Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Nu ką, nuo žiemos prie vasaros iškart, kam tas pavasaris biggrin.gif Keistas tas mūsų klimatas daros. Nu bet svarbu jau šilta, nebumbėsiu biggrin.gif Kaip gera daug, ilgai ir šiltai būti lauke bigsmile.gif

Su praėjusia mamų diena 4u.gif

Kaip susinervinau šiandien, pamečiau mažiaus kepurę du kartus uždėtą doh.gif Užmečiau ant lopšio to uždangalo, mažius spardėsi ir nukrito.. Nei pati pastebėjau, nei kiti pamatė. Tai ėjau į pardę kitos pirkt. Užtat labai fainą mažiui kramtuką nupirkau smile.gif Kadangi viską griaužia, tai galės seilėt.

Terteliene, nu greitas tavo bičiukas. Bet žiūrėk gal viskas vienu kartu pakankins jus ž, o po to lafaaaa periodas prasidės mirksiukas.gif Linkiu to. O labiausiai linkiu, kad per atostogas ramutis jis būtų, nesidaigintų dantų ir neaugtų tuo metu biggrin.gif
Jūs su Mududuku kadangi mergaites auginusios, tai puikiai žinot, kad auginimas nesiskiria biggrin.gif
Kaip tavo guziukas? Tikiuos dingo jau..
Nu šiaip su B buvo pusmetis kantrybės išbandymo, o kadangi aš šiaip iš prigimties labai kantri, tai, matyt, užteko vieno vaiko rėksmingos kūdikystės biggrin.gif O bet tačiau, jis dar labai mažiukas, tai neaišku, kiek dar kantrybės pareikalaus. O ir dantys dar nerodo noro lįst, tai irgi įdomu, kaip anie augs.
Beje, ar maudimuką jau radai?

QUOTE(cherchikas @ 2016 04 29, 08:38)
nežinau ar tai buvo noras, ar tiesiog praktinis sumetimas, bet sesė būtų buvusi praktiškiau ir dar bijau, kad nemokėsiu su vyruku elgtis ar rengti  įlindau pasižvalgyti rūbelių, tai man jie visi negražūs, nepaisant to, kad man mėlyna, navy spalva labai pačiai patinka, nu bet modeliai...  bet prisitaikysiu kaip nors o dar ir su vardu bėda, gražių nerandam, arba jeigu skamba gražiai, tai reikšmė be ryšio... bet yra dar laiko, gal ką surasim, blogiausiu atveju dėsim vardą tos dienos kai gims  mergaitei vardą turėjau tik pamačiusi II...

Na čia žinoma neginčytina, kad ta pati lytis praktiškiau, nu bet bus porytė - pilnas komplektas kaip sakant, išvengsi šimto komentarų dviejų mergyčių atveju, kad dar reiks būtinai brolio biggrin.gif Nes mane tai tikrai nervino visi tie "nu tai trečia bus mergytė", "nu tai reiks dar sesės vistiek" ir pan. smile.gif

O dėl rūbų tai dauguma mergaičių mamų taip sako, kad berniukams nėra gražių, aš tai parduotuvėse matau labai daug gražių ir stilingų rūbų berniukam, tik tiek, kad jie brangūs ir sunkiau per seilus pagaunami, nes gret išgraibsto.

Jei rinkti pagal gimimo dienos vardus, tai turėčiau Eibartą ir Vaidginą biggrin.gif Išrinksit ką nors. Man atrodė, kad niekaip antram berniukui neišrinksim, nes pirmajam žiauriai sunkiai rinkom, alia greit prilipo.

QUOTE(lollipop_stars @ 2016 05 03, 18:45)
Mes gyvename gerai  paskende reikaluose. Nusipirkom nama ir tvarkemes ilgai ir tebesitvarkom    dabar jau lauko darbai prasides, noreciau ir pasisodint uogu ir dar kito gerio, ziniu nera, bet po truputi  Buvom pailseti pora savaiciu Tenerifeje, tai nerealus kaifas, pailsejom  vaikams irgi labai patiko ypac plezintis    maziukas gavo darzeli nuo rudens, tai bus atsiputimas man  ziemos gale apsigyniau savo mokslus, tai rudeni teks ieskot darbelio  niu va issklojau savo puse gyvenimo 

