Labuka
Ponuliai miega, o aš serialą žiūriu
Vyras mano draugam kažką skundėsi, kad grįžus po mėnesio į darbą miego trūksta, paskui sako nu aišku žmonai mano sunkiau nei man, bet pati kalta, kad dieną ji ne miega, o serialus žiūri
Tai sakau, kad aš visai gerai išsimiegu. Kai nereikia B į darželį vest, tai 23h jau visi miegam, o keliames apie 10, tam tarpe mažius du kartus tyliai ramiai pavalgo
O kai važiuojam į darželį tai iki 7 miegam su vienu pavalgymu, bet ir miegot anksčiau einam.
Tik dičkis mano kosėja negražiai
Sausai taip.. Galvojau po tos temperatūros viskas taip ir baigsis, bet pasirodo ne.. O kokie vaistukai lengvina atsikosėjimą? Daug inhaliuojam, bet kažkaip nepramuša vis..
QUOTE(terteliene @ 2016 01 19, 14:39)
Nu bet naktį atparpia vis tiek 8 valandas be prabudimų
O tai valgo per tą laiką ar net nevalgo?
Tai sėdai ant motorolerio?
QUOTE(Telegrama @ 2016 01 20, 12:59)
kazkaip man i tema pataike. bet.. nors teoriskai zinau, kad reikia rupintis savim, bet realiai kazkaip neiseina arba nemoku...
jau senokai noriu filma paziuret o vaikai nebemiega savaitgaliais dienom, vakarais einam kartu miegot, nes taip iprate ir tiesa pasakius as vakarais griunu negyva i lova.. savaitgali dar vyras isvaro su draugais, tai jokiu prosvaisciu nenusimato skirti laiko sau
pasiburbejau ant saves
kazkokia bjauri as pastruoju metu-vis priekabiauju prie vyro, kad tai nesutvarke kazko, tai ne i vieta padejo... ir spilkuojames... abu pikti
siaubas.
Mazas mano jau daug geriau. nebekosejo. nosyte sake nebega.
Džiugu, kad pūkiui jau geriau
Aš tai pagalvoju, kad nors ir nėra lengva tuos leliukus augint, bet tie metai namie vistiek suteikia daugiau laiko sau.. Paskui kai grįžti į darbą, tai tokioj rutinoj užsisuki, kad tikrai kartais pritrūksta laiko elementariems dalykams. Tai kai B nuvežtavom savaitgaliui mamai mes tiesiog žiūrėdavom filmus ir romantiškais dalykais užsiimdavom
Nes būdavo tam ir laiko, ir noro, ir jėgų. O kasdienybėj retai, kada tie trys dalykai vienu metu egzistuodavo.. Kad prie vyro priekabiauji, tai normalu, yra už ką
Manau reikia ir tau išsikovoti laiko sau, nueiti kokį manikiūrą pasidaryti.