Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Kad nebūtų šį pirmadienį visai tuščia, palieku čia savo duomenis:
pradžia-2015 rugsėjo 29 su 106kg,
siekiamas svoris-85kg,
šios savaitės minusas 1,1kg.
Mano dabartinis svoris 94,9kg.

Visoms geros dienos ir krentančių kilogramų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nese85 saunuole 4u.gif

as su nuliu blush2.gif nuodemiu buvo blush2.gif
Atsakyti
Tai ka, Natuliona,likom cia dviese? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 24, 20:52)
Tai ka, Natuliona,likom cia dviese? doh.gif  biggrin.gif

gal dar sugris paklydeles biggrin.gif

jau baigesi mano fantazija ...nezinau ka gaminti, reikes vel kibti I paieskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 24 lapkričio 2015 - 22:57
QUOTE(natuliona @ 2015 11 24, 22:57)
gal dar sugris paklydeles  biggrin.gif

jau baigesi mano fantazija ...nezinau ka gaminti, reikes vel kibti I paieskas smile.gif

Baltymu dienomis tai is tikruju mano fantazija jau issiseme, net ne tai kad nesugalvoju, ka gamint, o tiesiog kai ribotas meniu, tai ypatingai gamintis nesinori. O vat dienom su darzovem tai prasinesu....vakar troskinau triusiena baltam vyne, su trintais pomidorais ir su daug cesnako (spiziniam puode orkaiteje), labai megstu jautienos guliasa ilgai troskinta, kad mesa tirptu burnoj, kepta lasisa su spinatais arba sparaginem pupelem, arba baltymu dienom uzkepta orkaiteje su dizono garstyciu plutele........O visokiu sriubu variantu kiek...

Siaip, labai patiko balandeliai su vistienos farsu (permaliau krutinele), o kad vidus labiau sukibtu pritarkavau morku ir idejau pries tai isvirto ir sumaigyto kalafioro. Tai tas vidus man taip patiko, kad mastau kada tokiu kotletuku iskepti, arba ale netikra zuiki tokiu pat principu. Tik gal is kalakutienos. Vaje, tuoj apseilesiu klaviatura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 24, 23:59)
Baltymu dienomis tai is tikruju mano fantazija jau issiseme, net ne tai kad nesugalvoju, ka gamint, o tiesiog kai ribotas meniu, tai ypatingai gamintis nesinori. O vat dienom su darzovem tai prasinesu....vakar troskinau triusiena baltam vyne, su trintais pomidorais ir su daug cesnako (spiziniam puode orkaiteje), labai megstu jautienos guliasa ilgai troskinta, kad mesa tirptu burnoj, kepta lasisa su spinatais arba sparaginem pupelem, arba baltymu dienom uzkepta orkaiteje su dizono garstyciu plutele........O visokiu sriubu variantu kiek...

Siaip, labai patiko balandeliai su vistienos farsu (permaliau krutinele), o kad vidus labiau sukibtu pritarkavau morku ir idejau pries tai isvirto ir sumaigyto kalafioro. Tai tas vidus man taip patiko, kad mastau kada tokiu kotletuku iskepti, arba ale netikra zuiki tokiu pat principu. Tik gal is kalakutienos. Vaje, tuoj apseilesiu klaviatura blush2.gif

kaip skaniai viskas skamba bigsmile.gif triusienos noreciau , jautienos as kazkaip vengiu, nemoku jos gaminti blush2.gif pas mane baltymu dienoms, kotletai, arba vistienos krutinele orkaitiej, dar varskes apkepas smile.gif Vat netikra zuiki reikia sumeistrauti smile.gif gera ideja smile.gif savaitgaliui kokia lengva sriubyte su frikadelem padarysiu smile.gif
Atsakyti
Natuliona, Lietuvoje gal geros jautienos sunku rast g.gif Aš ją pradėjau gaminti tik persikrausčius svetur, kur jos didėlis pasirinkimas už labai prieinamą kainą.Nors, dažniausiai perku tik tą guliašui skirtą.Gerai ištroškinta, sucinamonu,su kmynais, morkom, jei dar alaus įpilti.... drinks_cheers.gif

Dar labai avieną mėgstu, antieną, tik gaila, kad Dukanas draudžia.Kitą rudenį prasinešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba laba, aš čia mirksiukas.gif vis užmetu akį. Man mmm vėluodamos atėjo, jau buvau sunerimusi, nes geriant kt jos visada buvo kaip laikrodukas g.gif tai išsipūčiau kaip balionas, o skausmas...kaip pervažiuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 25, 12:01)
Laba laba, aš čia mirksiukas.gif vis užmetu akį. Man mmm vėluodamos atėjo, jau buvau sunerimusi, nes geriant kt jos visada buvo kaip laikrodukas g.gif tai išsipūčiau kaip balionas, o skausmas...kaip pervažiuota doh.gif

Sveika Vasara!
Tai apturėjai nervo, ypač, kai visai neseniai draugas lankėsi blush2.gif
Tai kaip su svoriu einasi?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 25, 12:33)
Sveika Vasara!
Tai apturėjai nervo, ypač, kai visai neseniai draugas lankėsi blush2.gif
Tai kaip su svoriu einasi?

Nervo nebuvo, nes kt geriu, bet buvo labai neramu (turiu bėdų su kiaušidžių veikla), kad taip sunkiai dirba g.gif Svoris didesnis kilu nei paskutinįkart lentelėj prisidaviau. Metu toliau dabar ax.gif
Atsakyti
Labą rytą, nagi prisiduodam. Labai tylu čia g.gif Man sekasi neblogai, tik pora dienų kaip wc užstrigęs tai svoris pakito nedaug... Rytą pradėjau koše, gal pramuš blush2.gif Svoris mažėja, vis tiek patenkinta esu. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Šią savaitę -0,9.
Lygiai du menėsiai dietos ir -12kg.
Atsakyti