Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(IlonaMutis @ 2016 03 30, 10:27)
Aš dar leidau reabilituotis iki 120 psl., bet visgi mečiau ir padėjau į lentyną, skirtą "nesusipratusioms" knygoms.... blink.gif  smile.gif Ir tikrai nebegrįšiu....

Pagaliau perskaičiau. Negaliu pasakyt, kad visiškai neįdomi. Man ji patiko, tik tas rašymo stilius... labai lėtai skaitosi. Paskaitai skyrių ir reikia su juo laiko susigyvent. Užtat mėnesį laiko ir skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 04 08, 08:55)
Pagaliau perskaičiau. Negaliu pasakyt, kad visiškai neįdomi. Man ji patiko, tik tas rašymo stilius... labai lėtai skaitosi. Paskaitai skyrių ir reikia su juo laiko susigyvent. Užtat mėnesį laiko ir skaičiau.

Šaunuolė. smile.gif Aš, paprastai, negaištu laiko su tokio pobūdžio knygomis (priskirčiau dar "Kaprikornija", ar kaip ten ji vadinas). Geriau jau maloniai leisiu laiką su kitomis blush2.gif
Atsakyti
Aš vakar pabaigiau amžiaus skaitinį - Trolių Mumių paskutinę knygą. Pradėjau labai seniai, ilgą laiką skaičiau vaikams (su pertraukomis), o paskutinę (violetinę) knygą sėdau ir perskaičiau pati viena smile.gif
Reiktų dabar įvykdyti vaikui duotą pažadą - perskaityti S. Lagerliof Stebuklingąsias Nilso keliones.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Perskaičiau Anthony Doerr Neregimoji šviesa man labai patiko ši knyga, apie karą, bet šiek tiek kitaip smile.gif Po jos imiausi John Katzenbach Trys raudonos , ir nors Katzenbaho knygas mėgstu ši nelabai patiko, skaityti buvo nuobodoka, neįtraukė g.gif Dabar Jojo Moyes Po tavęs skaitau.Kai tik pasirodė ši knyga iš kart užsirezervavau bibliotekoje,o kai atėjo jau mano eilė tai svarsčiau ar imti knygą, nes labai daug nusivylimų girdėjau, o ir po paskutinės Jojo knygos (kuri nepatiko) galvojau,kad kuriam laikui "atsikandau" jos knygų, na bet knyga mano rankose ir susidarysiu savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 04 14, 13:50)
Sveikos
... Dabar Jojo Moyes Po tavęs skaitau.Kai tik pasirodė ši knyga iš kart užsirezervavau bibliotekoje,o kai atėjo jau mano eilė tai svarsčiau ar imti knygą, nes labai daug nusivylimų girdėjau, o ir po paskutinės Jojo knygos (kuri nepatiko) galvojau,kad kuriam laikui "atsikandau" jos knygų, na bet knyga mano rankose ir susidarysiu savo nuomonę  smile.gif

Aš dabar kaip tik baiginėju jos 'Šokanti su žirgais'. Negaliu atsitraukti. Tai pirma šios autorės knyga kurią skaitau ir tikrai nenuvylė. Idomi. Išgyvenimai: tiek suaugusiųjų, besiskiriančių, tiek vaiko - mergaitės, praradus pastovumą, saugumą, šeimą. Sprendimai, problemų aiškinimasis. Tikrai gera knyga.
Atsakyti
Labai džiaugiausi parsinešus Hallgrimur Helgason 1000° "moteris" . Deja , nusivyliau. Viskas padrika, išmėtyta, labiausiai patiko šios dienos, kai senikė pasakoja. Nors netrūko ir humoro, bet nuobodžiavau. Eilinį kart įsitikinau, tegu vyrai rašo apie vyrus. moters jiems nesuprast. Retas parašys.
Atsakyti
Sveikos skaitytojos smile.gif

