Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Na keliautojos mamytes, smagu jus skaityt. kelioniu planus taip pat smile.gif tikiuosi pasidalinsit ispudziais ir foto is kelioniu su Lietuvos zemelej likusiais biggrin.gif

Kaip salta siandien! Monikut ir neik niekur, kol neapsveiksi. toks vejas saltas. vakar labai grazus buvo vakaras. grizau po darbo tai isvedziau vaikus i lauka grynu oru pakvepuot.
Mano mama dabar atvaziavus paziuri vaikus, bet i lauka nedrista su jais eit biggrin.gif tai vakarais bando atsigriebt.
Vaikai tik dziaugiasi, kad niekur nereikia eiti i mokykla, darzeli. Tegul pailsi. nors sukyla anksti. o juk galetu miegot. na gal susinormalizuos kai laikrodi atsuksim si savaitgali.

Ziauriai daug sumokejom uz masiniuko taisyma,. tai Velykos musu labai kuklios bus smile.gif o ir pramogu jokiu negalim sau leist, nors va atrodo galetume lekt ir lekt kai mociute vaikus paziuri. Na nebent bus grazus oras savaitgali, gal kur pasivaikscioti pavaziuosim.

Atsakyti
Telegram, kaip nefaina tos neplanuotos išlaidos! Bet kita vertus, jūs gi mokat susirasti tų pramogų ir be pinigų, pavasarėja juk, tai galima tikrai daug kur nulėkti pamatyti - į kokį mišką išeikit, taip gražu, pavasaris jaučias. Mano vyras vis delsė delsė mano auto vežti į servisą, nes reikėjo variklio diržą keisti (čia toks profilaktinis reikalas). Sakau žinai, kaip bus - nuveši, tai po to dar penki galai išlįs. Nuvažiavo, pakeitė, grįžtant kažkokia lemputė perdegė - sako nu va, pažiūrėk, taip ir buvo - jau prasideda servisų prakeiksmas smile.gif
O dėl oro nemeluok! Šiandien ryte su mažium išėjom į rytinį pasivaikščiojimą, tai buvo fantastiškas oras! O ir šiaip, pagaliau iš tikro tikras pavasaris - paukščiai sugrįžę, vakar ir varnėnų, ir vieversio ir prisiklausiau ir prisižiūrėjau, šiandien gulbes mačiau, žirgai jau išleisti į lauką prie žirgyno - faaaaaaantastika! Ėjau su vežimu ir visa spirgėjau nuo grožio. Vėsoka, jo, ir tas vėjas (nors pas mus buvo nestiprus) dar toks šaltas, bet jau jaučias, kad žemė bunda.
Monikutia, kas dėl miegojimo, tai tikrai su tais (bent jau mudviejų) kūdikiais kažkoks paradoksas - geriausiai išsimiegi pirmais mėnesiais biggrin.gif O dantysss, dantysss - gi jau Vy turi pirmą dantukąąąąą! Šiandien jau užskaičiau, kad turi - nes jau ne tik skylutė yra, bet ir matos, ir jaučias mažas baltuliukas smile.gif O miego ir man vis mažiau - įkirto bičas dažniau naktį keltis, jokių 8 valandų nepertraukiamo miego. Guldau anksčiau, nes vieno miegelio jo nebeliko, o paskutinysis toks nepilnavertis gaunasi, nes miega, kai Ai važiuoju iš daržo susirinkti, tai jei jis išpuola anksčiau, o ir pabunda jis tik nuvažiavus paprastai, tai max 0,5 val pamiega - tai po to 20 val jau miega dažniausiai, prieš tai dar išsirėkęs. Tai va prieš miegą pavalgo, tada dar pasiimu jį pamaitinti, kai jau aš guluosi, tai būna įvairiai, bet tarkim apie 12 kokią nakties, ir po to dar kelias kokią 5-6 pavalgyt. O tu papasakok, kaip tavo bičas auga! Ką moka jau, o svertis matuotis šį mėnesį nebuvot, ane? Beje, B sėkmingai išmiega visą naktį savo kambary? Aš tai nežinau, Ai taip blaškos miegodamas, jis pas mus labai anksti atslenka, o kai pabundu mažį maitinti, tai matau, kaip Ai duodas - vartaliojas, keturiom stojas, kalba per miegus... Kažin, ar pavyks greitu laiku jam visą naktį pas save išmiegot. Šiąnakt sakė "Ant spintos. Gali padėti ant spintos" lotuliukas.gif Bet jis vis dar nesuvokia, kas per daiktas yra sapnai, ir kaip jie atrodo. jeigu jo klausi, ką sapnavo, tai sako avį arba karvę biggrin.gif Visaip bandžiau išaiškint, kad kai miegi, kažkur nukeliauji, atrodo, kad kažką darei, bla bla. O jis žiūri į mane ir sako - tai jo, juk aš naktį pas jus į kambarį ateinu biggrin.gif
Atsakyti
Labas, damos smile.gif

