Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 01, 23:47)
Šiandien jogurtą dariaus, kažin kaip išeis, kartais tąsus kaip snarglys kažkodėl išeina. Tada šuniukams būna balius  biggrin.gif . Dėl to majonezo per ataką dar reiks rytoj pasitikslint  g.gif . Reikia miegot, kad mintys saldžios ar bulvinės į galvą nelįstų  ax.gif

Pagrindinė "snarglinio" jogurto priežastis blogai pasterizuotas pienas arba nesterilūs indai į kuriuos supilstytas...Geriausiai gaminti taip: paimamas norimas pienas ( geriau natūralus, kaimiškas, jei reikia lieso- nupirktą iš turgaus pieną pastatome į šaldytuvą, grietinėlė nusistovi, tada ją nugriebiam ir panaudojam vyrų patiekaluose thumbup.gif ) pakaitinamas iki 82 laipsnių ir tokioj temperatūroj palaikom mažiausiai 10-15min. Tada kriauklėj su šaltu vandeniu atvėsinam iki 45-50 laipsnių ir sudedam jogurtines bakterijas, jų galima nusipirkti internetu.Arba naudojam pirktinį natūralų jogurtą.Mišinį gerai išmaišom ir supilstom į sterilius indus.SVARBU STERILUMAS. Nes jeigu patenka kažkokios pataloginės bakterijos (pvz. nuo dangtelio) jogurtas gali būti tąsus. Tada indelius su jogurtiniu mišiniu statom 6 val. šiltai (45-50 laipsniai) Aš dedu į orkaitę, galima po pagalve smile.gif Po 6 val. indelius atvėsinam...ir vuolia...turim ypatingą savom rankom pagamintą be jokių E jogurtą.Noritt graikiško? Gautą jogurtą išpilam į kiaurasmtį su audiniu ir paliekam keliom valandom, kad išvarvėtų išrūgos, gaunam labai tirštą jogurtą.

P.S. Parduotuvinis pienas yra jau pasterizuotas, bet jo kokybė tikrai nebus tokia, kokią išgautumėte iš naturalaus pieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiepaMėta: 02 kovo 2016 - 22:02
QUOTE(natuliona @ 2016 03 02, 22:37)
1.5-2 isgeriu, dydziausia jo dali isgeriu pirmoj dienos pusej (iki15 val )
as radau recepta yotube, man gavosi tik ne visai toks koks vazdo irase buvo  biggrin.gif zinau kad kai kita karta darysiu butinai prasysiu vyro pagalbos , nes ziauriai rankas skaudejo , labia daug maisyti ir sukti reikia, as tiek jegu neturiu  biggrin.gif

pagal sita dariau
https://www.youtube....h?v=2vAjbha9ITw
Papildyta:
mano savaitgalio pietus smile.gif

user posted image

OMG kaip skaniai .... thumbup.gif aš šitam reikalui jau laukiu šilto sezono kai galėsiu mėgautis ant lauzo keptais skanėstais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visata1015 @ 2016 03 01, 13:05)
Labas rytas  4u.gif
Po poros metu gryztu  ax.gif
Bandau nuo siandien startuoti su 99. Ugis 170. Rekoenduoja 77.
Jei priimsit bus linksmiau  mirksiukas.gif

Prašom papasakot, kaipgi sekėsi prieš porą metų su dieta smile.gif Ir kodėl vėl grįžtat?Neišlaikėt svorio? g.gif Mane tai patologiškai domina jau baigiusių šią dietą istorijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 03 02, 22:01)
Pagrindinė "snarglinio" jogurto priežastis blogai pasterizuotas pienas arba nesterilūs indai į kuriuos supilstytas...

Ačiū, reiks atkreipt dėmesį, nors rodos švariai viską darau, bet kad nesteriliai tai faktas.
Atsakyti
Sveikutes, o pas mane lb liudna situacija su vandens gerimu saltuoju metu laiku.. gal koki 0.5 buteliuka isgeriu gryno vandens per visa diena sad.gif o jus netinstate nuo 1.5-3 litru vandens? Gal koki patarima, kaip prisiversti isgerti kuo daugiau vandens? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maziumama @ 2016 03 03, 21:11)
Sveikutes, o pas mane lb liudna situacija su vandens gerimu saltuoju metu laiku.. gal koki 0.5 buteliuka isgeriu gryno vandens per visa diena sad.gif  o jus netinstate nuo 1.5-3 litru vandens? Gal koki patarima, kaip prisiversti isgerti kuo daugiau vandens? smile.gif

Aš geriu šiltą vandenį, šalto irgi neprarynu, lašą citrinos sulčių kartais įsispaudžiu.

