Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(toza @ 2016 02 22, 20:13)
4u.gif  nesisveriu...žiauriai sunku man ta stabilizacija, jau apie kritima net negalvoju...65.4 paskutini kart buvo... stengiuos nepriaugt, bet kuo daugiau galima visko-tuo labiau paslyst traukia....norai keisti...pamatau pupeles virtas net drebu....kaip didziausias delikatesas...siandien jau bandziau vien baltymus pasidaryt, bet paluzau ant pomidoru ax.gif gal ryt pavyks - susiruosiau i darba pusryciam, varskes keksiuku, pietums vistos su pasukom, vakarienei gal koki kiausini suvalgysiu...

Toza, o tai aš buvau įsitikinus, kad tu jau po stabilizacijos, ir dar priedo nori numesti keletas kilų blink.gif Ar aš čia susapnavau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 23, 19:04)
Toza, o tai aš buvau įsitikinus, kad tu jau po stabilizacijos, ir dar priedo nori numesti keletas kilų blink.gif Ar aš čia susapnavau? unsure.gif

Juokaujat .. mano stabilizacija daugiau nei 300 dienu lotuliukas.gif - juk kiekvienam numestam 1 kg 10 dienu stabilizacijos.... dar dauggg liko doh.gif doh.gif doh.gif tik galvojau, kad prisiziurint dar pavyks kazkiek pamazint, bet max ka pavyko isspaust buvo 64.9 doh.gif ....tai kazkodel manau, kad 65 mano riba, ir nereikia varyt Dievulio i medi....pries metus laiko 80 neapsakomai daug dziaugsmo kele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 02 23, 22:34)
Juokaujat .. mano stabilizacija daugiau nei 300 dienu  lotuliukas.gif - juk kiekvienam numestam 1 kg 10 dienu stabilizacijos.... dar dauggg liko doh.gif  doh.gif  doh.gif  tik galvojau, kad prisiziurint dar pavyks kazkiek pamazint, bet max ka pavyko isspaust buvo 64.9 doh.gif ....tai kazkodel manau, kad 65 mano riba, ir nereikia varyt Dievulio i medi....pries metus laiko 80 neapsakomai daug dziaugsmo kele blush2.gif

Aaaa, matyt susapnavau.Na, laikykites!!!Manyčiau, jei pavyks išlaikyt tą pasiektą svorį, bus labai labai puiku...Taikiek laiko dar stabilizuosites?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 24, 15:34)
Aaaa, matyt susapnavau.Na, laikykites!!!Manyčiau, jei pavyks išlaikyt tą pasiektą svorį, bus labai labai puiku...Taikiek laiko dar stabilizuosites?

dar iki rugpjucio men pradzios:) nors is tikro manau cia visam gyvenimui.....sorry kas tikisi, kad neataugs...truputuka i sona ir pliusas iskart...kaip ir raso cia turi patapt gyvenimo budu.....ziauriai sunkuuuu
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 02 24, 19:40)
dar iki rugpjucio men pradzios:) nors is tikro manau cia visam gyvenimui.....sorry kas tikisi, kad neataugs...truputuka i sona ir pliusas iskart...kaip ir raso cia turi patapt gyvenimo budu.....ziauriai sunkuuuu

Čia aš taip pat suvokiu, stebuklų nebūna .... jeigu norėsiu pasiektą rezultatą išlaikyti, tai mityba iš principo turės apsiribot tuo ką valgau daugiau maziau kaitos metu .. kaip Agnė laidoj pirmadienį sakė ... 10 metų juodo darbo ir dabar mityba yra ne bet kokia ... su daug apribojimų, bet ir daug malonumų ir mažų nuodėmių ... 4u.gif

P.S. Toza, noriu atsiprašyt jeigu per aštriai sureagavau ... kaip sakoma kam nepasitaiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2016 02 24, 18:57)
Čia aš taip pat suvokiu, stebuklų nebūna .... jeigu norėsiu pasiektą rezultatą išlaikyti, tai mityba iš principo turės apsiribot tuo ką valgau daugiau maziau kaitos metu .. kaip Agnė laidoj pirmadienį sakė ... 10 metų juodo darbo ir dabar mityba yra ne bet kokia ... su daug apribojimų, bet ir daug malonumų ir mažų nuodėmių ...  4u.gif

P.S. Toza, noriu atsiprašyt jeigu per aštriai sureagavau ... kaip sakoma kam nepasitaiko  drinks_cheers.gif