Na kaip Velykos?

Mūsų tai visai nieko, pasibuvom uošvijoj, didysis su pusbroliu lauke visą laiką prabuvo, o mažius buvo lyg nematomas, gerut gerutėlis smile.gif Susitalpinom dar mano mamą gale mašinos tarp dviejų kedučių smile.gif
Mažius tik biški pasloguoja ir kosčioja, nu bet gal nebus nieko rimto.

Telegrama, žiauriai nefaina dėl išlaidų mašiniukui, sunku jau šiais laikais be mašinos, bet ir bėdų su jom pilna, kai neturi kašiko pinigų smile.gif Nu bet toks tas gyvenimas, žiūrėk pasitaupai, po to bac ir išleidi kokiam neplanuotam ir malonumo neteikiančiam dalykui.. Tikėkimės dabar ilgai neges 4u.gif
Aj, o tą dieną, kai rašei neit į lauką, tai žinok buvau ir buvo labai gražus oras biggrin.gif Vėjukas aišku buvo, dabar išvis jis labai dažnai būna ir toks šaltokas, nu bet vistiek jau šioks toks pavasaris. Taviškisi vis dar atostogauja?

Terteliene, su pirmu dantuku bigsmile.gif

O ką mažius moka, hmm pagalvokim biggrin.gif Labai puikiai rankytės dirba, žaisliukai tyrinėjami ne tik burna, bet ir tais mažais mielais pirščiukais, ilgai labai ant pilvo išbūna, bet verstis nuo nugaros dar nelabai ketina. Labai sėdasi ir jei duodi įsikibt prisitraukia nuo gulimos iki sėdimos padėties, dažnai nedarau taip, bet kartais, kai labai paprašo, duodu pasitreniruot biggrin.gif Kojom irgi baisiausiai spiriasi ir stotis, ir šliaužt jau reiktų, jeigu jėgų užtektų smile.gif Guguoja labai gražiai, o geriausiai tai šypsotis moka wub.gif Brolis - numeris vienas, gali visą laiką žiūrėt, ką jis veikia, kaip siaučia. Poliklinikoj nebuvom, bet jaudintis, kad per mažai sveria tikrai nereikia biggrin.gif Šiaip jis toks normalus kūdikis, nėra storuliukas koks, bet šlaunikes rubensiškas turi biggrin.gif Raukšlikes reikia pravalyt, kad nešustų biggrin.gif Bet kokius atveju su kėdute jau darosi sunku nešiotis.

O B žinok išmiega savo kamabry laisviausiai. Šiaip ryte savaitgaliais ateina dar pasivoliot pas mus, bet išmiega tai pas save. Iš tikrųjų tai džiaugiuosi labai, nes keturiem vienoj lovoj tai jau kaip silkutėm susispaudusiom reiktų miegot smile.gif

Turiu klausimą jums dėl vaikiškų crocsiukų smile.gif Turėjot turbūt smile.gif Tai įdomu kokius modelius ir kokie atsiliepimai. Nes man tie Demarai su kailiu nepatinka ir planuoju ateinančiam rudeniui geriau crocsus pirkt, nes nu mūsų drėgniem oram ne toks ir didelis batų pasirinkimas. Prisikaičiau atsiliepimų, tai kai kurie dievina tuos batus, o kitiem visai nepasiteisina, vandenį sako praleidžia, kojos prakaituoja. Nu po balas nebūtina braidyt, bet jie deklaruoja, kad vandeniui atsparūs. Radau tris modeliukus ir nežinau nei kurį modelį imt, nei kurį dydį biggrin.gif Džiaugiuosi tik nukovus rudeniui mažiui Columbios meškakombį gera kaina.

