Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Nateja @ 2016 03 04, 12:55)
Kaip idomu, kad pradedam vienodoj startinej pozicijoj. Krabu lazdeliu skaiciu buvau kazkur uzmacius, jei rasiu, papostinsiu.

drinks_cheers.gif Ir man smagu, lygiuosiuos i Tave wub.gif
Papildyta:
Natulionia, ne neklausk doh.gif Ir ko tik as neisbandziau ieskodama saves. Geriausia man baltimu dietos.
Buvo stipriai suslubavus sveikata, zaizdeles atsiverusios burnoj. Ir viskas del vitaminu trukumo. Dabar geriu vitaminus „Vitamina D, Zuvies taukus, ir Daktaro Šiuslerio Calci". Cia gydytoja prirase.
Viskas susitvarke per pusmeti. Bet atgal grizti i dieta buvo ziauriai sunku.
Kelione nusimato man geguzes pabaigoj, 10 dienu i Kreta lekiam. Taip nenorejau nutrukt nuo dietos. Na bet visada gyvenime atsiras svenciu, reikia ismokt prisitaikyt, dieta ilga....O antsvoris didelis.
Paklauset koks tikslas. Ne nezinau kiek noret. Kai toki uzsiauginau, tai ir 10 kg minus gerai. Aisku svajociau 65 kg svert. Na pamatysim. Siaip cia dieta manau visam gyvenimui. Vistiek reiks save stebet, neuzmirst kiekviena diena selenas gert ir t.t.

Verdu siandine kopustu troskini su morkom su "galkom" maisytas farsas - kalakutienos/jautienos. Ir kepu mesyte orkaitej, kad prie sumustiniu tiktu, ar siaip riekute, kad tureciau visada po ranka, kad neperalkt.
Nusipirkau paprikos, Aisbergo salotu, pomidoriuku mazu, ir petrazoliu. Na labai ju pasiilgau, kaip saldainiu... rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa, siandien nieko nenoriu. Kazkoks virusas. Mano mazoji sustreikavo su skrandziu ir as po paskum. Kaip kad apsinuodijimas, pykina, galva svaigsta. Na matysim. Nuo dietos tikrai nenutruksiu del ligos schmoll.gif
Atsakyti
Mano startas buvo vasario 27d.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 04, 14:17)

Kelione nusimato man geguzes pabaigoj,

sekmes tau 4u.gif

mums irgi kelione i siltus krastus geguzes gale, iki to laiko turiu numesti iki 75 unsure.gif
Atsakyti
Natuliona, daug darbo turėsi, tiek "šviežienos" padavėsmile.gif))Vat ką daro prasidėjęs, kol kas tik kalendoriuje, pavasaris tongue.gif Tiek daug naujokių, sunku įsimint visas, o turint omeny, kad prieš naujuosius buvom čia faktiškai keturiese thumbup.gif

Dėl kakavos, turėtų būti nuriebalinta, aš kartais naudoju dalinai nuriebalinta 20-22% kakavą. Dėl kiekio nesu tikra, bet šaukšto porvijos gal nereiktų viršyti. Šis produktas yra toleruojamųjų sąraše, taip kad prašom nepiktnaudžiauti.

Krabų lazdelės-iki 8vnt per dieną. Produktas dviprasmiškas, nes gėrio ten maža, bet valgyt leidžiama. Kaip ir visus limonadus tipo "light" ar "zero".
Atsakyti
as maximoj maciau 11-12 proc kavavos, bet zinau kad yra visai 2 proc kur nepriskyriama prie toleruojamu produktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 04, 15:56)
as maximoj maciau 11-12 proc kavavos, bet zinau kad yra visai 2 proc kur nepriskyriama prie toleruojamu produktu smile.gif

Įdomu, ar tos 2% skonis vis dar primena kakavos skonį g.gif

Gal kas bandė goji uogas?Kas čia per daiktas ir ar apsimoka pirkti?Berods, atsirado leidžiamų produktų sąraše, išbandyčiau.
Papildyta:
QUOTE(Maziumama @ 2016 03 03, 21:11)
Sveikutes, o pas mane lb liudna situacija su vandens gerimu saltuoju metu laiku.. gal koki 0.5 buteliuka isgeriu gryno vandens per visa diena sad.gif  o jus netinstate nuo 1.5-3 litru vandens? Gal koki patarima, kaip prisiversti isgerti kuo daugiau vandens? smile.gif

