Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(muminukas @ 2016 03 16, 12:47)

Neinasi man visai su Kambariu, bibliotekoje atėjo Drew Barrymore biografijos Wildflower eilė, ją pradėjau - gerokai lengviau negu Kambarys ax.gif

Jeigu būtų lietuvių kalba ta biografija, aš irgi laaabai mielai ją paskaityčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 16, 15:14)
Jeigu būtų lietuvių kalba ta biografija, aš irgi laaabai mielai ją paskaityčiau.

Tik nuotraukų labai mažai. Skyrių pradžiose po vieną nespalvotą įdėta.

Bet kaip skyrėsi sovietmečio ir laisvos šalies vaikystė... Seniau tiek negalvodavau, o dabar vos ne kažkokią skriaudą imu jausti.

Apie dabartinės 50metės jaunystę:
"Ji studijavo Kosta Rikoje ir Anglijoje. Ji dirbo kažkokio bičo rančoje Vajominge. Ji užaugo San Franciske ir Nju Hempšyre."
Džiaugiuosi, kad pagaliau ir mes turime tokias galimybes (aišku, ne visiems reikia, ne visi bando, etc.)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 03 16, 15:54)
Tik nuotraukų labai mažai. Skyrių pradžiose po vieną nespalvotą įdėta.

Bet kaip skyrėsi sovietmečio ir laisvos šalies vaikystė...

ai, ne nuotraukose laimė biggrin.gif
O pačioje biografijoje smile.gif

Įdomi ji man ir aktorė, ir asmenybė.

O kad skyrėsi, tai akivaizdu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dėl to man dar labiau įdomu skaityt tokio pobūdžio biografijas. Kad suvokčiau, kaip ten kas buvo ir kodėl. Nes labai daug ką tai įtakoja. Ir laikmečio, ir kultūros, ir muzikos, kinematografijos suvokimą.
Kad nežiūrėti tik siaurai pro savo rėmus.

Pvz. jei nebūčiau skaičiuosi Cobaino biografijos, jo dainų aš paprasčiausiai nesuprasčiau . Arba į tai reiktų gilintis per kažkur kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 kovo 2016 - 16:02
Jessie Burton Miniatiūristas iš aprašo daug žadanti, gal aks skaitėte? https://www.manoknyg...atiuristas.html
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 16, 16:00)
ai, ne nuotraukose laimė  biggrin.gif
O pačioje biografijoje  smile.gif

Įdomi ji man ir aktorė, ir asmenybė.

O kad skyrėsi, tai akivaizdu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Dėl to man dar labiau įdomu skaityt tokio pobūdžio biografijas. Kad suvokčiau, kaip ten kas buvo ir kodėl. Nes labai daug  ką tai įtakoja. Ir laikmečio, ir kultūros, ir muzikos, kinematografijos suvokimą.
Kad nežiūrėti tik siaurai pro savo rėmus.

Nuotraukų su google be problemų galima gauti drinks_cheers.gif

Būdama 6 metų, turėjo prisikabinusi kambaryje plakatų. Kabėjo Kiss, nuo kurių kraupo ir košmarus sapnuodavo, bet neleisdavo mamai nukabinti lotuliukas.gif O visų laikų herojus tuo metu buvo... Pepė Ilgakojinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 03 16, 16:05)

Būdama 6 metų, turėjo prisikabinusi kambaryje plakatų. Kabėjo Kiss, nuo kurių kraupo ir košmarus sapnuodavo, bet neleisdavo mamai nukabinti  lotuliukas.gif O visų laikų herojus tuo metu buvo... Pepė Ilgakojinė bigsmile.gif

smile.gif thumbup.gif

Bet tai Kiss šešių metų... Jai jau tokia muzika patiko g.gif blush2.gif
Maniškė iki šiol (12metė) roko neperneša.

Aišku, buvo kitas laikas, kita subkultūra, kitokia aplinka...Ne Byberiai aplink biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 16, 17:36)
smile.gif  thumbup.gif

Bet tai Kiss šešių metų... Jai jau tokia muzika patiko  g.gif  blush2.gif

Mini Blondie, Supermeno, Kiss ir Pepės plakatus, o apie muziką sako, kad tuo metu turėjo savo įsivaizduojamą grupę, kuri buvo labiau punk rock negu pop smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 03 16, 17:44)
Mini Blondie, Supermeno, Kiss ir Pepės plakatus, o apie muziką sako, kad tuo metu turėjo savo įsivaizduojamą grupę, kuri buvo labiau punk rock negu pop smile.gif

O prie jos natūros, kokią aš ją įsivaizduoju, toks stilius labai tinka biggrin.gif Net ir dabar biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 03 16, 18:05)
Jessie Burton Miniatiūristas iš aprašo daug žadanti, gal aks skaitėte? https://www.manoknyg...atiuristas.html

Aš irgi šią nužiūrėjusi esu, įdomu būtų sulaukti atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau B. Armonienė "Palik ašaras Maskvoje". Užkabino ši knyga knygyne tarp naujienų, nes mane visada kabina visokios šeimų istorijos, ir sugalvojau ne pirkti, o paieškoti bibliotekoj. Ir ką gi, radau seną leidimą bigsmile.gif Pradėjus skaityti jau negalėjau padėti, tiesiog tokia knyga, kurios negali paleist kol nebaigi, o jei paleidi tai galvoji kada greičiau vėl galėsi paimti. Nesu knygų rijikė, bet šitą per kelias dienas sušveičiau. Parašyta paprastai, leidžiama susidaryti nuomonę pačiam skaitytojui. Keliskart apsiverkiau, sunku suvokti kokį beprasmį vargą žmonėms teko išgyventi. Be to, labai aiškiai paeiliui aprašyta paprasto valstiečio akimis kaip ten viskas buvo rusų suplanuota ir įvykdyta, kad Lietuva būtų okupuota, kodėl žmonės bijojo garsiai kalbėti, kokia milžiniška žala buvo padaryta mūsų valstybei... Drįsčiau sakyti, kad kiekvienam lietuviui privaloma perskaityti, kad nebūtų tokių kvailų kalbų, kad prie ruso buvo geriau gyventi. doh.gif
Bandysiu gauti ir jos sūnaus knygą, kuris užaugo tremtyje.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2016 03 21, 14:01)
kokia milžiniška žala buvo padaryta mūsų valstybei... .

FB yra V.V. Landsbergio viešas įrašas - vieno iš paskutinių teisiamų Lietuvos partizanų kalba teisme, dar papildytų liudijimu įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 03 13, 17:10)
Perskaiciau L. Riley "Septynios seserys. Majos istorija" - deja, prasciausia autores knyga. Tiesiog neitrauke.

Tikrai, reikėjo perskaityt apie 100 pusl. kol pamažu daros įdomiau. Pradžioje tas pats per tą patį parašyta."Vidurnakčio rožė" lengvai ir įdomiai "suėjo" smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ką skaitote?

Aš baigiau porą Jo Nesbo detektyvų "Pentagrama" ir "Šikšnosparnis", abu patiko kaip ir visi skaityti Jo Nesbo detektyvai geri thumbup.gif
Dabar pradėjau Anthony Doerr Neregimoji šviesa, žada būti įdomi ir vertinga knyga thumbup.gif
Atsakyti