Va tokius modelius žiūriu
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutia: 30 kovo 2016 - 15:44
Labas, Monce,
Ajj, mano velykos tai su rėksniuku ant rankų, va paskaičiau tave ir baltai užpavydėjau. Stogą jau bišku rauna, va dabar "pamiegojo" 10 minučių, o aš net nusimaudyt nespėjau nueiti. Dėl crocsiukų atsakau - mes turim antrus. Jei per daug priauni kojinių, na arba šiltą dieną, tai jo, prakaituoja kojos. Bet neperšlampa tai tikrai, nes Ai po balas pasimaudo su jais. Brolienė turi pirmus, irgi nesiskundžia. Kažkada aš juos mytoys.de už žiauriai gerą kainą nukoviau, man atrodo su visais siuntimais ar ne 22 eurai atsiėjo. Buvo tuo metu -55 proc. visiems batams, kai buvo sale-ai sausį. Ir man jie irgi šiaip smagesni už demarus, ir nors visai nešiltas vidus atrodo, pats batukas tai tik su plonu pamušaliuku, be jokio pašiltinimo, bet su jais tikrai gali eiti ir lengvo minuso metu, o va su demaro botais tai ant sniego jau kojos ledinės jam būdavo. Beje, jie biški mažinti, Ai koja 16,5 cm, tai 27 dydis, bet tuos crocsiukus dabar be parkių nešioja 28-29 dydžio, na, tikiuosi, kad dar ir rudeniui užteks.
Atsakyti
Tai pas mus irgi visko būna, šeštadienį prieš Velykas namie buvom, tai davė mažius vakare koncerto doh.gif B irgi užsiverkė dėl kažko, tai biški beprotnamiu kvepėjo biggrin.gif Imk 4u.gif

O tai koks pas jus tas crocsinis dydis skaitosi? C11? B koja dabar 16cm, bet per vasarą paauga, tai nžn kokių reiktų. Pavarčiau musumazylius, tai C12 dydis vidpadis 18-18,5 rašo. Aš Amazone dabar mačiau gerų kainų po 17-18 svarų su UK siuntimu nu ir keli euriukai į LT parsiųst, tai irgi visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 03 31, 09:26)
Tai pas mus irgi visko būna, šeštadienį prieš Velykas namie buvom, tai davė mažius vakare koncerto  doh.gif B irgi užsiverkė dėl kažko, tai biški beprotnamiu kvepėjo biggrin.gif Imk  4u.gif

O tai koks pas jus tas crocsinis dydis skaitosi? C11? B koja dabar 16cm, bet per vasarą paauga, tai nžn kokių reiktų. Pavarčiau musumazylius, tai C12 dydis vidpadis 18-18,5 rašo. Aš Amazone dabar mačiau gerų kainų po 17-18 svarų su UK siuntimu nu ir keli euriukai į LT parsiųst, tai irgi visai nieko.

Sveikos smile.gif
Paskaitinėju jumis kaip sekasi, tik retas svečias parašyti blush2.gif
Mes dideli crocsų nešiotojai, tai išdrįsiu parašyti smile.gif
D koja irgi 16cm, tai dabar dėvėjom C10 dydį, rudeniui arba šitas dar tiks, arba C11 teks imti. Tikrai užteks pilnai šito dydžio, nes C12 bus per didelis, o kai per dideli batai, dažniausiai vaikų kojos šalą.
Aš žiauriai nemėgstu primauti koinių, tai dedu tiesiog nedidelį pašiltinimą į crocsus ir galima sakyti su jais išėjo visą žiemą. Demar buvau uždėjus gal kokį 1-2 kartus, ir sakiau tikrai nebepirksiu, nes kailyje nu kaista vaiko ta koja mirksiukas.gif
Turim tą paskutinį modelį, man jis labiausiai patinka. Lengvai įsimauna ir platesnė koja, patys vaikai užsisega. Galima pagaudyti gerų kainų thumbup.gif

