Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Monikutia, jei sausas kosuliukas, aš jo nedrėkinčiau vaistukais. Palauk, kol inhaliavimai, kiti reikaliukai suveiks (jei tempos nebeturi, kojas mirkykit, įtrink pėdas, blauzdas eukaliptų, arbatmedžių e.a., ir pan.), nes tie atsikosėjimą lengvinantys, skystinantys gleives suveikia, kai jau yra ką atkosėti, o va jeigu sausas, tai gali būti, kad jam gerklytę dirgina, todėl ir kosti, geriau gydyk gerklytę pradžioj, nes po to su tokiais vaistukais gali tik dar labiau pakenkti, kai bandai skystint, o nėra ką. O mažas jo, išmiega 8 valandas be pavalgymo, ne tai, kad išmiega, bet išbūna, nes pamaitinu apie 22, užmiega tik kokią 22:30, o valgyti kelias dažniausiai 5:30-6ą.
Sunki šiandien dienelė buvo, mažiukas toks neramus, ir Ai dėmesio reikalavo, pavargau kažkaip. Ir su vyru norėtųsi ramiai ant sopkės apsikabinus pasėdėti, į tv paspoksoti, ale jis dar Ai migdo. Taip ir užmiegam kiekvienas skirtinguose kambariuose arba atslenkam kaip zombiai po to dar vienas pas kitą, o vyras nulūžta prie tos sofkės tik prisilietęs biggrin.gif
O ant motorolerio tai aš ne, nesėdau, ir taip man to motorolerio gaila, kai grįžta vakare, tai kas, kad po darbo pavargęs, bet Ai ant jo iš karto metasi su pasiūlymu būti ugniagesiu, aš Vy į rankas įbruku, arba kokį bulvių skustuką, ir pati dar mielai ant kaklo pasikabinčiau, kad truputį ir mane palepintų nereikliu dėmesiu biggrin.gif
Monik, kokį serialą žiūri?
Telegram, paskaičiau tą straipsnį, patiko jis man, pasinaudojau patarimu pasimirkyti kojas karštam vandeny, tuo metu pavarčiau receptų žurnalą, tai tikrai pasikrovė truputį batareika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Paskaitinėju visada SM temą, tik ne visada laiko randu atrašyti, tas rutininis ratas baisokas sakyčiau biggrin.gif

Smagu skaityti apie Monikutea, kaip gyvuoja, kaip Terteliuko berniukai išdykauja wink.gif Su Telegrama viskas aišku biggrin.gif

Gaila sergančių mažūjų sad.gif nu vistiek toks dabar šaltokas oras, galima greitai peršilti/peršalti ir va virusą turi..
Manieji buvo ir 2sav iškritę su bronhitais, bet jau tfu tfu sveiki ir nuo pirmadienio keliauja į darželį.. Sunku buvo praeitą savaitę, kai man mokslai prasidėjo, teko kviestis anytą į pagalbą, kad juos pažiūrėtų. O dabar šią ir kitą varysiu tempu: ankstus rytas- išvežti vaiku į darželį- spėtį į darbą - tada į Vilnių - po visko apie 19/20val namo.. Pažaidi su vaikais, pavalgai, migai ir sėdi mokytis doh.gif Ir taip iki kokios 1-2val, 6.20 keltis biggrin.gif Na bet kelios savaitės ir bus ramu iki rudens doh.gif thumbup.gif
Svarbu tas savaites atlaikytų vaikai nesusirgę wink.gif
O šiaip smagu kai jau jie prakutę, užaugę. D jau pilnai žaidžia su mumis stalo žaidimus, išmoko UNO Junior, Alias pažaisti, bokšto griovimą smile.gif Na pilnateisis žaidėjas, tai vakarais tą valandą laisvą kažką visi keturi veikiam thumbup.gif

Terteliuk, netikėtai D nupirkau labai fainą knygą, kuri skaitoma prieš miegą. Kaip visos dyydelės mašinos eina miegoti, kažkiek padeda ritualą palengvinti, nes vakariniai migdymaisi šiek tiek galvą paskaudena, nes tada prasideda visokie mama, noriu kai ką papasakoti, noriu apkabinti, noriu kad namas ir lovos būtų geltonos lotuliukas.gif
Labai lengvai skaitosi, lengvai yra įsimenamų žodžių. Pagalvojau kad Ai turėtų patikti.
https://www.knygos.l...noms-as-linkiu/
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 01 20, 14:28)
Kai nereikia B į darželį vest, tai 23h jau visi miegam, o keliames apie 10, tam tarpe mažius du kartus tyliai ramiai pavalgo

