai, kad vistiek sugalvojot smagią pramogą su vandens dviračiais thumbup.gif

O va dėl tų pradinukų man visada galvoj neišnešdavo, kur tėvai juos deda visą vasarą, kai neturi kaimų ar senelių nedirbančių blink.gif Mano mama tai pvz. irgi negalėtų dabar po visą dieną prižiūrėt vaiko, nes gi dirba. Tai nebent pas uošvius, bet ten irgi visokių niuansų, dėl ko nenorėčiau palikt.. Kita vertus, mums iki mokyklos dar toli, tai iki to laiko viskas gali pasikeist. Dėl to darželyje ramu būna, kad ir kitos auklėtojos, sujungtos grupės, bet vistiek yra kur vaiką palikti. Na kažkaip išsispręs gal jums šis reikalas. O kiek laiko stovykloj bus? Ir kas per stovykla? smile.gif Vilniuj čia?
Atsakyti
Labas labas!
Aš jau sėdžiu savo džigitus užmigdžius. Nulūžo greitai tiek vienas, tiek kitas. Ai be prietų miego, Vy miegas irgi toks - per koncertą :-D Neleidau šian Ai į darželio, varėm į Pušyno kelio sanatorijos vaikų dienos renginį, buvo Kakė Makė, Netvarkos Nykštukas, Biplanai grojo, ledų vaikams nemokamai davė :-) Buvo ir nuobodoka vietom truputį, bet pasidarėm su viena supermama minimytą, jos vyresnėlis jau dešimtmetis, Ai truputuką pašefavo, mes paplepėjom, mažius triukšme užmigdžiusios, tai visai smagiai. Tik Vy atsikėlė pikčiurninas, matyt, nekoks miegas per tą triukšmą buvo, bet po to dar nuvažiavom ledų nusipirkti ir namo, tai likusią dienos dalį visai geros nuotaikos bičiukas buvo. Mokosi dabar ropoti - tai piktas pastoviai biggrin.gif Gaunasi jau jam, bet dar taip labai po truputį, kol techniką įvaldys, kol koordinacija kojų rankų atsiras, tai ką bedarytų, vis stojas ant tų keturių ir varinėja stenėdamas :-D

QUOTE(Telegrama @ 2016 05 30, 14:38)
*o jau ismokt maitint vaikstant mieste, tai is vis levelis pasiektas neblogas. o kas bus, kai sesute auginsi? aukstyn kojom stovedama mokesi pamaitint :-D ? o nuotrauku bus ?
**Monikut, zinok prasirgom kazkokia zaraza po Lino visa seima - Mantukas praveme penktadienio nakti.
***Bek kepti torto ;-)
****o jau kaip mano mantas verke, nes jis taip kartojo, kad skris skris irgi. Vyras galvojo, kad jam noras isgaruos pamacius lektuva, bet kur tau! ojoj kiek jis raudojo :-D

*Gyvenimas privertė! Kiek aš bandžiau namuose, nu be šansų! Tas vaikas nesupranta, ko aš iš jo noriu, nu žodžiu. Bet va nuvarėm į tą miestą, o jis toks pervargęs, išlipom kažkur ne ten, vėjas didžiulis, vyrui sakau pabandysiu, nu ir kažkaip labai gerai gavos. Kitą dieną turistavom, varėm su autiku iki tokio iškyšulio, dar paėjėti reikėjo, jis užlūžo autike, tai aš įsimečiau į nešynę, o po to pradėjo niurzgėti, nes valgyt norėjo. Vėlgi, vėjas didžiulis, saulė kepina, nei kur prisėsti, sakau pamaitinsiu vėl, tai ką aš žinau, antrą kartą jau visai kreivai sekės, man ten baisiai nepatogu buvo, dubcę su ranka prilaikiau, nes vaidenos, kad per apačią iškris, o dar į kalną einu liežuvį iškarus, o vyras atsisukęs fotkina :-D O fotkių, tai va prikroviau fotosesijos dabar feisbukan, kažkaip dar iš atostogų kraut, nu nežinau, pažiūrėsiu :-)
**Koks siaubas tie rotai šmotai, kai va taip va visą šeimą išguldo, ir vieni už kitus sunkiau!
***Nekepiau :-) PEr šilta tortams :-) O ir šiaip - vyrui patinka bulkiniai pyragai ir želė :-D Aš varškinius vis kepdavau, man taip skanu, o po 10 draugystės metų netikėtai paaiškėjo, kad jis juos atžagarais dantim valgo... Nu tai, žinok, padarysim su Ai tėčio dienos proga želė žiede apelsininės želė, nu nes nu kuo jį daugiau nudžiuginsi, kai pasirodo, kad nieko nemėgsta smile.gif
****Jėtus, kaip įsivaizduoju! O dėl susitarimo, tai sunku... Kažkada praeis... Aš šian Ai nešiausi besispardantį namo, nes be pietų miego nusidūko su kaimynų vaikais, ir suisterikavo nežmoniškai, kai ant kojos pamatė ropojančią skruzdę.. Taip žviegė, kad kaimynė atbėgo jo gelbėt. Parsinešiau namo, nes nu susikalbėt nėjo, nuprausiau, pasysiojo, pakalbėjom, pailsėjo, ir kitas vaikas paliko. Bet kokie jie juokingi, Ai skridimas su lėktuvu ir važiavimas autobusu paliko lygiai tokio pat didumo įspūdį biggrin.gif Dar klausė, o tai kada su troleibusu važiuosim? biggrin.gif
Beje, dėl vasaros atostogų tai jooo, kai pagalvoji, bėda, nesinori galų gale ir to vaiko visai vasarai į kaimą ištremti, pasiilgčiau kaip! O tos stovyklos ir kainuoja belekiek...

