QUOTE(Nateja @ 2016 03 04, 12:55)
Kaip idomu, kad pradedam vienodoj startinej pozicijoj. Krabu lazdeliu skaiciu buvau kazkur uzmacius, jei rasiu, papostinsiu.
Ir man smagu, lygiuosiuos i Tave
Papildyta:
Natulionia, ne neklausk Ir ko tik as neisbandziau ieskodama saves. Geriausia man baltimu dietos.
Buvo stipriai suslubavus sveikata, zaizdeles atsiverusios burnoj. Ir viskas del vitaminu trukumo. Dabar geriu vitaminus Vitamina D, Zuvies taukus, ir Daktaro Šiuslerio Calci". Cia gydytoja prirase.
Viskas susitvarke per pusmeti. Bet atgal grizti i dieta buvo ziauriai sunku.
Kelione nusimato man geguzes pabaigoj, 10 dienu i Kreta lekiam. Taip nenorejau nutrukt nuo dietos. Na bet visada gyvenime atsiras svenciu, reikia ismokt prisitaikyt, dieta ilga....O antsvoris didelis.
Paklauset koks tikslas. Ne nezinau kiek noret. Kai toki uzsiauginau, tai ir 10 kg minus gerai. Aisku svajociau 65 kg svert. Na pamatysim. Siaip cia dieta manau visam gyvenimui. Vistiek reiks save stebet, neuzmirst kiekviena diena selenas gert ir t.t.
Verdu siandine kopustu troskini su morkom su "galkom" maisytas farsas - kalakutienos/jautienos. Ir kepu mesyte orkaitej, kad prie sumustiniu tiktu, ar siaip riekute, kad tureciau visada po ranka, kad neperalkt.
Nusipirkau paprikos, Aisbergo salotu, pomidoriuku mazu, ir petrazoliu. Na labai ju pasiilgau, kaip saldainiu...
Papildyta:
Tiesa, siandien nieko nenoriu. Kazkoks virusas. Mano mazoji sustreikavo su skrandziu ir as po paskum. Kaip kad apsinuodijimas, pykina, galva svaigsta. Na matysim. Nuo dietos tikrai nenutruksiu del ligos