Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(ritinelis1 @ 2017 01 18, 17:47)
Sveikos, ka tik baigiau skaityti "Svyturys tarp dvieju vandenynu" ir filma paziurejau baigus skaityti, liudna bet nuostabi istorija. Gal rekomenduotumet kazka panasaus?

Štai koks įdomus darbo pasiūlymas, labai panašu į knygoje aprašomą salą wub.gif
http://verslas.lryta...kios-dienos.htm
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2017 01 26, 15:54)
Štai koks įdomus darbo pasiūlymas, labai panašu į knygoje aprašomą salą  wub.gif
http://verslas.lryta...kios-dienos.htm

Kaip įdomu, tai nuotykis būtų wub.gif
Bet aš ,turbūt, bijočiau. Čia tiem kas prie jūros pratę.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Nebėra visai kada čia beužeiti, visą laiką pagrobia darbas ir kasdienybė smile.gif Šiuo metu skaitau Andriaus Tapino "Vilko valanda". Vienareikšmiškai kitokia knyga, bet patinka smile.gif

Atėjau pas jumi su klausimu/prašymu: gal kuri netyčia turite parduoti Džeko Londono knygą "Smokas Belju"? rolleyes.gif Labai labai reikia rolleyes.gif Prieš lįsdama į sena.lt norėjau iš pradžių pasiklausti saviškių skaitytojų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 01 27, 09:04)

Oho, idomu. Apie tuos zmones, kurie ten gyvens, ko gero irgi bus galima parasyti knyga smile.gif
Atsakyti
Labai sudomino Jean Marie Auel - Pirmykštė moteris. Įdomu, kaip anksčiau gyveno žmonės.

Dar neskaičiau, todėl ir ateinu patarimo / rekomendacijos, ar verta pradėti skaityti?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 01 27, 11:04)

Nuotykis tai tikrai bigsmile.gif Ir prie vienatvės turi būti pratę..

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2017 01 27, 14:04)
Nebėra visai kada čia beužeiti, visą laiką pagrobia darbas ir kasdienybė smile.gif Šiuo metu skaitau Andriaus Tapino "Vilko valanda". Vienareikšmiškai kitokia knyga, bet patinka smile.gif

Seniai girdėta, malonu 4u.gif

Kažkaip šiais metais nepasidalinom praėjusių metų labiausiai patikusiomis knygomis, o būtų visai įdomu ax.gif
Atsakyti

Tai kad nėr tokios vienintelės kuri būt labiausiai labiausiai. Yra krūva gerų knygų.

Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2017 01 30, 13:05)

Kažkaip šiais metais nepasidalinom praėjusių metų labiausiai patikusiomis knygomis, o būtų visai įdomu  ax.gif

Aš nevedu perskaitytų knygų statistikos, bet galiu išskirti metų atradimą - Poteriadą ir metų geriausiąją, nors baigiau jau šiemet, - Silva rerum iv.

O dabar vėl su paaugliška knyga - Soman Chainani Gėrio ir blogio mokykla, vakar pradėjau antrą dalį.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2017 01 30, 17:11)
<p>Tai kad nėr tokios vienintelės kuri būt labiausiai labiausiai. Yra krūva gerų knygų.</p>

Tai dažniausiai taip ir būna, kad vieną išskirti sunku 4u.gif

Man labiausiai patikusios 2016m: T.Hardy "Tesė iš d'Eberviliu giminės", Syrie James "Dingę Jane Austen memuarai", K.Sabaliauskaite "Silva Rerum I ir II), Anthony Doerr "Neregimoji šviesa" ,Isabel Allende "Begalinis planas",R.Sepetys "Tarp pilkų debesų",L.Bardugo "Šešėlis ir kaulas", A.Baricco "Jūra vandenynas",Jane Austen "Įtikinejimas",C.M.Buchanan "Tapyti merginas",P.T.Smith "Aš esu Livija",K.Webb "Palikimas" ir "Primiršta daina",Jo Nesbo 3knygos (nevardinu,nes kiekviena jo skaitoma knyga puiki) 4u.gif Eilės tvarka atsitiktinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2017 01 31, 11:14)
Tai dažniausiai taip ir būna, kad vieną išskirti sunku  4u.gif

Man labiausiai patikusios 2016m: T.Hardy "Tesė iš d'Eberviliu giminės", Syrie James "Dingę Jane Austen memuarai", K.Sabaliauskaite "Silva Rerum I ir II), Anthony Doerr "Neregimoji šviesa" ,Isabel Allende "Begalinis planas",R.Sepetys "Tarp pilkų debesų",L.Bardugo "Šešėlis ir kaulas", A.Baricco "Jūra vandenynas",Jane Austen "Įtikinejimas",C.M.Buchanan "Tapyti merginas",P.T.Smith "Aš esu Livija",K.Webb "Palikimas" ir "Primiršta daina",Jo Nesbo 3knygos (nevardinu,nes kiekviena jo skaitoma knyga puiki)  4u.gif  Eilės tvarka atsitiktinė  smile.gif

Pritariu dėl šių knygų, man irgi labai patiko. Jo Nessbo visos skaitytos knygos labai patiko, net sunku ir išskirti kurią vieną. "Sūnus" tik nebeturi Hulės, pasigedau ax.gif
Norų sąraše pas mane "Tarp pilkų debesų".
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2017 01 31, 14:53)
Pritariu dėl šių knygų, man irgi labai patiko. Jo Nessbo visos skaitytos knygos labai patiko, net sunku ir išskirti kurią vieną. "Sūnus" tik nebeturi Hulės, pasigedau  ax.gif
Norų sąraše pas mane "Tarp pilkų debesų".

Tarp pilkų debesų taip lengvai parašyta, bet pati tema artima, gal todėl ir įsiminė.Tad labai verta perskaityti mirksiukas.gif Kiek girdėjau ir filmas yra kuriamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2017 01 31, 14:53)
Pritariu dėl šių knygų, man irgi labai patiko. Jo Nessbo visos skaitytos knygos labai patiko, net sunku ir išskirti kurią vieną. "Sūnus" tik nebeturi Hulės, pasigedau  ax.gif

O Nesbo ir dabar parsinešiau iš bibliotekos knygą Šarvuota širdis, kai tik įveiksiu Cabre Prisipažįstu (nebedaug ir beliko) imsiuos smile.gif
Atsakyti

Katik pabaigiau malonumą skaityt Maria Duenas - "Ramybės" vynuogynas. Ateity kilo noras nučiupt ir jos "Laiko gijos". Labai patiko. Meilės romanas, bet ta meilė tik į pabaigą užgimsta akivaizdžiau. O šiaip vyro klajonės po intrigų pasaulį. Pastangos išlikti, išlaikyti susikurtą pasaulį, kartu neprarandant žmogiškumo. Nuostabiai pinama istorija. Nuo vidurio knygos tiesiog kvepia vynu. Kai panėriau į tą gyvenimą tai sunku buvo atsiplėšti dvi paskutines dienas. 

Dabar reiks griebt kažkurią iš bibliotekos knygų Aifric Campbell "Bankininkė" arba Olga Slavnikova "2017".

Atsakyti