Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Kliamka @ 2016 06 11, 00:49)
Perskaičiau Torey L. Hayden "Mergaitė". uffff... trūksta žodžių. Pirmą kartą tiek verkiau skaitydama. Ir iš liūdesio, ir iš džiaugsmo, ir iš visokių kitokių jausmų... Būtina perskaityti dirbantiems su vaikais, ypač su sunkaus elgesio vaikais, su sutrikusio intelekto, turinčiais sunkumų ir pan. Ir auginantiems vaikus reikia perskaityt, galbūt savo vaikuose atrasite vieną ar kitą tos mergaitės elgesį. Išvis, labai jaudinanti istorija. Kaip likti abejingu, kai šešiametė paklausta ko labiausiai pasaulyje dabar norėtų, atsako, jog suknelės, nes dar niekada jos neturėjo. verysad.gif

Taip, abi sios autores knygos puikios.
As rekomenduoju S.Aleksejevič "Černobylio malda" - gili, tikra, istringanti, must read.
https://www.knygos.l...eities-kronika/
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 06 11, 10:28)
Taip, abi sios autores knygos puikios.

Nors man pirmoji labiau patiko g.gif Stipresnį įspūdį paliko. Gal todėl, kad iš antrosios jau daugiau ir tikėjausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 06 11, 12:42)
Nors man pirmoji labiau patiko  g.gif  Stipresnį įspūdį paliko. Gal todėl, kad iš antrosios jau daugiau ir tikėjausi  g.gif

Kokia jos kita knyga? Čia suprantu, kad kalbam apie Hayden knygas.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2016 06 12, 23:04)
Kokia jos kita knyga? Čia suprantu, kad kalbam apie Hayden knygas.

Taip, apie Hayden citavau drinks_cheers.gif

O lietuvių kalba išėjusios tėra dvi jos knygos (kiek žinau). Kita - "Mergaitė vaiduoklis"(google visada padeda mirksiukas.gif , mintinai aš irgi neprisimenu tiksliai visų pavadinimų rolleyes.gif )
Atsakyti
Sveikos, sesė ieško Sabine Ebert paskutinės pribuvėjos serijos dalies "Pribuvėjos prakeiksmas". Ir Gregory "Atstumtoji karalienė". Ir "Žiniuonė" ir "Čigonės kerai". Duokit man žinią jei turit papigiai, tik ne kišeninių variantų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 22 liepos 2016 - 18:41
Nežinau, ar kas minėjo, baiginėju skaityt Ruta Sepetys - Tarp pilkų debesų. Tikrai verta perskaityt, apie trėmimą. Skaičiau ir pačiai nervas ėmė, kaip taip galima elgtis su žmonėm.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ką skaitytojos skaitote?
QUOTE(Gegytė @ 2016 07 22, 20:39)
Sveikos, sesė ieško Sabine Ebert paskutinės pribuvėjos serijos dalies "Pribuvėjos prakeiksmas". Ir Gregory "Atstumtoji karalienė".  Ir "Žiniuonė" ir "Čigonės kerai". Duokit man žinią jei turit papigiai, tik ne kišeninių variantų smile.gif

Priminei apie S.Ebert knygas, suskaičiau visas ir labai gaila,kad neišleidžia tęsinio, matyt jau ir nebeišleis doh.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2016 07 25, 10:59)
Nežinau, ar kas minėjo, baiginėju skaityt Ruta Sepetys - Tarp pilkų debesų. Tikrai verta perskaityt, apie trėmimą. Skaičiau ir pačiai nervas ėmė, kaip taip galima elgtis su žmonėm..  verysad.gif

Kaip tik skaičiau gal prieš kokį mėnesį, labai patiko knyga ir artima tokia,nes juk mūsų praeitis.

Dabar Silva Rerum 2 skaitau, gera knyga, bet jaučiu jog po jos reiks kaip nors "pasisaldinti", nes jau tokia tamsi.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 07 25, 09:59)
Nežinau, ar kas minėjo, baiginėju skaityt Ruta Sepetys - Tarp pilkų debesų. Tikrai verta perskaityt, apie trėmimą. Skaičiau ir pačiai nervas ėmė, kaip taip galima elgtis su žmonėm..  verysad.gif

Gera knyga. Ir filmas statomas... tik reik "železnų" nervų skaitant....
Atsakyti
Sveiki,

gal parekomenduotumėte knygų, parašytų su geru humoro jausmu? Panašiai kaip Jerome K. Jerome "Trise valtimi neskaitant šuns", Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai ar Stephen Clare "Vieneri metai mėšlo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisistratė: 27 liepos 2016 - 18:02
QUOTE(Lisistratė @ 2016 07 27, 19:58)
Sveiki,

gal parekomenduotumėte knygų, parašytų su geru humoro jausmu? Panašiai kaip Jerome K. Jerome "Trise valtimi neskaitant šuns", Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai ar Stephen Clare "Vieneri metai mėšlo".

Jonas Jonasson Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo - gal patiktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2016 07 27, 17:58)
Sveiki,

Man patiko Susan Townsend knygos, nors humoras gal šiek tiek kitoks. Nors Adriano Moulo serija priskiriama vaikų - paauglių literatūrai, mano akimis tai nėra tikslu - labai rekomenduoju, gera humoro dozė.
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2016 07 25, 10:21)
Sveikos smile.gif Ką skaitytojos skaitote?

Dabar Silva Rerum 2 skaitau, gera knyga, bet jaučiu jog po jos reiks kaip nors "pasisaldinti", nes jau tokia tamsi.

Man ji pats tikriausias karališkas šokoladas wub.gif

skaitau Nuostabusis Ozo šalies burtininkas - spragas taisau. Bet nuobodoka... Retas atvejis, kai ekranizacijos labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 07 28, 15:32)
Man patiko Susan Townsend knygos, nors humoras gal šiek tiek kitoks. Nors Adriano Moulo serija priskiriama vaikų - paauglių literatūrai, mano akimis tai nėra tikslu - labai rekomenduoju, gera humoro dozė.
Papildyta:
Man ji pats tikriausias karališkas šokoladas wub.gif
skaitau Nuostabusis Ozo šalies burtininkas - spragas taisau. Bet nuobodoka... Retas atvejis, kai ekranizacijos labiau patinka.

Persiritau į antrą knygos pusę, tai sunku atsitraukti,labai įdomu lithuania.gif cool.gif O sekanti laukia "Miniatiūristas" tai irgi turėtų būti iš tamsesnių, bet labai jau nekantrauju pradėti skaityti, gal kuri skaitėte?

Man taip buvo su Vėtru kalnu, jog filmas man patiko labiau, net keista, nes visada būna atvirkščiai smile.gif
Atsakyti