Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Labas, mergaitės smile.gif

Tylu čia kelias dienas.. Kaip jūs galvojat, ateis pas mus pavasaris ar jau nebe? biggrin.gif Nes aš pradedu abejot, du pavasario mėnesiai nuplaukė su pavasarinėm sniego nuolaužom upėse..

Mes irgi buvom draugų pasveikint su vestuvėm wub.gif Baliaus nedarė, bet ir į Balį neskrido biggrin.gif

Ketvirtadienį buvom su mamuku Montvydo paklausyti, nu talentingas vaikinas, nieko negali sakyt. Vertas pinigų koncertas, nes gyvas atlikimas šimtą kartų geresnis nei įrašai. O kiek pilna pasaulinio lygio žvaigždžių, kurių gyvai neįmanoma klausyti..

QUOTE(Telegrama @ 2016 04 15, 12:53)
Sveikos mergaites,

prisipazistu, kad dingau blush2.gif

kazkoks "ne feng shui" man buvo sis laikotarpis.. nieko nesinorejo niekam i akis list, ir atvirksciai smile.gif))

O siaip tai gyvenam neblogai.

Būna būna tų ne feng šui laikotarpių biggrin.gif Nieko nepadarysi..

Smagu, kad jūs gerai gyvenat smile.gif Dičkis tikrai visokios veiklos matosi turi, šaunuolis smile.gif Mažiukas irgi prakutęs jau visas, šnekorius smile.gif Ką vyras iš komandiruotės parvežė? bigsmile.gif

QUOTE(cherchikas @ 2016 04 15, 14:33)
Sveikos

Terteliene, kažkaip pražioplinau kur skrendat? mes gegužės 10 irgi savaitei, į Barseloną, tiksliau ten kažkur šalia jos, į kurortą. imsim mašinuką ir aplėksim kur norėsim

ar jus planuojate saviškius kur vesti, kad lankytų? ar darželio siūlomais apsiribosite?

O kaip faina dėl kelionės bigsmile.gif Gal į Costa Bravą? Mes rudeniui planuojam kelionę ten smile.gif Tai bus labai įdomu įspūdžių ir patarimų paklausyt thumbup.gif

Mes neplanuojam dar leisti į būrelius, spės dar vėliau smile.gif

Na ir be galo smagu matyti naujienas tavo 4u.gif Sveikinimai dideliausi wub.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Monikutia @ 2016 04 25, 12:53)
O kaip faina dėl kelionės  bigsmile.gif Gal į Costa Bravą? Mes rudeniui planuojam kelionę ten smile.gif Tai bus labai įdomu įspūdžių ir patarimų paklausyt  thumbup.gif

Na ir be galo smagu matyti naujienas tavo  4u.gif Sveikinimai dideliausi  wub.gif Kaip jautiesi?

į Costa tikrai, bet ar Brava ar į Doradą aš nepamenu, o dokai pas vyrą smile.gif pažiūrėsiu ir parašysiu wink.gif

ačiū 4u.gif jaučiuosi rodos geriau, bet šiaip pykina nuo pat II pamatymo iki dabar, draugavimas su wc apmažėjo, dažniausiai tik ryte... o šiaip viskas gerai, tik supratau, kad pirmo lauktis lengviau, nereikėjo paskui vyresnėlį lakstyti biggrin.gif lūžtu padėjusi galvą ant pagalvės, nespėjusi net labos nakties palinkėti blush2.gif
ir pilvas labai anksti pasimatė.
ir dar naujiena, kad laukiam brolio biggrin.gif

