Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Su Naujaisiais Mielosios!
Graziu jums metu!

Monikut, kaip mielai paskaiciau tave wub.gif

ir del ziemos as vis tavo drauge lotuliukas.gif nors grazu bet neiseina man jos pamilti smile.gif laukiu pavasario, vasaros smile.gif

Nors va vaikams smagu tas sniegelis. Buvom ant kalniuku sausio 1 diena. Tai taip smagiai. net ir as iskelus kojas ciuoziau su rogutem nuo kalno lotuliukas.gif

Naujako isvakarese buvom Domino spektakly su vyru. Ilgai laukem vestibiulyje, kur salta buvo, nors salej irgi ne ka silciau. tai sedejau su savp puchavyku. bet zmoniu pilna sale buvo! paskui grizom namo, nes visi draugai nere i krumus ir likom vieni, nors turejom salygas kazkur iseiti. tai grizom namo, sulaukem vidurnakcio, paziurejom fejerverkus ir nuejom miegot biggrin.gif

Ejom i kino teatra visas tris dienas biggrin.gif zodziu smagiai.

Dar viena savaite pabus mociute ir reikes sugrizti i senaja kasdienybe.
Bet koks geris kai vaikai su mociute ypac per salcius. nereikia vaiku tysti i mokyla/darzeli.
Atsakyti
Labas,
Mažiukas jau antra savaitė biški labiau papiktintas, tai kažkaip rečiau parašau. Sėdžiu namuose, vyras mažių nuveža parveža, na ryt reikės išlįsti, nes mažių pas daktarę skiepyt vešiu, jau ir taip nusikėlė, bet gali nusikelti dar, nes kažką jam skauda, ar gerklytę, ar ausytę, nes nu jau taip su (.) pykstasi! Bet tai meškis, išmiegojo šianakt visą naktį nesikėlęs! Buvom sekmadienį Panoramoj, tai ir su Ai papramogavom, ir pavalgėm kabake - mažius miegojo. Grįžus, aišku, mes už tai atsiėmėm, nemiegojo, rėkė rėkė.. Bet visumoj tai išlįst į miestą ramiai buvo jėga smile.gif
Telegram, kokiuose filmuose buvot? Mačiau FB eilutę prie bilietų, ou jė... smile.gif Gerai kai močiutė taip ilgai svečiuojas smile.gif MEs per Naujaką buvom visi keturi iškišę nosis į lauką, mažius fejerverkus stebėdamas nulūžo nešynėj smile.gif
Monikutia, kaip tavo lapinukai gyvena? Kaip mažylis? Jau beveik mėnesiukas jam smile.gif PAriebėjo? biggrin.gif Šypsosi jau gal? Mano kiškiui tai tokie tamsūs plaukiukai želia, na, žiūriu, panašus jis į mane, bet tai ir tėčio bruožų pilna - bus tiesiog labiau maišytas biggrin.gif
Atsakyti
Labuka, Telegrama ir Terteliene biggrin.gif

Buvom šiandien TA, tai mano retai, bet užtikrintai valgantis vaikis priaugo 1350g nuo svorio išleidžiant iš ligoninės thumbup.gif Galvoju tik kažin kaip su pienuku, jei dieną valgo kas 3-4h, o naktį kas 4-6h g.gif Nemažės jo? Nu mažai čia patarėjų likę, bet gruodinukuose labai daug mamų, kurios "neturi" pieno, tai nėra su kuo pasitart ax.gif Va dabar miega po poliklinikos reikalų ir nevalgęs jau 4h.
Dar gelta yra nepraėjus, tai ryt tyrimus darysim, ir užesiuką girdėjo širdelėj, nu bet čia turi praeit viskas smile.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 04, 13:02)
Naujako isvakarese buvom Domino spektakly su vyru. Ilgai laukem vestibiulyje, kur salta buvo, nors salej irgi ne ka silciau. tai sedejau su savp puchavyku. bet zmoniu pilna sale buvo! paskui grizom namo, nes visi draugai nere i krumus ir likom vieni, nors turejom salygas kazkur iseiti. tai grizom namo, sulaukem vidurnakcio, paziurejom fejerverkus ir nuejom miegot

Ejom i kino teatra visas tris dienas  zodziu smagiai. 

Dar viena savaite pabus mociute ir reikes sugrizti i senaja kasdienybe.
Bet koks geris kai vaikai su mociute ypac per salcius. nereikia vaiku tysti i mokyla/darzeli.

