Kad nebūtų šį pirmadienį visai tuščia, palieku čia savo duomenis:
pradžia-2015 rugsėjo 29 su 106kg,
siekiamas svoris-85kg,
šios savaitės minusas 1,1kg.
Mano dabartinis svoris 94,9kg.
Visoms geros dienos ir krentančių kilogramų
Nese85 saunuole
as su nuliu nuodemiu buvo
as su nuliu nuodemiu buvo
Tai ka, Natuliona,likom cia dviese?
QUOTE(nese85 @ 2015 11 24, 20:52)
Tai ka, Natuliona,likom cia dviese?
gal dar sugris paklydeles
jau baigesi mano fantazija ...nezinau ka gaminti, reikes vel kibti I paieskas
QUOTE(natuliona @ 2015 11 24, 22:57)
gal dar sugris paklydeles
Baltymu dienomis tai is tikruju mano fantazija jau issiseme, net ne tai kad nesugalvoju, ka gamint, o tiesiog kai ribotas meniu, tai ypatingai gamintis nesinori. O vat dienom su darzovem tai prasinesu....vakar troskinau triusiena baltam vyne, su trintais pomidorais ir su daug cesnako (spiziniam puode orkaiteje), labai megstu jautienos guliasa ilgai troskinta, kad mesa tirptu burnoj, kepta lasisa su spinatais arba sparaginem pupelem, arba baltymu dienom uzkepta orkaiteje su dizono garstyciu plutele........O visokiu sriubu variantu kiek...
Siaip, labai patiko balandeliai su vistienos farsu (permaliau krutinele), o kad vidus labiau sukibtu pritarkavau morku ir idejau pries tai isvirto ir sumaigyto kalafioro. Tai tas vidus man taip patiko, kad mastau kada tokiu kotletuku iskepti, arba ale netikra zuiki tokiu pat principu. Tik gal is kalakutienos. Vaje, tuoj apseilesiu klaviatura
QUOTE(nese85 @ 2015 11 24, 23:59)
Baltymu dienomis tai is tikruju mano fantazija jau issiseme, net ne tai kad nesugalvoju, ka gamint, o tiesiog kai ribotas meniu, tai ypatingai gamintis nesinori. O vat dienom su darzovem tai prasinesu....vakar troskinau triusiena baltam vyne, su trintais pomidorais ir su daug cesnako (spiziniam puode orkaiteje), labai megstu jautienos guliasa ilgai troskinta, kad mesa tirptu burnoj, kepta lasisa su spinatais arba sparaginem pupelem, arba baltymu dienom uzkepta orkaiteje su dizono garstyciu plutele........O visokiu sriubu variantu kiek...
Siaip, labai patiko balandeliai su vistienos farsu (permaliau krutinele), o kad vidus labiau sukibtu pritarkavau morku ir idejau pries tai isvirto ir sumaigyto kalafioro. Tai tas vidus man taip patiko, kad mastau kada tokiu kotletuku iskepti, arba ale netikra zuiki tokiu pat principu. Tik gal is kalakutienos. Vaje, tuoj apseilesiu klaviatura
kaip skaniai viskas skamba triusienos noreciau , jautienos as kazkaip vengiu, nemoku jos gaminti pas mane baltymu dienoms, kotletai, arba vistienos krutinele orkaitiej, dar varskes apkepas Vat netikra zuiki reikia sumeistrauti gera ideja savaitgaliui kokia lengva sriubyte su frikadelem padarysiu
Natuliona, Lietuvoje gal geros jautienos sunku rast Aš ją pradėjau gaminti tik persikrausčius svetur, kur jos didėlis pasirinkimas už labai prieinamą kainą.Nors, dažniausiai perku tik tą guliašui skirtą.Gerai ištroškinta, sucinamonu,su kmynais, morkom, jei dar alaus įpilti....
Dar labai avieną mėgstu, antieną, tik gaila, kad Dukanas draudžia.Kitą rudenį prasinešiu
Dar labai avieną mėgstu, antieną, tik gaila, kad Dukanas draudžia.Kitą rudenį prasinešiu
Laba laba, aš čia vis užmetu akį. Man mmm vėluodamos atėjo, jau buvau sunerimusi, nes geriant kt jos visada buvo kaip laikrodukas tai išsipūčiau kaip balionas, o skausmas...kaip pervažiuota
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 25, 12:01)
Laba laba, aš čia vis užmetu akį. Man mmm vėluodamos atėjo, jau buvau sunerimusi, nes geriant kt jos visada buvo kaip laikrodukas tai išsipūčiau kaip balionas, o skausmas...kaip pervažiuota
Sveika Vasara!
Tai apturėjai nervo, ypač, kai visai neseniai draugas lankėsi
Tai kaip su svoriu einasi?
QUOTE(nese85 @ 2015 11 25, 12:33)
Sveika Vasara!
Nervo nebuvo, nes kt geriu, bet buvo labai neramu (turiu bėdų su kiaušidžių veikla), kad taip sunkiai dirba Svoris didesnis kilu nei paskutinįkart lentelėj prisidaviau. Metu toliau dabar
Labą rytą, nagi prisiduodam. Labai tylu čia Man sekasi neblogai, tik pora dienų kaip wc užstrigęs tai svoris pakito nedaug... Rytą pradėjau koše, gal pramuš Svoris mažėja, vis tiek patenkinta esu.
Labas rytas!
Šią savaitę -0,9.
Lygiai du menėsiai dietos ir -12kg.
Šią savaitę -0,9.
Lygiai du menėsiai dietos ir -12kg.