Tik dičkis mano kosėja negražiai 

Aš tai pagalvoju, kad nors ir nėra lengva tuos leliukus augint, bet tie metai namie vistiek suteikia daugiau laiko sau.. Paskui kai grįžti į darbą, tai tokioj rutinoj užsisuki, kad tikrai kartais pritrūksta laiko elementariems dalykams. Tai kai B nuvežtavom savaitgaliui mamai mes tiesiog žiūrėdavom filmus ir romantiškais dalykais užsiimdavom  Nes būdavo tam ir laiko, ir noro, ir jėgų. O kasdienybėj retai, kada tie trys dalykai vienu metu egzistuodavo.. Kad prie vyro priekabiauji, tai normalu, yra už ką  Manau reikia ir tau išsikovoti laiko sau, nueiti kokį manikiūrą pasidaryti.

Vau iki 10 bigsmile.gif !! Megaukites tuo laiku wub.gif faina! taip jaukiai isivaizduoju
Pamenu, kad kai mazius buvo naujagimis, miegodavo daug, bet uztat dickiukas busdavosi vis tiek kaip visada. Paskui paaugo abudu, tai dickis ilgiau miega, o mazas anksciau bundasi smile.gif

Monikut, kaip B kosuliukas?
as sirupo duociau, jei matyciau kad tarsi turi kazka iskoset bet neiseina.. tada veiksminga, o jei labai sausas, tai gal tikrai tik gerklyte dirginasi, kaip terteliukas sake.

Oj kaip tu mane supranti gerai biggrin.gif tik tiek, kad jus turit mociute netoliese, o musu toli.. tai jokiu prosvaisciu
vakar vakare tik su drauge ejom i rimi pasivaiksciodamos - kaip jinai sako "spalvu terapija" uzsiiminet. biski pasishopinau - skaniu mandarinu nusipirkau ir laiminga. nedaug reikejo matyt. is kart sviesiau akyse pasidare biggrin.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 01 20, 22:36)
Sunki šiandien dienelė buvo, mažiukas toks neramus, ir Ai dėmesio reikalavo, pavargau kažkaip. Ir su vyru norėtųsi ramiai ant sopkės apsikabinus pasėdėti, į tv paspoksoti, ale jis dar Ai migdo. Taip ir užmiegam kiekvienas skirtinguose kambariuose arba atslenkam kaip zombiai po to dar vienas pas kitą, o vyras nulūžta prie tos sofkės tik prisilietęs 
O ant motorolerio tai aš ne, nesėdau, ir taip man to motorolerio gaila, kai grįžta vakare, tai kas, kad po darbo pavargęs, bet Ai ant jo iš karto metasi su pasiūlymu būti ugniagesiu, aš Vy į rankas įbruku, arba kokį bulvių skustuką, ir pati dar mielai ant kaklo pasikabinčiau, kad truputį ir mane palepintų nereikliu dėmesiu 
Monik, kokį serialą žiūri?
Telegram, paskaičiau tą straipsnį, patiko jis man, pasinaudojau patarimu pasimirkyti kojas karštam vandeny, tuo metu pavarčiau receptų žurnalą, tai tikrai pasikrovė truputį batareika  drinks_cheers.gif

Tai bet saunuolis Tertelis-tetis, kad grizes dar is paskutiniuju pabuna pazaidzia su vaikais thumbup.gif o isivaizduok griztu uzsiparines po be rysio dienos darbe ir dar sestu prie kompo dirbti, nes nu dega darbai cool.gif

Kaip puiku del batareikos pakrovimo thumbup.gif saunuole!!!

Del zurnalu... tai kazkaip mane labai uzkabino praeitos savaites Zmoniu zurnalas... Mildazytes pasakojimas apie vyra, jo liga, ju meile... prie kiekvieno sakinio norejosi sustot.. ir dar apie tokia dizainere, kuri augina neigalu berniuka... tokie stiprus straipsniai... ilgai neisejo is galvos...