Mes gyvenam ritmu.. Dabar apsirgęs D savo amžina liga - laringitu, tai tūnom šią savaitę namie, bet kitą jau šoliuos į darželį.
Auginu pasiutusį berną, dažnai ausys išvažiuoja į kokią Ameriką doh.gif Nors iš kitos pusės meilus, rūpestingas, bet tikrai nepastumsi jo biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu svečių smile.gif) Turi supermamos atvaryti kelios, pirmas mytas. Mama paskambina - sako mes jau už Panevėžio, užsuksim pas tave. Sakau tai kad nelabai, aš svečių laukiu... O ji - tai ką, aš net užsukt negaliu? Su Balandžio pirma pasveikint? :DDD Biški išdūrė gimdytoja biggrin.gif
Monikut, pamiršau pasakyti, kad antras modelis turbūt vienas šilčiausių, o trečias, man rodos, toks labiau iš rudeninukų. Nes tik pirmi du vadinasi winter bootai. Tiesa, paieškok ir amazon.de, ten labai gerų kainų dabar būna, vakar radau vienus, allcast modeliuką už 22 eurus, o siunčiant į UK jie dar nuima PVM, nes PVM vaikiškoms prekėms UK netaiko, tai tau siųstis tėčio arba komerciniu UK adresu labai apsimokėtų. Tik va nežinau, ar tie allcastai ne per vėsūs mūsų darganoms.
Monikut, aš paskydus esu... Labai jau ilgai tie pirmi dantuliai kalasi. Vienas išlindo, galvojau bus ramybė, arba kitas po kelių dienų išlįs, o kur tau... Tai žinai, tarp pirmo ir antro danties buvo 2,5 dienos ramybės, prieš prasikalant pirmajam, tai tiesiog esu pavargus. O va svečiuose tai kažkoks košmarėlis buvo, pas brolį du vakarus svečiavomės, ir abudu aš išeidavau po valandos kokios su ant tiek įsiklykusiu mažium, kad tikdavo jau tik mano rankos ir niekas daugiau, ir tos nelabai. Nei valgo, nei raminasi kažkaip, tai galiausiai nebeiškentus net vibrucolį dėjau, nes nu ir pervargęs jau toks buvo, ir matės,kad kankina jį tie pojūčiai, tai žodžiu, nuotaikos tokios ne itin šventinės. Biški vienu smegenų kampučiu bijau atostogų, kad nebūtų su panašiom nuotaikom... Aj nu bet ką aš čia kliedžiu, atostogų bijoti nereikia biggrin.gif O tavo mažiukas fainas, kaip būtų faina susibėgt! Gal atvažiuotumėt kitą savaitę į svečius, jeigu visi sveiki? Arba vežimus kur pastumdyt galim susitikti, tik va kad mano ponulis jau toks ne visada ir ne visur miegantis, ai bet aš jį su nešyne patampyti galiu, ką nors sugalvotume smile.gif Nors būtų smagiausia tavo tą brangenybiuką gyvai pamatyti, o ne tik nosytę iš miegmaišiuko iškištą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

smagu apie jus paskaityti 4u.gif

apie crocs, tai mes turim dvejus batus žiemai, tai crocs su švieselėm, C8 dydis berods, tinka pernykščiai dar, koja šiemet nepaaugo, tai juos dėvim kai drėgna. šiaip jie į balą įlipus per užpakalinę siūlę sušlampa ir koja juose prakaituoja, nesvarbu kokia lauke temperatūra.
o sausiems orams ar per sniegą pirkau ecco žieminius. ateinančiai žiemai irgi darysiu taip pat, ecco nupirkau per išpardavimą dydžiu didesnius, o crocs su švieselėm stebiu kainas (crocs.eu), kad nupirkti kitiems metams, bet noriu pigiai biggrin.gif už tiek už kiek pirkau prieš 2 metus, už 30 eur smile.gif reguliari berods 60 kainuoja... jei nepagausiu, tai iš naujos kolekcijos su kokiu 30 proc parsisiusiu.
iš eu puslapio atsiunčia per savaitę maždaug.
Atsakyti
Labuka smile.gif