Kaip nekenčiu, kai kokioj pasikultūrinimo vietoj šalta būna doh.gif Nu bet suprantu, kai kokiam senam Jaunimo teatro pastate būna šalta, bet Domino tai niekad nepagalvočiau, kad šalta.. Šiemet žiūriu daug žmonių tik savo šeimose sutiko Naujus wub.gif
Bet kaip faina taip su vyru pasižmonėjot bigsmile.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 01 05, 12:54)
Labas,
Mažiukas jau antra savaitė biški labiau papiktintas, tai kažkaip rečiau parašau. Sėdžiu namuose, vyras mažių nuveža parveža, na ryt reikės išlįsti, nes mažių pas daktarę skiepyt vešiu, jau ir taip nusikėlė, bet gali nusikelti dar, nes kažką jam skauda, ar gerklytę, ar ausytę, nes nu jau taip su (.) pykstasi! Bet tai meškis, išmiegojo šianakt visą naktį nesikėlęs! Buvom sekmadienį Panoramoj, tai ir su Ai papramogavom, ir pavalgėm kabake - mažius miegojo. Grįžus, aišku, mes už tai atsiėmėm, nemiegojo, rėkė rėkė.. Bet visumoj tai išlįst į miestą ramiai buvo jėga
Monikutia, kaip tavo lapinukai gyvena? Kaip mažylis? Jau beveik mėnesiukas jam  PAriebėjo?  Šypsosi jau gal? Mano kiškiui tai tokie tamsūs plaukiukai želia, na, žiūriu, panašus jis į mane, bet tai ir tėčio bruožų pilna - bus tiesiog labiau maišytas

Fainiai pasibuvot Panoramoj bigsmile.gif Aš va dabar pagalvojau, kad po dičkio auginimo buvau susidarius nuomonę, jog žiemą auginti leliuką visai gerai, na neskaitant tų kombinezonų visų.. Bet va per žiemą atsiranda režimas ir šiaip apsipranti su viskuo.. Galų gale su pirmu lelium kartais neidavom į lauką ne dėl oro, o dėl to, kad po nemiegotų kažkiek naktų iš eilės nebūdavo nei jėgų, nei noro.. O dabar kai antras lelius toks ramiakas ir tas režimas labai anksti atsiradęs, tai taip norėtųsi, kad būtų šilta lauke ir nereiktų namie tūnot. Vėl įsitikinu, kaip viskas priklauso nuo konkrečios situacijos.

Mes gerai bigsmile.gif Svoris kaip matai už save kalba biggrin.gif Dičkis sakyčiau labai gerai visumoj brolį priėmė, labai didelė meilė. Toks jis rūpestingas ir geras pas mus wub.gif Gaunu net bart, jei ilgesnį laiką brolio verkiančio nepaimu ant rankų biggrin.gif Ir pagalbininkas jis puikus, nereikia pačiai lakstyt pampersų ar kitų daiktų jei prireikia iš kito kambario smile.gif O mažiukas tai wub.gif Šypsotis kažkaip anksti pradėjo, broliui dažnai šypsosi. Guguoja jau kažką truputį. Ir supratau, kad visgi laiko stabdyt nenoriu wub.gif

Atrinkinėju foto spausdinimui, tai dičkiui plaukai pradėjo akivaizdžiai augti 1 metų 3 mėnesių biggrin.gif O brolį jau dabar kirpt reiktų biggrin.gif Išmaudom ir toks juodas pasišiaušėlis wub.gif
Atsakyti
Monikutia, kaip miela tave skaityt wub.gif ateisiu gal ryt is pc daugiau apie mus papasakot, nes is telefono biski tingiu, o del valgymo, pas mus identiska situacija - valgo retai, tik maniskis dar ir greitai labai. Bet siaip neikisi jam, jei jis per daug pavarges ar nervuotas, ir jei nealkanas. Tai diena kas 3-4 val, kaaartais ir dazniau, bet retokai, nakti nuo 23 iki 7 ryto - paprastai tik viena karta. Ko pasekoje man (.) plysta ryte ir puse dienos smile.gif vaikas riebeja akyse, tista ir pleciasi visom kryptim, o pieno vis dar, mano akiai, turiu daugiau, nei noreciau smile.gif taip kad... smile.gif
Atsakyti
Nu tai reikšia galima biški ir padietint bachūrą biggrin.gif Nebepergyvensiu, jei užsimiegos per daug.

