Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

QUOTE(terteliene @ 2016 01 15, 13:34)
Telegrama, siunčiuos per tukisu.com, papildomai, tikiuos, tilpsiu į 5 eur, čia jų minimalus mokestis, o šiaip uk ribose siuntimas nemokamas. Siunčia jie lyg ir į LT, bet prisideda pvm, ir prekės pabrangsta, ir dar siuntimas, įtariu, nemažas. Nu neapsimoka.
Traukinukas

o traukinuka siunteisi? labai fainas!!!!
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2016 01 15, 16:30)
o traukinuka siunteisi? labai fainas!!!!

Vyras suveikė smile.gif Reikia? biggrin.gif Tik tiek, kad nelabai jis mandras, nieko mandro nedaro, bet tyliai veikia, dar gi tinkamas ir eteriniams aliejams, bet nelabai suprantu, kaip tai veikia, toks jausmas, kad tiesiog prilašini jų ir jie ten garuoja sau, o drėkintuvas veikia sau. Du lašus įlašinau, kad labai neužsmirdintų, tai nesijautė anei jokio kvapo. Bandysiu dar instrukciją nagrinėti.
Atsakyti
Sveikutes wub.gif kaip malonu paskaityt jus. Koks negausus burelis cia likes, isstvermingiausios!
Sveikinu Monikutia susilaukus sunelio wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 16, 00:40)
Vyras suveikė smile.gif Reikia? biggrin.gif Tik tiek, kad nelabai jis mandras, nieko mandro nedaro, bet tyliai veikia, dar gi tinkamas ir eteriniams aliejams, bet nelabai suprantu, kaip tai veikia, toks jausmas, kad tiesiog prilašini jų ir jie ten garuoja sau, o drėkintuvas veikia sau. Du lašus įlašinau, kad labai neužsmirdintų, tai nesijautė anei jokio kvapo. Bandysiu dar instrukciją nagrinėti.

na vis pagalvodavom gal reiketu, nes labai sausa pas mus namie budavo. bet kai isejau i darba, sumazinom sildyma, tai kazkaip kaip ir nebesijaucia to diziulio sausumo. idomu butu pamatuoti kaip nors smile.gif

QUOTE(lollipop_stars @ 2016 01 17, 13:28)
Sveikutes  wub.gif  kaip malonu paskaityt jus. Koks negausus burelis cia likes, isstvermingiausios!
Sveikinu Monikutia susilaukus sunelio  wub.gif  4u.gif

o kaip jus gyvenat smile.gif ?

smagu, kad uzsukai smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Dičkis iš močiutės grįžo sirgdamas.. Vienas kitą užkrėtė, nes mama irgi serga. Tai šeštadienį buvo tempa sukilus iki 39,4, bet numušom, po to kai pakrito, tai organizmas jau pats susitvarkė ir šiandien jau visai gerai jaučiasi. Tai trise laiką leidžiam smile.gif Miega abu dabar rolleyes.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 15, 12:41)
Bet ar man vaidenasi ar nezinau, bet man atrodo kad jau sviesiau buna rytais vaziuojant i darba ir griztant is darbo  g.gif
Smagu butu, jei nesivaidena man  lotuliukas.gif

Manau, kad nesivaidena smile.gif Juk dienos jau po truputį ilgėja thumbup.gif Paskui apie vasario vidurį gerokai pasijaučia tai thumbup.gif

