Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Sveikos,

Monikut, o uosviai pusdieniui irgi negali istrukt? Toli gyvena ? As ju vietoj neiskenteciau- daryciau viska kadtik anukeli pamatyciau smile.gif

Apsishopinau beveik viska. Dar tik vyrui kvepalus liko nupirkti, mamai pinigine ir mazdaug viskas smile.gif aj dar maziui dovanele smile.gif dickiui supirkau jau.
O siandien gavau isankstine dovana-vyras telefona padovanojo. Tai esu laiminga kaip slyva biggrin.gif

Vakare vedu mama i konca-i kucinska:D jai labai patinka. Tai pasilinksminsim smile.gif

Vyras uzsinorejo Kaledoms kepto ersketo!!! Omg! As nemoku skaniai zuvies kepti. Bus man isbandymas smile.gif

Laukiu tu poilsio dienu. Tingiu eit i darba biggrin.gif nors dabar kai mama atvaziavo tai maziaus nereiks gabenti i darzeli o paskui ir dickiaus.

Ka jus planuojat kaledoms? Kaip sutiksit sventes? Ka vaikams dovanu po egle pirksit/nupirkot? smile.gif

Monikut kaip mazius? Ramutis? Viskas sklandziai? Vyras atostogauja?
Atsakyti
Labas,
Vyras savo seniai lauktą "dovaną" vakar jau gavo lotuliukas.gif Matyt, tikrai ten man jau mm pramušė blush2.gif
Monikutia, primink savo orkaitėj kepto karpio receptuką - bandysiu kūčioms daryti wink.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Šiandien ryte išleidau savo vyrus į darželį ir su mažium iki 11.30 dar miegojom smile.gif Kažkaip jaučiu įsitinginiauju ir to neturėjimo, ką veikt biggrin.gif Nu bet kai pačiai reiks ryte važiuot su abiem į daržą, baigsis mano katino dienos.

Kokie orai durni, jau galvoju pavalgys mažius ir eisim į lauką, tai būtinai lyti pradeda.

QUOTE(Telegrama @ 2015 12 20, 14:30)
Sveikos,

Monikut, o uosviai pusdieniui irgi negali istrukt? Toli gyvena ? As ju vietoj neiskenteciau- daryciau viska kadtik anukeli pamatyciau

Apsishopinau beveik viska. Dar tik vyrui kvepalus liko nupirkti, mamai pinigine ir mazdaug viskas aj dar maziui dovanele dickiui supirkau jau.
O siandien gavau isankstine dovana-vyras telefona padovanojo. Tai esu laiminga kaip slyva

Vakare vedu mama i konca-i kucinska jai labai patinka. Tai pasilinksminsim 

Ka jus planuojat kaledoms? Kaip sutiksit sventes? Ka vaikams dovanu po egle pirksit/nupirkot?

Monikut kaip mazius? Ramutis? Viskas sklandziai? Vyras atostogauja?

Na pirmagimio tai buvo atlėkę pažiūrėt, bet dabar uošviui sveikata biški pagedus, tai jis sakė nenori važiuot.. Sakė gal po Naujų metų, tai sakau po Naujų mes ir patys atvažiuosim biggrin.gif Kažko tie vyresni žmonės prisibijo tų kūdikių smile.gif Mano tėtis irgi sakė ant Velykų tik atvažiuos, tai sako aj gal ir geriau, paaugęs bus, drąsiau į rankas paimt.

Bet kas pardėse daros blink.gif Sekmadienį nulėkiau į Akropolį, tai net eismo reguliuotojas buvo biggrin.gif Gerai, kad man greit pavyko ir mašiną pastatyt ir prigriebt, ko reikia. O dovanas tai tik vaikam perkam, suaugę kažkaip nesidovanojam, tai iš vienos pusės nuobodu, iš kitos gerai, kai nereikia galvos sukt, nes niekada neperku bet ko, tai jei reikia dovaną nupirkt kažkam, žiauriai daug laiko sugaištu.
Super dėl telefono thumbup.gif

Kaip nemėgstu Kučinsko biggrin.gif Retai, kas man taip užkliūna, nu bet jis toks atstumiantis diedas biggrin.gif Kaip koncas? Patiko mamai?

