Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(ZZ Top @ 2016 03 01, 18:46)
Merginos, o jus antraji kaitaliojimo etapa taip ir darote, kaip parasyta- 5 baltymu dienos, ir 5 baltymu- darzoviu? O gal galima 2 ir 2? Arba kas antra diena net? As dabar jauciu, kad istversiu 5 dienas, bet pagalvojus dar apie tiek...ir dar... bloga is anksto daros biggrin.gif

galima daryti kaip Jums patinka 1:1 3:3 , 5:5, bet 5 dienas sunku bus istvert, as asmeniskai savu laiku kaitaliojau 3:3
Atsakyti
Kiaušinio trynys,
1 arb. šauks. Dižono garstyčių,
3 šaukštai varskes kremo
druskos ir pipirų pagal skonį,
1 valgomasis šaukštas petražolių. Kartais krienu ar cesnako
Į dubenėlį įdėti kiaušin1ių trynių ir garstyčias, išmaišykite. Pridėti druskos, pipirų, petražolių. Pridėti varske, pastoviai maišydami.
Klasikinis Diukano majonezas
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 03 01, 19:49)
galima daryti kaip Jums patinka 1:1 3:3 , 5:5, bet 5 dienas sunku bus istvert, as asmeniskai savu laiku kaitaliojau 3:3

3 3 tikrai pats tas, manau. Nes jau siandien mesos nebesinori biggrin.gif o dar 3 dienos smile.gif

QUOTE(visata1015 @ 2016 03 01, 19:55)
Kiaušinio trynys,
1 arb. šauks. Dižono garstyčių,
  3 šaukštai  varskes kremo
  druskos ir pipirų pagal skonį,
1 valgomasis šaukštas  petražolių. Kartais krienu ar cesnako
Į dubenėlį įdėti kiaušin1ių trynių ir garstyčias, išmaišykite. Pridėti druskos, pipirų, petražolių. Pridėti      varske, pastoviai maišydami.
Klasikinis Diukano majonezas

pabandysiu su varske tik be garstyciu. Kaip tik ryt bus gatava varskyte is saldyto 2 proc kefyro rolleyes.gif o siam recepte kiausinis- virtas?
Klausineju kaip kvailute, nepykit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na jau i pabaiga pirmoji diena.. kazkaip buvo sunku, lb norejosi vaisiu ar ko nors saldaus. Pusryciai: du kepti kiausiniai, pietus keptos orkaitej blauzdeles be odeliu, vakariene varsketukai su kvieciu selenom ir cinamonu-be jokiu saldikliu..skonis keistas, bet valgyt galima smile.gif Tikiuos su kiekviena diena eisis lengviau smile.gif
Atsakyti
raso, kad zalias. Bet as dejau visuomet virta thumbup.gif
As dar citrinos sulciu dejau truputi.
Atsakyti
Reiks būtinai rytoj pasidaryt to majonezo. Susipilsiu į Kėdainių be koncervantų stiklainį ir apsimesiu, kad toks ir yra biggrin.gif . Šiandien jogurtą dariaus, kažin kaip išeis, kartais tąsus kaip snarglys kažkodėl išeina. Tada šuniukams būna balius biggrin.gif . Dėl to majonezo per ataką dar reiks rytoj pasitikslint g.gif . Reikia miegot, kad mintys saldžios ar bulvinės į galvą nelįstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 01, 23:47)
Šiandien jogurtą dariaus, kažin kaip išeis, kartais tąsus kaip snarglys kažkodėl išeina. Tada šuniukams būna balius

Vakar pasidariau jogurta thumbup.gif geris.
As darausi su Rokiskio be priedu. Tas skaniausias, bent man. Ir snarglinis nesigauna, dazniausiai. Dar Aistes tinka. Cia pradziai, paskui pasilieku senojo ir taip tesiasi...
Kefyras ir pasukos mano pilvukui schmoll.gif
Bandysiu siandien darytis majoza, tik varskytes reikia pasipirkti.
Gal kas bandet kieta suri darytis.
Atsakyti
QUOTE(visata1015 @ 2016 03 02, 14:06)

Gal kas bandet kieta suri darytis.

as bandziau smile.gif
Atsakyti
Na kiek vandens Jus isgeriat per diena? Aš čia pagal programele bandziau kur tipo pagal svori nurodo kiek man reik isgert, app'sa atsisiunciau nu tfu tfu kiek ten daug reik ... net bloga ...
Kiek tarkim maziausiai reiktu, nes vanduo cia butina sąlyga ... toza, gal tu gali pasidalinti... nuo taves nusiziurejau pasukadienius, bet tarpuose tarp ju ar geri vandeni?
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2016 03 02, 18:00)
Na kiek vandens Jus isgeriat per diena? Aš čia pagal programele bandziau kur tipo pagal svori nurodo kiek man reik isgert, app'sa atsisiunciau nu tfu tfu kiek ten daug reik ... net bloga ...
Kiek tarkim maziausiai reiktu, nes vanduo cia butina sąlyga ... toza, gal tu gali pasidalinti... nuo taves nusiziurejau pasukadienius, bet tarpuose tarp ju ar geri vandeni?

4u.gif Aš gerdavau 3 litrus visada,ir tom dienom kai pasukas taip pat, dabar 3 neiveikiu, bet 2 l tikrai gaunasi i diena, o pasukadieniai, man labai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 02, 18:34)
as bandziau  smile.gif

Pasidalinkit patirtim ir receptu, nes man nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2016 03 02, 18:00)

1.5-2 isgeriu, dydziausia jo dali isgeriu pirmoj dienos pusej (iki15 val )

QUOTE(visata1015 @ 2016 03 02, 19:29)
Pasidalinkit patirtim ir receptu, nes man nesigavo.

as radau recepta yotube, man gavosi tik ne visai toks koks vazdo irase buvo biggrin.gif zinau kad kai kita karta darysiu butinai prasysiu vyro pagalbos , nes ziauriai rankas skaudejo , labia daug maisyti ir sukti reikia, as tiek jegu neturiu biggrin.gif

pagal sita dariau
https://www.youtube....h?v=2vAjbha9ITw
Papildyta:
mano savaitgalio pietus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 02 kovo 2016 - 21:38