Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai

Labas,

skaitau ir aš karts nuo karto, labai smagu apie visas viską žinoti biggrin.gif

Snow, smagu tave matyti mirksiukas.gif

Terteliuk, o tu nebandei kitos firmos soskės duoti, kitos frmos? man kai Ponia neemė, tai nupirkom kitos ir tiko blush2.gif

sveikatos ligoniukams 4u.gif

mes gyvenam neblogai, pastaruoju metu Ponia pradėjus ilgiau laiko pati žaisti, tai galiu ramiai kavos atsigerti ar valgyti pagaminti biggrin.gif pavargsta matyt bendraudama daržiuke, tai ir pačiai poilsio norisi biggrin.gif
paskutinį kartą juokiausi iš jos drakonų dialogų lotuliukas.gif ten šeima, mama atvedė vaiką į darželį, atsibučiavo, ir mama išvažiavo į darbelį biggrin.gif o atvažiavus į darbelį sako:" nu va atvažiavau, dabar einu pamiegosiu" lotuliukas.gif
tai supratom su vyru, kad reikia vaikui pasakoti ką mes tame darbelyje dirbam, gal net nusivežti prie progos į darbą (tik čia aš sunkiai pas save įsivaziduoju, kad kas leis)...

Atsakyti
Cherchi, bandziau, tai vienintele avento dar kazkiek tiko, o dabar jau ir tai bannas. Aj, gal neverta tiek stengtis pripratint, jei taip sunkiai gaunas? Man jos reiktu raminimui, o jis jau kai rekia, tai soske neuzkisi. Tai kokia prasme tada. .. Ainis irgi kuri laika su savo pliusinukais zaisdavo darzeli, jis daznai buna tetis, aj ten seimoj pas juos ir du teciai pasitaiko, tai irgi prikikenu biggrin.gif
Tele, o nuo ko jam tokia tempa? Nepaemei biuletenio?
Atsakyti
Labuka smile.gif

Guliu išsidrėbus, nes daug šiandien privaikščiojau smile.gif Alia nemažai ir nuveikiau.

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 24, 13:47)
oho kiek nedaug smile.gif
ir labai idomu, kaip tau siandien sekesi Santariskese smile.gif ?

Mano mazas vel nakti bludino su temperatura. nepamiega jis kai apie 38 sukyla, tai ir eit nori ir lempa degti. bet siaip ne taip uzglosciau. Bet kai jau kelinta nakti pagerinta, tai jauciuos kaip maisu trenkta.

Nu sekėsi sakyčiau smile.gif Viskas sakė ok, nebesitrankyt man po konsultacijas, o gimdyt biggrin.gif Užtenka ir tų vandenų, ir su placenta viskas ok, vienžo rami esu thumbup.gif Nu bet lelius sakė baisiai žemai, galvos jau neina išmatuot.

Jetus, vargšiukas.. Ir jo gaila, ir tavęs, sveikatos jam kibiriukas 4u.gif
Atsakyti
Monikut, tai dziaukis, kuo jis zemiau, tuo greitesnis bus susitikimas smile.gif musu karzygiukas gi taip zemai tupejo apie pora men, o i gimdykla jau su 10 cm atsidarymu atejau biggrin.gif svarbu, islaukei bent iki 37 sav, o jau ir lelius nemaziukas. O tie visi maudenimai, kaip as sakau, tai toks latentinis gimdymas - pavargsi is anksto, paskui liks maziau smile.gif itrauk mane i savo pogimdymini sms lista - lauksiu gerosios zinios ♡
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 11 24, 16:21)
Ainis irgi kuri laika su savo pliusinukais zaisdavo darzeli, jis daznai buna tetis, aj ten seimoj pas juos ir du teciai pasitaiko, tai irgi prikikenu

Tele, o nuo ko jam tokia tempa? Nepaemei biuletenio?

lotuliukas.gif

Grynai gerkle. Visas uzkimes, pakosti, nes ir sloga gerule islindus. bet jau sianakt nekarsciavo, tai sakyciau jau geryn. ir pamiegojom. o tai grizdavau is darbo ir tik lovoj gulet norejosi.. galvoju nu nenormalu smile.gif paskui daejo, kad del nemiegotu naktu visai jegu nebuvo.
Tokia gera ta tetule kur priziuri maziu! jinai ir mum blyneliu prikepe, siryt anksti atvaziavo-tingini atveze padarius wub.gif o ir mazas prieme ja, susidraugavo greitai. tai ramu man kazkaip del namu sia savaite. gal issveiks iki pirmadienio.