Smagu skaityt apie smagius rūpesčius smile.gif
Atsakyti
Tiesa, Cherchi, prisiminiau, sakei kažkada, kad jau turi vardą berniukui - pagal saviškį. Ar nenorit taip vadinti?
Monikut, nu gaila dėl kepuriuko. Aš tai kai kepuriuko neberandu, tai pasiūnu kitą biggrin.gif
Mažiui šiandien dantis galutinai prasikalė, tai jau tris turi... Mjo, Ai tokiu metu tik pirmą daiginos, šic jau ketvirtą... Įdomus tipas biggrin.gif Šiaip jis man toks įdomus, toks ne leliukiškas! Mano tėvai pirmiausia pastebėjo, kad pas jį žvilgsnis kaip suaugusio žmogaus. Sako, mes jo bijom lotuliukas.gif Tada ir aš pradėjau atkreipti dėmesį, kad jis taip rimtai, giliai žiūri į akis. Šiandien parduotuvėj vienas vyriškis jį kalbino kalbino, kol jis šiltai nešynėj tupėjo, ir galiausiai neišlaikęs man sako - jis į akis žiūri kaip suaugęs smile.gif
Dėl guziuko tai smagu, kad klausi, na arba jis nerimtas buvo, arba padėjo šaldymas, bet per pusdienį net nežindant praėjo jis man. O nežindžiau todėl, kad ponulis dėl dygstančių dantukų skausmo nuo ryto iki 18:30 neėmė krūties. Aš po Ai, kuriam (.) buvo šventas reikalas, su šituo baigiu moralinę traumą patirti - tik kas, ir jau ne, ačiū. O tavo palinkėjimus susirenku, ir tikiuosi, tikrai ateis toks periodas. NEs tiesą sakant, aš jau baigiu priprast prie to ne visai kokio periodo. Tik galvą nuo rėkimo skauda, ir su Ai nebesusikalbam, nes jam ryškiai mūsų laiko ir dėmesio pritrūksta...
Jaja, mes su Mududuku viską išmanom, žinau, kad rūrą mergaitėms į kitą pusę reikia plauti biggrin.gif Šiaip tai, subtilybės, sakyčiau, prasideda vėliau. O pradžioj, tai tiesiog kitos lyties kūdikis, bet poreikiai juk jų panašūs. O va po to jau išlenda, kaip bendrauti, kaip auginti, kaip kalbėtis, ir t.t.
Kažkaip daug šiemet įdomių nėštumų aplinkoj - viena draugė penkto laukias, kaimynė šiandien pasisakė, kad laukia ketvirto smile.gif Neplanuotukai abudu smile.gif Aš kartais galvoju, o kažin kiek mums vaikų numatyta? Nes ne viską susiplanuosi.
Atsakyti
Mano chebra šiandien namie.. Dičkiui ausį naktį skaudėjo, dabar irgi biški skauda, tai namie tupim, ryt planuojam pas uošvius važiuot, tai noris pasisaugot. Kažkas įlindo jam į tą ausį, karts nuo karto įsimeta kažkas.

Terteliene, mūsų draugų leliukas man irgi toks neleliukiškas smile.gif Na kažkoks kitoks.. Veidas, žvilgsnis, va kaip tu sakai, lyg ne kūdikio smile.gif
Aš tai negaliu atsigrožėt savo vaiku biggrin.gif Nežinau, ar dėl to, kad į mane panašus, ar kad su plaukais, bet jis man toks gražus bigsmile.gif Nu B irgi simpatulka buvo, bet kažkaip kitaip smile.gif Mergaitė būtų gavusis itin graži lotuliukas.gif

Super dėl guziuko thumbup.gif

Mūsų B irgi dabar kažkoks neklausymo periodas užėjęs, bet aš pastebiu, kad jam taip būna, kai ilgiau be pertraukos darželį palanko. Jo draugelis geriausias toks velnių priėdęs hyperaktyvus ir neitin mandagus vaikis, tai akivaizdžiai ant B matosi jo įtaka, net žvengia jo baisiu žvengimu grįžęs namo doh.gif
Vakar išpakavom paspirtuką, tai taip juokingai B važiuoja, savam stilium, baisiai atsargiai biggrin.gif Ir vairuot visai neišeina, tai biški pavažiuoja ir atsitrenkia į ką nors (namie čia važinėjas), tai tikiuosi greit perpras kas ir kaip, nes su tokiu atsargiu važiavimu tai mažai linksmumo biggrin.gif

