Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Labas,

nerodo man šypsenėlių, tai net keista be jų rašyti

Mududukai, savo Poniai vit d užlašinu ant košės, kai ji nemato. sueina gerai labai.

paskaiciau, o parasyti neturiu ką... daug darbų, metų galas, o dar kabinete atmosfera nekažką... laukiu atostogų, nes prieš Kalėdas turėsiu ilgas, 2 savaites smile.gif

Atsakyti
Labas, prisiduodam po TA - mažutis jau 59 cm ūgio ir 5,87 kg svorio smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Terteliukai, jo, auginu aš tą raumenį... nu kaip mama be raumens biggrin.gif Smagu, kad mažutis gerai auga mirksiukas.gif

Cherchi, daviau dičkiui tas vit. D kapsulytes. Sutriauškė. Jos labai mažutės, bet skonis ne kažką, tai duodu žuvtaukių kapsulytę, tada vit. D ir dar "ant viršaus" vėl žuvtaukių, nes tos braškių skonio tai neutralizuoja tą vit. D skonį smile.gif

O gal kas žinot, ar duodant it. D ir žuvų taukus, reikia/galima kartu duoti Ca+Mg? Labai kažkaip prasti nagiukai mano vaiko g.gif Ypač kojų. Ir šiaip, jis toks nebevalgus darosi, plius dar visoks koks darželinis stresas, galvoju, reik gal jį čia man per žiemą rimčiau sustiprinti..
Atsakyti
Manau kad galima kartu. Nes vit D padeda įsisavint kalcį, o magnis su kalciu irgi ten kartu draugauja.
Atsakyti
Bandysim smile.gif Aš ir taip manau, kad galima.
Atsakyti
Laba,
Mududukai, galima. aš neštumo metu gydytojos nurodymu gėriau Ca+D3

tylu čia smile.gif

Terteliuk, milžinukas tavo mažasis wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Monikut, kaip tuuuu?
Atsakyti
Labuka smile.gif

Atrodo taip gražiai lindo saulutė, bet pasislėpė..

Telegrama, gerai aš smile.gif Negimdanti biggrin.gif Jau po biški prasidėjo atakos iš aplinkinių doh.gif Vyro sesė, jei neduok D nepakelsi ragelio, tai net mano mamai skambina, maždaug "o aš galvojau, gal jau gimdo" biggrin.gif Nu ir kas, jei ir gimdau..

Savaitgalį B praleido pas močiutę, o vakar kai pasiėmėm, pasipuošėm eglutę jau, kad ramu būtų wub.gif Tai tiek džiaugsmo vaikui buvo smile.gif

Reiks šliaužt iki gydytojos, bet spėju tik pasisvert smile.gif Neįdomu visai smile.gif Liko savaitėlė bigsmile.gif

Kas pas jus gero? Ką savaitgalį veikėt?

Terteliene, kaip jūsų dienelės bėga?
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2015 12 07, 10:10)
Labuka smile.gif

Atrodo taip gražiai lindo saulutė, bet pasislėpė..

Telegrama, gerai aš smile.gif Negimdanti biggrin.gif Jau po biški prasidėjo atakos iš aplinkinių  doh.gif Vyro sesė, jei neduok D nepakelsi ragelio, tai net mano mamai skambina, maždaug "o aš galvojau, gal jau gimdo" biggrin.gif Nu ir kas, jei ir gimdau..

Savaitgalį B praleido pas močiutę, o vakar kai pasiėmėm, pasipuošėm eglutę jau, kad ramu būtų  wub.gif Tai tiek džiaugsmo vaikui buvo smile.gif

Reiks šliaužt iki gydytojos, bet spėju tik pasisvert smile.gif Neįdomu visai smile.gif Liko savaitėlė  bigsmile.gif

Kas pas jus gero? Ką savaitgalį veikėt?

Terteliene, kaip jūsų dienelės bėga?

Mano vyrukai vakar irgi pasipuose eglute smile.gif neiskentejo. O as visad noriu tept kuo ilgiau be eglutes nes paskui nusibosta ir nebetaip sventiskai atrodo..

As komandiruotej. Papusryciavau ir tuoj eisim i meetinga.

Viskas kaip ir gerai buvo kol nepaskambino is darzelio ir nepasake kad mazas apsiveme ir reikia paimt. Na kazkaip vyrui teks suktis. Nabagas vaikas sad.gif tikiuosi ne koks sunkus virusas sad.gif
Atsakyti
Monikute, vau, kaip jau arti wub.gif wub.gif wub.gif
Mes neblogai, o dienos lėkte lekia. Mažius šiaip ramus, kai jam nieko neskauda, pabūdrauja tykiai, užmiega pats - va čia tai kosmosas, ką? bigsmile.gif Nu tik ne vakare, aišku, va ir dabar su koaliuku ant krūtinės sėdžiu, nes pabudo verkdamas. Dar biški pasėdėsiu, tada bandysiu jį padėt, tada staigiai pavalgau, jis pavalgo ir pas Ainį lekia - greit prabėga darbo dienos smile.gif
Užsakiau kalendorius seneliams su fotkėm (mes biški fotosesinomės namie su 2 sav mažium) - kokie grožiai išėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2015 12 07, 10:59)
Mano vyrukai vakar irgi pasipuose eglute smile.gif neiskentejo. O as visad noriu tept kuo ilgiau be eglutes nes paskui nusibosta ir nebetaip sventiskai atrodo..

As komandiruotej. Papusryciavau ir tuoj eisim i meetinga.

Viskas kaip ir gerai buvo kol nepaskambino is darzelio ir nepasake kad mazas apsiveme ir reikia paimt. Na kazkaip vyrui teks suktis. Nabagas vaikas sad.gif tikiuosi ne koks sunkus virusas sad.gif

Mes irgi būtume dar laukę, bet aj stovi dabar grožis, paskui nebereiks rūpintis smile.gif

Kaip oras pas jus? Jau buvot kur mieste apsiuostyt? smile.gif

Kaip be ryšio.. Įsivaizduoju, kaip nefaina, kad negali būti šalia 4u.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 12 07, 14:18)
Monikute, vau, kaip jau arti  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mes neblogai, o dienos lėkte lekia. Mažius šiaip ramus, kai jam nieko neskauda, pabūdrauja tykiai, užmiega pats - va čia tai kosmosas, ką?  bigsmile.gif Nu tik ne vakare, aišku, va ir dabar su koaliuku ant krūtinės sėdžiu, nes pabudo verkdamas. Dar biški pasėdėsiu, tada bandysiu jį padėt, tada staigiai pavalgau, jis pavalgo ir pas Ainį lekia - greit prabėga darbo dienos smile.gif
Užsakiau kalendorius seneliams su fotkėm (mes biški fotosesinomės  namie su 2 sav mažium) - kokie grožiai išėjo  wub.gif

Smagu, kad gerai laikotės smile.gif O kai Ai lekiat pasiimt, tai su kėdute mažių nešiesi į grupę?
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2015 12 07, 16:24)
Smagu, kad gerai laikotės smile.gif O kai Ai lekiat pasiimt, tai su kėdute mažių nešiesi į grupę?

Aha, į rūbinėlę.
Atsakyti