Mūsų dičkis tai gaus vaikišką benzopjūklą biggrin.gif Vyras iš kažkur partempė, nu ne iš kažkur, iš darbo biggrin.gif Tai nežinau, ką jis su juo darys, alia vaikas prie technikos, tai gal patiks. Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif O per šventes tai namie būsim, mamukas mano Kūčių stalą ruoš, mes gal daugiau Kalėdom kažką paruošim, nu ir atšvęsim šiemet taip ramiai su savo stebukliuku rolleyes.gif

O mažiukas mūsų tai jo, ramiakas, būna kartais užeina pilvukas, bet kažkaip ramiai, nėra taip, kad nuolat verktų dėl skausmo, dažniausiai tai po nosim kniurzga kažką, kol papirduliuot išeina biggrin.gif Arba vyras ima pilvuku ant savo rankos, iškart nurimsta.
Niekaip negaliu į jį atsižiūrėt wub.gif
MB atostogauja, tik namie turi padirbėti prie kompo smile.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 12 21, 13:26)
Monikutia, primink savo orkaitėj kepto karpio receptuką - bandysiu kūčioms daryti wink.gif

Toks ten ir receptas smile.gif Supjaustau karpį, pilu sojų padažo (mas skaniau kažkaip vietoj druskos jį naudot šitam patiekalui), įspaudžiu cesnako, kažkokių prieskonių pagal skonį, sudedu į skardą, gausiai apibarstau tarkuotom morkom ir aliejum apšlakstau. Kepu, kol morkos jau matosi, kad iškepusios, gal apie pusvalandį, bijau sumeluot.
Atsakyti
Labas,
Nusiaubiau Barborą iš pat ryto, ir tai delivery time'as tik ryt apie pietus, na bet iki vakarienės spėsim ką nors pasigamint biggrin.gif
Monikutia, džiugu dėl tavo mažiuko pilvelio! Linkiu, kad taip ir liktų - nusipelnei pailsėti po B ir nuo jų 4u.gif Kaip smalsu būtų pamatyti tą tavo kniurziuką wub.gif Gal pasikeičiam mailais, jei jau dalinatės savo grožio fotkom? Ačiū už pasidalinimą receptuku, o kaip tau morkos neapdega? Aš kažkada bandžiau kept panašiai, tai man apdegė. Na bet bandysiu, jei nenuspręsiu, kad pas mane to karpio per mažai. NEs turiu tik vieną žuvelioką. Panašu, kad šiandien vėl į lauką neišeisim...oras nenormalus totaliai :/
O mes tai kažkiek dar vargstam su kažkuo, nu vis tiek įtariu pilvelį vakarais. Bet jam nepučia, jam kažkokie skausmai ar kas ten, ar šiaip diskomfortas, kad jis miego nori, o neužmiega, tai jau kad įsiklykia... Jei dienos būtų sunkios, po tokių vakarų mane reiktų tiesiai durnynan vežti. Užmiega tik stačias permestas per petį supamas arba nešiojamas - o mamyte, aš jau su juosmens juosta vaikštau, skauda nugarą nerealiai. BEt jei tai pilvelis, vis tiek praeis. To ir tikiuosi ir linkiu sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2015 12 22, 15:13)
Kaip nemėgstu Kučinsko biggrin.gif Retai, kas man taip užkliūna, nu bet jis toks atstumiantis diedas biggrin.gif Kaip koncas? Patiko mamai?

Mūsų dičkis tai gaus vaikišką benzopjūklą

Niekaip negaliu į jį atsižiūrėt  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif as irgi nesu jo gerbeja, bet visai smagiai laika praleidom biggrin.gif palingavom su tetutem aplinkinem. kitos taip isisiautejo uzpakalius bekraipydamos, kad grazu buvo ziureti smile.gif)))) mamai labai patiko. tai ir svarbiausia.

O geras del benzopjuklo lotuliukas.gif

Kaip miela wub.gif

Kaip B apsiprato su broliuku?