Ogo, keturi, penki vaikai biggrin.gif Nemažai.. O tos šeimos abiejų lyčių vaikų turi? Aš tai kažkaip vis viduj neapsisprendus. Iš vienos pusės manau man pilnai užtenka dviejų vaikų, bet tiek džiaugsmo jie suteikia wub.gif Ypač kai G toks ramutis, tai vien malonumas jį augint. O ir ta dukrytė vistiek kirba kažkur giliai biggrin.gif Aišku anksti apskritai dar galvoti kažką, juk dar vieną mažiuką reikia paaugint, bet būna stumdant vežimėlį ir matant visokių šeimos modelių pagalvoju smile.gif Ir, žinoma, neatmeskim galimybės netyčiukui, dažnai juk labai būtent tokie būna trečiukai ar ketvirtukai smile.gif Tai ir man, kaip ir tau, smalsu, koks planas mums numatytas bigsmile.gif Ir vis laukiu žinių iš mūsų buvusių lapkritukų-antrakarčių su žiniom apie trečią, gal pasiryš kažkas wub.gif Nes pirmakartės tai jau visos beveik sūpuoja antrukus arba laukiasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Monikut, Terteliuk,

kaip tavo B ausyte? pasveiko?

o del naujienu, tai butum FB, tai jau zinotum biggrin.gif
bet jeigu ka, tai ne as biggrin.gif

Orelis Monikut tau ir visoms, kam nereikia i darba, nes kam reikia, tai sirdi skauda, kai reikia sedet muruose, kai aplink viskas kvepia, zydi, zaliuoja ir dar taip karsta!!!
Smagumelis. tik reikejo vaikus su sortais isleist. tai del to sirdi skauda, kad nesukaistu.

Jau kaip idomu butu pamatyt tavo grazuoli juodaplauki bigsmile.gif gal atsiusi i zinute kokia foto ax.gif ? ir taip faina, kad tu neatsigrozi, ir kad jis toks grazus, nes i tave panasus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes gyvenam neblogai. Didysis brolis ranka susilauze pries pora savaiciu. ir ligoninej teko pagulet. bet viskas gerai. ir kazkaip nebuvo baisu, nes vis galvojau, kad daug kam taip nutinka ir isgyja ir viskas buna gerai. sunkiausia nusedet ramiau. tik nusisuk, tai jau ir krepsini zaidzia aikstelej biggrin.gif siaubas! tai vis ziuret turiu. nors ir tai jau begioja visur, laipioja kiek iseina. penktadieni gal jau nuims ta gipsa. o dar taip karsta...
Mantas neblogai. tik apsilanko oziukai. Vakar ryte slapia ir pavargus i darba atvaziavau, nes mantas nenorejo i darzeli, teko nesti, o jis spardesi, reke ir muse mane, bego lauk pro duris. o vakare vel teko nest berekianti ir besispardanti is lauko namo, nes nenorejo ne uz ka biggrin.gif o isprasyt nesiseke geruoju. tai smaginames kartais. nors siryt labai graziai susitarem smile.gif

o as irgi neblogai tik tas lekimas... namu ner kada apsitvarkyt. isbegam ryte greitai, vakare griztam, greit pavalgom, vaikai i lauka nori, tai net indus plaunus turbo greiciais, bet namu nebespeju issiurbti. tai ir vaikstau uzmerkus viena aki ir "nematydama" kaciuku smile.gif))

O jau kaip gerai buvo biuletenis po Lino rankos luzimo!! taip pailsejau biggrin.gif ir tokia nostalgija man tiem trim metams namie... nors visko buvo, bet kazkaip labai ilgiuosi to laiko.