Beje, ūgio turim 56cm, tai kai kurie pradiniai šliaužtai jau mažoki smile.gif Ir pampersų prie 2 dydžio mėnesio proga perėjom smile.gif

Šiandien pirštą mažiui subadė kraujukui, tai buvo seselė biški aprėkta smile.gif O babcė viena poliklinikoj kad pristojo jau rengiantis lauk eit doh.gif Ojėzau, koks mažas, reikėjo nevežt, taip šalta, ojėzau neveržkit taip ties veiduku (autokėdutės diržų), bet tai kaip šalta, uždenkit jam veidą, o jūs su mašina.. Nei žodžio jai nesakiau, kantri esu baisiai biggrin.gif
Bet rimtai šiandien gi daug šilčiau turėjo būt..

Dar Ikėjoj buvom spintos pirkt vaikų kambariui, nebetelpa šmutkės biggrin.gif Tai vyras kažko ten kambary keikias bandydamas sudėt biggrin.gif

Rytoj vešim mažiaus seneliams dar nemačiusiems parodyt smile.gif Vyras vėl bambės, kad pusę buto išsivežu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,
mezgiau ir tingėjau kompą jungti, bet per tamsu paliko megzti, tai atėjau čia pasipasakoti biggrin.gif
Pirmiausia, tai noriu pasiskųsti - nepatinka man pas mano lapkritukes sad.gif Kažkaip visai nėra bendravimo... kažkoks pasisakymų, užklausimų ir patarimų forumas. Nu gal jis iš esmės tam ir skirtas, bet tai kad aš tai čia dėl plepesių smile.gif Tai greičiausiai mesiu aš tą reikalą, geriau liksiu čia ir pintereste siūti mokysiuos smile.gif
Monikutia, čiūdna babūnė pasitaikė biggrin.gif Juokingiausia, kad aš tuos patarimus esu per gyvenimą su Ai girdėjus tik iš diedų biggrin.gif Vienas pergyveno, kad mano vaikis nešynėj neuždustų, kitas - kad nesušaltų vežime neužklotas prie +30 biggrin.gif Dėl šalčio, tai jau ir mane ta read-only žiema daknisus! Šiandien jau morališkai ir visaip kitaip nusiteikus buvau eiti į lauką, ir ką tu jam. Nežmoniškai šalta. Nu tai bent į daržą, sakiau, nuvažiuosiu, bet Vy labai prastai su rytiniais miegeliais sekėsi, o kaip tyčia užmigo pusvalandis prieš mums išvažiuojant (PATS! Vežime, kai aš aplink baladojaus kraustydama indaplovę ir maišydama tešlą varškės apkepui), tai pagailo man jo, ir paprašiau vyro damušti šią savaitę su Ai pasiiminėjimais. O ir namie man taip šalta, nors prikūrenta, laipsnių normaliai yra, bet tos visos šaltos sienos, grindys, man į kaulus smelkias ta vėsa.
Monik, mažasis plaukuotas? bigsmile.gif Kaip miela smile.gif Vy tai trumpaplaukis, bet kai tamsiukas, tai jau neatrodo fotkėse plikas smile.gif Ir jo plaukų linija tokia prikolna, žema (pasirodo, iš vyro čia, nes mano aukšta kakta, ir Ai tokią paveldėjo), tai man taip mielai atrodo ta beveik kakta apžėlus biggrin.gif Šiaip, jis labai ilgas. Turi nerealiai ilgą liemenį, o ir aukštas šiaip beibis (2 mėn TA buvo 63,5). Vertbaudeto bodikus dedu 74 dydžio, ir jie jam nei kiek ne per dideli. Ir tas liemuo, rankos tokie neputnučiai dar, nu bet liaaaškos liaaaaškos doh.gif Aš jau apie perėjimą prie 4 dydžio pampių svarstau, nes nu per tas liaškas vos besueina biggrin.gif Mano pirštai ilgi, bet storiausioj vietoj jau nebesueina vienos rankos pirštai ant liaškos biggrin.gif Pilvelis vis dar nebaisiai ramus, šiaip tai nevargina smarkiai, nu bet tas draskymasis valgant ir rytiniai bezdėjimai su paverkimais nuo 6 ryto biški kartais užknisa. Būtų visai jau ir nieko, kad tai baigtųsi už mėnesiuko, kaip ir teoriškai priklauso smile.gif
O Ai tai iš pradžių buvo labai entuziastingas brolio klausimu, po to, kai suvokė, kad naudos iš jo nedaug, ir greitai žaidimų draugo dar nebus, o mamą su tėčiu atima, ir rėkimu nervuoja, buvo biški įsijungęs ignorą brolio atžvilgiu, o dabar, kai jau brolis toks stebintis, kalbinantis pasidaręs, tai jau ir pažaidina truputį, pakalbina, pabučkina ir pamyluoja priėjęs smile.gif Ir nuraminti atpuola, sakydamas, "Mama, aš geriausiai nuraminu brolį!" biggrin.gif Prikolnas - žaidžia dabar tėtį, jo minkšti žaislai jau pampiais apmauti, iš tašiuko pasidaro nešynę ir nešioja meškučius savo, o darželyje kitoj grupėj rado lėlių-kūdikių ir žaislinę autokėdutę-nešynę, tai užsižaidė taip, kad namo nenorėjo, o po to vakare klausinėjo, kodėl mes namie neturim lėlių biggrin.gif
Monikutia, gero savaitgalio uošvijoj, mes tai turbūt tik vasario pradžioj į ilgesnes keliones išsiruošim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 05, 12:54)
Labas,
Mažiukas jau antra savaitė biški labiau papiktintas, tai kažkaip rečiau parašau. Sėdžiu namuose, vyras mažių nuveža parveža, na ryt reikės išlįsti, nes mažių pas daktarę skiepyt vešiu, jau ir taip nusikėlė, bet gali nusikelti dar, nes kažką jam skauda, ar gerklytę, ar ausytę, nes nu jau taip su (.) pykstasi! Bet tai meškis, išmiegojo šianakt visą naktį nesikėlęs! Buvom sekmadienį Panoramoj, tai ir su Ai papramogavom, ir pavalgėm kabake - mažius miegojo. Grįžus, aišku, mes už tai atsiėmėm, nemiegojo, rėkė rėkė.. Bet visumoj tai išlįst į miestą ramiai buvo jėga smile.gif
Telegram, kokiuose filmuose buvot? Mačiau FB eilutę prie bilietų, ou jė...