Buvau biški po pardes išlėkus, reikėjo B šio to, pačiai ko reikėjo negavau aišku. Žmonių kalnas pardėse, saulutė išvijo visus garderobo atsinaujint biggrin.gif Nu ant galo sakau eisiu kavytės, ateinu, o ten eilė nežmoniška ir viena mergaitė lėtai ir neskubėdama, apsitvarkydama dirba, nu tai per visai netrumpą laiką ji tik vieną žmogų aptarnavo su dviem kavom, nusprendžiau, kad ne taip ir noriu tos kavos smile.gif Lauke taip ir nesupratau, koks oras, vėjas pasirodė šaltas.

QUOTE(Kirila @ 2016 03 31, 11:37)
Sveikos
Paskaitinėju jumis kaip sekasi, tik retas svečias parašyti 
Mes dideli crocsų nešiotojai, tai išdrįsiu parašyti
D koja irgi 16cm, tai dabar dėvėjom C10 dydį, rudeniui arba šitas dar tiks, arba C11 teks imti. Tikrai užteks pilnai šito dydžio

Mes gyvenam ritmu.. Dabar apsirgęs D savo amžina liga - laringitu, tai tūnom šią savaitę namie, bet kitą jau šoliuos į darželį.
Auginu pasiutusį berną, dažnai ausys išvažiuoja į kokią Ameriką  Nors iš kitos pusės meilus, rūpestingas, bet tikrai nepastumsi jo

Nu gal ir užtektų C11, įdomu, kaip koja augs. Kai į priekį pirkt, tai durnai kažkaip. Aš vis dar sprendžiu kuriuos ir kokio dydžio pirkt biggrin.gif Tie su lipukais brangiausi. O Demarai su vilna tai tikrai nesąmonė, koja visada šlapia, o bandžiau kažkada kai tikrai šalta buvo uždėt, tai ledinė koja buvo grįžus.. Tai nesupratau, kada juos nešiot. O kai turėjom su veiloku, tai jie superiniai buvo tiem drėgniems ir neitin šaltiems orams, na kaip kad crocsai nešiojami, tik kaina dvigubai mažesnė. Alia tų su veiloku sakė nebegamins..

Sveikit 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 04 01, 10:31)
Laukiu svečių Turi supermamos atvaryti kelios, pirmas mytas. Mama paskambina - sako mes jau už Panevėžio, užsuksim pas tave. Sakau tai kad nelabai, aš svečių laukiu... O ji - tai ką, aš net užsukt negaliu? Su Balandžio pirma pasveikint? Biški išdūrė gimdytoja

Monikut, pamiršau pasakyti, kad antras modelis turbūt vienas šilčiausių, o trečias, man rodos, toks labiau iš rudeninukų.

Monikut, aš paskydus esu... Labai jau ilgai tie pirmi dantuliai kalasi. Vienas išlindo, galvojau bus ramybė, arba kitas po kelių dienų išlįs, o kur tau... Tai žinai, tarp pirmo ir antro danties buvo 2,5 dienos ramybės, prieš prasikalant pirmajam, tai tiesiog esu pavargus.
O tavo mažiukas fainas, kaip būtų faina susibėgt! Gal atvažiuotumėt kitą savaitę į svečius, jeigu visi sveiki? Arba vežimus kur pastumdyt galim susitikti, tik va kad mano ponulis jau toks ne visada ir ne visur miegantis, ai bet aš jį su nešyne patampyti galiu, ką nors sugalvotume Nors būtų smagiausia tavo tą brangenybiuką gyvai pamatyti, o ne tik nosytę iš miegmaišiuko iškištą

Oj, mama tavo pokštininkė biggrin.gif

Dėl crocsų tai manau mums ir reiktų tų rudeninukų, nes šaltai žiemai aš Columbios sniegbačius perku, tai neturiu vilčių su vienais batais ir rudenį, ir žiemą prasisukt smile.gif Man reikia tuos demariukus su veiloku kažkuom pakeist.