prisijungiau prie lapkritukų, tai ten Kristutėlę sutikau biggrin.gif laukia irgi antro, lapkritį biggrin.gif
Atsakyti
visgi į Costa Doradą vykstame 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Žiūriu Fb, kad prieš metus jau sakuros žydėjo, ar tai ir dabar žydi?? Ar šiaip sninga ir tiek? Nu jeigu jau rytoj nebus tų +15, kaip čia sinoptikai dievagojasi, laaaabai, laaaaabai pyksiu, nes mažius jau muša miegelių trumpumo rekordus, o su juo, pamiegojusiu 20 minučių, po to yra ką veikt doh.gif O taip jau norisi į lauką!
Cherchi, Kosta Doradoj mes buvom! Man ten patiko smile.gif Tik tiek, kad niekur labai nekeliavom, nieko labai nepamatėm, bet skaniai valgėm ir patogiai ilsėjomės smile.gif Šiaip buvom išlėkę iki artimesnio istorinio miesto, bet vidury viso įdomumo mus užklupo nereali liūtis, ir grįžom šlapi ir nieko labai nepamatę, bet vis tiek smagus nuotykis smile.gif Ten kažkaip labai patogu po visą tą Doradą su autobusais važinėti, jie nedaug kainuoja, ir gali po visą regioną su tuo vienu bilietu varinėti, kiek pamenu. Kaip smagu dėl Kristutėlės! Kartais pagalvodavau, o kažin kaip ji, ar dar antro neturi smile.gif Labai tikiuosi, kad iki kelionės jau praeis tau blogumai, ir galėsi pasimėgauti skaniu ispanišku maistu smile.gif Jūs gegužės vidury keliaujat, ar ne?
Kalbant apie kelionę, ir aš jau vis dažniau išlekiu tai kokio rūbelio vyrams ir sau paieškoti su koaliuku nešynėj, nelabai jam šmutkės patinka, zirzti pradeda gana greitai, ilgiau vienoj pardėj užsibuvus, tai prasiėjau lauke per sniegą, įmigo, o tada toliau vaikščiojau biggrin.gif Ieškau maudymuko sau, bet nelabai ką randu... Na bet ne rytoj ir išvažiuojam, gal dar rasiu ką.
Mano zdraicas mažasis šliaužia jau, keliautojas, aktyvistas, aišku, greitai pavargsta, bet jau toks mandras, vonioj nuo vystymo lentos praktiškai šokte užšoka ant palangės, visas gėles, maišelius, sauskelnes ištampo, išžiūrinėja, paragauja, šakės, rimtas vaikinas čia auga biggrin.gif O šiaip tai ką, gyvenam ir tiek. Nuotaikos neblogos, jei laiku sugauni, kad alkanas, kad miego nori, ir, nors migdyti pasidarė labai sunku, o nespėjus atsikvėpti, jau prabudęs, bet vis tiek, laikomės kažkaip visai neblogai smile.gif Gal jau tikrai tas pavasaris ne už kalnų? smile.gif
Monikutia, o kaip jūs?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 04 26, 11:43)
1. Žiūriu Fb, kad prieš metus jau sakuros žydėjo, ar tai ir dabar žydi?? Ar šiaip sninga ir tiek?

2. Cherchi, Kosta Doradoj mes buvom! Man ten patiko
Jūs gegužės vidury keliaujat, ar ne?

3.Mano zdraicas mažasis šliaužia jau

1. mačiau FB, kad jau žydi, pati nebuvau smile.gif
2. keliaujam gegužės viduryje, mašiną jau išsinomavom, tik pirmą ir paskutinę dieną jos neturėsim, tai šiaušim kur norėsim smile.gif renkuosi info kur kas gero smile.gif
3. oho bigsmile.gif o aš girdėjau, kad berniukai vėliau viską daro, bet panašu, kad būna ir išimčių, šaunuolis thumbup.gif tai linksma tau paskui lakstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj, nežinau dėl to berniukai vėliau, tiek Ai anksti viską darė, ir prakalbo labai anksti, tiek Vy dar ir lenkia brolį bent jau fizine raida.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nu tai ką, atėjo gal tas pavasaris smile.gif Galima naujas šmutkes traukt į trasą biggrin.gif

QUOTE(cherchikas @ 2016 04 26, 08:24)
tik supratau, kad pirmo lauktis lengviau, nereikėjo paskui vyresnėlį lakstyti  lūžtu padėjusi galvą ant pagalvės, nespėjusi net labos nakties palinkėti

ir dar naujiena, kad laukiam brolio

prisijungiau prie lapkritukų, tai ten Kristutėlę sutikau  laukia irgi antro, lapkritį

Tep tep, pirmo leliaus laukimas nėštukei pats ypatingiausias ir lengviausias ta prasme, kad norėdama gali po darbo griūt į lovą ir niekuom nesirūpint smile.gif Linkiu, kad baigtųsi blogumai, bus lengviau 4u.gif

Nu va kaip smagu, brolis thumbup.gif Ar turėjai kitokių norų?

Nu ir pataikyk tu man taip vieną mėnesį vėl susitikt kitoj nestuke.gif temoj thumbup.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 04 26, 10:43)
Nu jeigu jau rytoj nebus tų +15, kaip čia sinoptikai dievagojasi, laaaabai, laaaaabai pyksiu, nes mažius jau muša miegelių trumpumo rekordus, o su juo, pamiegojusiu 20 minučių, po to yra ką veikt  taip jau norisi į lauką!