oho geras bigsmile.gif del visos nakties ir kaip faina jusu pasibuvimas Panoramoj wub.gif reikia tiems vyresniukams to demesio kai nesikisa maziai smile.gif

O buvom tame lietuviskame "Tarp musu berniuku". labai fainas-linksmas su vyriskais bajeriukais. labai gerai suejo mums.
Nors vaziavom i Pasakos kino teatra. norejom i sita:
http://www.kinopasak...-(PS)/d,filmas/
negavom bilietu. bet kita diena vis tiek nuejom. labai geras ir mintis ir siaip juokinga prancuziska komedija.
dar buvom Mazajame prince su visa seima, tai nelabai vaikams... toks jis suaugusiems labiau.

QUOTE(terteliene @ 2016 01 08, 16:32)
Pirmiausia, tai noriu pasiskųsti - nepatinka man pas mano lapkritukes Kažkaip visai nėra bendravimo... kažkoks pasisakymų, užklausimų ir patarimų forumas. Nu gal jis iš esmės tam ir skirtas, bet tai kad aš tai čia dėl plepesių

As taip ir itariau, kad taip bus perejus i FB.
As irgi pasiilgstu tiesiog paplepejimu cia.. kad ir kaip jauties, ka nuveikei kad ir nekazka didelio smile.gif
gal reikia dienorasti pradet rasyti biggrin.gif bet nebus feedbacko biggrin.gif tai gal atsliukinsiu cia - vis tiek bent jus likusios, nepabegsit gal smile.gif ?

Monikut, kaip graziai isivaizduoju ta tavo mazyli tamsiaplauki wub.gif kai faina, kad brolis myliu maziuka. Tokia pilnatve jauciu pas jus seimoj!!!

Terteliuk, ka siuni? randi tam laiko?
as visai meciau siuvima.. sesei mezgiau sali ir kepure gimtadieniui, tai kazka reiketu vietoj to parankdarbiaut, bet va siuvimui reikia ypatingo nusiteikimo smile.gif tai kaupiuos...

Labai sunki siandien diena.. tamsu,.. galvyte spaudzia. kavytes nusipirkau skanios. tikiuosi prablaivesiu i vakara.