QUOTE(terteliene @ 2015 12 23, 08:51)
Labas,
Nusiaubiau Barborą iš pat ryto, ir tai delivery time'as tik ryt apie pietus, na bet iki vakarienės spėsim ką nors pasigamint

Kaip smalsu būtų pamatyti tą tavo kniurziuką 

O mes tai kažkiek dar vargstam su kažkuo, nu vis tiek įtariu pilvelį vakarais. Bet jam nepučia, jam kažkokie skausmai ar kas ten, ar šiaip diskomfortas, kad jis miego nori, o neužmiega, tai jau kad įsiklykia... Jei dienos būtų sunkios, po tokių vakarų mane reiktų tiesiai durnynan vežti. Užmiega tik stačias permestas per petį supamas arba nešiojamas - o mamyte, aš jau su juosmens juosta vaikštau, skauda nugarą nerealiai. BEt jei tai pilvelis, vis tiek praeis. To ir tikiuosi ir linkiu sau biggrin.gif

jau susideliojai meniu? namie svesit? atvaziuos kazkas pas jus?

Man irgi smalsu butu pamatyti ta mazuleli ax.gif

Ojei mazutis 4u.gif tikiuosi kad praeis su laiku 4u.gif

Man bendradarbe sita recepta labai rekomendavo:
http://www.beatosvir...rugsciu-padazu/
sake be galo skanu.

kazkaip nedarbinga nuotaika siandien. Sturmuosiu maxima per pietu pertrauka. bijau ir pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2015 12 23, 11:48)
jau susideliojai meniu? namie svesit? atvaziuos kazkas pas jus?
kazkaip nedarbinga nuotaika siandien. Sturmuosiu maxima per pietu pertrauka. bijau ir pagalvot biggrin.gif

Jau jo, nedaug ką gaminsiu, Kūčioms karpį kepsiu, dar kelis užkandžiai, be kurių vyras gyvent negali, bet ten tokie - šprotai, žirneliai biggrin.gif Nieko daryt nereikia. Ateis per Kūčias vyro sesė su šeima, jie gi irgi mažutėlę turi, tai niekur nevažiuoju. O Kalėdoms paukštį kepsim, manau, kad antį, ir aš maskarponės pyragą kepsiu. Vyras turi šian paukštį nupirkti. Per Kalėdas mano tėvai atvažiuos, tai jau mama irgi visko prisiveš paruošto ir neparuošto, tai per daug negaminsiu smile.gif O antrą Kalėdų dieną atvažiuos uošviai, bet nežinau, kaip ilgam, nes ir pas dukrą turi dar važiuoti, tai gal tik arbatos atsigers, arba pabaliavosim iš to, ko turėsim/atsiveš, žodžiu, neprisigaminsiu daug. Užsiseivinau receptą, man tokie labai patinka smile.gif
Kurią maximą tu ten šturmuoji? Centre kažkur? Ujuj, draugė ryte siuntė fotkę iš eilės prie žuvies kiosko - nu kaip sovietmečiu biggrin.gif Tik finale ne su tuščiu maišiuku išėjo, o su pilnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 12 23, 12:11)
Jau jo, nedaug ką gaminsiu, Kūčioms karpį kepsiu, dar kelis užkandžiai, be kurių vyras gyvent negali, bet ten tokie - šprotai, žirneliai biggrin.gif Nieko daryt nereikia. Ateis per Kūčias vyro sesė su šeima, jie gi irgi mažutėlę turi, tai niekur nevažiuoju. O Kalėdoms paukštį kepsim, manau, kad antį, ir aš maskarponės pyragą kepsiu. Vyras turi šian paukštį nupirkti. Per Kalėdas mano tėvai atvažiuos, tai jau mama irgi visko prisiveš paruošto ir neparuošto, tai per daug negaminsiu smile.gif O antrą Kalėdų dieną atvažiuos uošviai, bet nežinau, kaip ilgam, nes ir pas dukrą turi dar važiuoti, tai gal tik arbatos atsigers, arba pabaliavosim iš to, ko turėsim/atsiveš, žodžiu, neprisigaminsiu daug. Užsiseivinau receptą, man tokie labai patinka smile.gif
Kurią maximą tu ten šturmuoji? Centre kažkur? Ujuj, draugė ryte siuntė fotkę iš eilės prie žuvies kiosko - nu kaip sovietmečiu biggrin.gif Tik finale ne su tuščiu maišiuku išėjo, o su pilnu biggrin.gif

Oho kiek sveciu nusimato daug pas jumis smile.gif !
Suruosus dovaneles?