QUOTE(lollipop_stars @ 2016 01 17, 13:28)
Sveikutes  wub.gif  kaip malonu paskaityt jus. Koks negausus burelis cia likes, isstvermingiausios!
Sveikinu Monikutia susilaukus sunelio  wub.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Gali prisijungti prie to negausaus būrelio smile.gif Kaip gyvena tavo mažiukai?
Atsakyti
Kosti mano Ai, svarbu, kad karžygėlio neužkrėstų. Pats tai be tempos, bet taip riebiai ir taip staigiai kosėt pradėjo, atkoso daug, tai ir vaistukus skystinančius duoti pradėjau. Tikiuos, greitai išsikapstys. Ale nežinau, durna aš gal, bet ir vakar, ir šiandien ant kalniuko buvom, geras oras, fantastiška diena, kažkaip galvoju, kad gal nieko tokio g.gif Dabar ta trumpa akimirka, kol miega dar abudu biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as su savo ligoneliu i mazaji musu bureli. Jau savaitgali nosyte pabego, vakar ir i darziuka vedziau. Lyg ir nieko buvo. O va sianakt kosejo, ryte sloga upeliais bego, kosulys. Saukiausi tetule i pagalba. Tai ryte ilgiau uztrukau namie. Gaila kad tu darbu uzgriuvo dabar tai mielai buciau paemus biuleteni blush2.gif ziuresim kiek teta tures jegu mum padet nes toli vaziuot, salta o ir zmogelis pensininke... tai gal vis tiek teks paimt porai dienu...ziuresiu.
tikiuosi labai neisisirgs maziukai musu.

Monikut, buciau aparpuoli gavus pamacius tokius skaicius termometre unsure.gif gerai kad jau geriau B smile.gif
Papildyta:
Terteliuk jei nera tempos ir pati jauti kad nieko blogo tas laukas tai nesiparink wink.gif
Atsakyti
Labas, Tele,
Ir mes tą patį turim. Pasiparinau biški dėl lauko blush2.gif Nes vakare Ai nosis pasileido upeliais ir kriokliais, nu jam taip retai tokia skysta sloga būna, kad kiek bevalytum, vis tiek snurglys kaba. Bet kosti lyg ir mažiau. Bet gal jau rytoj sutirštės tos upės. Ryte toks lyg šiltesnis buvo, bet šiaip tempos neturi. Sveikatos mūsų kukuliukams smile.gif Miega šiandien abudu mano grožiai pakaitom, mažylis, kai laukan nebuvom išlėkę, neilgai išmiegojo. O toks gražus oras, norėtųsi iškišti nosytes. Gal kai vyras grįš, vakare išeisiu su mažuoju per vakarinį miegelį ratuką apeisiu. Šią parą jau 4 kartus valgė, čia man toks pasiekimas, o tai paskutiniu metu buvo, kad pavalgo per parą tik kokius penkis, o vakarinius valgymus su pastoviais klykimais doh.gif Nu bet naktį atparpia vis tiek 8 valandas be prabudimų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ligoniukai laikosi? Kaip jus pacios? As tai truputi be fazes jau, pavargau, kazkaip pritruksta laiko sau, o ir mazas vakar nakti, ir paryciais kazko riaumojo. Dabar pucia i usa, o as jau pabuvojau gaisrininke, apsipirkau zaislu parduotuvej pas trimeti pardaveja ir dar mamos pareigas kai kurias atlikau smile.gif dabar svajoju, kad gal ispuls valandele, kai jie abu miegos, pailsinti galva smile.gif
Vakar buvo bajeris - Ai zaidzia su teciu, tas buvo jo arklys, uzsikaria keturpesciam ant nugaros ir jodineja. Po to sako, tu buk mano keturratis. Sedi teciui ant nugaros ir klausia manes: "Mama, o kiek zmoniu gali vaziuoti motoroleriu?" Sakau, du. Sako tai gerai, ateik, seskis kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 19, 14:39)
Labas, Tele,
Ir mes tą patį turim. Pasiparinau biški dėl lauko  blush2.gif Nes vakare Ai nosis pasileido upeliais ir kriokliais, nu jam taip retai tokia skysta sloga būna, kad kiek bevalytum, vis tiek snurglys kaba. Bet kosti lyg ir mažiau. Bet gal jau rytoj sutirštės tos upės. Ryte toks lyg šiltesnis buvo, bet šiaip tempos neturi. Sveikatos mūsų kukuliukams smile.gif Miega šiandien abudu mano grožiai pakaitom, mažylis, kai laukan nebuvom išlėkę, neilgai išmiegojo. O toks gražus oras, norėtųsi iškišti nosytes. Gal kai vyras grįš, vakare išeisiu su mažuoju per vakarinį miegelį ratuką apeisiu. Šią parą jau 4 kartus valgė, čia man toks pasiekimas, o tai paskutiniu metu buvo, kad pavalgo per parą tik kokius penkis, o vakarinius valgymus su pastoviais klykimais  doh.gif Nu bet naktį atparpia vis tiek 8 valandas be prabudimų smile.gif