Mano zdraicas mažasis šliaužia jau, keliautojas, aktyvistas, aišku, greitai pavargsta, bet jau toks mandras, vonioj nuo vystymo lentos praktiškai šokte užšoka ant palangės, visas gėles, maišelius, sauskelnes ištampo, išžiūrinėja, paragauja, šakės, rimtas vaikinas čia augaO šiaip tai ką, gyvenam ir tiek. Nuotaikos neblogos, jei laiku sugauni, kad alkanas, kad miego nori, ir, nors migdyti pasidarė labai sunku, o nespėjus atsikvėpti, jau prabudęs, bet vis tiek, laikomės kažkaip visai neblogai  Gal jau tikrai tas pavasaris ne už kalnų?
Monikutia, o kaip jūs?

Nu teisūs tie sinoptikai buvo, pasirodo biggrin.gif Vakar nuostabi diena smile.gif Šiandien irgi nuo ryto spėjom prasieit iki lietaus, o ir brolį peškom pasiėmėm vakare, nes vyras negalėjo..

Šaunuolis thumbup.gif B atsimenu irgi tokiu laiku kaip tavo Vy dabar kažkur jau šliaužiojo smile.gif Tai veiklos jau dabar taviškiui ohoho, tik spėk viską nuveikt per dieną biggrin.gif

Mes tai irgi gerai smile.gif Pasiekimų kažkokių neturim, nusivarto tik per visą kabarį bilekur biggrin.gif Palieku ant dekiuko, o kur rasiu, tai nieks nežino, praktiškai ir šliaužiot nereikia biggrin.gif Nu ir griuažimas dabar visko iš eilės eina į trasą, gal dantys artinasi. Šiaip tai vis neatsistebiu ramumu jo, galiu rengt šimtą kartų per dieną, tampyt, kur tik noriu, jis tik šypsosi visiems smile.gif Po pardes irgi vaikštom gražiuoju, jei atsibunda, apsidairo, pakramto ką nors ir toliau miega smile.gif Svarbiausia, kad būtų pavalgęs. Namie aišku ne viskas tik rožėm klota.. AIšku dabar prisišnekėsiu ir viskas apsivers biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(terteliene @ 2016 04 27, 11:27)
Oj, nežinau dėl to berniukai vėliau, tiek Ai anksti viską darė, ir prakalbo labai anksti, tiek Vy dar ir lenkia brolį bent jau fizine raida.

tai gal ne nuo lyties priklauso, o nuo vaiko charakterio g.gif rodos pamenu, kad Ai viską panašiu metu darė, kaip ir mano Ponia, o ji buvo prie skubančių biggrin.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 04 28, 19:10)
Nu va kaip smagu, brolis  thumbup.gif Ar turėjai kitokių norų?

Nu ir pataikyk tu man taip vieną mėnesį vėl susitikt kitoj  nestuke.gif temoj thumbup.gif

Šiaip tai vis neatsistebiu ramumu jo, galiu rengt šimtą kartų per dieną, tampyt, kur tik noriu, jis tik šypsosi visiems

nežinau ar tai buvo noras, ar tiesiog praktinis sumetimas, bet sesė būtų buvusi praktiškiau smile.gif ir dar bijau, kad nemokėsiu su vyruku elgtis ar rengti ax.gif įlindau pasižvalgyti rūbelių, tai man jie visi negražūs, nepaisant to, kad man mėlyna, navy spalva labai pačiai patinka, nu bet modeliai... bet prisitaikysiu kaip nors biggrin.gif o dar ir su vardu bėda, gražių nerandam, arba jeigu skamba gražiai, tai reikšmė be ryšio... bet yra dar laiko, gal ką surasim, blogiausiu atveju dėsim vardą tos dienos kai gims doh.gif mergaitei vardą turėjau tik pamačiusi II...

