Terteliuk, kur tu prapuolus?
QUOTE(Telegrama @ 2016 03 02, 11:40)
labukos,
jatus kiek pripunktavau punktu atsakyt ar sureaguot noredama
1. Ir kaip tavo B? neisisirgo tikiuosi
2. Oj kaip man patinka skaityt tokius sakinius kokius papirkai batukus ? ir Montvydas! norec ir as. i kauna vaziuosit? mociute liks su vaikiukais? cia tai bent smagumelis!
3. Maziaus galvojau neleist pirmadieni. skambinau tetulei, bet ji pati susirgusi. tai vedziau. ir va einam kazkaip. lyg ir nieko. slogyte baiginejasi. gal prasmukom sikart.
4. Manau gali eiti su vezimuku. tik pasiskambinciau pasiklaust ar butu kaip ten nusileist nes vienoj vietoj laiptukais reikejo nulipti. bet turetu but kazkoks keltuvas mamoms su vezimukais ar neigaliesiems.
5. "jei negraziai elgsies, vel nusivesim i Saukos paroda"
6. Vaikai kaip ir neblogai laikosi.
Vakar buvom atidare ginklu fabrika penktadieni dickiui mokykloj Kaziuko muge tai reikia kazka padaryt pardavimui. tai mano vaikas sugalvojo, kad nori daryti kardus, tada eigoj dar ir skydus darem. Na zodziu smagu. siandien dazysim. dar kokiu skanestu idomesniu pakepsim pardavimui. Tegul smaginasi vaikas. labai laukia tos sventes.
jatus kiek pripunktavau punktu atsakyt ar sureaguot noredama
1. Ir kaip tavo B? neisisirgo tikiuosi
2. Oj kaip man patinka skaityt tokius sakinius kokius papirkai batukus ? ir Montvydas! norec ir as. i kauna vaziuosit? mociute liks su vaikiukais? cia tai bent smagumelis!
3. Maziaus galvojau neleist pirmadieni. skambinau tetulei, bet ji pati susirgusi. tai vedziau. ir va einam kazkaip. lyg ir nieko. slogyte baiginejasi. gal prasmukom sikart.
4. Manau gali eiti su vezimuku. tik pasiskambinciau pasiklaust ar butu kaip ten nusileist nes vienoj vietoj laiptukais reikejo nulipti. bet turetu but kazkoks keltuvas mamoms su vezimukais ar neigaliesiems.
5. "jei negraziai elgsies, vel nusivesim i Saukos paroda"
6. Vaikai kaip ir neblogai laikosi.
Vakar buvom atidare ginklu fabrika penktadieni dickiui mokykloj Kaziuko muge tai reikia kazka padaryt pardavimui. tai mano vaikas sugalvojo, kad nori daryti kardus, tada eigoj dar ir skydus darem. Na zodziu smagu. siandien dazysim. dar kokiu skanestu idomesniu pakepsim pardavimui. Tegul smaginasi vaikas. labai laukia tos sventes.
1. Įsisirgo žinok Kažkas nori mano kantrybę išbandyti su dviem namie Sloga perėjo į tirštą geltoną, o paskui į ausis Penktadienį buvom pas gydytoją, gavom pirmą kartą antibijotikų gert.. Kažkaip jaučiaus kalta ir susinervinus dėl tų antibijotikų, bet su ausim nesinori juokaut. Tai vargstam gerdami juos.. Nu bet šiaip jau vaistai savo padarė, atrodo sveikas vaikas, bet šią savaitę dar visą namie būsim.. Nu kartais visai nieko būna, nėra tas mano B kažkoks galvom einantis vaikas, bet vistiek sunkiau. Tai vakar buvom su šeimyna Kaziuko mugėj, pasižmonėjom, tai gal padės šią savaitę atlaikyt
2. Batukai mano tokie Ilgai ieškojau tokio tipo ne juodų batų Na kulnas man galėtų bent centimetru žemesnis būt, bet atrodo patogūs, tai gal nestovės spintoj Taviškiai tai simpatiški, tokie prie visko derantys Man visada batam būna būtinas kriterijus, kad ir prie suknelių/sijonų tiktų, ir prie kelnių.
O dėl Montvydo ta eisiu su mama Ir eisim Vilniuj Kažkaip buvau ir aš reklamą mačius, kad Kaune bus koncertas, susinervinau, o paskui užmačiau, kad balandį ir Vilniuj koncertuos, o dar ant akcijos bilietų pataikiau, tai išvis liuks Vyras mano brokija Montvydą, sako nesuprantu, ko tos mergos miršta dėl jo Nu aš ne dėl jo mirštu, man muzika patinka tiesiog.
3. Smagu, kad nesusirgot
4. Nu baigėsi mano parodos dėl sergančio B.. Gaila, bet bus tų parodų
5.
6. Ir kaip sekėsi Kaziuko mugėj prekiaut tavo dičkiui?