Nu gal ne visi dantukai sunkiai taip kalsis.. Bet įsivaizduoju, kaip sunku. Ir svečiuose nefaina. Mums aną kartą uošvijoj irgi buvo nelabai smagu, nes užsitaikė kažkokia labai jau nelaiminga para mažiui. O dar tie visi "čia jam pilvukas, čia jis pavargęs" doh.gif Bet mūsų vaikam tai dar kažkaip uošviai santūriai su komentarais, o vyro sesei tai dar labiau nepasisekė biggrin.gif Ji sako savo sūnui džinsus persirengt einant į lauką, močiutė sako nesirenk, eik su džinsais, mama sako pasiimk peilį, kai valgai, senelis sako valgyk, kaip išeina, nereikia to peilio doh.gif
O atostogos bus liuks, tikrai nereikia bijot smile.gif Kada skrisit? Jau susigalvojot, ką pamatyt norit?

Susitikt būtinai reikia, tik šią akimirką nežinau, ar sveika būsiu, nes pas mane namie visi tokie pusiau sergantys, pusiau ne. Pačiai gerklę skauda, B pakosėja kažkaip, vyras irgi atkritęs. Nu tikiuosi neįsisirgsim. Aš tai vis į miestą išlįst noriu, bernardinuose seniai buvau, galėtume susitikt. Nu ir į tą kiną kada reikia nueit gi biggrin.gif Va ir pasiniurkytume tuos vaikus smile.gif

QUOTE(cherchikas @ 2016 04 01, 14:35)
Sveikos

smagu apie jus paskaityti

apie crocs, tai mes turim dvejus batus žiemai, tai crocs su švieselėm, C8 dydis berods, tinka pernykščiai dar, koja šiemet nepaaugo, tai juos dėvim kai drėgna. šiaip jie į balą įlipus per užpakalinę siūlę sušlampa ir koja juose prakaituoja, nesvarbu kokia lauke temperatūra.
o sausiems orams ar per sniegą pirkau ecco žieminius.

Sveika smile.gif
Mažytė taviškės koja smile.gif Jo, visos mes norim pigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 04 02, 18:13)
O atostogos bus liuks, tikrai nereikia bijot smile.gif Kada skrisit? Jau susigalvojot, ką pamatyt norit?

Labas 4u.gif
Tai tu pakibink mane, jei sveiki būsit - aš antradienį ir ketvirtadienį su reikalais lėksiu, o kitomis dienomis kaip ir free smile.gif
Na va, mes jau po savaitgalio kaime, visai šįkart nieko buvo, gal jau mažas po truputį prie žmonių pripratęs biggrin.gif Be to, daug laiko lauke praleidom, tai lauke jam, aišku, lengviau. Užmiega nešynėj, tai truputį bent taip pamiegodavo, nes šiaip tai šakės, tik paguldau į lovą, jis pasikuičia po kelių minučių, ir viskas - atsibunda verkdamas.
Skrisim gegužės 18-ą, 7-ioms dienoms, ką pamatyti tik Makaliaus puslapyje viena akim peržiūrėjau, labai daug vis tiek nevažinėsim, nes mažas dar Vy pakankamai bus, jau dabar su juo kelionės sunkyn eina - nebeužmiega, neišmiega ilgai per kelionę, rėkia po to... Be to, nenueisim ten, kur akmenimis kopti reikia, bet kažkur bent porą-trejetą dienelių vis tiek nukeliausim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terteliene: 03 balandžio 2016 - 21:27
Labu smile.gif

Nu aš su savo abiem barsukais namie. Kosėja dičkis. Orai gražūs, tai gal nesėdėsim namie visą savaitę, išlįsim kur nors. Alia kad pavasriui mes nepasiruošę smile.gif Aš neturiu jokio plonesnio viršutinio rūbo, dičkis neturi batukų, o mažius kepurytės plonos..