O kaip jus darot kai va kokie seneliai atvaziuoja? paruosiat dovaneles kazkokias irgi?

o karpi gyva pirksi? kaip ji uzmigdyt???? niekad nesu pirkus. noreciau paragaut. bet Kucioms man rodos pas mus bus tik saltas stalas.. na nebent as persigalvosiu smile.gif

Prie manes gi Mindaugo maxima! tai ja ir sturmuoja visos darbo motereles biggrin.gif vien pazistami veidai beveik biggrin.gif biggrin.gif
na bet toki issaunama lektuveli nupirkau maziui-bus ta pagrindine dovanele. ir dar guaso nupirkau-gales piesti.
ir beje, visai normaliai buvo tu zmoniu. galvojau bus daugiau smile.gif
Atsakyti
Monikut, su sventem! Kaip jus?
Atsakyti
Tikrai, Monikut, kaip jus smile.gif ?
Atsakyti
Labas, mergaitės smile.gif

Ir jus su šventėm, praėjusiom ir ateinančiom 4u.gif

Jau kaip dienos bėga, tai šakės.. Ryte išleidžiu vyrus į darželį, o pati su mažium griūnu dar miegot, atsikeliam, pavalgom, į lauką ir žiūrėk jau dičkis grįžta iš darželio smile.gif
Pilvukas mano gražuoliui biški skaudžiau pasireiškia, bet brolio lygio vistiek toli gražu nesiekia smile.gif Tai galiu sakyti, kad gyvenam gerai, tik ta tamsa užkniso jau smile.gif Noriu pavasario biggrin.gif Vakar stumdau vežimą lauke, saulė šviečia, aplink balta, tikrai nėra šalta, žmonės sako, kad tokia yra ideali žiema, nu bet ot nemėgstu šio meto iki kaulų smegenų ir nieko negaliu padaryt smile.gif Tai gyvenu svajonėm apie kokią nuostabią kitų metų šiltą kelionę ax.gif
Šventės mūsų ramios, bet labai fainos smile.gif Užteko ir mamos svečiuose. O šiandien išvis vieni sutiksim, nes geriausi draugai šiom dienom leliuko laukia, tai jau nebebaliavoja ir ilsisi wub.gif
Apie mažiuką net neturiu ką pasakot, valgo sau, auga wub.gif Rūbelius jau reikia didesniais keist smile.gif Ir vistik nusprendėm, kad greičiausiai bus į mane labiau panašus thumbup.gif
O brolis didysis tai iš vienos pusės be proto myli brolį, bučiuoja, apkabina vis, nu labai labai mielas wub.gif Bet toks pajautrintas, būna pavirkauja vakare atsigulęs į lovą.. Nu bet praeis turbūt..

Kaip jūs gyvenat? Kaip šventės? smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

tai likot bendrauti tryse smile.gif Monikute, Tavęs labai trūksta FB blush2.gif paskaičiau Tavo gimdymo istorija - fantastika bigsmile.gif sveikinu su dar vienu vaikinuku ir džiaugiuos kartu tokiu sėkmingu pasitikimu 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 12 14, 15:32)
Grazus jusiskiu vardai, mums i kompanija su trumpais  thumbup.gif

ir mums į kompaniją ax.gif

aš truputį užsikasus, tai ne tik čia, bet ir FB nėr kada padiskutuot... bet įlindau pasveikinti Jus su artėjančiais Naujaisiais metais 4u.gif nugirdau tokį dalyką, kad reikia linkėti žmogui ne sėkmės ar laimės, o konkretaus dalyko, kas padarytų žmogų laimingą. tai aš palinkėsiu mums visoms darnos šeimoje, sveikatos (ypač mūsų mažučiukams), kad ir artimų, bet įspūdingų kelionių! oro_buckis.gif
Atsakyti
Kad ir tyki ta musu tema, bet cia taip silta, kad kaskart radus ka nors parasyta, jauciuos kaip razynka bulkutej radus wub.gif tokiu siltu mielu linkejimu prilinketa smile.gif mergaites, turtingi metai mums trims buvo, o Telegramiuka ir taip jau buvo turtinga dviem vaikuciais smile.gif tad, prisidedama prie Leo linkejimu, dar palinkesiu kantrybes, optimizmo, isminties pamatyt sviesiu dalyku aplink, kai kasdienybes rupesciai prispaus, ir daug daug meiles, is saves ir sau 4u.gif
Atsakyti