QUOTE(Monikutia @ 2015 11 24, 16:30)
Labuka smile.gif

Guliu išsidrėbus, nes daug šiandien privaikščiojau smile.gif Alia nemažai ir nuveikiau.
Nu sekėsi sakyčiau smile.gif Viskas sakė ok, nebesitrankyt man po konsultacijas, o gimdyt biggrin.gif Užtenka ir tų vandenų, ir su placenta viskas ok, vienžo rami esu  thumbup.gif Nu bet lelius sakė baisiai žemai, galvos jau neina išmatuot.

Jetus, vargšiukas.. Ir jo gaila, ir tavęs, sveikatos jam kibiriukas 

kaip super thumbup.gif tau ir ilsetis ramiai kai viskas gerai smile.gif ir laukt kada bus ta didzioji diena smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Šimtą metų, atrodo, nebuvau smile.gif Bet atlindau Monikutės naujienų pažiūrėt ir džiugu, kad jos geros, kad mamukas linksmai nusiteikus smile.gif Laukiam toliau wub.gif

Ligoniukam sveikatos 4u.gif

Mes irgi tokie pro sirgimą buvom, bet jau jau.. jau miegam beveik ramiai, nes niekam nosiukai nebesikemša, jau valgom normaliau, nes gerklyčių neskauda (maniškė nesiskaito biggrin.gif). Šiandien dičkis po dantuko taisymo su sedacija sad.gif Tai papiktintas, dar jautresnis nei visada.. ryt eisim į daržiuką, įdomu, kiap seksis po trijų dienų nebuvimo. Aš pati jaučiuosi gerokai daužta po beveik savaitės normaliai nemiegotų naktų, bet nu ką.. pamiegosiu kada vėliau smile.gif
Atsakyti
Mududukai, kaip mes audringais studiju laikais pries eilini naktini tusa sakydavom - issimiegosim grabe. Ne nu ziauru, bet visa nakti nemiegojau jau daaaug metu, tris su biskiu. Ir dar greit nesisviecia, o gal jau ir nebemokeciau biggrin.gif ir visai naktiniu tusu profilis pasikeites - nei muzono, nei kokteiliu, like tik sokiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 11 25, 21:27)
Mududukai, kaip mes audringais studiju laikais pries eilini naktini tusa sakydavom - issimiegosim grabe. Ne nu ziauru, bet visa nakti nemiegojau jau daaaug metu, tris su biskiu. Ir dar greit nesisviecia, o gal jau ir nebemokeciau biggrin.gif ir visai naktiniu tusu profilis pasikeites - nei muzono, nei kokteiliu, like tik sokiai biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif gerai cia skelei lotuliukas.gif

labas rytas,

as jau darbuke. vaiku nereikia vezti. vienas namie dar su tetule, kita nuveda vyras, tai anksti isvaziuoju ir anksti atvaziuoju, o tai beda cia pas mus prie darbo, kad buna kova uz masinos vieta doh.gif kaip nervina!

Mazas mano sveiksta. naktis vel rami. taip faina!!!

I darba bandau isivaziuot. daug darbu dar neuzverte. bet iseina du zmones is skyriaus tai kazkam paskirstys tuos darbus.

Laukiu savaitgalio ir laukiu algos biggrin.gif gaila kad negavau algos pries jamamam smile.gif o tai jau stoveciau akropoly biggrin.gif reikia kazkokio virsutinio rubo silto, o tai jau brrr siryt.

