Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

laba, penktadieni pamaciau tik -0.2 tai 85.5kg
bendrai numestas 12.5

siandien po savaitgalio visu kilu daugiau doh.gif tai tikiuosi cia tik skysciai, nes viskas buvo tvarkingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 11 30, 10:55)
laba, penktadieni pamaciau tik -0.2 tai 85.5kg
bendrai numestas 12.5

siandien po savaitgalio visu kilu daugiau  doh.gif tai tikiuosi cia tik skysciai, nes viskas buvo tvarkingai  unsure.gif

Kiek laiko jau laikaisi dietos?
Atsakyti
user posted image

Ką praleidau? g.gif
Atsakyti
labas smile.gif vis del to buvo skysciai susikaupe, nes siandien jau nera to kilo biggrin.gif

vakar tingejau sportoti blush2.gif geda blush2.gif

QUOTE(nese85 @ 2015 11 30, 16:50)
Kiek laiko jau laikaisi dietos?

jau 3.5 men, nuo 2015.08.14 smile.gif

QUOTE(vasara_ @ 2015 11 30, 23:51)
Ką praleidau? g.gif

lyg nieko, negausiai cia musu rolleyes.gif

kaip smagu kad skaiciukas paskutiniam stulpelyje vis mazeja thumbup.gif
Atsakyti
Faina bigsmile.gif man dabar užsilaikė kažin kas, jau trečia diena 73.1kg g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visas su minusiukais ax.gif vasara aciu uz lentele 4u.gif As vietoje, dziaugiuosi, kad nera + blush2.gif milijonai pagundu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos!!!Išsikėpiau sausainių, tai tiek džiaugsmo thumbup.gif Gaila, kad truksta traškumo, bet kitą kartą kepsiu plonesnius.

O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną g.gif Kai daraisi šventes pas save, tai gali suruošti sau tinkamo maisto.Bet kai atvažiuoji iš svetur, lankai artimuosius, tai negi atsisakysi ir liksi nevalgęs?Mano močiūtė įsižeistų, jei išeičiau iš jos nepavalgius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 17:54)
Merginos!!!Išsikėpiau sausainių, tai tiek džiaugsmo thumbup.gif Gaila, kad truksta traškumo, bet kitą kartą  kepsiu plonesnius.

O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną g.gif Kai daraisi šventes pas save, tai gali suruošti sau tinkamo maisto.Bet kai atvažiuoji iš svetur, lankai artimuosius, tai negi atsisakysi ir liksi nevalgęs?Mano močiūtė įsižeistų, jei išeičiau iš jos nepavalgius doh.gif

kas per sausainiai? pasidalinkite receptu pls...o del sventinio laikotarpio.....manau nebus lengva...as sau keliu tiksla nepriaugt nieko, tai kaip ir meniu sugalvotas: vista, zuvis, salotos , gerimams tik vynas, jei bus poreikis....jei reiks deserto gaminsiu tik sveciam, tikrai ne sau.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 01 gruodžio 2015 - 19:00
QUOTE(toza @ 2015 12 01, 18:59)
kas per sausainiai? pasidalinkite receptu  pls...o del sventinio laikotarpio.....manau nebus lengva...as sau keliu tiksla nepriaugt nieko, tai kaip ir meniu sugalvotas: vista, zuvis, salotos , gerimams tik vynas, jei bus poreikis....jei reiks deserto gaminsiu tik sveciam, tikrai ne sau.... doh.gif

As tai mastau apie toki varianta, kad tarkim, eidama i svecius, ar per Kucias, Naujuosius, valgau, tai kas duodama, aisku proto ribose. Na, o kitom dienom, kad islaikyt pusiausvyra, valgyt vien baltymini maista. Noras-nepriaugti svorio, nes buvo atvejis, kai anyta per savaite atpenejo 4 kilogramais doh.gif Ana tai labai moka thumbup.gif

Kai suguldysiu savo bernus, tai imesiu ir recepta.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 12 01, 08:21)

jau  3.5 men, nuo 2015.08.14 smile.gif

Tai tu mane lenki puse kilogramu lotuliukas.gif Reik tave pavyti tongue.gif
Papildyta:
Sokoladiniai sausainiai (!!!)
Turi gautis apie 15vnt, kuriu, pagal sudedamasias dalis, turetu pakakti 5 dienom.

