Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Buvom paklampot. Vos gyva, žinokit, po 6 km sniegais. Jau atrodė, kad nebegrįšiu, nusilesiau aš su tuo vežimu, bet subinę reikia numesti biggrin.gif Daug lėčiau kg tirpsta, nei po pirmo nėštumo. Bet ir mažasis tiek nevalgo, kaip Ai valgydavo pieno. Pažiūrėjau - Ai buvo beveik tokio pat svorio dviejų mėnesių, kaip Vy smile.gif Tik 3 cm žemesnis, kukulis toks pilvotas biggrin.gif O Vy, matosi, ir toliau taip nepriauginės, nes dar jam kai tą pilvį paskauda, tai ir nevalgo ypatingai daug. Nori bezdėt - nevalgo, per daug alkanas, per daug pavargęs - nevalgo. O bandyti išsitraukti (.), kai piktas - tai apskritai katastrofa bus, pirma reikia nuraminti, kartais ir užmigdyti, tada vėl atsargiai siūlyti... Oj, įžeidus toks vaikinukas smile.gif
Aš pieno putos plakiklio užsiprašiau iš brolienės Kalėdoms, tai kažkokį silpną padovanojo, buvom ikėjoj, tai nusipirkau rimtą tokį už eurą, tai dabar "lačikės" kas rytą pasidarau biggrin.gif Geriu ir aš, tipo, skanią kavytę biggrin.gif
Monikutia, valio, kad gelta pati praeis, ir nebereikės mažuliuko badyti. Einam kada į multibabykino, a? Aš norėjau aną trečiadienį, buvo kaip tik tas Tarp mūsų berniukų, bet tai kad mažas prieš tai tuos du skiepus gavo antro mėnesio, tai kur jau jį ten besitempsi į viešumą...
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 12:17)
mažiui pilvelio paūmėjimas vėl... Gal paskutinis pasispardymas?

Susnervinau šiandien... paskambino iš sodros, buvau, pasirodo, pamiršus 6-ias dienas biuletenio, tai man jį išmokėjo, ir tikėjausi, kad dekretą perskaičiuos, nes kažkokia maža išmoka man pasirodė... o pasirodo, jo, perskaičiuotų, obettačiau, aš ir taip lubas jau pasiekusi.

Mes su Vy buvom pas kardiologę vakar, turi dar neužsitraukusią skylutę, bet tikiuosi, kad per metus susitvarkys. Oj, koks ten beprotnamis, mašinų, žmonių, beibių pilna... Bet daktarės ir sesutės tos su užlūžusiom sistemom ir mamytėm, į ausį rėkiančiom, tokios visos malonios ir geros man pasirodė smile.gif

Tikėkimės, kad paskutinis smile.gif Maniškį irgi šiom dienom biški pilvas kankina..

OMG, kokia nesąmonė dėl lubų doh.gif

Mes žinok irgi dėl tos geltos kai buvom, tai fainos labai gydytojos pasitaikė, tiek ilgai klausinėjo, žiūrinėjo, pasakojo, vakar telefonu irgi vėl iš naujo viską išpasakojo, kartojo, kad čia nieko blogo, nu super smile.gif Ir mano abiejų lapiukų (kaip tu gražiai juos pavadinai bigsmile.gif ) gydytoja išėjo leliuko augint, tai buvom pas kitą tokią, kuri irgi labai faina pasirodė, ilgai mus pralaikė, nors ir antrakarčiai smile.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 12, 12:47)
O tai dazniausiai visi rtys boginsites? kaip darysi su darziuku? ar mama daznai gales pagelbet?
as tai is tingejimo bogintis visiems trims, tingedavau vesti dickiuka i darzeli  blush2.gif 

Kazkaip nelengva grizt maziui i ritma. jau tiek kantrybes reikia mum rytais. kol prizadinam, tada kol ji priviliojam islipt is lovos, tada koki pusvalandi sedi ant sofos ir neleidzia nei rengti jo nieko.. vis saukia "neeee"". o kai jau reikia iseidinet, jis nori kakavos, nenori rengtis... jau kaip sunku  doh.gif  o mes skubam. tai nezinau net ka daryt... ir taip anksti budinu... ouzmiega jis vakare apie 22 val. nors pradedamruostis puse devyniu. pamiegojes darzelyje jis nenori anksti miegot vakarais.. vel beda biggrin.gif zodziu sunku  cool.gif

O vasari as pati imsiu atostogas. reikia ir man pailset biggrin.gif

Nu kažkaip su mama bandysim kartu dalintis šia pareiga, nes jai vienai užkraut nesinori, tai bandysim per pusę biggrin.gif Aš tai labiau tingėčau su abiem būt nei nuvežt dičkį ax.gif Juolab, kad jam labai patinka darželis, išūžta man galva apie jo draugelį Adomą biggrin.gif

