Labas,
Terteliuk, sveiki sugrįžę į namus
pavargusioms, po balionėlį
imu ir sau vieną, nors ir su vienu vaiku... vakar nulūžau pirma, ir jau ne pirmą kartą taip
vakar juokinom poliklinikos lankytojus, buvo ir juokinga, ir kažkiek pikta ant MV... vakar išėjus iš gydytojos, koridoriuje laukė berniukas, kokių 7-8 metų, su mama. mes pradėjom rengtis, ir Ponia man sako" mama, padovanok man didelį bolį", aš aišku supratau kas tas bolis, bet perklausiau kelis kartus, tada ji atsakė, kad nori didelio BROLIO ir rodo į tą berniuką, sako, tokio
visi lūžo
pradėjau Poniai aiškinti, kad tokio didelio tai tikrai nesigaus, nebent mažą, kaip Herkų (mažuliukas Ponios pusbrolis, kuris tik miega ir valgo, bent tokį mes jį matėm
), tai Ponia dar bandė derėtis, kad jei nebus didelio brolio, tai bent didelę sesę
tuomet jau sutiko ir su mažu broliu. o aš jai ir aiškinu, kad jis gi bus mažas, miegos, verks ir nekalbės, tai Ponia rimtu veidu atsakė, jog "nieko tokio, mamam, jis užaugs"
kai paklausiau, iš kur čia ji ištraukė apie brolio norėjimą, tai sakė tėtis sakė
QUOTE(Telegrama @ 2015 11 02, 14:59)
Sunku pasakyti, kai as nejautri tokiems dalykams. na vis tiek lengvai sukasi tas bokstas. matosi kad sukasi, bet kad siubuotu tai nesijaucia.
Tu galvoji as nekartoju kaip papuga
Cherchi, o kur uzsakinejai siemet, jei ne paslaptis?
Kukumukej kazkada krikstynas sventem, tai likom patenkinti ir kaina ir aplinka. Net paciai keista buvo
tai man netiks
negalvoju, tikrai
prie namų, naujoje prismoje naujas vaikų žaidimų kambarys. kainos visur vienodos ar panašios (10 eur skirtumas už porą valandų), bet žiūrėjau kur mum būtų patogų po daržo tieisiai ateiti, ir dauguma svečių iš aplinkui
kukumuku mūsų nusamdyta fėja nemokėjo elgtis su 2 metų vaikais, tai iš jos naudos buvo 0, nu ok, 0,5, nes palankstė iš balionų keletą šuniukų. kadangi buvome gimtadienyje ten pat, irgi su fėjom, tai skirtumą mačiau