Na, tinstant kaip tik patariama kuo daugiau skysčių išgert, kad.....kuo daugiau skysčių pasišalintų ir taip tinimas pamažėtų.Bent jau nėštumo metu, kai buvo užpuolęs tinimas būtent taip man buvo išaiškinta g.gif

Bandykite darytis šaltas vaisines arbatas, pasisaldinkite su saldikliu, įsidėkite citrinos, nu žodžiu pasidarykite gaivos smile.gif Gal taip suvartosite bent litrą skysčių per dieną.
Atsakyti
Kakavos skoni primena. Bet 20 proc riebumo kakava - labai riebi. Yra daug rusiu su 10-12 proc. riebumo. As perku su dar mazesniu riebumu.

Kur randat tuos toleruojamus produktus? Vat ydomiai. Skaitau knygoj. Apie atakoje naudojamus produktus labai placiai aprasyta. Bet ten apie kakava nera uzsiminta. Kaitos dienose, velgi, nemaciau nei apie kakava nei apie krakmola. Kokiame psl. Jus randate tuos toleruojamus produktus?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 04, 12:28)
atsikelus ir pasisverus isgeriu 2 puodelius vandens (apie 300ml)
tada atejus i darba pasistatau prie kompo 1.5l vandens buteli ir stikline ir mano uzduotis iki 17 val igerti viska  biggrin.gif

lotuliukas.gif as taip pat darbe prie kompo pasistacius buteli....pradzioj dar bendradarbiai juokaudavo, tipo troskina:) ka vakare veikei:) dabar jau apsiprato
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 04, 10:07)
Pradzia -91.3 kg. Ataka-7 dienos. Siai dienai lygiai 88 kg. Ugis mano-170. Siandien pirma diena BD diena. Nervuoja tai, kad knygoj nerandu tokiu dalyku kaip: kiek saukstu kakavos per diena galima ir kokiu proc. Kiek saukstu galima KK. Krabu lazd. kiek vnt. per diena galima...Dar duonyte noriu ismokt issikept nes blyneliai iseina kaip neskani kiausiniene blink.gif  Na zodziu yra ko mokytis dar...

bla bla bla...Vetra, tipo bandei grizt kaip naujoke lotuliukas.gif mes tave pamenam blush2.gif ....tikiuosi Velykos nebus ta svente , kuria turi svest biggrin.gif ir nepaslysi ax.gif sekmes bandant is naujo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 03 04, 15:30)

mums irgi kelione i siltus krastus geguzes gale, iki to laiko turiu numesti iki 75  unsure.gif

tikrai numesi, svarbu noras 4u.gif dar daug laiko iki geguzes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 04 kovo 2016 - 18:48
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 04, 17:50)
Kur randat tuos toleruojamus produktus?

as tokia lentele turiu, bet ji rusiskai smile.gif

QUOTE(toza @ 2016 03 04, 18:47)
lotuliukas.gif  as taip pat darbe prie kompo pasistacius buteli....pradzioj dar bendradarbiai juokaudavo, tipo troskina:) ka vakare veikei:) dabar jau apsiprato

tikrai numesi, svarbu noras 4u.gif dar daug laiko iki geguzes smile.gif

mano direktorius vis stebisi kaip galima tiek vandens isgerti, vis man siulo kokiu saldainiu, picu, kebabuu... biggrin.gif nepasiduodu schmoll.gif jam paciam reikia svori mesti , nes sveria apie 130 kg doh.gif

bandysiu numesti , ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 04 kovo 2016 - 20:56
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 04, 17:50)
Kakavos skoni primena. Bet 20 proc riebumo kakava - labai riebi. Yra daug rusiu su 10-12 proc. riebumo. As perku su dar mazesniu riebumu.

Kur randat tuos toleruojamus produktus? Vat ydomiai. Skaitau knygoj. Apie atakoje naudojamus produktus labai placiai aprasyta. Bet ten apie kakava nera uzsiminta. Kaitos dienose, velgi, nemaciau nei apie kakava nei apie krakmola. Kokiame psl. Jus randate tuos toleruojamus produktus?

Teisybė, knygoje tokio sąrašo nėra. Ir labai gaila, tenka kliautis internete randamais sąrašais. Bent jau kelis kartus teko tokį matyt, bet tiksliai, iš kokio puslapio, nepasakysiu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti