Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Visa laika skaiciau detektyvus .bet dabar noriu paskaitineti lengvu knygu.
Kazko juokingo .ar pav apie moteris kurioms per 40 ir .panasiu
Perskaiciau Franceskos vakareli ir uzsikabinau ax.gif gal kas patars ir pasiulys geru linksmu knygeliu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 10 09, 15:37)
Perskaiciau Franceskos vakareli ir uzsikabinau  ax.gif  gal kas patars  ir pasiulys geru linksmu knygeliu aciu  4u.gif

Fielding B. Džouns trilogija, K. Grocholos (lenkų autorė) Niekados, S. Townsend Vidutinio amžiaus moters vieši prisipažinimai.

Dar Kubelka populiari, kiek įsivaizduoju, rašo apie panašų ir vyresnį amžių, bet pati neskaičiusi, tad tokia netvirta rekomendacija.
Atsakyti
sveiki, gal zinot yra sukurta ekranizacija pagal knyga "rivertono dvaro paslaptys"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2016 10 10, 12:34)
sveiki,  gal zinot yra  sukurta ekranizacija pagal knyga "rivertono dvaro paslaptys"? smile.gif

Ar įdomi buvo knyga? smile.gif
Atsakyti
Skaitau Balio Dainio Urologo užrašus. Kolegės juokėsi, kad net papietauti neateinu, bet paskui pačios vertė ir vertė, kai nusinešiau smile.gif
Atsakyti
Parsinešiau iš bibliotekos Jodi Picoult "Kai tu išeini". Gal kuri skaitėt? Kokie įspūdžiai? Manes dar nei viena jos knyga nenuvylė.
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2016 10 21, 20:56)
Parsinešiau iš bibliotekos Jodi Picoult "Kai tu išeini". Gal kuri skaitėt? Kokie įspūdžiai? Manes dar nei viena jos knyga nenuvylė.

Pamenu, kad labai nustebino pabaiga. Viskas apsivercia aukstyn kojom, ja perskaicius. Beje, senokai nebuvo Picoult nauju knygu.
Atsakyti
Laba diena,

Kreipiuosi su prašymu - gal patarsite kur galėčiau ieškoti.. smile.gif
Labai užsireikė Kęstučio Navako knygos LORELEI. Bet jos nebėra prekyboje (nei knygynuose, nei intern.parduotuvėse). Gal žinote, kur būtų galima paieškoti kad ir padėvėto varianto?
Ačiū už bet kokią info! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pugė @ 2016 10 26, 10:25)
Laba diena,

Kreipiuosi su prašymu - gal patarsite kur galėčiau ieškoti.. smile.gif
Labai užsireikė Kęstučio Navako knygos LORELEI. Bet jos nebėra prekyboje (nei knygynuose, nei intern.parduotuvėse). Gal žinote, kur būtų galima paieškoti kad ir padėvėto varianto?
Ačiū už bet kokią info!  smile.gif

Visagalės bibliotekos. Nueini į www.libis.lt ir užsisakai, jei turi skaitytojo pažymėjimą, žinoma.
Atsakyti
Tik dabar į rankas pakliuvo "Silva rerum". Išgirta, o man nepatinka. Kaži, ar beverta skaityti, ar įtrauks ji mane? Keistas jausmas, kai aplink daugumai patinka, o aš neužsikabinu.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2016 12 27, 22:38)
Tik dabar į rankas pakliuvo "Silva rerum". Išgirta, o man nepatinka. Kaži, ar beverta skaityti, ar įtrauks ji mane? Keistas jausmas, kai aplink daugumai patinka, o aš neužsikabinu.

Sveika, sunku ir patarti, nes man patiko Silva Rerum, bet patiko nuo pirmų puslapių, tad jei tau nepatiko tai čia priklauso nuo tavo skaitymo ypatumų ar mėgsti kaip bebuvę užbaigti knygas ar ne smile.gif
Visų skoniai skirtingi, aš taip pat žinau žmogų, kuriam nepatiko Silva, tad ne viena tokia 4u.gif

Aš ką tik baigiau K.Webb knygą Primiršta daina, na puiki knyga ir autorė man atradimas, jau antra knyga labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2016 12 27, 20:38)

aš prie tų ,kur nepatiko nuo pradžių ir numečiau,gal kada ir bandysiu antrą kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreti: 30 gruodžio 2016 - 09:24