Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(toza @ 2015 11 09, 09:37)
thumbup.gif rezultatas 4u.gif  Vėtra lyg nuo siandien žadėjo atsirasti ax.gif

ir as patenkinta rezultatais thumbup.gif
taip nuo siandien, tai ir kveciu ja biggrin.gif
Atsakyti
Ir kur dinfusios g.gif
jau net pirmadieniais nepareinat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 11 10, 10:06)
Ir kur dinfusios  g.gif
jau net pirmadieniais nepareinat  biggrin.gif

Vėtra matyt uzsvente blush2.gif beje su Gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif gal kas išsaugojot bandelių receptą, kurios į burgerių bandeles panašios? Nerandu savo užrašuose, o taip užsimaniau ax.gif Kitokia duona atsibodo truputi blush2.gif
Atsakyti
Laba, man kelias dienas stringa SM, nežinau po kelinto bandymo atidarė unsure.gif ćia man vienai taip? g.gif

Ai man savaitė nekokia, savaitgalį susigadinau viską vyno taure... Tikiuosi kitą savaitę geresnių rezultatų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 11 lapkričio 2015 - 00:06
sveikos,
jungiuosi ir as prie jusu.
svoris 87kg, ugis 170, startas 2015/11/10.
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2015 11 11, 20:32)
sveikos,
jungiuosi ir as prie jusu.
svoris 87kg, ugis 170, startas 2015/11/10.

Sveika

koks tikslas? svoris musu beveik vienuodas tik tu aukstesne smile.gif

kiek atakos?

vasara_
man nestringo SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 11 11, 22:54)
Sveika

koks tikslas? svoris musu beveik vienuodas tik tu aukstesne  smile.gif

kiek atakos?

vasara_
man nestringo SM  smile.gif

tikslas -15kg, atakos 3 dienos smile.gif
matau Jums puikiai einasi i prieki link tikslo, saunuoles. bandysiu ikelt vis patiekalu foto, bus ir kitoms motyvacija smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomiai, pas mane vis klaidą metė unsure.gif
Renateliaaa sveika prisijungus 4u.gif tikimės būsi aktyvi, prisiduodam nuo penktadienio iki pirmadienio, kaip pačiai patogiau mirksiukas.gif aš kartais pafotografuoju maistą, bet dėl savęs. Nemoku puošti maisto, tai kartais atrodo nevalgomas biggrin.gif

Gavau 2kg liesos varškės wub.gif net nežinau ką iš tos laimės pirmiausia gamintis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, jei siandien diena praeis puikiai tai ryt bus nemazas minusiukas bigsmile.gif si savaite labai itempta, daug nervu, apie maista pamirstu (pusryciai, pietus, vakariene kaip priklauso, bet nebuvo uzkandziavimu) tai svoris neblogai judejo.

QUOTE(renateliaaa @ 2015 11 11, 21:37)
tikslas -15kg, atakos 3 dienos smile.gif
matau Jums puikiai einasi i prieki link tikslo, saunuoles. bandysiu ikelt vis patiekalu foto, bus ir kitoms motyvacija smile.gif  drinks_cheers.gif

na panasus ir tikslas smile.gif

lauksim receptu ir nuotrauku bigsmile.gif

as gaminu ivairiai, bet neturiu laiko fotkinti blush2.gif

QUOTE(vasara_ @ 2015 11 12, 00:06)

Gavau 2kg liesos varškės wub.gif net nežinau ką iš tos laimės pirmiausia gamintis biggrin.gif

pas jus nera lesos varskes? kaip tu isgyveni? pas mane varse visur biggrin.gif keksai, apkepai, kotletai... visur ji yra, net neisivaizduoju be jos sios dietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 11 12, 09:35)
Labas rytas,
pas jus nera lesos varskes? kaip tu isgyveni? pas mane varse visur  biggrin.gif keksai, apkepai, kotletai... visur ji yra, net neisivaizduoju be jos sios dietos  smile.gif

Tik grūdėta, paprastos išvis nėra. Kažkaip susigyvenau su tuo, kad neturim ir laikausi, bet dabar va lauktuvių iš Lietuvos atvežė, tai jau laimės pilnos kelnės biggrin.gif Maniškis skris iš Lt pas mane tai jau vieną lagaminą išsipirkau varškei lotuliukas.gif jaučiu kepsiu keksiukus pagal tozą, pasiilgau nesveikai, kepimo miltelių nusipirkau kaip tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 12, 10:26)
jaučiu kepsiu keksiukus pagal tozą, pasiilgau nesveikai, kepimo miltelių nusipirkau kaip tik wub.gif

palepink save mirksiukas.gif pas mane irgi siandien keksiukai uzkandziams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 12 lapkričio 2015 - 10:51