Aš manau, kad tavo pūkiui dabar tas periodas, kuris ateina anksčiau ar vėliau pradėjus kasdien lankyti darželį (na neskaitant tos kalėdų atostogų pertraukos). Maniškiui irgi buvo. Kai grįžau į darbą, po kažkiek laiko prasidėjo tokios nesąmonės. Ilgai krapštydavau iš lovos, o paskui reikėdavo kažkaip įkalbinėt, kad rengtųsi, kad sėstų į mašiną, kad išliptų iš mašinos doh.gif Bet praėjo, dabar jau seniai nebuvo ir net po ligos kokios padarius pertrauką nebebūna. Tai praeis ir jums.

Aš supratau, kad tu imsi atostogas, bet rašei, kad vasarį bus vaiko mokyklinės atostogos, tai įdomu, kas per atostogos mokyklos vasario mėnesį g.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 15:04)
Buvom paklampot. Vos gyva, žinokit, po 6 km sniegais. Jau atrodė, kad nebegrįšiu, nusilesiau aš su tuo vežimu, bet subinę reikia numesti biggrin.gif 

Monikutia, valio, kad gelta pati praeis, ir nebereikės mažuliuko badyti. Einam kada į multibabykino, a? Aš norėjau aną trečiadienį, buvo kaip tik tas Tarp mūsų berniukų, bet tai kad mažas prieš tai tuos du skiepus gavo antro mėnesio, tai kur jau jį ten besitempsi į viešumą...

Joo, žinau, ką reiškia sniegais su vežimu važiuot doh.gif Vieną kelionę tokią turėjau su B, kai irgi galvojau, kad negrįšiu, tai po to kažkaip grįžau prie normalių šaligatvių biggrin.gif

Į babykino norėčiau, bet gal bent dar po kelių savaitėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 15:04)
Buvom paklampot. Vos gyva, žinokit, po 6 km sniegais.

Aš pieno putos plakiklio užsiprašiau iš brolienės Kalėdoms, tai kažkokį silpną padovanojo, buvom ikėjoj, tai nusipirkau rimtą tokį už eurą, tai dabar "lačikės" kas rytą pasidarau

oho nu tu duodi moterie!!! is kur pas tave tiek jegu biggrin.gif?
esu ir as brukusis per sniegus su sketuku lotuliukas.gif budavau slapia iki paskutinio siulo biggrin.gif

Pliam, o as pamirsau paziuret sito daikciuko doh.gif na bet dar reikes kazka i ikeja palekt. man patinka ten. va neseniai papirkau biskiuka indu kasdieniam naudojimui tai taip smagu valgyt biggrin.gif o tai turejau dar tas tarybines, i kurias nebegalejau zziuret. tai ismeciau ax.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 01 12, 16:54)
Tikėkimės, kad paskutinis smile.gif Maniškį irgi šiom dienom biški pilvas kankina..

Nu kažkaip su mama bandysim kartu dalintis šia pareiga, nes jai vienai užkraut nesinori, tai bandysim per pusę biggrin.gif Aš tai labiau tingėčau su abiem būt nei nuvežt dičkį ax.gif Juolab, kad jam labai patinka darželis, išūžta man galva apie jo draugelį Adomą biggrin.gif

Aš manau, kad tavo pūkiui dabar tas periodas, kuris ateina anksčiau ar vėliau pradėjus kasdien lankyti darželį (na neskaitant tos kalėdų atostogų pertraukos). Maniškiui irgi buvo. Kai grįžau į darbą, po kažkiek laiko prasidėjo tokios nesąmonės. Ilgai krapštydavau iš lovos, o paskui reikėdavo kažkaip įkalbinėt, kad rengtųsi, kad sėstų į mašiną, kad išliptų iš mašinos  doh.gif Bet praėjo, dabar jau seniai nebuvo ir net po ligos kokios padarius pertrauką nebebūna. Tai praeis ir jums.

