QUOTE(Magnė @ 2018 01 29, 23:06)
Labas
Ačiū už Nesbo Pradėsiu tuomet nuo "Šikšnosparnio", kai užmatysiu bibliotekoj.
Kaip Tau "Stouneris"? Vertas dėmesio?
"Paskutines apeigas" ir aš neseniai baigiau. Labai patiko.
Šiuo metu skaitau S. de Beauvoir " Palaužta moteris", E. Čekuolienės "Flirtas su rudeniu" ir "Augant Kainui" (apie berniukų jausmų pasaulį, turiu paauglį namie).
Pas mane visada skaitomos vienu metu 3-4 knygos, skirtingų žanrų. Skaitau pagal nuotaiką - kartais norisi kažko rimtesnio, kartais - kažko lengvo.
Ačiū už Nesbo Pradėsiu tuomet nuo "Šikšnosparnio", kai užmatysiu bibliotekoj.
Kaip Tau "Stouneris"? Vertas dėmesio?
"Paskutines apeigas" ir aš neseniai baigiau. Labai patiko.
Šiuo metu skaitau S. de Beauvoir " Palaužta moteris", E. Čekuolienės "Flirtas su rudeniu" ir "Augant Kainui" (apie berniukų jausmų pasaulį, turiu paauglį namie).
Pas mane visada skaitomos vienu metu 3-4 knygos, skirtingų žanrų. Skaitau pagal nuotaiką - kartais norisi kažko rimtesnio, kartais - kažko lengvo.
Šikšnosparnis tokia tikrai jaučiasi,kad pirma Nesbo knyga, pamatysi pati,kitos tik stiprės, bet ir ji man įdomi buvo
Stouneris tikrai vertas dėmesio, tai aišku lėtas kūrinys, daug egzistencinių klausimų, bet skaitosi lengvai. Jei mėgsti tokio pobūdžio knygas tai patiks
O Paskutinės apeigos tai užkabino,nekantrauju toliau skaityti. Tos pačios autorės aš skaičiau Gerieji žmonės, ar skaičiusi tu?Irgi labai gera.
Augant Kainui ir aš turiu nuosavą,skaičiau ir manau skaitysiu sūnui augant vis iš naujo,nes mano dar mažas