laba, penktadieni pamaciau tik -0.2 tai 85.5kg
bendrai numestas 12.5
siandien po savaitgalio visu kilu daugiau tai tikiuosi cia tik skysciai, nes viskas buvo tvarkingai
QUOTE(natuliona @ 2015 11 30, 10:55)
laba, penktadieni pamaciau tik -0.2 tai 85.5kg
bendrai numestas 12.5
siandien po savaitgalio visu kilu daugiau tai tikiuosi cia tik skysciai, nes viskas buvo tvarkingai
bendrai numestas 12.5
Kiek laiko jau laikaisi dietos?
Ką praleidau?
labas vis del to buvo skysciai susikaupe, nes siandien jau nera to kilo
vakar tingejau sportoti geda
jau 3.5 men, nuo 2015.08.14
lyg nieko, negausiai cia musu
kaip smagu kad skaiciukas paskutiniam stulpelyje vis mazeja
vakar tingejau sportoti geda
QUOTE(nese85 @ 2015 11 30, 16:50)
Kiek laiko jau laikaisi dietos?
jau 3.5 men, nuo 2015.08.14
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 30, 23:51)
Ką praleidau?
lyg nieko, negausiai cia musu
kaip smagu kad skaiciukas paskutiniam stulpelyje vis mazeja
Faina man dabar užsilaikė kažin kas, jau trečia diena 73.1kg
Sveikos
Visas su minusiukais vasara aciu uz lentele As vietoje, dziaugiuosi, kad nera + milijonai pagundu
Visas su minusiukais vasara aciu uz lentele As vietoje, dziaugiuosi, kad nera + milijonai pagundu
Merginos!!!Išsikėpiau sausainių, tai tiek džiaugsmo Gaila, kad truksta traškumo, bet kitą kartą kepsiu plonesnius.
O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną Kai daraisi šventes pas save, tai gali suruošti sau tinkamo maisto.Bet kai atvažiuoji iš svetur, lankai artimuosius, tai negi atsisakysi ir liksi nevalgęs?Mano močiūtė įsižeistų, jei išeičiau iš jos nepavalgius
O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną Kai daraisi šventes pas save, tai gali suruošti sau tinkamo maisto.Bet kai atvažiuoji iš svetur, lankai artimuosius, tai negi atsisakysi ir liksi nevalgęs?Mano močiūtė įsižeistų, jei išeičiau iš jos nepavalgius
QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 17:54)
Merginos!!!Išsikėpiau sausainių, tai tiek džiaugsmo Gaila, kad truksta traškumo, bet kitą kartą kepsiu plonesnius.
kas per sausainiai? pasidalinkite receptu pls...o del sventinio laikotarpio.....manau nebus lengva...as sau keliu tiksla nepriaugt nieko, tai kaip ir meniu sugalvotas: vista, zuvis, salotos , gerimams tik vynas, jei bus poreikis....jei reiks deserto gaminsiu tik sveciam, tikrai ne sau....
QUOTE(toza @ 2015 12 01, 18:59)
kas per sausainiai? pasidalinkite receptu pls...o del sventinio laikotarpio.....manau nebus lengva...as sau keliu tiksla nepriaugt nieko, tai kaip ir meniu sugalvotas: vista, zuvis, salotos , gerimams tik vynas, jei bus poreikis....jei reiks deserto gaminsiu tik sveciam, tikrai ne sau....
As tai mastau apie toki varianta, kad tarkim, eidama i svecius, ar per Kucias, Naujuosius, valgau, tai kas duodama, aisku proto ribose. Na, o kitom dienom, kad islaikyt pusiausvyra, valgyt vien baltymini maista. Noras-nepriaugti svorio, nes buvo atvejis, kai anyta per savaite atpenejo 4 kilogramais Ana tai labai moka
Kai suguldysiu savo bernus, tai imesiu ir recepta.
QUOTE(natuliona @ 2015 12 01, 08:21)
Tai tu mane lenki puse kilogramu Reik tave pavyti
Papildyta:
Sokoladiniai sausainiai (!!!)
