QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 04, 11:21)
Miškų avietė, 04 Lap 2015 - 11:21, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā :
Miškų avietė, 04 Lap 2015 - 11:21, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā :
Čia ne statistika, bet grynai asmeninė patirtis... mano aplinkoje mokslų nebaigę arba juos baigę "profkėse" gyvena daug geriau nei universitetų absolventai. Pastarieji, nors ir pragyvena, skendi paskolose, o antrieji įkūrę verslus, pasistatę namus ir tikrai susikūrę komfortišką gyvenimą. Vienas pusbrolis pradėjo nuo paauglystės remontuoti automobilius, pasimokė profesinėje, bėgant metams įkūrė nuosavą autoservisą, kitas darbščių rankų dėka prasisuko statybose. Ir visi ganėtinai jauni ~30 metų, tai mokslas, ypač aukštasis, šiais laikais tikrai ne rodiklis. Nenuleiskite rankų 
Čia ne statistika, bet grynai asmeninė patirtis... mano aplinkoje mokslų nebaigę arba juos baigę "profkėse" gyvena daug geriau nei universitetų absolventai. Pastarieji, nors ir pragyvena, skendi paskolose, o
antrieji įkūrę verslus, pasistatę namus ir tikrai susikūrę komfortišką gyvenimą. Vienas pusbrolis pradėjo nuo paauglystės remontuoti automobilius, pasimokė profesinėje, bėgant metams įkūrė nuosavą autoservisą, kitas darbščių rankų dėka prasisuko statybose. Ir visi ganėtinai jauni ~30 metų, tai mokslas, ypač aukštasis, šiais laikais tikrai ne rodiklis. Nenuleiskite rankų
QUOTE(Leksa @ 2015 11 04, 12:00)
Leksa, 04 Lap 2015 - 12:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā :
Leksa, 04 Lap 2015 - 12:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā :
zinokit tikrai pritariu
ir as kelis pazistu tokius, kur net negarantuoju ar turi brandos atestata, bet turi megiama darba ir puikiai netgi uzdirba. Kad ir mano pazistama santechnikas. Turi savo firma, samdomus darbuotojus, nama pasitates, amzius apie 30 metu. Kita mano buvus kaimyne siuveja. Po 9 klasiu isejo siuvejos amato mokytis, bet be vidurinio, nes sunkiai mokslai sekesi. Net nezinau ar paskui ejo i suaugusiuju mokykla
Dabar daro tai, ka pati megsta - siuva. Turi buta, automobili, pati islaiko savo vaika, kasmet keliauja. Amzius apie 35. Ar mano kirpeja (gal bus jaunesne nei 30). Ir buta nusipirko, ir patalpas kirpyklai be jokiu paskolu. Ir visa tai mazam miestelyje, kur anot tu is didmiesciu, nera darbo ir nera gyvenimo.
zinokit tikrai pritariu

ir as kelis pazistu tokius, kur net negarantuoju ar turi brandos atestata, bet turi megiama darba ir puikiai netgi uzdirba.
Kad ir mano pazistama santechnikas. Turi savo firma, samdomus darbuotojus, nama pasitates, amzius apie 30 metu. Kita mano buvus kaimyne
siuveja. Po 9 klasiu isejo siuvejos amato mokytis, bet be vidurinio, nes sunkiai mokslai sekesi. Net nezinau ar paskui ejo i suaugusiuju mokykla

Dabar daro tai, ka pati megsta - siuva. Turi buta, automobili, pati islaiko savo vaika, kasmet keliauja. Amzius apie 35. Ar mano kirpeja (gal bus jaunesne nei 30). Ir buta nusipirko, ir patalpas kirpyklai be jokiu paskolu. Ir visa tai mazam miestelyje, kur anot tu is didmiesciu, nera darbo ir nera gyvenimo.
Taip, pritariu. Žinau pati tokių, kurie nebaigę nieko, bet užsidirba. Tačiau nereikia pamiršti ir kitų dalykų. Dažnai tokių profesijų atstovų yra slepiamos pajamos įvairiais būdais. Eina ,,firmelė'' ir remontuoja namus, veda santechniką ir t.t bet pajamų nerodo, darbuotojai dažnai su verslo liudijimais dirba arba už minimumą, o visa kita juodais. Kaip ir siuvėja, kažin kiek sumoka mokesčių, kiek išrašo sąskaitų sąžiningai? Rimtai dirbanti nei santechnikos, nei statybos firma negalės turėti direktoriaus be išsilavinimo, bent koleginio, nes reikia dar visokių atestatų, leidimų ir t.t., na nebent samdomas kitas direktorius būtų, o ne pats. Bet vėlgi čia parodo, kad to išsilavinimo reikia. Yra dar ir turgaus prekiautojų, tiek maisto , tiek ne maisto prekėm, bet kai pakrato, pasimato kokios sumos ten plaukioja, tai va ko nesistatyti namų, nekeliauti.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!