QUOTE(Kirila @ 2016 01 20, 22:51)
O dabar šią ir kitą varysiu tempu: ankstus rytas- išvežti vaiku į darželį- spėtį į darbą - tada į Vilnių - po visko apie 19/20val namo.. Pažaidi su vaikais, pavalgai, migai ir sėdi mokytis  Ir taip iki kokios 1-2val, 6.20 keltis  Na bet kelios savaitės ir bus ramu iki rudens

Svarbu tas savaites atlaikytų vaikai nesusirgę

O šiaip smagu kai jau jie prakutę, užaugę. D jau pilnai žaidžia su mumis stalo žaidimus, išmoko UNO Junior, Alias pažaisti, bokšto griovimą  Na pilnateisis žaidėjas, tai vakarais tą valandą laisvą kažką visi keturi veikiam 

Sveika bigsmile.gif

ojei tu Turbo-moterie thumbup.gif na bet tas vargelis kazkada tau atsipirks desimteriopai! kaip nors istversi - tu gali!!!

Linkiu, kad butu sveikuciai!!!

Oho, va cia tai lygis bigsmile.gif kosmosas kazkoks kai palyginu su saviskiu.

na bet galiu pasidziaugt, kad mano mazius jau daug (palyginus su situacija pries pora menesiu) kalba, bando kalbet, kartoja viska.. kazkaip tas luzis ivyko. Belieka tobuleti.
vakarine knyga pas mus yra vaiku enciklopedija. jokios kitos nepripazista (OMG! as ja jau mintinai zinau biggrin.gif ) tai jo megstamiausias skyrelis - apie visata. Pasako planetu pavadinimus - zeme, marsas, saule, menulis, piteris (suprask - Jupiteris). Smagu smile.gif
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=70160356

dar sitas patiko smile.gif
Atsakyti
Tai kur visos (nedaug) dingot smile.gif ?
Atsakyti
Mano ir mažylis kosčioti pradėjo... kol kas labai nedaug, ir tik tokiais į gerklę subėgusiais snargliukais, bet man neramu kaip sad.gif Kai toks mažytis... O ir Ai dar namuose, tai veiklos pilna smile.gif Kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 25, 13:42)
Mano ir mažylis kosčioti pradėjo... kol kas labai nedaug, ir tik tokiais į gerklę subėgusiais snargliukais, bet man neramu kaip sad.gif Kai toks mažytis... O ir Ai dar namuose, tai veiklos pilna smile.gif Kaip jūs?

isivaizduoju tavo stresa unsure.gif o jis sloguoja? Gal praslys be rimtesniu susirgimu. tikrai be rysio jei susirgtu toks maziukas 4u.gif
O Ai dar neissveiko iki galo?

Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2016 01 25, 16:58)
isivaizduoju tavo stresa  unsure.gif  o jis sloguoja? Gal praslys be rimtesniu susirgimu. tikrai be rysio jei susirgtu toks maziukas  4u.gif
O Ai dar neissveiko iki galo?

Tai zinai, slogos ir kosuliai per savaite iki galo ir nepraeina,o tokioj situacijoj nenoriu as jo leisti,kad neparnestu dar ko nors. Maziui tai jo,toks jausmas,kad paskysteje snargliukai ir gerklyten nubega
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na bent tikiuosi, kad visos ir visi sveiki.

Terteliene, kaip tavo mažasis ūdriukas?
Klausei, kokį serialą žiūriu, tai baigiau The Blacklist antrą sezoną. Toks kriminalinis, dinamiškas labai, patinka man tokie smile.gif Prieš tai peržiūrėjau The Suits visų išgirtą, bet man pritrūko veiksmo jame.. Dabar bandysiu žiūrėt Pretty Little Liars, pagal aprašymą tai beveik Nusivylusios namų šeimininkės, bus lengvesnis toks turbūt.

Telegrama, džiugu dėl tavo mažojo kalbėtojo smile.gif Dabar tik kalbės ir kalbės, kol galų gale prašysi, kad patylėtų biggrin.gif Aš kartais taip pavargstu nuo B šnekų biggrin.gif nes gi turi į viską sureaguoti, atsakinėti į klausimus, negali tik šiaip alia klausyti biggrin.gif

Mano dičkis jau keliauja į darželį. Tas sausas kosulys kažkaip kaip atėjo mistiškai, taip ir dingo po dienos.. Paskui dar sloga išlindo doh.gif Nu bet per savaitgalį beveik praėjo. Darželyje sakė, kad aną savaitę tik du vaikai vienu metu buvo, visi su temperatūrom iškrito.
Aš po savaitės namie su abiem šeštadienį palikau vyrui vaikus ir išlėkiau į pardes smile.gif Assorti apsipirkau, o paskui į Ozą, tai išleidau belenkiek pinigų biggrin.gif Save apsipirkau nuo galvos iki kojų, net batus pirkau, kurių man tikrai nereikia biggrin.gif laukiu dabar pavasario bigsmile.gif Savo abu džiaugsmelius apipirkau. Vyras tik liko nuskriaustas smile.gif Paskui spintą iš pagrindų susitvarkiau ir išmečiau visas senienas susikaupusias. Pasijaučiau kaip kokį kovo mėnesį per pavasarinę tvarką biggrin.gif