Oj, Terteliene, kaip smagu jums laukti kelionės thumbup.gif
Atsakyti
Monikut,
Nefaina, kad VĖL sergat. Ale bet vis dėlto gėris, kai nereikia parintis dėl tų biuletenių. Nosis biški bėga, pakosti - psio, tupėjimo namie režimas. Aišku, ne visada lengva - mane vien jau tas maisto gaminimas tris kart dienoj vaikui kaip išvargina, o dar kai jis toks nevalgiukas, tai gaunasi iš viso šokiai aplink abudu, bandant įtikti, ir dar dažniausiai su vienu jų ant rankų. Be to, kai namuose, tai ir į lauką vis tiek einam, jei nedidelis ligonis, tai kol daugiau rūbų būdavo, oj sunku buvo išsiruošt, nes tik reikia rengtis, ir Ai pradeda išsidirbinėt. O nuo kosulio pabandyk tokį kompresą, man draugė farmacininkė pasiūlė, ant vaikų dar nebandžiau, nes truputį bijau to alkoholio, bet mama pabandė, tai nustojo kosėt vos ne tą pačią dieną. ŠAukštas spirito arba degtinės, šaukštas aliejaus ir šaukštas medaus - ištepi krūtinę, nugarą, uždedi plėvelę ir užvelki aptemptus marškinėlius. Šitaip paguldai nakčiai, tai kitą rytą atsikels žmogutis daug mažiau kostintis.
Tai dėl kepuriuko mamai užsakymą duok smile.gif Visai fainų trikotažiukų yra pirkti gabijos g. maximoj priešais kasas, duočiau ir internetinį puslapį, bet kad jie feisbukiniai smile.gif KAinos nesikandžioja, pasirinkimas šioks toks yra ir kilpinukų, ir plonų, plonoms kepurytėms, kadangi Ai mirtinai sutrynė ir išaugo jau beveik visus rudenį siūtus treningiukus, buvom mes su Vy ten nulėkę apsipirkti. Tokią fainą su dinozauriukais medžiagytę nupirkau, galvoju siūti Ai šortus, o Vy romperiuką, bet bijau, kad nemokėsiu tų kantukų gražiai uždėti ant kakliuko, o ir nelabai medžiagos tam turiu, tai gal abiems derančius šortus pasiūsiu smile.gif Beje, žinai, kad hm siunčia į namus jau? Iki gegužės vidurio free shipas, ir dar užsisakius naujienlaiškį gali gauti -25 proc. vienai prekei.
Buvom šiandien su Vy darytis paso. Dar vienas paso herojus išsižiojęs gavosi biggrin.gif ir mano ranka irgi bus Vy paso fotkėj biggrin.gif Man kaip juokinga, kai tokius mažulyčius fotkina, nu bet kažkaip gi reikia juos atpažinti smile.gif Šiaip tai viskas ok, tik kažkaip šiandien totaliai ne jo diena buvo, po to dar į parką su viena supermama pasivaikščiot užsukau, po to į pardę, tai jau paskutinius kilometrus iki namų jis man rėkte rėkė, ir šiaip labai jau viskas žmogeliui negerai. JAučiu, kaip mane jau ima nuovargis. Pradedu abejoti, ar tam antram danteliui išdygus, kažkas ženkliai pagerės, nes dabar tai praktiškai nei minutės namuose neturiu be vaiko ant rankų/(.)/nešynėj, nes kitaip jis jau praktiškai nebemiega, tai šiandien grįžus iš daržo taip įmigo kėdutėj, kad palikau jį ten su visais rūbais (nu bet ir neprirengiu jau aš jo, plona medvilnės kepkytė ir meškakombis ant bodiko ir pėdkelnių) dar valandžiukę pamiegoti. Laisvė! Bulves abiem rankom nusiskutau, salotas susipjausčiau ramiai biggrin.gif
Atsakyti