Juk siryt po 3 savaiciu isejo mano vaikai i darzeli/mokykla... mazius visa ryta viskas sauke "neeee" doh.gif na nezinau kaip vyrui sekes ji nuvezt i darziuka... nes priminus darzeli irgi saukdavo "neee"

Imsiu atostogas vasari per vaiko mokyklines atostogas - bus man ko laukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš pirma diena darbe šiais metais biggrin.gif Deja, bet jokio ūpo darbui... O vyrija mano dar atostogauja.

Per šventes nemažai pagastroliavom, tik praeitą savaitę praleidom visi namie. Tačiau šiemet nebuvau nei jokiam didesniam/normalesniam renginy ar koncerte... net darbo vakarėlio nebuvo. Daugiau svečiuose, pas draugus ir gimines.

Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif SM - tinka ir patinka plepalams, o FB - reikalams biggrin.gif

Kukulis gudrėja ne dienom, o valandom, jau tikrai idomiai sušneka biggrin.gif Pvz, kai ko nors prašo sako, būk laimingas, pažaisk su manim biggrin.gif Matyt turi omeny "būk geras" biggrin.gif

Su ligom kaip ir nedraugaujam, atrodo, jau ir nebeberia, tfu tfu tfu, matyt, žirniukai atliko savo darbą, nors teko kantrybe ir apsišarvuot.
Atsakyti
Labas,
Telegram, turėjau galvoj anuos, naujus, 2015-ų lapkritukus smile.gif Nėra plepėjimo... Įšoka kas nors kartą per dvi savaites pasipasakot, arba ko nors užklaust... Nu man taip netinka.

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 11, 13:50)
Terteliuk, ka siuni? randi tam laiko? 

Hmz, kažkaip kartais randu, kartais visai niekam nerandu, mažiui pilvelio paūmėjimas vėl... Gal paskutinis pasispardymas? Bet būna sunkių dienų, jam kai skauda pilvuką, visai beveik (.) neima, pusę laiko staugia, kad alkanas, kitą pusę, kad (.) siūlau... omm ommm. Sunku ir patikėti, kad už gero mėnesio tai jau turėtų tapti istorija. O tai dabar, tik pasvajoju vėl saldžiai griūti į lovą, vyriukus išlydėjus, taip ir mažas nubunda staugdamas nuo kokio skaudaus bezduko. A, o siuvau tas kaklaskares, Ai treningučius dar vienus, nes nudremžė, išaugo, dar reiktų Vy pasiūti kelnytes kelias, nes kažkaip tas ilgšis mano neturi ką dėvėti smile.gif
Susnervinau šiandien... paskambino iš sodros, buvau, pasirodo, pamiršus 6-ias dienas biuletenio, tai man jį išmokėjo, ir tikėjausi, kad dekretą perskaičiuos, nes kažkokia maža išmoka man pasirodė... o pasirodo, jo, perskaičiuotų, obettačiau, aš ir taip lubas jau pasiekusi. Damn, nesitikėjau, kad ir dekreto išmoka turi lubas. O pasirodo, visos turi. Tai aš dirbau ilgiau per dekretą, kad galėčiau be lubų valstybei ilgiau pamokėti mokesčius, o jie man trumpiau mokėtų išmokas, kurioms visoms lubas pritaikė biggrin.gif Negi aš nepilietiška? biggrin.gif
Koks juokingas Kukulis, kalba kaip amerikonas biggrin.gif Nu kodėl gi jūs neturėtumėte būti laimingi, su juo pažaisdami? biggrin.gif Play with me, be happy biggrin.gif
Mes su Vy buvom pas kardiologę vakar, turi dar neužsitraukusią skylutę, bet tikiuosi, kad per metus susitvarkys. Oj, koks ten beprotnamis, mašinų, žmonių, beibių pilna... Bet daktarės ir sesutės tos su užlūžusiom sistemom ir mamytėm, į ausį rėkiančiom, tokios visos malonios ir geros man pasirodė smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaip gera, kai nebėra tų šalčių smile.gif Šiandien mama pabuvo su mažiuku, o aš B nuvežiau į darželį. Vakar tai visi trys boginomės smile.gif

Mažiui pasitvirtino motinos pieno gelta, daryt nieko nereikia, pati praeis smile.gif

