Tylu čia kelias dienas.. Kaip jūs galvojat, ateis pas mus pavasaris ar jau nebe? Nes aš pradedu abejot, du pavasario mėnesiai nuplaukė su pavasarinėm sniego nuolaužom upėse..
Mes irgi buvom draugų pasveikint su vestuvėm Baliaus nedarė, bet ir į Balį neskrido
Ketvirtadienį buvom su mamuku Montvydo paklausyti, nu talentingas vaikinas, nieko negali sakyt. Vertas pinigų koncertas, nes gyvas atlikimas šimtą kartų geresnis nei įrašai. O kiek pilna pasaulinio lygio žvaigždžių, kurių gyvai neįmanoma klausyti..
QUOTE(Telegrama @ 2016 04 15, 12:53)
Sveikos mergaites,
prisipazistu, kad dingau
kazkoks "ne feng shui" man buvo sis laikotarpis.. nieko nesinorejo niekam i akis list, ir atvirksciai ))
O siaip tai gyvenam neblogai.
prisipazistu, kad dingau
kazkoks "ne feng shui" man buvo sis laikotarpis.. nieko nesinorejo niekam i akis list, ir atvirksciai ))
O siaip tai gyvenam neblogai.
Būna būna tų ne feng šui laikotarpių Nieko nepadarysi..
Smagu, kad jūs gerai gyvenat Dičkis tikrai visokios veiklos matosi turi, šaunuolis Mažiukas irgi prakutęs jau visas, šnekorius Ką vyras iš komandiruotės parvežė?
QUOTE(cherchikas @ 2016 04 15, 14:33)
Sveikos
Terteliene, kažkaip pražioplinau kur skrendat? mes gegužės 10 irgi savaitei, į Barseloną, tiksliau ten kažkur šalia jos, į kurortą. imsim mašinuką ir aplėksim kur norėsim
ar jus planuojate saviškius kur vesti, kad lankytų? ar darželio siūlomais apsiribosite?
Terteliene, kažkaip pražioplinau kur skrendat? mes gegužės 10 irgi savaitei, į Barseloną, tiksliau ten kažkur šalia jos, į kurortą. imsim mašinuką ir aplėksim kur norėsim
ar jus planuojate saviškius kur vesti, kad lankytų? ar darželio siūlomais apsiribosite?
O kaip faina dėl kelionės Gal į Costa Bravą? Mes rudeniui planuojam kelionę ten Tai bus labai įdomu įspūdžių ir patarimų paklausyt
Mes neplanuojam dar leisti į būrelius, spės dar vėliau
Na ir be galo smagu matyti naujienas tavo Sveikinimai dideliausi Kaip jautiesi?