tikrai geras sutapimas, nors mano aplinkoje nemažai tokių, kurios antrą tą patį mėnesį gimdė biggrin.gif

kaip iš fantastinio filmo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherchikas: 29 balandžio 2016 - 08:40
Su Mamytės Diena 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Su praėjusia mamos diena visas wub.gif Palaimintos mes, būdamos tų stebuklų nešiotojos, auklėtojos, draugės, guodėjos, priešės ir t.t. Mama - tai viskas viename smile.gif
Man tai ta mamos diena buvo biški ką aš žinau... Pavargau. Isterija ant isterijos, tai mažo, tai didelio... Nepatikėsit - mažam trečias dantis lenda! Aš apakau... Ko jis taip skuba su viskuo? smile.gif Tik pradėjo šliaužti, jau šonu rėplioja, ant keturių stojas ir siūbuoja, į priekį šoka kaip varlė. Bet tas dantis tai išmušė iš vėžių, pamačiau skylutę ir niekaip negalėjau patikėti, gi dar tik ką tik antras išdygo! Durniausia, kad va ką tik baigės augimo šuolis su rėkimais ir zirzimais, na tai dantukas lendantis - vėėėėl džiugina nuotaikų kaitom... Each. Nieko, užaugs smile.gif
Buvom pas mano tėvus, penktadienį mamos gimtadienis buvo, tai Ai visą balių suaugusiems "nuspalvino" savo aktyviu dalyvavimo, po to pareiškė, kad jis jau pavargęs ir norėtų eiti iegoti - tai vsi ir išsivaikščiojo namo biggrin.gif NE nu baliauna dūšia, kietakas, mėgavosi pabuvimu dėmesio centre biggrin.gif O šeštadienį mama išvažiavo į Rygą, tai mes po daug metų prasiėjom Šiauliuose bulvaru - pasižiūrjau, kaip viskas pasikeitę, Ai pažaidė, Vy solidžiai savo pusmečio proga vežimuke pasėdėjo ir į pasaulį veizėjo smile.gif
Cherchi, nu tik jau baik biggrin.gif Nemokės ji su berniuku elgtis. Kaip mes su Mududuku juokiamės - jokio ten skirtumo, tik spėk merliuką laiku užmest ant fontano biggrin.gif Viskas bus gerai. O berniukiški rūbukai tai gražūs, žinok. Su berniukais apskritai, geriausia tai - kad jiems gali ir per didelį užvilkti - atrodys, kad čia toks stiliukas, jiems viskas tinka, jie su viskuo atrodo puikiai smile.gif
O aš, panašu, prisaidžiau su pavasariu - be striukės pavaikščiojau, šeštadienį lauke pamaitinau - ir šiandien turiu guziuką krūty. Bet tikiuos, kad be tempos praslysiu.
Monikutia, iš fantastikos srities tavo tie bernaičiai ramūs, bet tu pati tokia optimistė, kad tau kitokių gimstant ir neįsivaizduoju wub.gif Man, panašu, kad dar ne visos kantrybės pamokos išmoktos, tai Dievulis kitokius žmogiukus davė smile.gif
Lollipopse, ačiū už sveikinimus! O kaip jūs gyvenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terteliene: 02 gegužės 2016 - 10:29
Mes gyvename gerai smile.gif paskende reikaluose. Nusipirkom nama ir tvarkemes ilgai ir tebesitvarkom blush2.gif dabar jau lauko darbai prasides, noreciau ir pasisodint uogu ir dar kito gerio, ziniu nera, bet po truputi smile.gif Buvom pailseti pora savaiciu Tenerifeje, tai nerealus kaifas, pailsejom blush2.gif vaikams irgi labai patiko ypac plezintis biggrin.gif maziukas gavo darzeli nuo rudens, tai bus atsiputimas man ax.gif ziemos gale apsigyniau savo mokslus, tai rudeni teks ieskot darbelio cool.gif niu va issklojau savo puse gyvenimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2016 05 03, 19:45)
Mes gyvename gerai smile.gif paskende reikaluose. Nusipirkom nama ir tvarkemes ilgai ir tebesitvarkom  blush2.gif  dabar jau lauko darbai prasides, noreciau ir pasisodint uogu ir dar kito gerio, ziniu nera, bet po truputi smile.gif  Buvom pailseti pora savaiciu Tenerifeje, tai nerealus kaifas, pailsejom  blush2.gif  vaikams irgi labai patiko ypac plezintis  biggrin.gif  maziukas gavo darzeli nuo rudens, tai bus atsiputimas man  ax.gif ziemos gale apsigyniau savo mokslus, tai rudeni teks ieskot darbelio  cool.gif niu va issklojau savo puse gyvenimo  bigsmile.gif

Kaip sauniai gyvenat, super!
Atsakyti