Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

O aš, pasinaudojusi jūsų pagalba, prisisiunčiau knygų ir eidama į unį (pusvalandis kelio, einu dukart per dieną) sugebėjau perskaityti Tuaregas - labai patiko, tik man nesuvokiama, kaip Koranas draudžia žudyti, o kažkokiu būdu kerštas pateisinamas, nes gi svečias... na tiesiog nepateisinu daug ko, nors pagr. veikėjo užsispyrimas ir ambicija - gerbtinos.

O dabar skaitau Po tavęs, gal penktadalį įveikiau, kol kas labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 13, 03:20)

O dabar skaitau Po tavęs, gal penktadalį įveikiau, kol kas labai patinka.

Man irgi patiko mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 13, 12:29)
Man irgi  patiko  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Reikia pasigooglinti, nepamenu tokios, gal ir man reik ax.gif

aš vakar pradėjau Kambarys. ilgai jos baidžiausi, bet vis dėlto pabandysiu.
Atsakyti
"Po taves" yra zymiosios J. Moyes "As pries tave" pratesimas. Man knyga kaip knyga, nesuzavejo.

Perskaiciau L. Riley "Septynios seserys. Majos istorija" - deja, prasciausia autores knyga. Tiesiog neitrauke.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

P.Kristina malonu,kad prisijungei 4u.gif Iš tavo parašytų knygų Sarah Jio "Paskutinė kamelija" perskaičiau per vieną vakarą, buvo labai įtraukusi thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2016 03 13, 15:26)
aš vakar pradėjau Kambarys. ilgai jos baidžiausi, bet vis dėlto pabandysiu.

Aš kažkur prieš metus skaičiau ją, tai man labai patiko, nors tamsi knyga, bet pasakojimas vyksta berniuko lūpomis tai visą pasakojimą sušvelnina.

Knygų mugėje buvau, patiko, nes vien buvimas tarp knygų labai malonus smile.gif Pirkau daugiausiai vaikiškas, o sau labai nedaug tik dvi - H.Lee Nežudyk strazdo giesmininko ir Hislop Gija smile.gif

O savaitgalį baigiau skaityti Jo Nesbo Pentagrama - labai geras detektyvas, toliau skaitysiu "Šikšnosparnį" ir dar šiandien iš bibliotekos parsinešiu John Katzenbach "Trys raudonos", nes atėjo rezervacija thumbup.gif Nusimato įdomaus skaitymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2016 03 14, 13:13)

Aš kažkur prieš metus skaičiau ją, tai man labai patiko, nors tamsi knyga, bet pasakojimas vyksta berniuko lūpomis tai visą pasakojimą sušvelnina.

Knygų mugėje buvau, patiko, nes vien buvimas tarp knygų labai malonus smile.gif Pirkau daugiausiai vaikiškas, o sau labai nedaug tik dvi - H.Lee Nežudyk strazdo giesmininko ir Hislop Gija smile.gif

O savaitgalį baigiau skaityti Jo Nesbo Pentagrama - labai geras detektyvas

Kažkaip nelimpa man ji, netraukia ir pradėjus...

Įdomiausia, kad Nežudyk strazdo giesmininko JAV laikoma paauglių knyga: teens to young adults smile.gif Reiktų kada perskaityti, užpildyti spragą.

drinks_cheers.gif aš grįžusi į Lt griebsiu neskaitytas Jo Nesbo thumbup.gif
Atsakyti
Peržvelgusi jūsų pokalbius papildžiau knygų sąrašą. Sūnui mokytoja yra sudariusi. Aš irgi ne ką trumpesnį sau esu susirašiusi biggrin.gif
Kol biblioteka surinks rezervuotas, pradėjau skaityt S. Beckett "Mirusiųjų šnabždesiai". Tęsinys " Įrašyta kauluose". Bet jas galima skaityt ir pavieniui. Detektyvas, daug dėmesio skiriama patanatomijai. Man gan įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2016 03 15, 08:37)
Kol biblioteka surinks rezervuotas, pradėjau skaityt S. Beckett "Mirusiųjų šnabždesiai".  Tęsinys " Įrašyta kauluose". Bet jas galima skaityt ir pavieniui. Detektyvas, daug dėmesio skiriama patanatomijai. Man gan įdomu  ax.gif

S. Becket visos knygos man patiko. Gaila, kad tik 4 yra.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 03 13, 17:10)
Perskaiciau L. Riley "Septynios seserys. Majos istorija" - deja, prasciausia autores knyga. Tiesiog neitrauke.

Laukia dar ji manęs. Dabar skaitau "Vidurnakčio rožė", lengvas įtraukiantis skaitinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 03 15, 18:30)
Laukia dar ji manęs. Dabar skaitau "Vidurnakčio rožė", lengvas įtraukiantis skaitinys smile.gif

Is aprasymo sita man pasiorde idomesne, turiu, bet skaitysiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 03 14, 18:20)
Įdomiausia, kad Nežudyk strazdo giesmininko JAV laikoma paauglių knyga: teens to young adults smile.gif Reiktų kada perskaityti, užpildyti spragą.

Labai šilta ir graži knyga. Man ji atrodo universali, t.y. įvairiam amžiui skirta. Tikiuosi, kada nors į rankas papuls ir Eik ir pastatyk sargybinį.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2016 03 16, 11:56)
Labai šilta ir graži knyga. Man ji atrodo universali, t.y. įvairiam amžiui skirta. Tikiuosi, kada nors į rankas papuls ir Eik ir pastatyk sargybinį.

Aš jos pavadinimą žinojau vos ne visą gyvenimą kaip tokios, bet kažkaip niekada jos nepriskyriau prie jaunimo literatūros. Aišku, tas skirstymas visada sąlyginis, Pūkuotuką sėkmingiausiai skaito suaugusieji smile.gif

Neinasi man visai su Kambariu, bibliotekoje atėjo Drew Barrymore biografijos Wildflower eilė, ją pradėjau - gerokai lengviau negu Kambarys ax.gif
Atsakyti