Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Ledime, muminukas, dėkoju širdingai!
Atsakyti
atėjau paburbėti dėl mūsų leidyklų durnumo. visos serijos leidžiamos belenkaip. dabar susipažinimui su P.Gregory perskaičiau Baltąją karalienę, tik dabar pasiskaičiau, kad ne nuo tos reikėjo pradėti, o viską turiu... ir išleista po pusę serijos lietuviškai... absurdas... gerai, kai galiu angliškai skaityt... o kas negali, gaila, mėtosi.

beje, patiko. aš istorijos fanė niekad nebuvau, tačiau kai viskas supinta į romaną, gerai skaitosi.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 08 05, 04:31)
atėjau paburbėti dėl mūsų leidyklų durnumo. visos serijos leidžiamos belenkaip. dabar susipažinimui su P.Gregory perskaičiau Baltąją karalienę, tik dabar pasiskaičiau, kad ne nuo tos reikėjo pradėti, o viską turiu... ir išleista po pusę serijos lietuviškai... absurdas... gerai, kai galiu angliškai skaityt... o kas negali, gaila, mėtosi.

beje, patiko. aš istorijos fanė niekad nebuvau, tačiau kai viskas supinta į romaną, gerai skaitosi.

Ir detektyvų serijos dažnai taip leidžiamos maišytai.

Beje yra baltoji karalienė serialas keletos serijų, galbūt bus įdomu pažiūrėti 4u.gif

As užbaigiau Silva Rerum 2 - na tikriausiai daug žodžių ir nereikia, puiki knyga, verta skaityti ir turėti savo bibliotekoje smile.gif Taip pat užbaigiau J.Burton Miniatiūristas, tai iš ties visai kitokia knyga nei įsivaizdavau kai imiau į rankas, knygos atmosfera tikrai ypatinga ir laikmetis man buvo įdomus, nes dar nebuvau skaičiusi apie 17a Amsterdamą,man tai buvo kitokia knyga.Patiko smile.gif

O dabar prasideda atostogos tai jau užsisakiau bibliotekoje A.Baricco Jūra vandenynas, bus pats tas skaitymui prie jūros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 08 05, 09:21)

As užbaigiau Silva Rerum 2 - na tikriausiai daug žodžių ir nereikia, puiki knyga, verta skaityti ir turėti savo bibliotekoje smile.gif Taip pat užbaigiau J.Burton Miniatiūristas, tai iš ties visai kitokia knyga nei įsivaizdavau kai imiau į rankas, knygos atmosfera tikrai ypatinga ir laikmetis man buvo įdomus, nes dar nebuvau skaičiusi apie 17a Amsterdamą,man tai buvo kitokia knyga.Patiko smile.gif

Suintrigavus jau senokai mane ta knyga, tik vis dar susilaikydavau nuo pirkimo.
Jūsų atsiliepimas turbūt padės apsispręst smile.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau Harį Poterį-pirmą dalį, be abejo biggrin30x30.png ir visai įdomu!
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png

kaip jums patinka sena.lt atsinaujinimas? aš tai nieko nebesuprantu, nei knygų rodo, nei pažiūrėsi.Nebent, jie dar tvarkos...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 08 12, 20:35)
Sveikos smile30x30.png

kaip jums patinka sena.lt atsinaujinimas? aš tai nieko nebesuprantu, nei knygų rodo, nei pažiūrėsi.Nebent, jie dar tvarkos...

Man nepatinka, supainiojo viska. Norejau pridet nesama ju bazej knyga, tai net to nesugebejau.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 08 13, 17:52)
Man nepatinka, supainiojo viska. Norejau pridet nesama ju bazej knyga, tai net to nesugebejau.

Man irgi pridėti knygos nepavyko, o anksčiau juk buvo paprasta. Tai va kai kurių knygų žmonės net negalės per ten parduoti, išeina. Ypač tai aktualu neseniai išėjusioms.

Nepatinka man ten daugelis pakeitimų, žymiai sudėtingiau dabar.
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png
QUOTE(Ingėnas @ 2016 08 05, 21:22)
Suintrigavus jau senokai mane ta knyga, tik vis dar susilaikydavau nuo pirkimo.
Jūsų atsiliepimas turbūt padės apsispręst  smile30x30.png

Čia apie Silva ar Miniatiūristą? smile30x30.png Malonu,kad paskatinau perskaityti smile30x30.png

Prie jūros perskaičiau A.Baricco Jūra vandenynas wub30x30.png Dabar mėgaujuosi Jaune Austen Įtikinėjimu wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 08 16, 12:28)
Sveikos smile30x30.png

Čia apie Silva ar Miniatiūristą? smile30x30.png Malonu,kad paskatinau perskaityti  smile30x30.png

Miniatiūristą mirksiukas.png Silva tai seniai jau perskaičius visas mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 08 16, 14:44)
Miniatiūristą  mirksiukas.png  Silva tai seniai jau perskaičius visas  mirksiukas.png

Manęs dar trečia laukia, bus malonumas smile30x30.png
O Miniatiūristą būtinai griebki,jei norisi kažko kitokio, nesaldžios istorijos, keistos, mistiškos smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos panos, suvalgiau knygą Rick Yancey - Penktoji banga. Užsikabliavau, nors paprastai tokio tipo knygos man nelabai. Taigi pasidomėjau ir atradau, jog yra dar dvi dalys, tik neišleistos lietuviškai: The Infinite Sea ir The Last Star. Gal žinot slaptų vietų, kur galima gaut knygas elektroniniu formatu anglų kalba? Nes dabar visur randu tik po porą skyrių paskaityt :)
Atsakyti