Bet tai 8 valandas bigsmile.gif bigsmile.gif
o Ai pabunda kai mazas miega 8 val is eiles?
ar taip ir miegat ramiakiskai visas tas ASTUONIAS valandas smile.gif ?

QUOTE(terteliene @ 2016 01 20, 11:56)
Sveikos, kaip ligoniukai laikosi? Kaip jus pacios? As tai truputi be fazes jau, pavargau, kazkaip pritruksta laiko sau, o ir mazas vakar nakti, ir paryciais kazko riaumojo. Dabar pucia i usa, o as jau pabuvojau gaisrininke, apsipirkau zaislu parduotuvej pas trimeti pardaveja ir dar mamos pareigas kai kurias atlikau smile.gif dabar svajoju, kad gal ispuls valandele, kai jie abu miegos, pailsinti galva smile.gif
Vakar buvo bajeris - Ai zaidzia su teciu, tas buvo jo arklys, uzsikaria keturpesciam ant nugaros ir jodineja. Po to sako, tu buk mano keturratis. Sedi teciui ant nugaros ir klausia manes: "Mama, o kiek zmoniu gali vaziuoti motoroleriu?" Sakau, du. Sako tai gerai, ateik, seskis kartu biggrin.gif

Terteliuk, gyveni kazkokiam anekdote biggrin.gif smagu tave skaityt smile.gif

Kaip tavo Ai jauciasi?

Uzjauciu del pavargiuko 4u.gif kaip gerai tave suprantu! pamenu ta laika... o dar nebutinai bus kad turesi laisvo laiko valandele... bet labai to linkiu, kad gautum ta doze ramybes, kad pasipildytum kantrybes aruodus wink.gif

Vakar grazu straipsni skaiciau:
http://www.bernardin...i-savimi/139704
kazkaip man i tema pataike. bet.. nors teoriskai zinau, kad reikia rupintis savim, bet realiai kazkaip neiseina arba nemoku...
jau senokai noriu filma paziuret o vaikai nebemiega savaitgaliais dienom, vakarais einam kartu miegot, nes taip iprate ir tiesa pasakius as vakarais griunu negyva i lova.. savaitgali dar vyras isvaro su draugais, tai jokiu prosvaisciu nenusimato skirti laiko sau biggrin.gif
pasiburbejau ant saves biggrin.gif kazkokia bjauri as pastruoju metu-vis priekabiauju prie vyro, kad tai nesutvarke kazko, tai ne i vieta padejo... ir spilkuojames... abu pikti cool.gif
siaubas.

siryt vos nepramiegojau i darba. nesupratau ar negirdejau zadintuvo ar necirske...

