Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikutes

Labai noreciau prisijungti prie Jusu. Man patko Dukano dieta, tik gaila kad pradzioje negalima jokiu vaisiu ir darzoviu. Vistos krutineles, zuvyte as megstu valgyt. Kazkada laikiausi 4 savaiciu kiausiniu dietos. Man patiko ir svorio nukrito. Dabar noriu pabandyti kazka naujo.
Apie save : Gyvenu Jav, todel sunku bus truputy bendrauti biggrin.gif , bet nieko, kaip nors
Siandiena pirma diena baltymu man. Valgiau jogurta, vistienos krutinele su prieskoniais ir daug skysciu geriu. Mano ugis 165cm, ir dabar sveriu 54,8 kg, noriu sverti 50 kg. Pats Dunkanas siulo man kad mano svoris ir dabar geras, bet as jo neklausau biggrin.gif darysiu 5 dienu ataka, O savaitgali prijungsiu darzoves Namuose sportuoju, lakstau lauke, kai laiko buna ir kiekviena diena su atsilenkimus darau dar pries suolelio padarau. O kartais paplusu su INSANITY su Shaun. Taigi. pradinis mano 54,8 kag noriu 50 kg mano usgis 165, aciu labai, bandysiu prisiduoti kita pirmadieni. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2016 03 01, 09:09)
Sveikutes,Mano ugis 165cm, ir dabar sveriu 54,8 kg, noriu sverti 50 kg. Pats Dunkanas siulo man kad mano svoris ir dabar geras, bet as jo neklausau  biggrin.gif  darysiu 5 dienu ataka, O savaitgali prijungsiu darzoves Namuose sportuoju, lakstau lauke, kai laiko buna ir kiekviena diena su atsilenkimus darau dar pries suolelio padarau. O kartais paplusu su INSANITY  su Shaun. Taigi. pradinis mano 54,8 kag noriu 50 kg mano usgis 165, aciu labai, bandysiu prisiduoti kita pirmadieni.  wub.gif

Sorry bet Manau Jums jokios Dukano dietos nereikia. Juolab 5 dienu atakos blink.gif.....mes cia uz sveika lieknejima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 01 kovo 2016 - 11:16
Labas rytas 4u.gif
Po poros metu gryztu ax.gif
Bandau nuo siandien startuoti su 99. Ugis 170. Rekoenduoja 77.
Jei priimsit bus linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visata1015 @ 2016 03 01, 13:05)
Labas rytas  4u.gif
Po poros metu gryztu  ax.gif
Bandau nuo siandien startuoti su 99. Ugis 170. Rekoenduoja 77.
Jei priimsit bus linksmiau  mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif Sveika prisijungusi
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i gražėjančių gretas:) Pradėjau 02.27 su 102 kg blush2.gif . Šįryt buvo 99.3 kg. Ūgis 176 cm. Tikslas 77 kg (jei pavyks) . Atakos etapo žadu laikytis iš viso 7 dienas, tad šiandien dar tik ketvirta diena mirksiukas.gif.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai ką, pavasaris, antra kardinalių gyvenimo pokyčių pradėjimo data (pirmoji ir visų labiausiai mėgstama sausio 1 d.), visos kam nepasisekė startuot nuo Naujų metų, pradedam nuo pavasario biggrin.gif
Tai gal ir aš su jumis ax.gif
Perskaičiau temą, tai visai fainiai jūs čia bendraujat, palaikot viena kitą, paklydėles už ausies patampot švelniai, kaip mamos biggrin.gif išsitestavau ir aš, priduodu savo duomenis (baisius blush2.gif ): ūgis-167, svoris-105,7 kg, pageidaujamas 80 kg. Atakuot liepia 6 d., kaitaliojimas 179 d. ir tada 2016.09.03 pasieksiu savo tikslą!!! Ko labai tikiuos. Tai jei priimsit į kompaniją aš labai labai labai stengsiuos 4u.gif
Atsakyti
wow pasipyle biggrin.gif butinai visas irasysiu smile.gif

pas mane amzina proplema, nezinau ka gaminti doh.gif
Atsakyti
Merginos, jei kam aktualu del garstyciu, tai ju galima! Bet tik Dijon, jos be cukraus. Tokias ir radau maximoj siandien. Labai pagerino majonezo skoni.
Baigiasi mano antroji diena, jokiu kanciu nejauciu smile.gif Vistiena, zuvis su skaniuoju majonezu, varskyte- ko gi bereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZZ Top @ 2016 03 01, 18:26)
Merginos, jei kam aktualu del garstyciu, tai ju galima! Bet tik Dijon, jos be cukraus. Tokias ir radau maximoj siandien. Labai pagerino majonezo skoni.
Baigiasi mano antroji diena, jokiu kanciu nejauciu smile.gif Vistiena, zuvis su skaniuoju majonezu, varskyte- ko gi bereikia biggrin.gif

Zinom del Dijon garstyciu biggrin.gif , bet ju per ataka negalima blush2.gif ir tiesa, kokias Jus ten majonezais pagardinat savo atakos dienas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 01 kovo 2016 - 18:40
Sveikos!!!
Kaip smagu, tiek naujų veidų thumbup.gif
Na, man dar nulį rašykit, ax.gif , bet nepalieku jūsų, oi ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 01, 17:24)
pas mane amzina proplema, nezinau ka gaminti  doh.gif

vakar dariau ale "pikantiskas" salotas: 3 kiausiniai smulkiai supjaustyti, manau ir per burokine tarka galima tarkuot, lasisos smulkiai papjausciau, sauksta graikisko jogurto ir arbatinis saukstelis dijon garstyciu idejau, viska ismaisiau, nerealu -skonis kaip majonezas ax.gif lotuliukas.gif dar manau galima kokio svoguno idet ar krapu- tik as sia savaite grieztai be darzoviu, tai nedejau- as valgiau vienas, bet ant duoneles uzdejus labai skanu butu, kita kart pabandysiu skumbres det, skonio paivairinimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 01 kovo 2016 - 18:45
QUOTE(toza @ 2016 03 01, 19:39)
Zinom del Dijon garstyciu  biggrin.gif , bet ju per ataka negalima blush2.gif ir tiesa, kokias Jus ten majonezais pagardinat savo atakos dienas blush2.gif

oj! Siandien pakliuvo man i pilva ju kokie keli gramai- na, gal nieko? Ryt nebevalgysiu schmoll.gif
Majonezas gi Dukaniskas: virtas kiausinis, jogurtas, ciut krapu ,na ir tu nelemtu garstyciu truputis suplakta smulkintuve. Tokia kosyte gavosi, bet prie troskintos zuvies lb tiko 4u.gif

Merginos, o jus antraji kaitaliojimo etapa taip ir darote, kaip parasyta- 5 baltymu dienos, ir 5 baltymu- darzoviu? O gal galima 2 ir 2? Arba kas antra diena net? As dabar jauciu, kad istversiu 5 dienas, bet pagalvojus dar apie tiek...ir dar... bloga is anksto daros biggrin.gif
Atsakyti