Aš supratau, kad tu imsi atostogas, bet rašei, kad vasarį bus vaiko mokyklinės atostogos, tai įdomu, kas per atostogos mokyklos vasario mėnesį  g.gif 

Į babykino norėčiau, bet gal bent dar po kelių savaitėlių smile.gif

Na vis tiek tos mamos, gyvenancios arti, yra aukso gabalai smile.gif
o kaip tavo mamai gyvenimas vilniuj po persikraustymo? patinka? nesigaili sprendimo?
Mano mama pakraupus nuo miesto biggrin.gif vis kartoja kad negaletu cia gyventi smile.gif

Na zinok tu mane paguodei, kad tai praeis bigsmile.gif nes nu kaip as pavargstu rytais ir vakarais bandant laviruot, galvot koki cia stebulinga zodi pasakius, kad vakare sutiktu eit praustis ir migdytis, o ryte keltusi normaliai cool.gif
Na siryt mazas jau kazkaip padoriau kelesi. su teciu manksta dare. labai jam patinka daryt manksta kai is telefono pajungiam programele. tai net as parisisiunciau biggrin.gif

Pradinukams daug tu atostogu, tai vienos ir vasari. tai galvojam su vyru, kad reiktu pailset. jis irgi paims keleta dienu tai gal pavaziuosim visi kur nors...

Atsakyti
Sveikutės,
Šiandien tai galvoju, lįst į lauką ar ne... Dar labiau pasnigę. Miega mažasis vežime rytinį miegelį... Nu matysiu, jei labai tingėsiu, terason išstumsiu smile.gif
Neturiu ką papasakot, jaučiat biggrin.gif Kažkaip, kai vyras vakare ilgai dirba, po to dar mažiui užeina koks pilvuko priepuolis, tai vakarai tokie chaotiški, visiems reikia meilės, visi ūžia į ausį, su vyru net nėra kada pasikalbėti. Sakau vyrui, žinai, va su dviem vaikais, dar gali rasti laiko meilei ar dar kažkam, bet ramiai be "aaaaa, beeeeeee, uuuuuuu" ir "mamyte mamyte žiūrėk, kokia gaaaaaaaiiiiisrinėėė!" pasikalbėt jau nėra kada! Atsigulėm į lovą, mažą šiaip ne taip užlaužiau, vyras sako, nu, dabar pasikalbėkim: "Labanakt!" biggrin.gif
Vakar buvau su mažium Ai sporte, mažių į nešynę, pati kartu laksčiau, Ai gainiodama, tai mažas taip ir pramiegojo beveik visą dieną, nabagas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 13, 10:44)
Sveikutės,
Šiandien tai galvoju, lįst į lauką ar ne... Dar labiau pasnigę. Miega mažasis vežime rytinį miegelį... Nu matysiu, jei labai tingėsiu, terason išstumsiu smile.gif
Neturiu ką papasakot, jaučiat biggrin.gif Kažkaip, kai vyras vakare ilgai dirba, po to dar mažiui užeina koks pilvuko priepuolis, tai vakarai tokie chaotiški, visiems reikia meilės, visi ūžia į ausį, su vyru net nėra kada pasikalbėti. Sakau vyrui, žinai, va su dviem vaikais, dar gali rasti laiko meilei ar dar kažkam, bet ramiai be "aaaaa, beeeeeee, uuuuuuu" ir "mamyte mamyte žiūrėk, kokia gaaaaaaaiiiiisrinėėė!" pasikalbėt jau nėra kada! Atsigulėm į lovą, mažą šiaip ne taip užlaužiau, vyras sako, nu, dabar pasikalbėkim: "Labanakt!" biggrin.gif

oj geras lotuliukas.gif
pralinksminai lotuliukas.gif

orelis lauke kaip ir atrodo neblogas bet vejas yra ne itin malonus
ir is vis as jau pradedu kenteti ta ziema cool.gif uzkniso cool.gif

Terteliuk, i kokius sportus vaikstot?
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2016 01 13, 13:57)
Terteliuk, i kokius sportus vaikstot?

Paprasti pasilakstymai po salę su treneryte 0,5 val, kartą į savaitę. Nes nu daržiuke pas juos kariška tvarka, kieman jei eina, tai dažniausiai vaikšto kaip kareivukai susikibę takeliais su senąja auklėtoja, grupėj nelaksto, nedūksta, eina į salę du kartus savaitėj, bet aš abejoju, ar jie su senąja auklėtoja labai judriai leidžia laiką, tai vaikui tiesiog trūksta fizinės veiklos. Daržiuke jokių būrelių nėra... Tai va ir vedžiojam į būrelį virš vyro darbo, ten palaksto, pašokinėja per kliūtis, palandžioja tuneliais, toks ir sportas smile.gif Bet jam visai į naudą smile.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Vėl mašina neužsivedė, griūna mano liūtas, kaip pasakytų mūsų didysis brolis smile.gif Susinervinau toj mašinoj, dičkis klausia "neveikia?" sakau neveikia, sako nieko tokio, tetis sutaisys biggrin.gif Tai mama buvo su mažium, o mes per sniegus bėgom į darželį.

