QUOTE(muminukas @ 2016 02 15, 16:20)
LRS naujiena turėtų būti labai įdomi
Vikas Swarup ŠEŠI ĮTARIAMIEJI
Skamba įdomiai
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 15, 18:45)
Žinok, jei aš pradedu kalbėt (šiuo atveju, rašyt), mane sunku būna užčiaupt
Tai labai gerai! Tema užtat gyva!
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 15, 19:11)
Jojo Moyes man labai patinka
Prie savo nuodėmių tos rašytojos knygas priskiriu, bet vistiek mielai perskaitau
"Šokanti su žirgais" kažkodėl neskaičiau
Nepamenu, kodėl. Ar pats siužetas visai nesudomino, ar pavarčius pasirodė, kad man nepatiks.
Jos "Sidabrinė įlanka" man visai nepatiko, net neįpusėjau. O va kitos skaitytos visos patiko.
--Žiūriu, giriat jau ne viena Katzenbachą (nors buvau pagyrimus jam skaičiusi ir anksčiau, nesuprantu, kodėl man pačiai nepavyko su juo susigyventi
). Gal reiks kada jam dar antrą šansą suteikt. Gal mano skonis per tą laiką pasikeitė. O gal netinkamą (man) jo knygą į rankas pasiėmiau
Aš irgi visas jos knygas skaitau, dar tik Sidabrinės įlankos neskaičiau, vienos patiko labiau,kitos mažiau,bet vis vien ranka tiesiasi prie tų knygų B)Arba nusiperku arba bibliotekoje užsirezervuoju
Kaip ir Santos Montefiores knygas mėgstu
Katzenbacho knygą man atsiuntė draugė paskaityti, taip pat kaip ir Sielos Sparnai tai buvo "Ne tas žmogus", tai mane taip užkabino tas autorius,kad irgi visas knygas skaitau jo
Su Nesbo irgi tas pats buvo,brolis davė "Sniego Senį" paskaityti,tai irgi užsikabinau
QUOTE(muminukas @ 2016 02 15, 19:23)
į kaimą su močiute keliaus savaitei, televizorius ten neveikia, tik radijas, wi fi irgi nėra, nes ir paprastą mobilųjį ryšį reikia gaudyti, nebus daugiau kas veikti
koks gėris
QUOTE(eliss @ 2016 02 15, 20:35)
Matėt, bus filmas pagal Moyes Aš prieš tave?Nu įdomu įdomu, kaip perteiks
Mačiau treilerį tai pasirodė,kad tikrai bus geras
Be to gerai,kad knygą skaičiau jau seniai tai nelyginsiu kiekvienos detalės