Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Tuoj baigsiu ketvirtąją HP knygą. Puikiai, tikrai verta pasaulinės šlovės - ir apie burtus smagu skaityti, ir geras detektyvas.
Atsakyti
Girdėjau ne iš vieno žmogaus kad vertimas nekoks HP. Ar jūs gal originalo kalba skaitot?
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 09 04, 07:45)
Girdėjau ne iš vieno žmogaus kad vertimas nekoks HP. Ar jūs gal originalo kalba skaitot?

Lietuviškai. Vienoje kitoje vietoje kliūva, bet nėra blogai, tikrai teko žymiai prastesnių vertimų skaityti. Vaikas perskaitė angliškai.
Atsakyti
Skaitau M. Gable - Susitiksie Paryziuje, labai gerai skaitos apie triju kartu moteru likimus 4u.gif Nustebau tik, kad bent kol kas veiksmas vyksta visai ne Paryziuj.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 09 04, 17:19)
Skaitau M. Gable - Susitiksie Paryziuje, labai gerai skaitos apie triju kartu moteru likimus  4u.gif Nustebau tik, kad bent kol kas veiksmas vyksta visai ne Paryziuj.

Skamba labai įdomiai :)

Aš baigiau M. L. Stedman Švyturys tarp dviejų vandenynų, dabar pažindinuosi su Musso "Popierinė mergina", pakolkas nežinau ar patinka g.gif
Atsakyti
Sveikos, knygės. Ar yra čia tokių, kurioms iš pradžių nepatiko Šantaramas, bet paskaičius daugiau, pradėjo patikt? Galvoju, ar verta dar stengtis skaityt, nes iš aprašymo atrodė super, bet pradėjau skaityt, ir visiškai nekabina, nejaučiu jokio skaitymo malonumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 rugsėjo 2016 - 09:19
Labas visoms skaitytojoms smile.gif

Ar galima prisijungti ir man? Nesu užkietėjus skaitytoja, bet vėsesniu metų laiku mėgstu atsiversti knygą.

Nesenai perskaičiau Jane Austin knygą - Puikybė ir prietarai. Labai patiko, gal tik vietomis atrodė, jog yra suspausta ir tas staiga pasikeitęs laikas arba vieta kartais išmušdavo iš vėžių smile.gif.Bet tai jau klasika ir labai nepeiksiu. Rekomenduoju, jei nesat dar skaičiusios mirksiukas.gif Dabar bendradarbė atnešė porą knygų man. Pradėjau - Guilaume Musso - Rytoj smile.gif Knygos aprašymas mane labai sudomino. Ar yra skaičiusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 10, 09:17)
Sveikos, knygės. Ar yra čia tokių, kurioms iš pradžių nepatiko Šantaramas, bet paskaičius daugiau, pradėjo patikt? Galvoju, ar verta dar stengtis skaityt, nes iš aprašymo atrodė super, bet pradėjau skaityt, ir visiškai nekabina, nejaučiu jokio skaitymo malonumo unsure.gif

Man.Skaičiau skaičiau ir pššš... Gal reikės duoti antrą šansą kada nors, nes draugė kaip tik prieš kelias dienas parašė, kad labai rekomenduoja, ką tik perskaitė.

O aš šiaip ne taip nusibeldžiau iki vaikų bibliotekos, pasiėmiau HP, visa patenkinta ir nuo knygų svorio sulinkusi grįžau namo ir... trūksta pirmų lapų protest.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 09 10, 09:27)

Ar galima prisijungti ir man? Nesu užkietėjus skaitytoja, bet vėsesniu metų laiku mėgstu atsiversti knygą.

Mielai prašom smile.gif

Rytoj nesu skaičiusi.

Darbe per pietus pradėjau skaityti A.Angelo Meilė ir seksas senovės Romoje, pirmas dvi apie Romos miestą ir imperiją esu skaičiusi, visai nieko, pažintinės.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 09 10, 11:27)

Nesenai perskaičiau Jane Austin knygą - Puikybė ir prietarai. Labai patiko, gal tik vietomis atrodė, jog yra suspausta ir tas staiga pasikeitęs laikas arba vieta kartais išmušdavo iš vėžių smile.gif.Bet tai jau klasika ir labai nepeiksiu. Rekomenduoju, jei nesat dar skaičiusios  mirksiukas.gif  Dabar bendradarbė atnešė porą knygų man. Pradėjau - Guilaume Musso - Rytoj  smile.gif Knygos aprašymas mane labai sudomino. Ar yra skaičiusių?  4u.gif

Labas 4u.gif Labai malonu, kad jungiesi 4u.gif

Jane Austen mano mylimiausia autorė wub.gif

Rytoj Musso neskaičiusi, lauksiu iš tavęs atsiliepimo 4u.gif

Dabar skaitysiu Michela Tilli Kiekvieną dieną kaip maža mergaitė , o savaitgalį apsidovanojau save Santa Montefiore Bitininko duktė ir Jan Moran Vyndariai: kerintis romanas apie vyną ir paslaptis - bus mano atostogų skaitiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 09 12, 09:15)
Labas 4u.gif Labai malonu, kad jungiesi 4u.gif

Jane Austen mano mylimiausia autorė  wub.gif

Rytoj Musso neskaičiusi, lauksiu iš tavęs atsiliepimo  4u.gif

Dabar skaitysiu Michela Tilli Kiekvieną dieną kaip maža mergaitė , o savaitgalį apsidovanojau save Santa Montefiore Bitininko duktė  ir Jan Moran Vyndariai: kerintis romanas apie vyną ir paslaptis  - bus mano atostogų skaitiniai  wub.gif

Ačiū už priėmimą.
Perskaičiau jau Rytoj smile.gif Vakar baigiau. Nežinau kokio žanro knygos jums patinka. Šitą pavadinčiau laisvalaikio knyga. Itraukianti, intriguojanti, labai patiko. Knyga turi tam tikrų fantazijų, kurių realiame gyvenime nebūna, bet tai padaro knygą įdomesnę smile.gif

Dabar imsiu Harlan Coben - Šešeri metai. Gal šitą yra skaičiusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 09 14, 15:08)
Ačiū už priėmimą.
Perskaičiau jau Rytoj  smile.gif  Vakar baigiau. Nežinau kokio žanro knygos jums patinka. Šitą pavadinčiau laisvalaikio knyga. Itraukianti, intriguojanti, labai patiko. Knyga turi tam tikrų fantazijų, kurių realiame gyvenime nebūna, bet tai padaro knygą įdomesnę smile.gif

Dabar imsiu Harlan Coben - Šešeri metai. Gal šitą yra skaičiusių?  4u.gif

Aš labai įvairias mėgstu knygas smile.gif

Neskaičiusi, bet perskaičiau anotaciją tai skamba įdomiai, pati kaip tik irgi detektyvą pasiimiau M.J. Arlidge Eni beni thumbup.gif Senokai detektyvą skaičiau,tai jau labai norėjosi smile.gif
Atsakyti
Kas mėgstate detektyvus noriu parekomenduoti M.J. Arlidge Eni beni, tikrai labai įtraukė ir suskaičiau per porą vakarų thumbup.gif
Atsakyti