Šarange, tikrai tie mūsų vaikiukai jau kokie dideli ir gudrūs drinks_cheers.gif Smagu be proto stebėti juos, klausyti jų kalbų ir filosofavimų biggrin.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 01 08, 16:32)
Pirmiausia, tai noriu pasiskųsti - nepatinka man pas mano lapkritukes sad.gif Kažkaip visai nėra bendravimo... kažkoks pasisakymų, užklausimų ir patarimų forumas. Nu gal jis iš esmės tam ir skirtas, bet tai kad aš tai čia dėl plepesių smile.gif Tai greičiausiai mesiu aš tą reikalą, geriau liksiu čia ir pintereste siūti mokysiuos smile.gif

Šiaip, jis labai ilgas. Turi nerealiai ilgą liemenį, o ir aukštas šiaip beibis (2 mėn TA buvo 63,5). Vertbaudeto bodikus dedu 74 dydžio, ir jie jam nei kiek ne per dideli.

Turi omeny pas Vy lapkritinukes? Nes man irgi nelabai naujoji tema limpa.. Dėl merginų požiūrio.

Nu tikrai aukštas vaikinas bigsmile.gif

QUOTE(Telegrama @ 2016 01 11, 12:50)
Labai sunki siandien diena.. tamsu,.. galvyte spaudzia. kavytes nusipirkau skanios. tikiuosi prablaivesiu i vakara.

Juk siryt po 3 savaiciu isejo mano vaikai i darzeli/mokykla... mazius visa ryta viskas sauke "neeee"  doh.gif  na nezinau kaip vyrui sekes ji nuvezt i darziuka... nes priminus darzeli irgi saukdavo "neee"

Imsiu atostogas vasari per vaiko mokyklines atostogas - bus man ko laukti biggrin.gif

Atsimeni, kai aš darbe sėdėdavau su skania kavyte, nes dėl prasto ryto jausdavausi jos nusipelniusi? O tu namie dar buvai ir sakei, kad jau greit vietom susikeisim biggrin.gif Tai suprantu tave ir džiaugiuosi, kad bent kavytės skanios turėjai thumbup.gif

Ką norėt, beveik mėnesio pertrauka vaikams, reiks iš naujo į ritmą įeit.. O tai vasarį kas per atostogos vaikams? Kiek daug tų atostogų..
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2016 01 11, 13:05)
Aš pirma diena darbe šiais metais  Deja, bet jokio ūpo darbui...

Per šventes nemažai pagastroliavom, tik praeitą savaitę praleidom visi namie. Tačiau šiemet nebuvau nei jokiam didesniam/normalesniam renginy ar koncerte... net darbo vakarėlio nebuvo. Daugiau svečiuose, pas draugus ir gimines.

Kukulis gudrėja ne dienom, o valandom, jau tikrai idomiai sušneka 

Su ligom kaip ir nedraugaujam, atrodo, jau ir nebeberia, tfu tfu tfu, matyt, žirniukai atliko savo darbą, nors teko kantrybe ir apsišarvuot.

Viskas normaliai del pajuodinto biggrin.gif as va antra savaite po svenciu neisivaziuoju lotuliukas.gif

Gudruolis Kukulis wub.gif

Kaip smagu del pasitraukusiu zarazu 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2016 01 12, 12:17)
Labas,
Telegram, turėjau galvoj anuos, naujus, 2015-ų lapkritukus  Nėra plepėjimo... Įšoka kas nors kartą per dvi savaites pasipasakot, arba ko nors užklaust... Nu man taip netinka.
Hmz, kažkaip kartais randu, kartais visai niekam nerandu, mažiui pilvelio paūmėjimas vėl... Gal paskutinis pasispardymas? Bet būna sunkių dienų, jam kai skauda pilvuką, visai beveik (.) neima, pusę laiko staugia, kad alkanas, kitą pusę, kad (.) siūlau... omm ommm. Sunku ir patikėti, kad už gero mėnesio tai jau turėtų tapti istorija. O tai dabar, tik pasvajoju vėl saldžiai griūti į lovą, vyriukus išlydėjus, taip ir mažas nubunda staugdamas nuo kokio skaudaus bezduko. A, o siuvau tas kaklaskares, Ai treningučius dar vienus, nes nudremžė, išaugo, dar reiktų Vy pasiūti kelnytes kelias, nes kažkaip tas ilgšis mano neturi ką dėvėti 
Susnervinau šiandien... paskambino iš sodros, buvau, pasirodo, pamiršus 6-ias dienas biuletenio, tai man jį išmokėjo, ir tikėjausi, kad dekretą perskaičiuos, nes kažkokia maža išmoka man pasirodė... o pasirodo, jo, perskaičiuotų, obettačiau, aš ir taip lubas jau pasiekusi. Damn, nesitikėjau, kad ir dekreto išmoka turi lubas. O pasirodo, visos turi. Tai aš dirbau ilgiau per dekretą, kad galėčiau be lubų valstybei ilgiau pamokėti mokesčius, o jie man trumpiau mokėtų išmokas, kurioms visoms lubas pritaikė  Negi aš nepilietiška?
Koks juokingas Kukulis, kalba kaip amerikonas  Nu kodėl gi jūs neturėtumėte būti laimingi, su juo pažaisdami?  Play with me, be happy
Mes su Vy buvom pas kardiologę vakar, turi dar neužsitraukusią skylutę, bet tikiuosi, kad per metus susitvarkys. Oj, koks ten beprotnamis, mašinų, žmonių, beibių pilna... Bet daktarės ir sesutės tos su užlūžusiom sistemom ir mamytėm, į ausį rėkiančiom, tokios visos malonios ir geros man pasirodė smile.gif