QUOTE(Monikutia @ 2016 06 01, 11:27)
*Sveikinimai jums su mėnesiadieniu, dičkis jau  wub.gif  Kaip adaptacija po kelionės? Smagu jums į vasarą grįžt :-)
**Vakar mažiui daviau bulvės :-D Nu tai nesupranta žmogus dar, ką su ta koše daryt  lotuliukas.gif Nesivaipo, bet stumia su liežuviu lauk ir ką tu jam. Arba įkišu kąsniuką, o jis sėdi išsižiojęs ir nieko nedaro tik šypsosi :-D

Sveikinu lengvai pernešus vėjaraupius! Ir linkiu, kad mažius nebūtų pasigavęs vis dėlto, nes nu ir ne į temą būtų su tokiu mažuliuku sergančiu, ir dar jiems lyg ir nesusiformuoja imunitetas visam gyvenimui, kai labai mažyčiai praserga. Nors aš gi du kartus sirgus, bet pirmą sykį su dviem spuogais.
*Ačiū ačiū smile.gif Dičkis tikrai smile.gif O jūs jau pusę torčiuko greitai valgysit! Kaimynė kažkada išėjo, pamatė Vy sėdint ant žolės, net spygtelėjo, kooooks didelis! Sakau, na gi septyni mėnesiai žmogui jau. ji - Kieeeeeeeeek?? Taigi tu prieš kokį mėnesį pagimdei! :DDD Dėl adaptacijos nežinau, nebuvo jos, kažkaip viskas gerai smile.gif
**Sveikinimai pradėjus naują etapą smile.gif Atsiminiau, kaip tavo B valgydavo lotuliukas.gif Kai pasakojai, kad suvalgo omletą iš kelių kiaušinių be problemų smile.gif O pas mus su primaitinimu subtilybės prasidėjo - iš pradžių valgė tas košes ir neblogai, dabar lenda į bliūdą, nori pats, maitinu su trim šaukštais, tai šiandien grįžus jau batareikų nebuvo, daviau pagarintų kalafiorų, brokoliukų, baklažano gabalą, pucino laimingas ir dar norėjo, o mes tuo tarpu su Ai ramiai pavalgėm. Na tai jaučiu, kad dažniau aš tai praktikuosiu, nes kėdutę išsinešiau į terasą, nereikia kas kartą grandyt nuo grindų. Vakare duodu kruopų košės, labai daug jos nesuvalgo, kai aš su aukštu duodu, bet jei padedu ant kėdutės padėkliuko, tai su rankyte čiumpa ir kišasi burnon smile.gif Po to dar išsirenka iš BB seilinuko - kad tik PAAATTTS! Išviriau tokią skystą grikių košę su moliūgu, o čia pro šalį ėjo Ai - duok paragauti. Daviau. Tai buvo trys šaukštai Ai, vienas Vy. Galiausiai, Ai pareiškė - kai brolis nebenorės, atiduokit tą košę man biggrin.gif Supucino visą, ant terasos slenksčio atsisėdęs biggrin.gif O būčiau jam išvirus, nei į tą pusę nebūtų žiūrėjęs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

smagiai perskaičiau visų nuotykius 4u.gif Terteliuk, faina dėl kelionės ir įspūdžių 4u.gif

aš šiandien jau darbe, gulėjau antakalnio pataloginiam, buvau apsinuodijus (spėjam) ir pradėjo gimda spazmuoti, tai paguldė apisdraudimui ir stebėjimui. po to savaitę gulėjau namie, dabar jau jaučiuosi gerai, žiūrėsiu kaip pavyks sėdimam režime visą dieną išbūti g.gif jeigu labai jau bus sunku, tai imsiu biuletenį iki pagerėjimo arba iki dekreto blush2.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 05 28, 18:58)
O kas su vėjaraupiais susidūrėt

SUper, kad kelionė taip pavyko  thumbup.gif Paklausiu aš tavęs apie mašinos nuomą. Jūs sakėt visam laikui imsit. Tai ar ėmėt oro uoste? Iš kokios firmos? Ar paprasta ten visa sistema pasiėmimo? Gal susidarėt įspūdį, koks pas juos mašinų parkas - naujos mašinos ar padrožtos? Nes mes kiek Graikijoj buvę, tai ten padrožtos labai mašinos, o Maljorkoj kai buvom, tai žiauriai naujos mašinos visos. Pasiskaičiavau, kad iš Barselonos oro uosto imt mašiną 10-11 dienų kainuotų tiek pat, kiek keliom dienom iš kokio kurortinio miestelio.

nesusidurėm, aplinkoje šiemet Ponia turėjo daug kontaktų, bet nesusirgo. visa darželio grupė persirgo, o ji ne...

mašiną mes atšaukėm, dar LT būdami, paskutinę dieną, nes su vyro kreditke kažkas ten nutiko. atvykus į Ispaniją, pasidžiaugėm, kad atšaukėm, nes kainos kelių (barselona-salou apie 20 eur į vieną pusę) ir parkingo kosminės (valanda 2 EUR), nemokamų parkingų jeigu ir matėm, tai jie miestelio pakraštyje. tai nelabai ir galiu pagelbėti. mes būtume ėmė nuo savo viešbučio, nes kelionę pirkom iš Novaturo, mus nuvežė iki miestelio.
buvom išsipirkę keletą kelionių su gidais, kitą laiką leid-m pasyviai, nes ir mano sveikata nelabai leido daugiau keliauti biggrin.gif

Atsakyti