Turi gautis apie 15vnt, kuriu, pagal sudedamasias dalis, turetu pakakti 5 dienom.
15 v.saukstu selenu (maisyti ivairius, bet pagrindas avizines)
1 a.saukstelis su kaupu kepimo milteliu
apie 15 a.sauksteliu saldiklio (arba pagal saldumo poreiki)
2 v.saukstai krakmolo
3 v.saukstai kakavos
9-10 v.saukstu geriamojo naturalaus jogurto
3 tryniai
2 baltymai
1 a.sauktelis tirpios kavos
Viska sumaisom, isklojam skarda kepimo popierium, dedam po saukta teslos ir saunam i 160 laipsniu ikaitinta orkaite 20-25min.
MANO PASTEBEJIMAI: man truputeli truko gilesnio skonio, gal kavos daugiau reikia, o gal pvz prieskoniu meduoliams. Siaip, labai tiktu imesti kokiu dziovintu spanguoliu, arba riesutu graikisku, bet gal kazkada ateity
Dar sove i galva mintis tokia,kad is sios teslos galetu gautis geras padas tortui. Pvz galima toki iskepti pada, o ant virsaus sustingdyti varskes mase.
O gal apelsino zieves itarkuoti?
Siaip, tikrai patiko.
Receptas is:
http://dukan.blox.pl...we-ciastka.html
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 30, 23:51)
Ugis mano 168cm, o iki tikslo man liko...13kg:)) Dukano puslapis man "liepe" iki 85kg mesti. Ir kaipo ne keista, as butent toki svori ir buvau sugalvojus. Ilgus metus cia ir buvo mano pastovus skaicius. Ir kazkaip as taip sumasciau, kad iki sio skaiciaus man ir kris tie kilogramai lengviau, ir man bus lengviau islaikyt. Gal po metu, jei atrasiu ryzto, galima bus pabandyt dar kokius 5kg pamest.
Sausainiukai skamba skaniai, tik nervina, kad mažai vienai dienai gaunasi, kyla rizika suėsti viską vienu prisėdimu
Nese85 nepersikėlė formulė, pataisysiu ir pašalinsiu muskatine o ar barbarėja pasirodo? Palei mane seniai buvo užsukusi
Nese85 nepersikėlė formulė, pataisysiu ir pašalinsiu muskatine o ar barbarėja pasirodo? Palei mane seniai buvo užsukusi
Labas rytas vakarais neturiu kada rasyti, vis virtuvej prie puodu
pramus, dabar delcia tai turetu kristi svoris
del sito nesuku galvos uosviene ir mama mane palaiko tai man visada valgyti atskirai padaro o kai tiek akiu prie stalo ziures i mane tai nedrasu bus imti ka nors neleistino man aplamai sunku tvardytis kai lieku namie viena (t.y. vyras dirba vakarais) tada jau i burna keliauja "slamstas" kai jis namie, jokiu pagundu
pasistenk ir aplenksi
reiks pabandyti, tik 5-iom dienom nenoriu kepti kazka keisiu as kepu sausainius 2 dienom:) vakar prikepiau
kazkur dingo jos
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 01, 15:18)
Faina man dabar užsilaikė kažin kas, jau trečia diena 73.1kg
pramus, dabar delcia tai turetu kristi svoris
QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 17:54)
O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną
del sito nesuku galvos uosviene ir mama mane palaiko tai man visada valgyti atskirai padaro o kai tiek akiu prie stalo ziures i mane tai nedrasu bus imti ka nors neleistino man aplamai sunku tvardytis kai lieku namie viena (t.y. vyras dirba vakarais) tada jau i burna keliauja "slamstas" kai jis namie, jokiu pagundu
QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 21:52)
pasistenk ir aplenksi
reiks pabandyti, tik 5-iom dienom nenoriu kepti kazka keisiu as kepu sausainius 2 dienom:) vakar prikepiau
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 01, 23:29)
ir pašalinsiu muskatine o ar barbarėja pasirodo? Palei mane seniai buvo užsukusi
kazkur dingo jos