A kur visos dingusios, į Kaziuką pyragų išlėkusios pirkt ar pardavinėt? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Kartu smagiau ir uztikrinciau:)
Pradejau pries 7 dienas. Pradinis svoris buvo 91 kg, ugis 170. 5 dienos atakos. Per 7 dienas krito 3,1kg. Dabartinis 87,9. Tikslas 75 kg. (Tiek buvo pries pirma vaika ( viso 3).

Siandien baltymu diena. Pusryciam kepiau varskes-selenu cirvinius blynus..

Atsakyti
Pradzia -91.3 kg. Ataka-7 dienos. Siai dienai lygiai 88 kg. Ugis mano-170. Siandien pirma diena BD diena. Nervuoja tai, kad knygoj nerandu tokiu dalyku kaip: kiek saukstu kakavos per diena galima ir kokiu proc. Kiek saukstu galima KK. Krabu lazd. kiek vnt. per diena galima...Dar duonyte noriu ismokt issikept nes blyneliai iseina kaip neskani kiausiniene blink.gif Na zodziu yra ko mokytis dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 04 kovo 2016 - 10:15
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 03 04, 11:07)
Pradzia -91.3 kg. Ataka-7 dienos. Siai dienai lygiai 88 kg. Ugis mano-170. Siandien pirma diena BD diena. Nervuoja tai, kad knygoj nerandu tokiu dalyku kaip: kiek saukstu kakavos per diena galima ir kokiu proc. Kiek saukstu galima KK. Krabu lazd. kiek vnt. per diena galima...Dar duonyte noriu ismokt issikept nes blyneliai iseina kaip neskani kiausiniene blink.gif  Na zodziu yra ko mokytis dar...

Kaip idomu, kad pradedam vienodoj startinej pozicijoj. Krabu lazdeliu skaiciu buvau kazkur uzmacius, jei rasiu, papostinsiu.
Atsakyti
Sveikos, ir man šiandien pirma diena po atakos. Nukrito 3,5 kg, ir jau žymiai lieknesnė jaučiuosi biggrin.gif Svajoju apie šaltibarščius, tikiuosi galima:)
Atsakyti
Sveikutes, o pas mane lb liudna situacija su vandens gerimu saltuoju metu laiku.. gal koki 0.5 buteliuka isgeriu gryno vandens per visa diena sad.gif  o jus netinstate nuo 1.5-3 litru vandens? Gal koki patarima, kaip prisiversti isgerti kuo daugiau vandens? smile.gif

Netinstame biggrin.gif Vanduo privomas!!!!! Si dieta baltymine, negeriant jo sveikata susigadinsite
Atsakyti

netinstu tik i tulika lakstau biggrin.gif
atsikelus ir pasisverus isgeriu 2 puodelius vandens (apie 300ml)
tada atejus i darba pasistatau prie kompo 1.5l vandens buteli ir stikline ir mano uzduotis iki 17 val igerti viska biggrin.gif

Vėtra.l smagu kad grizai 4u.gif kur bludijai? koks tavo tikslas?

Nateja sveika prisijungus, starto data parasyk 4u.gif

Siandien virsiu sriubite su frikadelem smile.gif o ryt bus salotos su krevetem essen.gif
Papildyta:
QUOTE(nerina @ 2016 03 04, 11:37)
Sveikos, ir man šiandien pirma diena po atakos. Nukrito 3,5 kg, ir jau žymiai lieknesnė jaučiuosi biggrin.gif  Svajoju apie šaltibarščius, tikiuosi galima:)

puikus rezultatas thumbup.gif

as siandien jau grazius skaiciukus maciau ax.gif

Tiesa mano mama vel stojo i kova su svoriu biggrin.gif (2014 laikesi) jai grizo 6-7 kg, Per kaledas, naujus metus, o paskui vaziavo i Rusija i svecius savaitei, tai uzaugino tuos kg doh.gif dabar vel stojo i doros kelia, sako baisiai gaila visu drabuziu, nenori nauju pirkti, lengviau numesti svori ir nesioti senus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 04 kovo 2016 - 12:28