Atsakyti
Labukas,
Neprisiduodu, nes serga mano mažutis meškutis sad.gif Tempa, galvojau, kad dėl lendančio ketvirto danties, nes tokia iki 38 laikės, bet parą prasikankino jis su tokia tempa, ir šįvakar jau iki 39 sukilo, tai jau dėjau paracetamolio žvakutę, nes labai jau jis iškamuotas tos tempos buvo. Tai staigiai nukrito, miega visas toks atvėsęs ir išprakaitavęs. Gal jau nebekils... Buvom ryte pas gydytoją, į TA kaip tik užsirašę buvom, tai sako tik gerklytė raudona... Kraujukas dar geras buvo, na tai tikiuosi, kad išsisveiks jis per porą dienų savaime. Už kiek daugiau nei savaitės - kelionė... O dar Ai vakare surengė kelių valandų trukmės isteriją iš serijos "aš norėėėėjau ne tooooooookio pleistriuuuuuuuuuuuukoooooooooooooooooo!", nors pats jį ir išsirinko... Ommmm. Taip kad, Telegrama, nesijausk vieniša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 05 10, 21:21)
Labukas,
Neprisiduodu, nes serga mano mažutis meškutis sad.gif Tempa, galvojau, kad dėl lendančio ketvirto danties, nes tokia iki 38 laikės, bet parą prasikankino jis su tokia tempa, ir šįvakar jau iki 39 sukilo, tai jau dėjau paracetamolio žvakutę, nes labai jau jis iškamuotas tos tempos buvo. Tai staigiai nukrito, miega visas toks atvėsęs ir išprakaitavęs. Gal jau nebekils... Buvom ryte pas gydytoją, į TA kaip tik užsirašę buvom, tai sako tik gerklytė raudona... Kraujukas dar geras buvo, na tai tikiuosi, kad išsisveiks jis per porą dienų savaime. Už kiek daugiau nei savaitės - kelionė... O dar Ai vakare surengė kelių valandų trukmės isteriją iš serijos "aš norėėėėjau ne tooooooookio pleistriuuuuuuuuuuuukoooooooooooooooooo!", nors pats jį ir išsirinko... Ommmm. Taip kad, Telegrama, nesijausk vieniša biggrin.gif

Vajei kaip nefaina, kad mazasis meskutis susirgo sad.gif Kaip jis siandien? kaip nakti laikesi? Gal praeis kaip netiketai ir islindo. As Lina penktadieni pasiemiau is mokyklos su temperatura. skundesi, kad skauda gerklyte. bet jau kita diena nebekilo temperatura, tik ta vakara ir nakti. Bet aplink lupas jam kazkokios virusines puslelines ar dar kazkoks biesas tai ir skauda jam vargsui.
Daug dabar tokiu gerklyciu uzdegimu, slogu... net vyras mano susirgo puline angina po savaitgalio. tai ka jau apie vaikus kalbet.

Atsakyti
Labas,
Nu praėjo gana greitai ta temperatūra, laikės laikės tokia aplink 38, bet svyruoja, link 38,5 užkyla, bet galvoju kol guvus, nemušiu, bet toks keistas pasidarė, kvatotis iš nieko pradėjo blink.gif Tai pamatuoju su spiritiniu termometru, 39... Numušiau, išprakaitavo miegodamas, ir nukrito ta tempa suvisam. Gerklytės skausmas dar porą dienų laikės, nes baaaaaaisiai piktas buvo, bet dabar jau lyg ir tas nieko. Aš pati pakosčiu ir gerklę skauda, o pas uošvius buvom, jokių vaistų neįsidėjau, tai Vy tonzilgoną gėriau - nu ir man lyg gerėja biggrin.gif Ketvirtadienį vakare uošvijon išvarėm, nes pas mus čia kanalizaciją vedamės, tai reikėjo jos nenaudoti porą dienų, kad galėtų darbus užbaigti, tai va ir išvarėm anksčiau. Tai dar papramogavom, savo pavardės kaime buvom Aukštaitijoj, ten gražus naujas apžvalginis bokštas yra, tai ten su mažiais apsilankėm. Nu nebuvo labai lengva keliauti, tai padainuot, tai pervystyt, tai pamaitint kokioj autobuso stotelėj sustojus reikėjo, kad mažasis ponulis jaustųsi kuo komfortiškiau, nes dabar mašinoj ištisai rėkia, tai didžiajam 1000-ąjį kartą kaip tam Šreko asilui paaiškint "Taip, dar toli, ne, dar neatvažiavom pas močiutę", bet šiaip tai jaukiai ir mielai praleidom dieną smile.gif Bet šiandien pagaliau namie, jau lagaminus išsitraukiau, ir po truputį daiktus dėliosiuos kelionei.
Atsakyti
Labuka smile.gif