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 13, 09:12)
Pliam, o as pamirsau paziuret sito daikciuko doh.gif  na bet dar reikes kazka i ikeja palekt. man patinka ten.

o kaip tavo mamai gyvenimas vilniuj po persikraustymo? patinka? nesigaili sprendimo?
Mano mama pakraupus nuo miesto biggrin.gif vis kartoja kad negaletu cia gyventi smile.gif

Aš Ikėjoj visada ką nors pamirštu nusipirkt. Reiks su sąrašu kitą kartą važiuot smile.gif

Patinka, žinok smile.gif Na ji žinojo, kur merkia uodegą biggrin.gif Visada mėgo Vilnių. Teko tik vieną dalyką jai kardinaliai keisti - avalynę biggrin.gif Nes ji baisiai mėgsta aukštakulnius ir gali tikrai ilgai vaikščioti su jais, bet sako Vilniuj beveik nėra progų juos užsidėt, nes net aš su jais pavargstu smile.gif Gailėtis tikrai nesigaili. Ir sentimentų gimtam miestui nei aš, nei mama nei biški nejaučiam smile.gif Aš ir iš Vilniaus lengvai išsikraustyčiau, jei reiktų, nesu sėsli smile.gif Nu tik tai turėtų būti turbūt ne Lietuvos miestas, nes Lietuvoj be Vilniaus man niekas nepatinka biggrin.gif Klaipėda nebent kokia..

QUOTE(terteliene @ 2016 01 13, 10:44)
Sveikutės,

Atsigulėm į lovą, mažą šiaip ne taip užlaužiau, vyras sako, nu, dabar pasikalbėkim: "Labanakt!" biggrin.gif

Mes buvom vakar išlindę, bet vėjas labai nemalonus. Nu bet pasivaikščiojom.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
aš vakar nebuvau kieme su vežimu, o va šiandien saulutė šviečia, taip norėsis išlįsti, gal pavyks bent iki pardės nusistumti, reiktų kokių vaisių papirkti, o tai jau badas namuose. Pavargę mes visi kažkokie, Ai vėl pradėjo naktim blūdyti, rėkia, nebe pats pas mus ateina. Ir taip ir anaip sukau uodegą, nupirkom tokį oro drėkintuvą, kuris kaip traukinukas atrodo, aš jam pripasakojau prieš miegą, kad ten pučia ramaus miegelio dūmus, ir jis išmiegos visą naktį, bla bla. Aha... vis tiek rėkė. Tai nežinau, kas čia tiems vaikams daros, gal kad mažas vakarais rėkia, tai ir Ai dėmesio papildomo reikia, nes ir jį veikia tai. žodžiu. Papirkau Ai crokbases vasarai, va čia, jeigu ką domina. Lyg ir nebloga kaina gavosi.
Atsakyti
Labas rytas,

Aš norėčiau tų basučių, jei dar kas nors pirktų........ Kokį dydį ėmei? ir kokį nešiojat?
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2016 01 15, 11:00)
Labas rytas,

Aš norėčiau tų basučių, jei dar kas nors pirktų........ Kokį dydį ėmei? ir kokį nešiojat?

Ėmiau UK 11, Ai pėda dabar 16,5 cm, nešioja 27-ą, tai 10 dydis atitinka tokią pėdą, bet jam pavasarį ima pėda augti, tai ėmiau dydžiu didesnes.
Atsakyti
Sveikos,

papietavau su kolege. prasiejau dar truputuka. uzejau nupirkau kokosiniu sausainiuku - bus prie arbateles. ir va penktadienio kaip ir nematyti smile.gif

O jau taip sunkiai keliausi cool.gif kazkas baisaus.

Bet ar man vaidenasi ar nezinau, bet man atrodo kad jau sviesiau buna rytais vaziuojant i darba ir griztant is darbo g.gif
Smagu butu, jei nesivaidena man lotuliukas.gif

terteliuk, parodyk ta traukinuka drekintuva?

Basutes fainutes thumbup.gif as esu parsisiuntus timberlando maziui. tikiuosi neisaugs 28 dydzio g.gif nes koja pas ji nemaza. kol kas didokos jam bet gal iki vasaros ir isaugs-juk dar daug laiko.

terteliuk, o tu savarankiskai siunties is to puslapio ar per kazka? kiek dar siuntimas gaunas?

Aj dar balioncikas tau del verksniuku 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Telegrama, siunčiuos per tukisu.com, papildomai, tikiuos, tilpsiu į 5 eur, čia jų minimalus mokestis, o šiaip uk ribose siuntimas nemokamas. Siunčia jie lyg ir į LT, bet prisideda pvm, ir prekės pabrangsta, ir dar siuntimas, įtariu, nemažas. Nu neapsimoka.
Traukinukas
Atsakyti