AAA supratau.. o man labai panasiai FB tema pagal tai, kaip apibudinai. nebeaisku, kas kuom gyvena... aisku, grizus i darba, ir to laiko sm maziau, bet vis tiek smagu cia ilisti smile.gif

Jo del lubu tai gaila. Jei ne lubos, butume daugiau gave antrus metus, nes skaiciavo pagal vyro atlyginima. Na bet vis tiek daugiau gavom, nei buciau as pagal savo atlyginimeli smile.gif

Kaip graziai parasei apie sesutes ir daktares, o tai spaudoj vien negatyvas apie sita sriti.

QUOTE(Monikutia @ 2016 01 12, 12:26)
Kaip gera, kai nebėra tų šalčių  Šiandien mama pabuvo su mažiuku, o aš B nuvežiau į darželį. Vakar tai visi trys boginomės

Mažiui pasitvirtino motinos pieno gelta, daryt nieko nereikia, pati praeis

Atsimeni, kai aš darbe sėdėdavau su skania kavyte, nes dėl prasto ryto jausdavausi jos nusipelniusi? O tu namie dar buvai ir sakei, kad jau greit vietom susikeisim  Tai suprantu tave ir džiaugiuosi, kad bent kavytės skanios turėjai  thumbup.gif

Ką norėt, beveik mėnesio pertrauka vaikams, reiks iš naujo į ritmą įeit.. O tai vasarį kas per atostogos vaikams? Kiek daug tų atostogų..

O tai dazniausiai visi rtys boginsites? kaip darysi su darziuku? ar mama daznai gales pagelbet?
as tai is tingejimo bogintis visiems trims, tingedavau vesti dickiuka i darzeli blush2.gif

JO, atsimenu atsimenu biggrin.gif peremiau estafete biggrin.gif

Kazkaip nelengva grizt maziui i ritma. jau tiek kantrybes reikia mum rytais. kol prizadinam, tada kol ji priviliojam islipt is lovos, tada koki pusvalandi sedi ant sofos ir neleidzia nei rengti jo nieko.. vis saukia "neeee"". o kai jau reikia iseidinet, jis nori kakavos, nenori rengtis... jau kaip sunku doh.gif o mes skubam. tai nezinau net ka daryt... ir taip anksti budinu... ouzmiega jis vakare apie 22 val. nors pradedamruostis puse devyniu. pamiegojes darzelyje jis nenori anksti miegot vakarais.. vel beda biggrin.gif zodziu sunku cool.gif

O vasari as pati imsiu atostogas. reikia ir man pailset biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turbūt tokių skyrelių, kaip mūsų jau nebus, be kita ko, jau visi kiti seniai numirę arba persikraustę i FB smile.gif

Aš tai kažkaip kiek susiduriu su medicina tai irgi linkusi labiau užjaust juos negu skustis, bet gal tiesiog nepasitaikė blogi atvejai man.

Idomus paskaityt apie jūsų leliukus, atrodo mūsų mažiai/dičkiai jau tokie dideli pagal leliukus smile.gif

Norėjau pasipasakot čia, bet persigalvojau, parašiau FB vieną nerimą...

Atsakyti