O šiaip tai gerai gyvenam, mažiukas vis dar ramutis wub.gif Tokį vaiką tai tikrai dar vieną užauginčiau biggrin.gif Jeigu paverkia pora minučių, tai su vyru jau nervuojamės, tipo kas čia tokio atsitiko, kad tieeeek verki smile.gif O dičkis tai nenustoja brolio bučiuot wub.gif Nu tiek dažnai bučiuoja, tokia meilė. Kai eidavom pietų miegot, tai svarbiausia buvo brolį pasiimt. Ryte pirmas klausimas, kur brolis, vakare privalomas atsisveikinimo bučkis broliui wub.gif Vakar vakare sėdžiu ant dičkio lovos prieš miegą, mažiukas buvo kitam kambary su MB ir pradėjo kriuksėt, dičkis sako tu eik pas brolį, aš palauksiu tavęs, tai sakau tetė su broliu yra, sako tu vistiek nueik wub.gif
Reikia eit valgyt daryt, bet nežmoniškai tingiu.. Suvalgiau nerealiai skanų šokoladinį Maximos keksiuką su vyšnių įdaru, ledų kokteilį ir guliu apsisaldinus smile.gif
Atsakyti
Eik tu sau Monikutia, aš pradėsiu nebetikėti, kad tu tikra lotuliukas.gif Tokioj idilėj gyveni bigsmile.gif Labai labai miela, kaip B myli brolį wub.gif
Mano mažiukas ūdriukas snarglėjasi, pakosčioja, nežinau, ką dar apart nosies siurbimo ir kambarių drėkinimo galima daryti. Ai vis dar namie, ir, manau, ilgam, kažkaip jam sloga užsibuvo, o anei į poliklinikas, anei į daržą tokiu oru su sloguojančiu mažiuku važinėt nenoriu. Praeis abiems, tada pailsėsiu ir aš biški smile.gif
Aš tai neturiu ką pirkti, laiminga jaučiuos, vaikus apipirkinėdama, tik aš ne gyvai (nu nerandu aš normalių kainų pardėse), o intiku apipirkinėju smile.gif Net Carteryje ir tame nupirkau playsuitą beibiui, nu toks jis man gražus buvo biggrin.gif O maišų spintoj ir pas mane prikoncervuota, peržiūrėjau visus drabužėlius, atrinkau, ką į kaimą, ką į konteinerį, kai į darželį pradėsim važinėti, reikės, kad vyras išvežtų, ten yra tekstilės konteineris netoli.
Atsakyti
Tai jeigu nėra mažiukui didelio diskomforto, tai nieko daugiau ir nedaryk.. Negi pradėsi čia kas biški sirupais girdyt.

Aš tai Reserved prasisukau, nes šiaip nuolaidos didelės ir dar plius 20proc. papildoma nuolaida išpardavimui, tai su belenkokiu maišu išėjau smile.gif Internete irgu sukinėjuos, bet kadangi kreditkė vyro, tai kol grįžta iš darbo būna out of stock smile.gif Negi pulsiu darbe trukdyt, kad man mirtinas reikalas - šmutkių reik biggrin.gif O ir gerai, piniginė mažiau kenčia.

O tu taupysi dar geresnius/gražesnius rūbelius trečiam (tiksliau trečiai rolleyes.gif )? smile.gif Nes mes šiaip kaip ir ties dviem vaikiukais planuojam apsistot, tai rudenį sakiau reiks gal mamų mugėj sudalyvaut, o didesnius/vertingesnius daiktus per MM parduot.. Nes nu kalnas jau tų rūbų gaunas doh.gif
Atsakyti
Aš siandien fallen angel veidukas, su dickiu pykstuos juodai, abudu vienas su kitu negraziai elgiames, jau man valerijonu reikia sad.gif
Nu atsidedu dar geresnius rubelius, bus jei ne musu treciam/treciai, tai vyro seses mergyte ciut mazesne, brolis dar vaiku neturi, tai bus kur padet vis tiek smile.gif
Atsakyti
Terteliene, kaip šiandien nuotaikos? Tikiuosi geriau 4u.gif

Oras toks slegiantis, tupiu namie ir saldumynus ryju doh.gif
Atsakyti