Orai geri, tai ir su Terteliuku biški apleidom forumą

Šaunu, kad tavo mažiui jau geriau thumbup.gif Man irgi gerklę buvo pradėję skaudėt, nu bet tfu tfu tfu lyg neįsisirgsiu.
Oj, kaip smagu jau tuoj jums bus, žydra jūra, nauji įspūdžiai wub.gif bigsmile.gif O kelionė į uošviją buvo mažoji repeticija thumbup.gif Svarbiausia dabar, kad sveiki būtumėt, ir apturėsit šaunią savaitę thumbup.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 05 10, 12:20)
Sveikos Monikut, Terteliuk,

kaip tavo B ausyte? pasveiko?

o del naujienu, tai butum FB, tai jau zinotum biggrin.gif
bet jeigu ka, tai ne as

Mes gyvenam neblogai. Didysis brolis ranka susilauze pries pora savaiciu. ir ligoninej teko pagulet. bet viskas gerai.

o as irgi neblogai tik tas lekimas... namu ner kada apsitvarkyt. isbegam ryte greitai, vakare griztam, greit pavalgom, vaikai i lauka nori, tai net indus plaunus turbo greiciais, bet namu nebespeju issiurbti. tai ir vaikstau uzmerkus viena aki ir "nematydama" kaciuku

O jau kaip gerai buvo biuletenis po Lino rankos luzimo!! taip pailsejau  ir tokia nostalgija man tiem trim metams namie... nors visko buvo, bet kazkaip labai ilgiuosi to laiko.

Nieko ta ausytė žinok, praėjo greit ir galėjom pas uošvius keliaut tą savaitgalį. Išbandėm paspirtuką, labai patiko B, lakstė su pusbroliu abu paspirtuoti. O jums už rankos lūžį 4u.gif Čia futbole gal lūžo?

Oj tas FB, visas naujienas tik ten gali sužinot biggrin.gif Su vyru visą savaitgalį žiūrėjom serialą nematytus sezonus Kaip aš susipažinau su jūsų mama (B buvo pas močiutę) smile.gif Tai ten buvo ta tema bajeris, tėvas apsiženijo ir dukrai nepasakė, ta baisiai supyko, sako o man pranešt nereikia, tėvas sako taigi FB viskas surašyta lotuliukas.gif
Nu baisiai smalsu dabar tos naujienos biggrin.gif Kaip suprantu kažkuri trečio laukio, kas čia gali būti biggrin.gif Kirila, Snow, Zuikis.. Jetus jau pamiršau daug merginų doh.gif Telegrama dar lotuliukas.gif Mududuko ir Gincherry dar per maži gal leliukai trečiam.. Nu nežinau, iš šių išvardintų tai Kirila realiausia man pretendentė atrodo rolleyes.gif Bet žinoma ir kažkuri nepaminėta gali būti.. Atsklis gal ir iki manęs kada žinia.

Jo, Telegrama, žiauriai suprantu tave dėl to lėkimo.. Manęs kai dabar užklausia, ar ne per greit man buvo vėl iš darbo išeit, ar negaila, tai net nesvarstau, dabar man labai gerai. Nors ryte reikia keltis kaip į darbą ir vežt dičkį į darželį, o po rūpintis kūdikiu, bet vistiek būna randu valandėlę sau arba lauke bent miegant mažiui knygą paskaitau wub.gif Nėra to lėkimo, daug gryno oro, vaikščiojimo. Kažkaip moterims tikrai per daug pareigų gyvenime rolleyes.gif Manau mamos turėtų bent valanda ar dviem mažiau dirbti nei kiti. Kai grįšiu į darbą bandysiu ir aš prašyti vietoj mamadienio sutrumpinti darbo dieną, būtų bent koks palengvinimas.
Ir biuletenius irgi visai mielai imdavau, būčiau ėmus dar dažniau, bet kadangi žinojau, kad planuosim leliuką, tai norėjau kuo mažiau atlyginimui pakenkt. Darbo pliusas mano, kad niekas neburba dėl biuletenių.
Atsakyti
Labas

Jau taip seniai berasiau lapkrituku temoje, paskaityti uzeinu kartais smile.gif
Pamatciau Monikute spelioja kas laukiasi tai galvoju prasinesiu, kad musu Rugile turi broli Deivida ir nebera vienturtele smile.gif

