Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Man Silva rerum nuostabiai nepakartojama, dabar neskubėdama mėgaujuosi ketvirta dalimi wub.gif
Atsakyti
Man si dalis truputi kitokia, nes didele veiksmo dalis jau vyksta ne Lietuvoj, o Londone ir viskas moderneja po truputi, bet vis tiek idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2016 12 27, 20:38)
Tik dabar į rankas pakliuvo "Silva rerum". Išgirta, o man nepatinka. Kaži, ar beverta skaityti, ar įtrauks ji mane? Keistas jausmas, kai aplink daugumai patinka, o aš neužsikabinu.

Man taip pat buvo, galvojau ko čia giria visi, man užteko vien tos katino istorijos. Bet paėmus antrą kartą, labai sužavėjo, susipirkau visas dalis, o paskutinę ir iš anksto dar neišleidus bigsmile.gif nors pirma dalis, bent jau man, pati geriausia, gal švelniausia.
Atsakyti
Visai neplanuotai, bet per pora dienų perskaičiau R. Vanagaitės MŪSIŠKIAI. Kaip gaila, kad negrįžtama...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2017 01 12, 21:47)
Visai neplanuotai, bet per pora dienų perskaičiau R. Vanagaitės MŪSIŠKIAI. Kaip gaila, kad negrįžtama...

Nebeskaitytum?Turiu ją,bet vis nepradedu skaityti, atrodo neprisiruosiu,nes bus sunku labai (morališkai).
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2017 01 13, 13:55)
Nebeskaitytum?Turiu ją,bet vis nepradedu skaityti, atrodo neprisiruosiu,nes bus sunku labai (morališkai).

Skaityčiau 4u.gif Būtinai ir be abejo.
Papildyta:
oi, tik dabar pamačiau, kad galėjo dviprasmiškai nuskambėti. gaila, kad negrįžtama laiku, kad nebegalime pakeisti to, kas įvyko per Holokaustą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2017 01 13, 17:17)
Skaityčiau  4u.gif Būtinai ir be abejo.
Papildyta:
oi, tik dabar pamačiau, kad galėjo dviprasmiškai nuskambėti. gaila, kad negrįžtama laiku, kad nebegalime pakeisti to, kas įvyko per Holokaustą.

Supratau dabar 4u.gif

Aš dabar skaitau Jaume Cabré „Prisipažįstu" smile.gif

Atsakyti

Perskaičius Mūsiškius ir ma didelis noras buvo atsukt laiką, pakeist įvykius, bet poto pagalvojau, kad nieko nepakeisčiau, net jei dabar panaši situacija būtų, dauguma elgtūsi taip pat. Kova su vėjo malūnais, kad ir kaip gaila. O gaila mūsų pačių - lietuvių.

Atsakyti
Sveikos, ka tik baigiau skaityti "Svyturys tarp dvieju vandenynu" ir filma paziurejau baigus skaityti, liudna bet nuostabi istorija. Gal rekomenduotumet kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 01 18, 14:47)
Sveikos, ka tik baigiau skaityti "Svyturys tarp dvieju vandenynu" ir filma paziurejau baigus skaityti, liudna bet nuostabi istorija. Gal rekomenduotumet kazka panasaus?

Pabandyk pažiūrėti SIUZANOS DIENORAŠTIS NIKOLUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2017 01 18, 12:05)
<p>Perskaičius Mūsiškius ir ma didelis noras buvo atsukt laiką, pakeist įvykius, bet poto pagalvojau, kad nieko nepakeisčiau, net jei dabar panaši situacija būtų, dauguma elgtūsi taip pat. Kova su vėjo malūnais, kad ir kaip gaila. O gaila mūsų pačių - lietuvių.</p>

Labai pritariu dėl paskutinio sakinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2017 01 18, 18:13)
Pabandyk pažiūrėti SIUZANOS DIENORAŠTIS NIKOLUI 4u.gif

Aciu Muminuk, panasu, kad knyga deficitine unsure.gif
Zarija Pelenuose - nauja mano knyga, sudomino smile.gif
Atsakyti