Grazios dienos visoms!

Atsakyti
Labas rytas,

Vakar homeopatas Kukuliui patvirtino dermatologės versiją, dėl nevirškinimo, sakė sutrikus dvylikapirštės ir plonojo žarnyno funkcija, gali būt bakterini, gali būt nuo kirminų... ir dar lėtinis bronchitas, sakė užtektų kokios bakterijos ar viruso, neduok Die gripo ir dasivarytume iki plaučių uždegimo, nors jei kosti nei ką, išskyrus tą vieną naktį... Tai va. Gersim dabar kalnus žirniukų smile.gif

Šį savaitgalį važiuosim į Gariūnus vaikams batų žieminių, vyrui irgi, man striukės ir dar visokių šudukų... Kažin iš kur kantrybės gaut avansu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 11 25, 22:27)

Oj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš tai esu miegojus dvi naktis biggrin.gif Pernai, kai apendicitą operavo biggrin.gif Apturėjau dvi naktis po 6 val. nepertraukiamo miego, nežinojau, ką daryt, nes atsikėlus 6 ryto nebesinorėdavo miego visai, o atrodo, nei reik keltis nei ką, galėdavau dar pamiegot, bet, matyt, jau tiek organizmui ir pakanka...

Labas wink.gif

Mes namie visi trys. Dičkis kosti šlapiai, su duduliu kažkokiu. Reiks prašytis pas gydytoją, kad bent paklausytų...
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2015 11 26, 08:11)
Labas rytas,

Vakar homeopatas Kukuliui  patvirtino dermatologės versiją, dėl nevirškinimo, sakė sutrikus dvylikapirštės ir plonojo žarnyno funkcija, gali būt bakterini, gali būt nuo kirminų...  ir dar lėtinis bronchitas, sakė užtektų kokios bakterijos ar viruso, neduok Die gripo ir dasivarytume iki plaučių uždegimo, nors jei kosti nei ką, išskyrus tą vieną naktį... Tai va. Gersim dabar kalnus žirniukų smile.gif

Šį savaitgalį važiuosim į Gariūnus vaikams batų žieminių, vyrui irgi, man striukės ir dar visokių šudukų... Kažin iš kur kantrybės gaut avansu  cool.gif

o tas letinis bronchitas del to nevirskinimo? ar cia jau is kitos operos?
o del maisto liepe kazka ribot ar visai neduot vaikui?
o tuos zirnelius reikia gerti kas kazkiek valandu? kaip darzelyje buna?
Atsakyti
Tuoj grįš mano vyrukai, bet gal spėsiu parašyt smile.gif
Sveikos smile.gif

Skanių mandarinų gavau šiandien thumbup.gif

Važiavau roleto užsakyt į vaikų kambarį, bet neišsirinkau biggrin.gif Pasimečiau aš tarp tų audinių ir kainų, kol galiausiai supratau, kad net nežinau, ko noriu. Nu tai atidėjau šitą reikalą, kad paskui nesigailėčiau. Ir šiaip sunervino, nes skelbiasi apie visokias akcijas, o realiai kaip visada keli absoliučiai nesąmoningi audiniai tik su akcija.

Nu ką dauguma darbų savaitės nudirbti, siuntiniai paimti, plaukai nudažyti, rytoj būtų gerai tašes susikraut. Aj, dar vienas siuntinys bus, ten leliuko kepurytė balta pirmo komplektuko į gimdyklą. Turiu gelsvą, bet nesiderina prie rinkinio, tai reik būtinai baltos sulaukt biggrin.gif
Galvojau, kad paėmiau iš Carters bodžiukų rinkinį, o pasirodo ten siaustinukai, ot apsižioplinau doh.gif Dabar galvoju, ar dar dasipirkt tų bodžių, ar išsiversim. Nu rimtos vienžo mano bėdos lotuliukas.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 11 24, 21:39)
Monikut, tai dziaukis, kuo jis zemiau, tuo greitesnis bus susitikimas  musu karzygiukas gi taip zemai tupejo apie pora men, o i gimdykla jau su 10 cm atsidarymu atejau  svarbu, islaukei bent iki 37 sav, o jau ir lelius nemaziukas. O tie visi maudenimai, kaip as sakau, tai toks latentinis gimdymas - pavargsi is anksto, paskui liks maziau  itrauk mane i savo pogimdymini sms lista - lauksiu gerosios zinios ♡

