Su praėjusia mamų diena
Kaip susinervinau šiandien, pamečiau mažiaus kepurę du kartus uždėtą Užmečiau ant lopšio to uždangalo, mažius spardėsi ir nukrito.. Nei pati pastebėjau, nei kiti pamatė. Tai ėjau į pardę kitos pirkt. Užtat labai fainą mažiui kramtuką nupirkau Kadangi viską griaužia, tai galės seilėt.
Terteliene, nu greitas tavo bičiukas. Bet žiūrėk gal viskas vienu kartu pakankins jus ž, o po to lafaaaa periodas prasidės Linkiu to. O labiausiai linkiu, kad per atostogas ramutis jis būtų, nesidaigintų dantų ir neaugtų tuo metu
Jūs su Mududuku kadangi mergaites auginusios, tai puikiai žinot, kad auginimas nesiskiria
Kaip tavo guziukas? Tikiuos dingo jau..
Nu šiaip su B buvo pusmetis kantrybės išbandymo, o kadangi aš šiaip iš prigimties labai kantri, tai, matyt, užteko vieno vaiko rėksmingos kūdikystės O bet tačiau, jis dar labai mažiukas, tai neaišku, kiek dar kantrybės pareikalaus. O ir dantys dar nerodo noro lįst, tai irgi įdomu, kaip anie augs.
Beje, ar maudimuką jau radai?
QUOTE(cherchikas @ 2016 04 29, 08:38)
nežinau ar tai buvo noras, ar tiesiog praktinis sumetimas, bet sesė būtų buvusi praktiškiau ir dar bijau, kad nemokėsiu su vyruku elgtis ar rengti įlindau pasižvalgyti rūbelių, tai man jie visi negražūs, nepaisant to, kad man mėlyna, navy spalva labai pačiai patinka, nu bet modeliai... bet prisitaikysiu kaip nors o dar ir su vardu bėda, gražių nerandam, arba jeigu skamba gražiai, tai reikšmė be ryšio... bet yra dar laiko, gal ką surasim, blogiausiu atveju dėsim vardą tos dienos kai gims mergaitei vardą turėjau tik pamačiusi II...
Na čia žinoma neginčytina, kad ta pati lytis praktiškiau, nu bet bus porytė - pilnas komplektas kaip sakant, išvengsi šimto komentarų dviejų mergyčių atveju, kad dar reiks būtinai brolio Nes mane tai tikrai nervino visi tie "nu tai trečia bus mergytė", "nu tai reiks dar sesės vistiek" ir pan.
O dėl rūbų tai dauguma mergaičių mamų taip sako, kad berniukams nėra gražių, aš tai parduotuvėse matau labai daug gražių ir stilingų rūbų berniukam, tik tiek, kad jie brangūs ir sunkiau per seilus pagaunami, nes gret išgraibsto.
Jei rinkti pagal gimimo dienos vardus, tai turėčiau Eibartą ir Vaidginą Išrinksit ką nors. Man atrodė, kad niekaip antram berniukui neišrinksim, nes pirmajam žiauriai sunkiai rinkom, alia greit prilipo.
QUOTE(lollipop_stars @ 2016 05 03, 18:45)
Mes gyvename gerai paskende reikaluose. Nusipirkom nama ir tvarkemes ilgai ir tebesitvarkom dabar jau lauko darbai prasides, noreciau ir pasisodint uogu ir dar kito gerio, ziniu nera, bet po truputi Buvom pailseti pora savaiciu Tenerifeje, tai nerealus kaifas, pailsejom vaikams irgi labai patiko ypac plezintis maziukas gavo darzeli nuo rudens, tai bus atsiputimas man ziemos gale apsigyniau savo mokslus, tai rudeni teks ieskot darbelio niu va issklojau savo puse gyvenimo
Smagu skaityt apie smagius rūpesčius