Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Vasara, o as tai galvojau, kad Norvegijoje silke visokiais pavidalais, ir rasti sau tinkamos ne problema biggrin.gif O siap, tai tikriausiai sviezios zuvies pasirinkimas didelis? Pirkau snd lasisos file pusantro kilogramo, tai dviem savaitems uzteks thumbup.gif Tikiuosi
Atsakyti
Laba

-1.1 per savaite
85.7 dabar smile.gif
Atsakyti
blink.gif Šitaip šiandien spoksojau i svarstyklės. -2kg per savaitę. Nustebau, nes vos prieš dvi dienas buvo 97kg.....Gal svarstyklės sugedo g.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mane -0.7kg
Atsakyti
85.3 dabar ax.gif
Atsakyti
Auuu, moterys, kur jus? unsure.gif
Man angliavandeniu toooks noras, kad butinai kazka turiu sumeistraut i ta puse. Gal kazkas yra isnbandes patikima recepta-sausainiai, pyragas, arba kazkoks desertas? ax.gif Visgi pageidautina sausainiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Visas su minusiukais, esat šaunuolės thumbup.gif Aš po savaitgalio turėjau pliusą mažą, bet dabar vėl grįžau į 65...nenoriu mažiau ....., labai sunku palaikyti kad būtų stabilus svoris... būna kad pervertinu per savaitgalį keik galiu angliavandenių suvartot ir pakyla..... dar niešmokau matyt reguliuotis ką galima o ko ne....o saldumynų poreikiui numalšint siūlau savo keksiukus....mažose formelėse geriau kept... daugiau išeis, apgaulė optinė... ir užsigerti blogiu, kurio vardas Cola zero doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 19 lapkričio 2015 - 18:25
QUOTE(toza @ 2015 11 19, 18:24)
Sveikos merginos 4u.gif  Visas su minusiukais, esat šaunuolės thumbup.gif  Aš po savaitgalio turėjau pliusą mažą, bet dabar vėl grįžau į 65...nenoriu mažiau ....., labai sunku palaikyti kad būtų stabilus svoris... būna kad pervertinu per savaitgalį keik galiu angliavandenių suvartot ir pakyla..... dar niešmokau matyt reguliuotis ką galima o ko ne....o saldumynų poreikiui numalšint siūlau savo keksiukus....mažose formelėse geriau kept... daugiau išeis, apgaulė optinė... ir užsigerti blogiu, kurio vardas Cola zero doh.gif

Taip, TAS blogis irgi dažnas svečias pas mane....Ne dietos metu, tarp kitko, labai retai gėriau, o dabar kažkoks pasiutimas.....
Keksiukų recepto turėčiau ieškot temos pradžioje, Toza?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 19, 19:24)

Keksiukų recepto turėčiau ieškot temos pradžioje, Toza?

na as gaminu is akies:) tai parasau daug maz kas ieina: cia butu 2 dienom 4 saukstai avizu selenu uzpilam graikisku jogurtu, ilasinam saldiklio, idedam kelimo milteliu na proto ribose ir -paliekam kad isbrinktu... pakyla kazkiek sitas reikalas idedame 2saukstus kukuruzu krakmolo, 2 pakelius liesos varskes... atskirai isplakame 2-3 kiausinisu supilame i bendra mase, ismaisome ir i foormeles...man ben jau uztenka numust angliavandeniu poreikiui
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2015 11 19, 20:22)
na as gaminu is akies:) tai parasau daug maz kas ieina: cia butu 2 dienom 4 saukstai avizu selenu uzpilam graikisku jogurtu, ilasinam saldiklio, idedam kelimo milteliu na proto ribose ir -paliekam kad isbrinktu... pakyla kazkiek sitas reikalas idedame 2saukstus kukuruzu krakmolo, 2 pakelius liesos varskes... atskirai isplakame 2-3 kiausinisu supilame i bendra mase, ismaisome ir i  foormeles...man ben jau uztenka numust angliavandeniu poreikiui

2 pakeliai po 250gr?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 19, 21:08)
2 pakeliai po 250gr?

skaniau jei po 180-200g pakelis
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2015 11 19, 21:12)
skaniau jei po 180-200g pakelis

Supratau. Na, reikes isbandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(toza @ 2015 11 19, 18:24)
Aš po savaitgalio turėjau pliusą mažą, bet dabar vėl grįžau į 65...nenoriu mažiau ....., labai sunku palaikyti kad būtų stabilus svoris... būna kad pervertinu per savaitgalį keik galiu angliavandenių suvartot ir pakyla..... dar niešmokau matyt reguliuotis ką galima o ko ne....

O kiek trunka tavo itvirtinimo etapas? Kas yra sunkiausia? Kaip suprantu, svoris biski sokcioja? Kiek laiko dar liko?
As tai tokia idomi, atrodo maziau galvoju apie dabartini etapa, o jau baisiai rupi kas bus atejus vasariui blush2.gif
Atsakyti