Nu tikėkimės, nes po pirmo tai aš kažkaip neturiu vilčių lengvai ir greitai biggrin.gif Man nuo pat pirmo cm prasidėjo gan skaudūs sąrėmiai.. Aš galvoju, jei nebūčiau ėmus epidūro, tai nežinau, ar išvis būčiau dar sugebėjus iki galo darbą baigt doh.gif Nu bet užtat nepatyriau jokių paruošiamųjų ir kitų skausmų prieš gimdymą smile.gif Gal dabar tikrai kitaip bus..

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 25, 07:48)
Tokia gera ta tetule kur priziuri maziu! jinai ir mum blyneliu prikepe, siryt anksti atvaziavo-tingini atveze padarius  o ir mazas prieme ja, susidraugavo greitai. tai ramu man kazkaip del namu sia savaite. gal issveiks iki pirmadienio.

O ta tetulė kažkokia auklytė ar giminaitė? smile.gif Tikrai miela labai.

QUOTE(terteliene @ 2015 11 25, 21:27)
Ne nu ziauru, bet visa nakti nemiegojau jau daaaug metu, tris su biskiu. Ir dar greit nesisviecia, o gal jau ir nebemokeciau biggrin.gif ir visai naktiniu tusu profilis pasikeites - nei muzono, nei kokteiliu, like tik sokiai

O tai kol mažiaus nebuvo irgi nesi išmiegojus visą naktį? Nes maniškis tai jau gan seniai išmiega visą naktį sau ramiai, tik tiek, kad mes dar jo neperkėlėm į kitą kambarį ax.gif Nežinau, kuom čia tai baigsis doh.gif Šį savaitgalį reiktų būtinai tai padaryt..

QUOTE(Telegrama @ 2015 11 26, 07:41)
as jau darbuke. vaiku nereikia vezti. vienas namie dar su tetule, kita nuveda vyras, tai anksti isvaziuoju ir anksti atvaziuoju, o tai beda cia pas mus prie darbo, kad buna kova uz masinos vieta 

Mazas mano sveiksta. naktis vel rami. taip faina!!!

Kokia nesąmonė dėl tos mašinos kiekvieną rytą galvot, kur ją dėt doh.gif Buvo ir man vienas periodas toks, tai užknisdavo.. Paskui kitur persikėlėm, tai gavau savo asmenišką vietą aikštelėj, o po motinystės atostogų kai grįžau, tai savo vietos neturėjau, bet žinodavau, kad ar arčiau, ar biški toliau, bet vistiek bus, kur pastatyt.

Puiku, kas sveiksta thumbup.gif

QUOTE(Šarangė @ 2015 11 26, 08:11)
Labas rytas,

Vakar homeopatas Kukuliui  patvirtino dermatologės versiją, dėl nevirškinimo, sakė sutrikus dvylikapirštės ir plonojo žarnyno funkcija, gali būt bakterini, gali būt nuo kirminų...  ir dar lėtinis bronchitas, sakė užtektų kokios bakterijos ar viruso, neduok Die gripo ir dasivarytume iki plaučių uždegimo, nors jei kosti nei ką, išskyrus tą vieną naktį... Tai va. Gersim dabar kalnus žirniukų

Kad tik padėtų 4u.gif

QUOTE(muduabududu @ 2015 11 26, 11:16)
Mes namie visi trys. Dičkis kosti šlapiai, su duduliu kažkokiu. Reiks prašytis pas gydytoją, kad bent paklausytų...

Sveikit greičiau, bjauru tos ligos..
Atsakyti