Truputi papasakosiu apie maze ( na jau didziaja) auga gerai, auksta panele bus rolleyes.gif snekorka begalo, uzia ir uzia. Aukle sako kai Rugile buna pas ja tai visi namai skamba nuo sneku biggrin.gif
Nuo rudens jau keliaus i mokykla, labai laukia, pastoviai sneka kaip eis i mokykla, kaip mokytoja mokins ja rasyti, skaitciuoti ir pan.
Kai gime brolis buvo truputi pavydo scenu, ale dabar meile begaline wub.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Terteliene, turbūt jau neperskaitysi, bet kuo smagesnių ir sklandesnių jums atostogų bigsmile.gif cool.gif

Renteda, o apie tave tai žinojau, nes buvai pasisakius, kad laukiesi wub.gif O kadangi pati buvau nestuke.gif ir landžiodavau po savo ir ne savo temas blush2.gif tai teko užmatyt ir kad brolio laukiesi thumbup.gif Sveikinimai jūsų šeimynai 4u.gif Kovą gimė? Kaip sekėsi pasitikti brolį? Rugilė berods po CP gimė? Kaip šįkart?
Mūsų broliukų irgi neišpasakyta meilė wub.gif berods Beata yra sakius, kad geriausia dovana, kurią tėvai gali padovanoti vaikui, tai brolis arba sesė wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau perskaičiau smile.gif Nedėkosiu smile.gif Trečia diena kaip kraunuos lagaminus, uf visa strese, nu bet pedikiūras jau padarytas, tai kažkaip atlėgo - viskas bus gerai biggrin.gif MAžis šiadien gąsdino mus, po pietų miego (jauti, jau tik du miegai beliko, bet nieko, nes pietų miegas jau pailgėjo normaliai, tai natūraliai kažkaip su tais miegais susidėliojo) kažkaip galvą taip keistai knapsi, trauko, bet po to kažkokį medžiagos gabalą nučiupęs vos ne kaip šuo urgzdamas atsikąsti bandė, tai įtariu, kad niežti jam ten kokius krūminius jau, nes ir tie jau patinę. Ai irgi nuo krūminukų atrodydavo, kad ausytę skauda, vis lenkdavo galvą prie peties. Nu geras katinas jis su tais dantukais, jau galvojau, kad Ai sunkus variantas, nu bet šitas dar geresnis - jokios atvangos smile.gif Vėl žandai raudoni, graužia, seilėm taškos, bet jau sėdėti tvirtai pradėjo, tai bent jau pasėdi truputuką ir vienas, tai labai palengvėjo man gyvenimas nuo to. Parsisiųsiu dar kelis filmus, gal per atostogas pažiūrėsim. Nu o gal ir ne smile.gif Gero oro jums LT, tikiuosi, kad grįšim jau į vasarą.
Atsakyti
Labas

QUOTE(Monikutia @ 2016 05 18, 08:45)
Sveikos smile.gif

Terteliene, turbūt jau neperskaitysi, bet kuo smagesnių ir sklandesnių jums atostogų  bigsmile.gif  cool.gif

Renteda, o apie tave tai žinojau, nes buvai pasisakius, kad laukiesi  wub.gif O kadangi pati buvau  nestuke.gif ir landžiodavau po savo ir ne savo temas  blush2.gif  tai teko užmatyt ir kad brolio laukiesi  thumbup.gif Sveikinimai jūsų šeimynai  4u.gif Kovą gimė? Kaip sekėsi pasitikti brolį? Rugilė berods po CP gimė? Kaip šįkart?
Mūsų broliukų irgi neišpasakyta meilė  wub.gif berods Beata yra sakius, kad geriausia dovana, kurią tėvai gali padovanoti vaikui, tai brolis arba sesė  wub.gif

Deividas gime po planines cp operacijos vasario 22d, operacija praejo puikiai, atsigavau labai greitai, bet antra savaite uzsidege krutine ir viskas issirutuliojo iki pulingo mastito tai teko nemazai pavargti, 5savaites vargau, savaite prabuvau su temperatura virs 38, apturejau 3drenavimus (kai su svirkstu trauke susikaupusi piena), ant krutines atsivere 4zaizdos, teko nemazai ligonines koridoriais pasitrainiot, bet dabar jau viskas uzsimirse, ir svarbiausia toliau sekmingai mazius valgo mp smile.gif
Mazyli pradzioje kankino pilvo bedos, bet dabar jau ir sitie vargai praeityje, naktimis miega gerai, diena kaip kuria, viena ramesnis, kita nelabai, bet bendrai paemus tai ir sitas vaikas ramus wub.gif

Atsakyti