Mazas mano jau daug geriau. nebekosejo. nosyte sake nebega.
Atsakyti
Miega... ABUDU! biggrin.gif Nors gal ir trumpai, bet vis tyla namuose smile.gif
Ai tai neblogai jaučias, sloga sutirštėjus. Nu matai,nelabai aš tas 8 valandas miegu. Pvz vakar pavalgė paskutinį kartą kokią 22-ą val, po to dar truputį paniurzgė ir užmigo.Bet aš dažniausiai dar į lovą negriūnu, ypač kai namie su abiem, tai visai nelieka laiko nei prie kompo, nei prie tv, nei sau. Apie 12-ą nakties vėl parėkavo, bet kai siūliau, tai nevalgė, šiaip ne taip užmigo. Prieš 6-ias kėlės valgyt. Po to vėl parėkavo. Nu va taip va. Tėtis dabar miega Ai kambaryje, nes daug sykių jis kelias nosį pūstis, ar pakosėja, nors šiąnakt kėlės tik kartą. Tai jau neblogai. O šiaip kai miegam nesirgdami, tai Ai atpirdolina pas mus į lovą vidury nakties, tai irgi būna, kad ar iš alkūnės gaunu, ar mažas suniurzga, tai toks ir miegas, bet nu miegam smile.gif Tos 5-6 valandos nepertraukiamo miego yra didis gėris su kūdikiu smile.gif
Smagu, kad mažius taip greitai taisosi!
Atsakyti
Labuka smile.gif

Ponuliai miega, o aš serialą žiūriu smile.gif Vyras mano draugam kažką skundėsi, kad grįžus po mėnesio į darbą miego trūksta, paskui sako nu aišku žmonai mano sunkiau nei man, bet pati kalta, kad dieną ji ne miega, o serialus žiūri biggrin.gif Tai sakau, kad aš visai gerai išsimiegu. Kai nereikia B į darželį vest, tai 23h jau visi miegam, o keliames apie 10, tam tarpe mažius du kartus tyliai ramiai pavalgo smile.gif O kai važiuojam į darželį tai iki 7 miegam su vienu pavalgymu, bet ir miegot anksčiau einam.

Tik dičkis mano kosėja negražiai verysad.gif Sausai taip.. Galvojau po tos temperatūros viskas taip ir baigsis, bet pasirodo ne.. O kokie vaistukai lengvina atsikosėjimą? Daug inhaliuojam, bet kažkaip nepramuša vis..

QUOTE(terteliene @ 2016 01 19, 14:39)
Nu bet naktį atparpia vis tiek 8 valandas be prabudimų smile.gif

O tai valgo per tą laiką ar net nevalgo? bigsmile.gif

Tai sėdai ant motorolerio? lotuliukas.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 20, 12:59)
kazkaip man i tema pataike. bet.. nors teoriskai zinau, kad reikia rupintis savim, bet realiai kazkaip neiseina arba nemoku...
jau senokai noriu filma paziuret o vaikai nebemiega savaitgaliais dienom, vakarais einam kartu miegot, nes taip iprate ir tiesa pasakius as vakarais griunu negyva i lova.. savaitgali dar vyras isvaro su draugais, tai jokiu prosvaisciu nenusimato skirti laiko sau biggrin.gif
pasiburbejau ant saves  biggrin.gif kazkokia bjauri as pastruoju metu-vis priekabiauju prie vyro, kad tai nesutvarke kazko, tai ne i vieta padejo... ir spilkuojames... abu pikti  cool.gif
siaubas.

Mazas mano jau daug geriau. nebekosejo. nosyte sake nebega.

Džiugu, kad pūkiui jau geriau thumbup.gif

Aš tai pagalvoju, kad nors ir nėra lengva tuos leliukus augint, bet tie metai namie vistiek suteikia daugiau laiko sau.. Paskui kai grįžti į darbą, tai tokioj rutinoj užsisuki, kad tikrai kartais pritrūksta laiko elementariems dalykams. Tai kai B nuvežtavom savaitgaliui mamai mes tiesiog žiūrėdavom filmus ir romantiškais dalykais užsiimdavom biggrin.gif Nes būdavo tam ir laiko, ir noro, ir jėgų. O kasdienybėj retai, kada tie trys dalykai vienu metu egzistuodavo.. Kad prie vyro priekabiauji, tai normalu, yra už ką smile.gif Manau reikia ir tau išsikovoti laiko sau, nueiti kokį manikiūrą pasidaryti.
Atsakyti