Vakar baigiau skaityti Jojo Moyes Po tavęs, iš pradžių ilgai dvejojau ar skaityti šią knygą, nes labai daug girdėjau nusivylimų ja, tačiau vis gi paiimiau ją į rankas. Kadangi Aš prieš tave skaičiau jau seniai tai skaitydama nelyginau pirmos istorijos su šia, tiesiog skaičiau kaip atskirą istoriją. Jei būčiau neskaičius bučiau nieko nepraradus, iš pradžių buvo nuobodoka skaityti, bet į pabaigą pasidarė įdomiau ir su nekantrumu ją baigiau. Net nežinau kaip ją įvertinti, tikrai ji geresnė nei aš galvojau, nenusivyliau,bet ir įspūdžio man taip pat nepadarė.
Atsakyti
Sebastiano Fitzeko romanas TERAPIJA. Labai įtraukianti knyga. Tokia tarsi detektyvas. Įtraukia, ir labai greitai skaitosi. Buvau pasiėmusi į kelionę, tai paskui pusę autobuso prskaitė, nes visus užkabino, ir per porą dienų persiskaitė žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(Patricijona @ 2016 04 25, 16:14)
Sebastiano Fitzeko romanas TERAPIJA. Labai įtraukianti knyga. Tokia tarsi detektyvas. Įtraukia, ir labai greitai skaitosi. Buvau pasiėmusi į kelionę, tai paskui pusę autobuso prskaitė, nes visus užkabino, ir per porą dienų persiskaitė žmonėms.

Esu skaičiusi,tai per vakarą perskaičiau,nes kai pradėjau negalėjau padėti į šoną smile.gif Tikrai įtraukianti smile.gif
Tik pastebėjau,kad dažnai tokios knygos,kurios labai įtraukia ir greit jas perskaitai,tai taip pat labai greit ir pasimiršta smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar dar yra skaitančių?smile.gif

Mano paskutinis skaitinys Diane Chamberlain "Pribuvėjos išpažintis", labai įtraukė, kai tik padėdavau knygą į šalį vis galvodavau kada vėl galėsiu prisėsti prie jos smile.gif Gal išliekamosios vertės ir nepaliko, bet skaitymo malonumo daug wub.gif
Dabar skaitau Isabel Allende "Begalinis planas", buvau pasiilgusi šios autorės, jau seniai skaičiau jos "Dvasių namus", kurie tuo metu labai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 05 04, 10:27)

Dabar skaitau Isabel Allende "Begalinis planas", buvau pasiilgusi šios autorės, jau seniai skaičiau jos "Dvasių namus", kurie tuo metu labai sužavėjo  wub.gif

o tik Dvasių namus skaitei? jeigu taip, būtinai susirask Fortūnos duktė ir Portretas sepija. negali sakyti, kad trilogija, bet tarpusavyje susijusios veikėjais, įvykiais.
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2016 05 04, 10:27)
Sveikos smile.gif Ar dar yra skaitančių?smile.gif

Skaitau, bet nelabai įdomu, tai gana lėtai - S. Lagerliof Stebuklingosios Nilso kelionės, vykdau pažadą vaikui... Šis kūrinys buvo parašytas kaip Švedijos geografijos vadovėlis.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 05 04, 14:44)
o tik Dvasių namus skaitei? jeigu taip, būtinai susirask Fortūnos duktė ir Portretas sepija. negali sakyti, kad trilogija, bet tarpusavyje susijusios veikėjais, įvykiais.
Papildyta:
Skaitau, bet nelabai įdomu, tai gana lėtai - S. Lagerliof Stebuklingosios Nilso kelionės, vykdau pažadą vaikui... Šis kūrinys buvo parašytas kaip Švedijos geografijos vadovėlis.

Tik Dvasių namai, bet pamenu kaip mane pakerėjo ta knyga wub.gif Ačiū už rekomendaciją reiks pasieškoti jų 4u.gif
Šią knygą prisimenu iš vaikystės kaip mokykloje reikėjo skaityti, bet man regis taip ir nebaigiau blush2.gif
Atsakyti