4u.gif tikrai kad nebuna stebuklu, tai yra darbas ir ziaurus..........as galiu ant pirstu rankos suskaiciuot kiek per 14 men valgiau duonos, ogi nei karto lotuliukas.gif buvau i sona nuejus tik su prancuzisku batonu.........vaisiu.....buvo 1 obuolys....dar buvau nuejusi i sona su pupelem virtom, sakociu per naujus metus...ir vynu sausu raudonu...brrrr skanumelis.... dar paskutiniu metu pastebejau kad vis drasiau ragauju maista kuri gaminu...cia manau negerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 24 vasario 2016 - 19:25
QUOTE(toza @ 2016 02 24, 20:24)
4u.gif tikrai kad nebuna stebuklu, tai yra darbas ir ziaurus..........as galiu ant pirstu rankos suskaiciuot kiek  per 14 men valgiau duonos, ogi nei karto lotuliukas.gif buvau i sona nuejus tik su prancuzisku batonu.........vaisiu.....buvo 1 obuolys....dar buvau nuejusi i sona su pupelem virtom, sakociu per naujus metus...ir vynu sausu raudonu...brrrr skanumelis.... dar paskutiniu metu pastebejau kad vis drasiau ragauju maista kuri gaminu...cia manau negerai...

Nu va man su duona, bulvem ir kitais dalykais nu kaip ir "nestradalinu" smile.gif nu bet man labiausiai ko norisi ko nors prie kavos ... saldaus, vaikai valgo nutella nu mane drebulys net apima doh.gif
Na zodziu .... jei nusizengiu kaip nors is karto tada dvi dienas baltymu kalu .... ir toliau kaitalioju ... kazkaip taip bandau suktis ...
O kai gaminu visam savo buriui tai ogogogo ... nors uzsimerkus gamink kartais smile.gif
Atsakyti
Žinot moterys, aš kartais užpavydžiu toms, kurios dietinasi ir gyvena vienos...Šiuo metu esu priversta gamintis sau, vyrui, vyresnėliui ir dar mažąjam atskirai:oh Aišku, būna, kad kepi kokią vištieną ar sriubą, tai gali valgyt visi. Ir namie visad visokie skanumynai bado akis. O taip nepirktum, nematytų akys ir spakaina galva.

Mano entuziazmas po biški senka. Iki pirmiau nustatyto tikslo, 85kg, liko vos keli kilogramai. Rugsėjo pabaigoj tai atrodė mission impossible, toks užsispyrimas buvo, kad galiu ir padarysiu. O dabar.....na kažkokia palaida bala. Čia dar užsisvajojau apie 80 kilogramų........KUR TAS MANO TVIRTUMAS dingo????????? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 24, 22:23)
Mano entuziazmas po biški senka. Iki pirmiau nustatyto tikslo, 85kg, liko vos keli kilogramai. Rugsėjo pabaigoj tai atrodė mission impossible, toks užsispyrimas buvo, kad galiu ir padarysiu. O dabar.....na kažkokia palaida bala. Čia dar užsisvajojau apie 80 kilogramų........KUR TAS MANO TVIRTUMAS dingo????????? blush2.gif

Laikykis 4u.gif nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 24, 22:23)
Žinot moterys, aš kartais užpavydžiu toms, kurios dietinasi ir gyvena vienos...Šiuo metu esu priversta gamintis sau, vyrui, vyresnėliui ir dar mažąjam atskirai:oh Aišku, būna, kad kepi kokią vištieną ar sriubą, tai gali valgyt visi. Ir namie visad visokie skanumynai bado akis. O taip nepirktum, nematytų akys ir spakaina galva.

nese85 laikykis, pas mane analogiska situacija, ir vyras ir 2 vaikai biggrin.gif ir reikia gaminti atskirai, bet man kazkodel visai nesinori ju maisto, mane tiesiog uzknyso jau tas gaminimas unsure.gif toks jausmas kad vakarais gyvenu virtuvej doh.gif ir vyras daug padeda, gamina, bet vistiek daug laiko ten praleidziu verysad.gif
Atsakyti
Ir man taip pat ir vyras ir 3 vaikai, bet kazkaip maista gaminu taip, kad man tinka be garnyro, o jiems su garnyru viskas smile.gif
Aisku pusryciai, vakarienė, sausainiai akis badantys, bet jau beveik akla vaikstau pro juos .... biggrin.gif
Nese85, jei jau slysi tai ant braskiu sezono biggrin.gif o jis dar toli smile.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip sakoma "nuo pirmadienio" susiemu, susiveržiu diržus, užsiklijuoju akis, kad nematytu pagundu . drinks_cheers.gif
Atsakyti