15 v.saukstu selenu (maisyti ivairius, bet pagrindas avizines)
1 a.saukstelis su kaupu kepimo milteliu
apie 15 a.sauksteliu saldiklio (arba pagal saldumo poreiki)
2 v.saukstai krakmolo
3 v.saukstai kakavos
9-10 v.saukstu geriamojo naturalaus jogurto
3 tryniai
2 baltymai
1 a.sauktelis tirpios kavos

Viska sumaisom, isklojam skarda kepimo popierium, dedam po saukta teslos ir saunam i 160 laipsniu ikaitinta orkaite 20-25min.

MANO PASTEBEJIMAI: man truputeli truko gilesnio skonio, gal kavos daugiau reikia, o gal pvz prieskoniu meduoliams. Siaip, labai tiktu imesti kokiu dziovintu spanguoliu, arba riesutu graikisku, bet gal kazkada ateity blush2.gif
Dar sove i galva mintis tokia,kad is sios teslos galetu gautis geras padas tortui. Pvz galima toki iskepti pada, o ant virsaus sustingdyti varskes mase.
O gal apelsino zieves itarkuoti?

Siaip, tikrai patiko.

Receptas is:
http://dukan.blox.pl...we-ciastka.html
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 30, 23:51)
user posted image

Ką praleidau? g.gif

Ugis mano 168cm, o iki tikslo man liko...13kg:)) Dukano puslapis man "liepe" iki 85kg mesti. Ir kaipo ne keista, as butent toki svori ir buvau sugalvojus. Ilgus metus cia ir buvo mano pastovus skaicius. Ir kazkaip as taip sumasciau, kad iki sio skaiciaus man ir kris tie kilogramai lengviau, ir man bus lengviau islaikyt. Gal po metu, jei atrasiu ryzto, galima bus pabandyt dar kokius 5kg pamest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 01 gruodžio 2015 - 21:43
Sausainiukai skamba skaniai, tik nervina, kad mažai vienai dienai gaunasi, kyla rizika suėsti viską vienu prisėdimu biggrin.gif
Nese85 nepersikėlė formulė, pataisysiu 4u.gif ir pašalinsiu muskatine o ar barbarėja pasirodo? Palei mane seniai buvo užsukusi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif vakarais neturiu kada rasyti, vis virtuvej prie puodu huh.gif

QUOTE(vasara_ @ 2015 12 01, 15:18)
Faina bigsmile.gif man dabar užsilaikė kažin kas, jau trečia diena 73.1kg g.gif

pramus, dabar delcia tai turetu kristi svoris smile.gif

QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 17:54)
O aš galvoju, kaip ištverti kalėdinį-naujametinį maisto maratoną g.gif

del sito nesuku galvos blush2.gif uosviene ir mama mane palaiko tai man visada valgyti atskirai padaro biggrin.gif o kai tiek akiu prie stalo ziures i mane tai nedrasu bus imti ka nors neleistino biggrin.gif man aplamai sunku tvardytis kai lieku namie viena (t.y. vyras dirba vakarais) tada jau i burna keliauja "slamstas" unsure.gif doh.gif kai jis namie, jokiu pagundu biggrin.gif

QUOTE(nese85 @ 2015 12 01, 21:52)
Tai tu mane lenki puse kilogramu lotuliukas.gif Reik tave pavyti tongue.gif

Sokoladiniai sausainiai (!!!)

pasistenk ir aplenksi biggrin.gif

reiks pabandyti, tik 5-iom dienom nenoriu kepti g.gif kazka keisiu smile.gif as kepu sausainius 2 dienom:) vakar prikepiau biggrin.gif

QUOTE(vasara_ @ 2015 12 01, 23:29)
ir pašalinsiu muskatine o ar barbarėja pasirodo? Palei mane seniai buvo užsukusi ax.gif

kazkur dingo jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 02 gruodžio 2015 - 08:31